|
*Silver_Sky*
|
 |
« Yanıtla #15 : Ocak 14, 2007, 14:36:07 » |
|
wayy ne Lost muş yaa kimsenin dilinden düşmüyooo... bir tek ben izlemedim herhalde  ben de izlemek istiorm  dilden düşmediği gibi beyinden de çıkmıyor  niye izlemiyorsun ki  izleyemiyormusun yoksa büyük kayıp valla  izleyemiorm dizimax fln bizde yok =( pff bliorm üstüme gelmesen olmaz dimi 
|
|
|
|
|
|
[ ...[ ..endLess dark....] ...]
|
|
|
|
|
|
Elentari
|
 |
« Yanıtla #16 : Ocak 14, 2007, 14:39:50 » |
|
wayy ne Lost muş yaa kimsenin dilinden düşmüyooo... bir tek ben izlemedim herhalde  ben de izlemek istiorm  dilden düşmediği gibi beyinden de çıkmıyor  niye izlemiyorsun ki  izleyemiyormusun yoksa büyük kayıp valla  izleyemiorm dizimax fln bizde yok =( pff bliorm üstüme gelmesen olmaz dimi  hmmm  tamm tamam gelmedim üstüne zaten 
|
|
|
|
|
|
Yok... Yok... Yok... Cafe'de çook uzun bir süre yok!
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #17 : Ocak 14, 2007, 14:41:02 » |
|
Yaaaa Lost uydu'da mı oynuyor. :S Bu arada ben konusunu ''Amazon'' diye bir diziye benzettim.Yıllar evvel Kanal D'de oynamıştı.Dünya ile aynı zamanda oynuyordu.Bütün bölümlerini falan izlemiştim.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 14, 2007, 14:43:32 Gönderen: Wizard »
|
|
-What is a heart? -Will I find it if I rip your chest apart? -Will I find it if I crack open your skull?
|
|
|
|
inferius
|
 |
« Yanıtla #18 : Ocak 14, 2007, 14:41:47 » |
|
lost benim bildiğim türkiyede cnbc-e de oynuo  ama emin diilim ben burda prosieben de izliyorum
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 14, 2007, 14:44:34 Gönderen: inferius »
|
|
Life is a... "Obsessions lament to freedom. A timeless word the meaning changed. But I'm still burning in your flames..."
...Lie.!
|
|
|
|
Elentari
|
 |
« Yanıtla #19 : Ocak 14, 2007, 14:45:48 » |
|
ben 1.sezon u cnbc-e de verdiler diye biliyorum başka bir bilgim yok  ama 3.sezon u dizimax te veriyorlar...1 ve 2 yi de verdiler...e doğal olarak 
|
|
|
|
|
|
Yok... Yok... Yok... Cafe'de çook uzun bir süre yok!
|
|
|
|
MaRaUdEr
|
 |
« Yanıtla #20 : Ocak 14, 2007, 15:07:09 » |
|
digiturk te dizimax te 5. kanaldı sanırım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #21 : Ocak 14, 2007, 18:40:58 » |
|
cnbc-e'de yayınlanmadı. öyle olsa bilirdim. yıllardır yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor  digiturk'te yayınlandığını biliyordum ama kaçıncı sezondan itibaren olduğunu fln bilmiyorum  hatta şu anda neredeler onu da bilmiyorum. ben bu sabah 8. bölümü bitirdim. siteyle ilgili bazı işlerim var; onları da bitireyim, kaldığım yerden devam edicem  sanki çok uzun bir sinema filmi izler gibiyim. ama zamanın nasıl geçtiğini pe anlamıyorum  ne kadar uzun sürdüğünü saate bakınca algılıyorsunuz  bu bölümleri her hafta teker teker nasıl izliyor insanlar, hayret :S yani beklenmez kesinlikle. :S on yüz bin kere saol arna 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MaRaUdEr
|
 |
« Yanıtla #22 : Ocak 14, 2007, 18:49:54 » |
|
3. sezona geçio dizimax te
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inferius
|
 |
« Yanıtla #23 : Ocak 14, 2007, 18:57:00 » |
|
valla ben nerde ne şekilde kaçıncı bölümde bilmem tek bildiğim burda ben prosieben de izliyorum 2. sezon dave en son oynadı yarın  s.o.s oynucak merakla bekliyorum neden burası geriden gelio onuda anlamadım ya  Türkiyede 3. sezon burda 2. sezon bitmedi 5 bölüm yani 5 hafta sonra 2. sezon bitcen neden yaa 
|
|
|
|
|
|
Life is a... "Obsessions lament to freedom. A timeless word the meaning changed. But I'm still burning in your flames..."
