Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ocak 08, 2009, 01:37:55  

Sayfa: 1 ... 5 6 7 [8] 9 10 11 ... 13   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: LOST Genel  (Okunma Sayısı 9867 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #105 : Mart 11, 2007, 13:30:56 »

http://www.hurriyet.com.tr/pazar/6097932.asp?m=1&gid=112&srid=3430&oid=4

Aşağıya kopyalıyorum:

Lost televizyonda tatile girince fanatikleri izini internette sürdü
   11 Mart 2007
Öznur KAYMAK - Hakan GENCE
Lost televizyonda tatile girince fanatikleri izini internette sürdü ABD’de ABC kanalında yayınlanan ve üç sezondur gündemden düşmeyen, milyonlarca izleyiciyi peşinden koşturan TV dizisi Lost, macera dolu öyküsü ve sırlarıyla bir fenomene dönüştü. Sadece bu kadar değil.

Pazarlama çalışmaları ve internetteki sanal oyunlar Lost’u sadece bir dizi olmaktan çıkardı. Dizi geçen yaz tatile girince, yapımcılar internette diziye paralel bir olaylar zinciri kurdu. Dizide ismi geçen kişiler, markalar, hatta en ufak detaylar için bile web siteleri yarattılar. Milyonlarca Lost fanatiği dizideki sırların izini internette sürmeye başladı. Türkiye’de üçüncü sezon bölümleri Digitürk’te yayınlanan dizideki bilmecelerin sonu gelecek gibi görünmüyor. Gerçek ve kurgunun ayırt edilemez hale geldiği, karmaşık pazarlama teknikleriyle dolu Lost dünyasını araştırırken, biz de kaybolduk...

Hayali çikolata açık artırmayla satıldı

Apollo Bar, dizinin ikinci sezonunda ortaya çıkan hayali bir çikolata markası. Kahramanlarımız, bir bölümde içi yiyeceklerle dolu bir kiler keşfediyor. Buldukları yiyeceklerin çoğunda "Dharma" etiketi bulunurken, değişik ambalaja sahip Apollo çikolata hemen dikkatlerini çekiyor. Apollocandy.com sitesinden hayali markanın tarihçesinden reklam filmine kadar tüm detaylara ulaşılabiliyor.

Sitedeki bilgilere göre; Apollo’yu 1962’de M. David Benson, San Francisco’da kurmuş. 1964’te sütlü Apollo çikolatasını üretmiş. Şirketin hayali sahibi, hayali çikolatanın hayali tarifini dedesinden aldığını söylüyor. Apollo’yu diziye bağlayan ince bir detay daha var: 1970’te maddi kriz yaşayan şirketi, dizide sık sık adı geçen gizemli kuruluş Hanso Vakfı kurtarmış!

Piyasada bulunmayan Apollo’nun taklitleri çıktı. Hatta Ebay gibi açık artırma siteleri üzerinden satılmaya başladı. Web sitelerindeki Apollo ödüllü yarışmaların sayısı da artıyor. Dizinin fanatik izleyicileri Apollo’yu tadabilmek için yarışıyor. Bugünlerde Apollo’nun gerçekten market raflarına çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor.

Rakamlar hálá sırrını koruyor

Hugo Reyes (Jorge Garcia) adanın en şişman ve en sevimli karakteri. Hugo’nun önceki hayatıyla ilgili bir hikáyesi var: Hugo psikolojik sorunları nedeniyle tedavi görüyor. Başka bir hastadan duyduğu 4, 8, 15, 16, 23, 42 rakamlarıyla loto oynuyor. Ve 114 milyon dolarlık büyük ikramiyeyi kazanıyor. Ama bu ikramiye ona kötü şans getiriyor. Annesine aldığı ev yanıyor, dedesi ölüyor ve şirketi iflasa sürükleniyor.

Hugo’nun büyük ikramiyeyi kazandığı hayali loto şirketinin de bir internet sitesi var: megalottojackpot.com. Sitede son haftanın talihlisi olarak; Hugo ve ailesinin ödülü alırken çekilmiş fotoğrafları yer alıyor. Hemen altında "Kalbimiz Oceanic Havayolları’nın 815 sefer sayılı uçağıyla kaybolan Hugo Reyes ve ailesiyle" yazısı var.

Lost’un yerli fan sitelerinden 108.com’da Mega Lotto’daki gibi her hafta çekiliş düzenleniyor. Kazananlara diziyle ilgili çeşitli hediyeler veriliyor.

Grup kurmaca ama hayranları gerçek

Dizi karakterlerinden Charlie’nin (Dominic Monaghan) müzik grubu DriveShaft, gerçekte hiç albüm yayınlamayıp, hiç konser vermemiş olsa da geniş bir hayran kitlesine sahip. Grubun üç üyesi daha var: Sinjin, Patrick ve Liam. Fan sitesi driveshaftband.com’da şu mesaj okunuyor: "Bizimle çalışmalarını paylaşmak isteyen yetenekli hayranlarımızdan bir e-mail aldık. Türkiye’de yaşayan Eda ve Ezgi Köyağasıoğlu Saved şarkısının muhteşem bir cover’ını yapıp bize göndermiş. Çok teşekkür ediyoruz." Yani grup kurmaca ama hayranları gerçek! Dizi yapımcılarının grup için hazırladığı şarkı sözlerine ve konser görüntülerine ulaşabiliyorsunuz. Charlie’nin kaybolduğu 815 sayılı uçuşla ilgili pek çok habere de yer veriliyor.

Dharma’nın sırrı ve Hanso Vakfı bilmecesi

İkinci sezondan itibaren dizide bilimsel araştırmalar yapan "Dharma" grubu en büyük soru işareti haline geldi. Dharma kelimesinin Türkçe’deki açılımı: "Malzeme Uygulamaları Üzerine Deneysel Çalışma ve Araştırmalar Yapan Departman." Dharma’nın logosu adanın pek çok yerinde gözüktü. Tabii hayali oluşum Dharma’nın da birden fazla web sitesi var. En çok konuşulanı www.dharmaindustries.com sitesindeki kuğu logosuna tıklayınca Dharma hakkında bilgi veren "Orientation" isimli video izleniyor. Siteyi daha detaylı gezmek için gereken kullanıcı ismi ve şifreyi ise henüz çözebilen çıkmadı. Hanso Vakfı, 2006 yazında, internetteki Lost bilmecelerinin en ünlülerinden biri oldu. ABC kanalındaki reklam arası tanıtımları nedeniyle Hanso Vakfı ilk önce gerçek bir kuruluş zannedildi. Hatta, vakfın sözcüsü Hugh Mcinytre, bir talk-showa çıkarak Dharma’yla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Dharma önceleri Hanso’ya bağlı bir projeydi. Fakat 1987’de sonlandırıldı." Hansoexposed.com sitesinde vakıfla ilgili kısa videolar yayınlıyor. Bu aslında yine yapımcılar tarafından kurgulanmış bir anti-hanso hareketi.

Talihsiz havayolu şirketi

Lost’la birlikte adı çok sık duyulan Oceanic Airlines, Hollywood film şirketlerinin 10 yıl önce yarattığı bir sahte havayolu şirketi. İçinde uçak ve havaalanı sahnesi geçen hemen tüm filmler ve TV dizilerinde bu kurmaca şirketin ismi kullanılıyor. Uçak düşmesi, kaçırılması gibi talihsiz olaylar hep Oceanic uçaklarının başına geliyor! Oceanic’in gerçek bir havayolu şirketinden farkı yok neredeyse. Web sitesinde rezervasyon için telefon numarası bile var. Ama şu ara, Lost’taki uçak kazası sebebiyle tüm uçuşların iptal edildiği belirtiliyor.

Troup ve Valenzetti gerçekten yaşadı mı?

