Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 20, 2008, 12:29:07  

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Josh Holloway / James "Sawyer" Ford  (Okunma Sayısı 521 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
har_mon_ald
Bee~~
Sert Espresso

It's a call I'll never get !

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 14, 2008, 15:08:04 »

Josh Lee Holloway, 20 temmuz 1969’da ailesinin dört erkek çocuğundan ikincisi olarak Silikon Vadisi’nde dünyaya geldi. Ailesi o iki yaşındayken Blue Ridge Mountains-Georgia’ya taşınan Holloway, genç yaşta sinemaya ilgi duymaya başladı. Georgia Üniversitesi’ne girdi fakat birinci yılın sonunda, okulu bırakıp modelliğe başladı. Başarılı bir model olan Holloway, bu sayede Avrupa ve tüm Kuzey Amerika’yı dolaştı.
Bir süre sonra, oyunculuk tutkusu Holloway’i Los Angeles’a sürükledi ve Dr. Benny adlı komedi dizisinde bir rol kaptı. Mi Amigo, Moving Agust ve Cold Heart adlı filmlerde rol aldı. Sonunda David Keith ve John Rhys-Davies’le birlikte rol aldığı Sci-Fi Channel filmi Sabretooth ‘ta gösterdiği oyunculukla dikkatleri üzerine çekti.

Ayrıca Good Girls Don’t..., NCIS, Walker, Texas Ranger, CSI: Crime Scene Investigation ve Angel gibi film ve dizilerde de görünen Holloway, daha sonra Aerosmith’in Cryin’ şarkısının vidyosunda yer aldı ve Diner adlı restorantta Alicia Silverstone’un çantasını çalmaya çalışan fakat yakalanıp dayak yiyen bir hırsızı canlandırdı. 2003 yılında That ‘70s Show adlı dizinin “the Girl I Love “ adlı bölümünde ‘Warren’ rolünü oynadı fakat bu rolü övgüye değer bulunmadı.

Ocak 2006‘da, In Touch Weekly adlı Amerikan magazin dergisi tarafından ‘Hottest Hunk’ (yapılı vücutlu, seksi erkek) seçilen Holloway, aynı ay içerisinde ‘OK!’ adlı magazin dergisinin İngiliz okurları tarafından dünyanın en seksi 17. erkeği seçildi.

2004 yılında Lost'un oyuncu kadrosuna dahil olduğu zaman adeta bütün dünya tarafından tanındı.

Evli olan Holloway, 12 Ekim 2005 günü sabah saatlerinde karısı Yessica ile evlerinde silahlı soyguna uğradı. Soyguncular çiftin nakit paralarını ve kredi kartlarını aldıktan sonra Holloway’in Mercedes-Benz marka otomobiliyle olay yerinden kaçtılar. Kısa bir süre sonra otomobil terk edilmiş halde bulundu fakat soyguncuların soydukları kişinin kim olduğunu bilip bilmedikleri hakkında bir kanıt bulunamadı.

Hobilerinin kürek çekmek, yelkencilik, snowboard, dövüş sanatları, motokros ve gitar çalmak olduğunu söyleyen ve birayı çok seven Holloway’e göre tüm zamanların en büyük buluşu damıtılmış alkol.

Geçtiğimiz haftalarda sadece Türkiye'de yayınlanan Magnum reklamları için Türkiye'ye gelen ve Beyaz Show'a katılan Holloway,Türkiye'deki Lost sevigisinin kendisini çok şaşırttığını ve aynı zamanda müthiş bir jest olduğunu dile getirdi.

James "Sawyer" FORD

James Ford 
Nereli: Tennessee, USA   
Meslek: Dolandırıcılık

Flashback Bölümleri:
"Confidence Man" 1x08
"Outlaws" 1x16
"The Long Con" 2x13
"Every Man for Himself" 3x04

Sawyer başlarda kimseyle pek iletişim kurmasada adada zaman geçtikçe sevilen biri oldu.Kate'le sevgili diyebiliriz.

LOST görüntüleri

Yaşasın Lost  Manyaklığı Yaşasın Lost  Manyaklığı
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Josh Holloway / James "Sawyer" Ford
« Eklendi: Temmuz 20, 2008, 12:29:07 »

dossbaa
Alan Rickman (Snape) Turkey Fan
Kakao

Snape ( Alan Rickman)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Mayıs 15, 2008, 23:27:50 »

çok tatlı ya lostta en seviğim karakterlerden biri.kendini sevdirmek istemeyipte bukadar sevdiren ilk defa görüyorum.gerçek hayattada bu kadar sempatik ve alçakgönüllü bir dünyaca ünlü star görmemiştim

hermione_weasley
küçük prenses =)
Kakao

acının kucağındaki düşler

gulen_gulcin@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : Mayıs 19, 2008, 18:08:21 »

ya çok tatlı yaaa tam adamım herkese isim takıyo filan!!!!
alessia
Sert Espresso

Cengiz Aytmatov "çıngız ata"

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mayıs 19, 2008, 18:13:31 »

yani yakışıklı olduunu hep söylüyodum ama beyaz a katıldıktan sonra gerçekten harika bir insan olduunu anladım. 1 numara yani....