...Lie.!
|
|
|
|
|
|
inferius
|
 |
« Yanıtla #25 : Ocak 14, 2007, 20:02:59 » |
|
ya buraya foto koyuyorum ama inşallah kötü yapmıyorumdur sanırsam* spolier * ( üzgünüm  )   
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 14, 2007, 20:11:03 Gönderen: Arna Belorn »
|
|
...Lie.!
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #26 : Ocak 14, 2007, 20:07:36 » |
|
on yüz bin kere saol arna  Arnaaaaaaaaaa o CD lerden banada yollasana. :utangaç çocuk smilesi :
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will I find it if I rip your chest apart? -Will I find it if I crack open your skull?
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #27 : Ocak 14, 2007, 20:10:01 » |
|
henüz böyle bi başlık yok mu? nasıl olmaz :S kusura bakmayın şu anda başlığı dolduramıyorum, ama musti bana torpil geçip başlığımı silmeyecektir umarım  arna'nın gönderdiği dvd'ler sayesinde ilk üç bölümü izledim şu ana kadar. bu gece sabahlayıp izleyebildiğim kadarını izlemek istiyorum  dizi hakkında neler yazıldığına bi bakayım diye geldim ama başlık bulamadım  ahanda ben açmış oldum şimdi.  içeriği de yorumlarımı da sonra yaparım artık  ama ama aşkolsun T.T Bak şimdi bir sürü kişi lostu bildiğini sanmış gibim bişi olacak T.T ben bilerek açmamıştım başlık falan böhüüüü Neyse 
|
|
|
|
|
|
Born illegitimately To a whore, most likely He became an orphan Oh what a lovely orphan he was Sent to the reformatory Ten years old, was his first glory Got caught stealing from a nun Now his love story had begun
Thirty years he spent wandering A devil's child with dove wings He went to prison In every country he set foot in Oh how he loved prison How awfully lovely was prison
All those beautiful boys Pimps and queens and criminal queers All those beautiful boys Tattoos of ships and tattoos of tears
His greatest love was executed The pure romance was undisputed Angelic hoodlums and holy ones
All those beautiful boys Pimps and queens and criminal queers All those beautiful boys Tattoos of tears
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #28 : Ocak 14, 2007, 20:10:34 » |
|
Ya birde spolier vermeyin yahu. İzleyecek olanlar var.
|
|
|
|
|
|
Born illegitimately To a whore, most likely He became an orphan Oh what a lovely orphan he was Sent to the reformatory Ten years old, was his first glory Got caught stealing from a nun Now his love story had begun
Thirty years he spent wandering A devil's child with dove wings He went to prison In every country he set foot in Oh how he loved prison How awfully lovely was prison
All those beautiful boys Pimps and queens and criminal queers All those beautiful boys Tattoos of ships and tattoos of tears
His greatest love was executed The pure romance was undisputed Angelic hoodlums and holy ones
All those beautiful boys Pimps and queens and criminal queers All those beautiful boys Tattoos of tears
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #29 : Ocak 14, 2007, 20:13:15 » |
|
cnbc-e'de yayınlanmadı. öyle olsa bilirdim. yıllardır yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor  digiturk'te yayınlandığını biliyordum ama kaçıncı sezondan itibaren olduğunu fln bilmiyorum  hatta şu anda neredeler onu da bilmiyorum. ben bu sabah 8. bölümü bitirdim. siteyle ilgili bazı işlerim var; onları da bitireyim, kaldığım yerden devam edicem  sanki çok uzun bir sinema filmi izler gibiyim. ama zamanın nasıl geçtiğini pe anlamıyorum  ne kadar uzun sürdüğünü saate bakınca algılıyorsunuz  bu bölümleri her hafta teker teker nasıl izliyor insanlar, hayret :S yani beklenmez kesinlikle. :S on yüz bin kere saol arna  Ya ama bir dk ben lostu görünce heyecan yaptım kusura bakmayın bu arkaarkaya 3. mesaj ve değiştirmeye zamanım yok. Bir ara değiştiricem hepsini bir yerde toplicam söz Fant elindekiler mutlaka bir gün bitecek ve sen mutlaka haftada bir beklemeye başlayacaksın  Bende senin gibi düşünürken mahvoldum resmen ya 7 şubata kadar beklemek ne demek ya böhü
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|