İtalyan matematikçi Enzo Valenzetti, insanoğlunun kesin yaşam süresini belli ölçütlere göre hesaplamış. Ama bu yöntemi kimseye anlatmamış. Bir süre BM komisyonunda, sonra da Dharma’da çalışmış. Kendi tek motorlu uçağıyla, okyanus üzerinde düştü ve öldü. Valenzetti’yi iyi tanıyan yazar Gary Troup, Valenzetti Equation isimli bir kitap yazdı. Ama Troup da bir uçak kazasında öldü. Hem de Lost hikayesini başlatan, Oceanic Airlines’ın 815 sayılı Sydney-Los Angeles uçağında... Üstelik Troup, Hanso Vakfı’yla ilgili Bad Twin isimli bir kitap yazıyordu. Dizinin senaryosuna göre; uçakta dizinin popüler karakterlerinden Sawyer ve Troup yanyana oturuyordu. Sawyer adada Troup’un notlarını bulup okumaya başladı.

------------------------------------------

Sırıtan Hürriyete de konu oldu Hede Hödö

"religion has actually convinced people that there's an invisible man living in the sky who watches everything you do, every minute of every day. and the invisible man has a special list of ten things he does not want you to do. and if you do any of these ten things, he has a special place, full of fire and smoke and burning and torture and anguish, where he will send you to live and suffer and burn and choke and scream and cry forever and ever 'til the end of time! but he loves you."

-Zeitgeist The Movie
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: LOST Genel
« Eklendi: Ocak 08, 2009, 01:37:55 »

Night Blue
♪ ♥ bir zamanlar gorkemce idim ♥ ♪
Sert Espresso

evanescence hayran klübü

gorkemce38@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #106 : Mart 11, 2007, 19:25:19 »

Grup kurmaca ama hayranları gerçek

Dizi karakterlerinden Charlie’nin (Dominic Monaghan) müzik grubu DriveShaft, gerçekte hiç albüm yayınlamayıp, hiç konser vermemiş olsa da geniş bir hayran kitlesine sahip. Grubun üç üyesi daha var: Sinjin, Patrick ve Liam. Fan sitesi driveshaftband.com’da şu mesaj okunuyor: "Bizimle çalışmalarını paylaşmak isteyen yetenekli hayranlarımızdan bir e-mail aldık. Türkiye’de yaşayan Eda ve Ezgi Köyağasıoğlu Saved şarkısının muhteşem bir cover’ını yapıp bize göndermiş. Çok teşekkür ediyoruz." Yani grup kurmaca ama hayranları gerçek! Dizi yapımcılarının grup için hazırladığı şarkı sözlerine ve konser görüntülerine ulaşabiliyorsunuz. Charlie’nin kaybolduğu 815 sayılı uçuşla ilgili pek çok habere de yer veriliyor.

bu siteye girdim ama hoşuma gitmedi Hede Hödö daha güsel yapsalardı ya! Dil Çıkaran

ve raslantılar (ya da bilerek yapılan şeyler) çok ilginç

edit:luth. abla saol Sarılan
« Son Düzenleme: Mart 13, 2007, 21:19:36 Gönderen: gorkemce » Logged

mmm..

♥ i saw an angel in blue jeans ♥

Âşık

Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #107 : Mart 14, 2007, 19:55:43 »

------------------SPOİLER İÇEREBİLİR---------------------

------------------SPOİLER İÇEREBİLİR --------------------

https://home.comcast.net/~greg_lew/Dharma/Stations.html

Bu sitede Dharma'nın altı istasyonu olduğu söyleniyor:

Station 1 - The Arrow (Tüm hayvanlarla yapılan çalışmalar bu bölümdeymiş...Ama bir çalışma yanlış gitmiş ve adanın yakınlarında üretilmiş bir köpekbalığı geiyormuş Hede Hödö Görürseniz haber verecekmişsiniz... Diğer bir teosi de bunun sığınak ve depo olduğu yönünde - üstelik kuyruk tarafındakilerin sığınağıydı bu.)