Godric Gryffindor
Hakan
Has Türk Kahvesi

351137125
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mayıs 20, 2008, 16:31:18 »

beyaz showa katıldıktan sonra joshın mütevazı kişiliğine hayran kaldım Gülümseyen bir dergide diziden önce garsonluk yaptığını okumuştum ama sanırım yalan habermiş Dil Çıkaran

sawyer adamım benim Cool adını yazınca aklıma savayer bisküvi geliyor Kahkaha herhalde lost adasında olsaydım ona savayer lakabını takardım Dil Çıkaran
Felonious
Lacrimarum.
Cafe Cini
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mayıs 21, 2008, 18:54:49 »

AAAAAAAAAAAA! crying deki adam josh muymuş ? vay bee Kahkaha
AsittiR
Süt
*

Çok yazık oLdu =((

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mayıs 21, 2008, 19:54:46 »

Yaktın beni Sawyer =)

MRPOYRAZ
Telve

senli sensizliğin sessiz selinde sana susuyorum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Mayıs 25, 2008, 14:29:49 »

sawyer da gerçekten mükemmel bir karakter adam herkesten uzak kalmak istiyor ama biranda tüm herkes etrafına toplayabiliyor adamın tipide karakterine çok güzel uymuş iyi adam şu sawyer Sırıtan Sırıtan Sırıtan

BellaCiao
Demleme Çay

I love this pirate

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mayıs 28, 2008, 10:51:32 »

yani yakışıklı olduunu hep söylüyodum ama beyaz a katıldıktan sonra gerçekten harika bir insan olduunu anladım. 1 numara yani....

Kesinlikle katılıyorum.Harika biri o Âşık

~Gerçek Dostluk~<br />yorumlarınızı bekliyorum Cafemi Seviyorum ! Cafemi Seviyorum !

Yazlığa gidiyoruumm Dil Çıkaran
holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Mayıs 28, 2008, 11:45:35 »

çok tatlı ya lostta en seviğim karakterlerden biri.kendini sevdirmek istemeyipte bukadar sevdiren ilk defa görüyorum.gerçek hayattada bu kadar sempatik ve alçakgönüllü bir dünyaca ünlü star görmemiştim

Kesinlikle katılıyorum Gözlerini Deviren Kahkaha  Daha birinci sezonu yeni bitirdim ama Sawyer'ı seveceğimi hiç düşünmezken diziy izlemeden önce şimdi çooook farklı düşünüyorum Gözlerini Deviren Gerçekten sevilmeyecek bir karakter olması gerekirken adamdaki bir şey böyle hissetmeyi önlüyor sanıırm Hede Hödö Kahkaha

demon cleaner*
Höyüklü Kişi..
Kakao

Useful idiot~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Mayıs 28, 2008, 16:14:33 »

sawyer karakterini pek sevdiğim söylenemz ama beyaz showdan sonra kendisine hayran kaldığım bi gerçek. Sırıtan o ilgiye karşın 9 yıldır aynı kadınla evli olmasının takdire şayan bulmaktayım XD
ayrıca oynadığı reklam filmini izleyince taa amerikalardan bunun için mi gelmiş diye düşünmedim değil Dil Çıkaran

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
Şahin Irmak Âşık

↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑
AnİMaGuS_bLaCK
\\ LoRD BLaCK //
UU Seherbazları
Telve

Beneficium accipere libertatem est vendere.

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #11 : Mayıs 28, 2008, 16:20:20 »

hasta oldum bu adama yaa Kahkaha

dvdsını alıp ızledım gecen gun .... favorı karakterım oldu benım .d

Mizmiz_Myrtle
Şeker
**

!LOST! !LOST! !LOST!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Mayıs 28, 2008, 17:00:50 »

çok tatlıı favori lost karakterim beniimm!!

DUDE!
hermione_weasley
küçük prenses =)
Kakao

acının kucağındaki düşler

gulen_gulcin@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #13 : Haziran 18, 2008, 15:55:27 »

çok tatlıı favori lost karakterim beniimm!!

bence deee çok tatlı  Alkış
Aayla Secura
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #14 : Haziran 18, 2008, 23:51:27 »

Çok tatlı ve mütevazi yaa. Hele beyaz showda nasıl sempatik sıcakkanlı mütevazi olduğunu gördük. Ayrıcada çok kibar. Ve bu kadar ilgiye rağmen karısıyla 9 yıl evli kalmış karısnı çok seven birisi. Bizde olsa bu kadar dünyaca ünlü olduktan sonra çoktan aldatırlardı.
« Son Düzenleme: Haziran 19, 2008, 17:32:49 Gönderen: Aayla Secura » Logged

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: