|
eylem-daniel
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 19, 2008, 19:41:59 » |
|
ya aşkım yaa çok seviyom sawyer'ı mest ettirdi kendini mütevazi,alcak gönüllü,sıcakkanlı,çok samimi ve sempatik.daha ne olsun bilmemki Allahım özenerek yaratmış.
|
|
|
|
|
|
.:EVANESCENCE:. Bring me to life&My immortal
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
|
|
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #16 : Temmuz 04, 2008, 21:38:28 » |
|
rolüne çok yakışıyo yani sawyer kimse kendisini sewmesin istiyo ama herkes onu sewio bi şekilde ve başkası oynasa bence böyle olmayabilirdi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hermione Granger 4164
Süt
...you know you love me ...
|
 |
« Yanıtla #17 : Temmuz 14, 2008, 00:06:30 » |
|
acaip taş ve sempatik =)) bence jack kate ile olsun sonunda sawyer da bana kalsın =))
|
|
|
|
|
|
ŧŦŧŦŧŦŧŦ And who am I ? That's one secret I'll never tell ... You know you love me. XOXO, Gossip Girl ŧŦŧŦŧŦŧŦ Sawyer <3 Kate chuck<3 blair nate <3 jenny Weasley İkizleri Hayran Klübü 
|
|
|
|
mer_dan-e
|
 |
« Yanıtla #18 : Temmuz 14, 2008, 12:34:49 » |
|
çok şeqer bi adam böyle kafa dengi gibi geliyo bana .Karısını da çoq seviyormuş bu yüzden sulanmayın uleeyyn 
|
|
|
|
|
|
AsLıNdA dOsTlUkLaRdA kArDaN aDaM gİbİdİr ErİyEcEkLeRi BiLe BiLe İnŞaA eDiLiR
|
|
|
Hermione Granger 4164
Süt
...you know you love me ...
|
 |
« Yanıtla #19 : Temmuz 14, 2008, 14:11:26 » |
|
aman karısı da bişeye benzese bari =))
|
|
|
|
|
|
ŧŦŧŦŧŦŧŦ And who am I ? That's one secret I'll never tell ... You know you love me. XOXO, Gossip Girl ŧŦŧŦŧŦŧŦ Sawyer <3 Kate chuck<3 blair nate <3 jenny Weasley İkizleri Hayran Klübü 
|
|
|
|
mer_dan-e
|
 |
« Yanıtla #20 : Temmuz 14, 2008, 23:24:51 » |
|
aman karısı da bişeye benzese bari =))
ben görmedim ama öyle diomş 
|
|
|
|
|
|
AsLıNdA dOsTlUkLaRdA kArDaN aDaM gİbİdİr ErİyEcEkLeRi BiLe BiLe İnŞaA eDiLiR
|
|
|
|
Stupefy
|
 |
« Yanıtla #21 : Temmuz 14, 2008, 23:54:03 » |
|
|
|
|
|
|
|
Nobody can tell ya: There's only one song worth singin'! They may try and sell ya 'cause it hangs them up to see someone like you..! But you've gotta make your own kind of music! Sing your own special song! Make your own kind of music Even if nobody sings along!
|
|
|
|
|
|
|
miss.lavigne
Şeker

LP Forever!!!
|
 |
« Yanıtla #24 : Temmuz 25, 2008, 12:12:45 » |
|
aynen naparsa yapsın ona olan sevgim azalmıyo
|
|
|
|
|
|
I've given up... Is there nothing you can say??
|
|
|
snowcake
Yıllar hepimizi eskitti...Tıpkı Robert'ı eskittiği gibi...
Kakao

Doggett'ım unutmadık seni.......
|
 |
« Yanıtla #25 : Ağustos 04, 2008, 17:01:46 » |
|
Ben ilk sezonu TNT den izleyen kişiliklerdenim ama bu adam bariz şeker ya.Gıcıklıkları olmasa biz bunu severmiydik ki???Hem çok yakışıyo gıcıklık yapmak ona:).Ama flashbacklerinde takım elbiseli ve saçlarını arkada birleştirmiş halini görünce ağlamaklı olduğum insan oğlu.Ya takım elbise iyi hoş da o saçların hali ne bebişim:(.. Josh ise gönlümüzün sultanı.Türkiye'ye geldiği hafta sonu Cevahir'deki bütün lcdlerde Josh Holloway Türkiye'de yazısını görüp ben niye yanında değilim diye üzüldüğüm insan.Beyaz Show'u izleyemedim...Bunun acısını da en alasından çekmekteyim.Karısı hiç güzel değil.İnsan bu kadar mı sadık olur diye şaşkınlık modundan çıkamadığım hayranlık abidesi insanoğlu..
|
|
|
|
|
|
 "I'm Back!!!!"
|
|
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 07, 2008, 23:04:35 » |
|
yeni filminden bir görüntü  komik olmuş  Ehehe bencede 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Isla
|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 15, 2008, 18:25:34 » |
|
Hem sempatik,hem yakışıklı,hemde ukala birisi ve de süper oyunculuğu harika konuşmasına bitiyorum onn. Resimdeki saçları çok güzel olmuş komedi filmiymiş o film sanırsam
|
|
|
|
|
|
- I know what you are! - Say it out loud!Say it! - Vampire... - Are you afraid? - No.
|
|
|
|
|
|