Station Numarası Belli Değil - The Staff (Claire'i kaçırdıkları bina. İlaç aratırma merkezi Hede Hödö)

Station 3 - The Swan (Bizimkilerin ilk bulduğu elektromagnetik araştırma merkezi. Ayrıca bir kaza sonucu 1 çalışan ölmüş Hede Hödö)

Station 4 - The Flame (Meteroloji araştırma merkezi. Diğer bir teoriye göre iletişim merkezi -  s03x11 de gördüğümüz çiftlik)

Station 5 - The Pearl (Daha sonra gördüğümüz psikolojik deney bölümü Hede Hödö tv den izleyip her şeyi yazıyorlarmış...)

Station Numarası Belli Değil- The Hydra (Hayvansal Deney merkezi. 3. sezonda bizim üçlüyü götürdükleri merkez)

Control Merkezi - (Bu diğer 6 istasyonu kontol edermiş Hede Hödö sanki psikolojik testlermiş gibi... Mors alfabesiyle yazılmıştı çevirdim Hede Hödö)

edit: Gördüklerimizi mavi, görmediklerimizi kırmızı yaptım Hede Hödö yanlışım varsa düzeltin.

edit 2: değiştirip geliştirdim Hede Hödö
« Son Düzenleme: Mart 14, 2007, 20:47:53 Gönderen: Luthien » Logged

"religion has actually convinced people that there's an invisible man living in the sky who watches everything you do, every minute of every day. and the invisible man has a special list of ten things he does not want you to do. and if you do any of these ten things, he has a special place, full of fire and smoke and burning and torture and anguish, where he will send you to live and suffer and burn and choke and scream and cry forever and ever 'til the end of time! but he loves you."

-Zeitgeist The Movie
Night Blue
♪ ♥ bir zamanlar gorkemce idim ♥ ♪
Sert Espresso

evanescence hayran klübü

gorkemce38@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #108 : Mart 15, 2007, 00:45:34 »

yüzsekiz'de felan lanetli sayılarla [4 8 15 16 23 42] ilgili ya da bunun gibi birsürü bir birine bağlı "tesadüf"le Dil Çıkaran ilgili şeyler okurken aklıma bişe geldi. Bütün bu uçak kazasından itibaren herşey hayal olmasın Dil Çıkaran mesela Hurley şizofrendi hatta hayali arkadaşı ona herşeyin hayal olduğunu söylemişti.bütün herşeyde bi hayal olmasın Hede Hödö Hede Hödö Acayip

saçmalıyorum ama olayı başka nasıl bağlıycaklar Acayip yoksa yeni bölümlerde bağladılarda benim mi haberim yok Acayip Dil Çıkaran Hede Hödö

mmm..

♥ i saw an angel in blue jeans ♥

Âşık

Isabelle Bristow Vaughn
...I am the Great Cornholio...
Sıcak Çikolata

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #109 : Mart 16, 2007, 20:30:55 »

yüzsekiz'de felan lanetli sayılarla [4 8 15 16 23 42] ilgili ya da bunun gibi birsürü bir birine bağlı "tesadüf"le Dil Çıkaran ilgili şeyler okurken aklıma bişe geldi. Bütün bu uçak kazasından itibaren herşey hayal olmasın Dil Çıkaran mesela Hurley şizofrendi hatta hayali arkadaşı ona herşeyin hayal olduğunu söylemişti.bütün herşeyde bi hayal olmasın Hede Hödö Hede Hödö Acayip

saçmalıyorum ama olayı başka nasıl bağlıycaklar Acayip yoksa yeni bölümlerde bağladılarda benim mi haberim yok Acayip Dil Çıkaran Hede Hödö

Bunun olmadığı, yetkililer tarafından doğrulanmış diye4 biliyorum. Ayrıca adamlar böyle bir dizi yapıp arkasından da böyle bir olay çıkartmazlar. Yani daha komplike birşey olur diye düşünüyorum.   Ayrıca da, bütün olayların bir reality show olduğu teorisi de yalanlanmış diye okumuştum.

I'm an animal, better set me free

Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GOD
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

Okulum çok yoğun değil(o yoğun aslında, ben değilim), sadece bazen gülmekten karnıma ağrılar girdiği için eskisi kadar sık gir(e)meyeceğim sanırım. Karın ve kaba kaslarımın biraz rahatlaması gerekiyormuş.
Fantasticc
Elfen Lied
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #110 : Mart 17, 2007, 12:02:22 »

önümüzdeki bölümlerde flashbacklerini izlememiz muhtemel kişiler. [aslında kesin olacak gibi söylemiş, ama ben doğru olduklarından emin değilim Dil Çıkaran]

Eko Tunde (böyle yazıordu, bir isim mi bilemem)
Rose & Bernard
Sun & Jin
Charlie Pace
Tom
Alex Rousseau
Nikki
Cameron (böyle birini hatırlamıorum ama)
Bea Klugh (bu bölümde nasıl olacaksa)
Kate Austen
Henry Gale (gerçek Henrynin başına gelenler herhalde ya da Benjamin demek istediler )
Dosmond Hume
Ada
Danielle Rousseau

but now... there's nothing I can say that is good enough... Kouta...I'm sorry for all the sadness I've caused you... I'm so sorry... please forget about everything...

~ Lucy
Fantasticc
Elfen Lied
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
« Yanıtla #111 : Mart 21, 2007, 09:09:18 »

---- SPOILER ----

Üçüncü sezon aramıza katılan Juilet, yani Elizabeth Mitchell ile yapılan bir röportaj videosu. Ayrıca Dizinin kamera arkası görüntüler fln da var Dil Çıkaran

çok tatlı bi kadın ya  Gözlerini Deviren burda dizidekinden daha küçük duruyor. hem giydiği kıyafet, hem de biraz sipastik gibi durması buna etken olabilir Kahkaha bi de fazla heyecanlı Sırıtan çok sevdim ben bu kadını Sırıtan

<a href="http://www.youtube.com/v/ZNyaxpgFcc0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/ZNyaxpgFcc0</a>

---- SPOILER ----

but now... there's nothing I can say that is good enough... Kouta...I'm sorry for all the sadness I've caused you... I'm so sorry... please forget about everything...

~ Lucy
Isabelle Bristow Vaughn
Sıcak Çikolata

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #112 : Nisan 21, 2007, 22:20:44 »

Süper bir Lost parodisi, seslerden görüntüye kadar karakterler süper oturmuş Kahkaha

*SPOILER İÇEREBİLİR* nerde olduğunuza bağlı.
<a href="http://www.youtube.com/watch/v/vNdcBS-0Y8Q&amp;NR/1" target="_blank">http://www.youtube.com/watch/v/vNdcBS-0Y8Q&amp;NR/1</a>
« Son Düzenleme: Mayıs 02, 2007, 17:08:15 Gönderen: Isabelle Bristow Vaughn » Logged

sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

Okulum çok yoğun değil(o yoğun aslında, ben değilim), sadece bazen gülmekten karnıma ağrılar girdiği için eskisi kadar sık gir(e)meyeceğim sanırım. Karın ve kaba kaslarımın biraz rahatlaması gerekiyormuş.
zeynikey
Demleme Çay

mordor adına, aç!

zeyni-key@hotmail.com
« Yanıtla #113 : Mayıs 02, 2007, 14:34:22 »

sononda nolduğunu öğrendikten hiç sevmedim bidaha da izlemiycem dalga geçer gibi o ne ya?

başına buyruk ejderha süvarisi
herşey burda....  fantastikefsaneler
Isabelle Bristow Vaughn
Sıcak Çikolata

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #114 : Mayıs 02, 2007, 17:22:04 »

sononda nolduğunu öğrendikten hiç sevmedim bidaha da izlemiycem dalga geçer gibi o ne ya?

Benim verdiğim videoda dizinin sonu filan yok yalnız Sırıtan dedim ya parodi gibi birşey, başka bölümleri de var bunun. Yani dizinin animasyonu gibi değil. Ve de dalga geçmiyorlar. Dalga geçilseydi bu kadar uğraşılmazdı. Gerçekten emek harcanmış birşey.

sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #115 : Mayıs 08, 2007, 21:04:59 »

lost la bir alakam yok ama olsun Terleyen yinede yazımmm.

Lost'un kaderi belirlendi....

Lost hayranları, gizemli Lost dizisinde tüm yanıtları öğrenmek için 2010'a kadar bekleyecek.
Ekranların, her bölümü merakla beklenen dizisi Lost'un 3 sezon daha süreceği açıklandı. Daha önceden 24'er bölümden 2 sezon daha devam etmesi kararlaştırılan dizinin, yapılan anlaşmalar doğrultusunda 16'şar bölümden 3 sezona bölünmesine karar verildi. Yapımcılar ve senaristler, izleyicilerin ilerleyen bölümlerde süprizlere hazır olmalarını söyledi.
16 bölüm ara vermeden şubat ve mayıs aylarının arasında yayınlanacak. Dizinin yapımcıları final hakkında "şok edecek" ifadesini kullandı. ABC Entertainment’in başkanı Stephen McPherson, dizinin şaşırtıcı bir sonla bitmesinin planlandığını, her sezonun 16 bölümden oluşacağını ve eleştiriler üzerine sezon ortasında ara verilmeyeceğini söyledi.
McPherson, seyirci açısından dizinin son bölümü için tarih belirleme gerekliliğinin farkında olduklarını belirtti.
Dizinin yapımcıları Damon Lindelof ile Carlton Cuse de yaptıkları ortak açıklamada, diziyi her zaman "giriş, gelişme ve sonuç" kısımlarından oluşan bir gösteri olarak düşündüklerini, dizinin beklenenden uzun sürmesinin seyredenleri mutlu edeceğini umduklarını ifade ettiler.

REKORLARI ALT ÜST EDEN DİZİ

Lost dizisi, uçak kazasından kurtulan bir grup insanın gizemli bir adada yaşadıklarını anlatıyor. Dizi, yayına girdiği sezon sadece ABD'de 20 milyondan fazla kişi tarafından izlenerek ABC'yi rating savaşında ön plana çıkardı. ancak üçüncü sezonda bu izleyici sayısı 12 milyona kadar düştü. Lost şu anda Azerbaycan'dan İspanya'ya, Rusya'dan ABD'ye kadar uzanan geniş bir coğrafyada milyonlarca insanda 'hastalık' haline gelmiş durumda...

*alıntı.ne diziymiş yahuuu.

**** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh***

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.

*Ahh Bill ahhhh...
Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #116 : Mayıs 08, 2007, 21:14:31 »

Yapımda emeği geçen herkese sevgilerimi iletiyorum bu haberi okuduğumdan beri... 3 sezon daha mı :S İzlemeyebilirim yani... Neredeyse çalışmaya başlayacağım bu bitene kadar...

-Zeitgeist The Movie
DarkPrince
...
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #117 : Mayıs 08, 2007, 22:47:15 »

Helal olsun altın diziler tarihine geçer bu dizi sanırım Gülümseyen
Isabelle Bristow Vaughn
Sıcak Çikolata

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #118 : Mayıs 09, 2007, 20:43:09 »

Ne kark etmiş anlamadım Sırıtan 24 bölümden iki sezon, yani 48 bölüm, 16 bölümden 3 sezon, yani yine 48 bölüm Sırıtan Ara da verilmeyeceğine göre, ne fark etti? Kahkaha Neyse, aradığımız yanıtları versinler, başta başlayığ sonra unuttukları bişey olmasın yeter Gülümseyen

sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #119 : Mayıs 11, 2007, 15:32:09 »

Bu hafta Lost un dvd leri piyasaya çıkıyormuş.Cd ciye söyledim gelince hemen ayıracak.bu Lost neyın nesi bende ögrenecem. Hede Hödö Sırıtan

**** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh***

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.

*Ahh Bill ahhhh...
Sayfa: 1 ... 5 6 7 [8] 9 10 11 ... 13   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: