Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 14, 2008, 19:27:33  

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İkinci Sezon: Bölümler 21, 22 ve 23  (Okunma Sayısı 916 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« : Şubat 10, 2007, 22:33:17 »

21. Bölüm Özeti | ? [EKO]

• Orjinal Yayın Tarihi: Mayıs 10, 2006
• Senaryo: Carlton Cuse ve Damon Lindelof
• Yönetmen: Deran Sarafian

Eko gizemli rüyalar ve hayaller görmeye başlar. İlk olarak Ana Lucia'yı kanlar içinde gören Eko daha sonrada kardeşini hatchde bilgisayarın başında görür. Kardeşi Yemi ona orada yaptıklarının önemini ve hatchin tehlikede olduğunu, Locke'ın yardıma ihtiyacı olduğunu ve birlikte soru işaretini bulmaları gerektiğini söyler.

Bu arada Jack, Kate, Locke ve Sawyer hatche geldiklerinde kapıda Michael'ı yaralı olarak bulurlar. Eko da hatche gelmiştir. İçeride karşılaştıkları manzara korkunçtur. Ana Lucia ölmüştür, Libby ise yaşamla ölüm arasındadır. Jack Henry’nin peşinden gitmek ister. Fakat Libby’nin bir doktara ihtiyacı vardır. Bunun üzerine Eko kendisinin ve Locke’ın Henry’nin peşinden gidebileceğini söyler.

Flashbackte Eko ‘yu Avustralya’da bir kilisede rahip olarak görürüz. Eko hala geçmişinden kurtulmaya çalışmaktadır. ABD’ne gitmek için bütün hazırlıkları tamamlamıştır fakat monsenyör yolculuğunu bir süre ertelemesini ve bir mucizeyi araştırmasını ister. Kilise cemiyetinden biri kızının öldükten sonra tekrar yaşama döndüğünü iddaa etmektedir. Eko kızın ve ailesinin kaldığı eve onlarla görüşmeye gider. Kızın babası daha önce gördüğümüz Claire’in medyumudur. Adam Eko’ya kendisinin medyumluk yaptığını, karısının da onun bir sahtekar olduğunu bildiğini ve onu sinir etmek için böyle bir şey uydurduğunu söyler.

Adaya geri döndüğümüzde Michael hatchde olanları anları anlatabilecek tek kişinin Libby olduğunun farkındadır ve Libby yaşama tutunmaya çalışırken, Michael da orada endişeyle beklemektedir. Michael suçluluk hissetsede oğlunu kurtarma isteği çok daha ağır basmaktadır.

Bu arada ormanda kamp kuran Eko ve Locke gördükleri gizemli rüyaların ardından yeni bir hatch ve yeni bir film bulurlar. Yeni hatchin içinde iki kişinin kaldığını ve bulundukları hatchi gözlemleyerek orada kalan kişilerin neler yaptıklarını tek tek rapor ettiklerini öğrenirler. Görünüşe göre her 108 dakikada bir sayıları girmek bir deneyden başka bir şey değildir. Orada buldukları bilgiler ikisinin ada hakkındaki inançlarını ve düşüncelerini değiştirir. Locke öğrendikleri ve gördükleri karşında aptal yerine konduğuna inanırken, Eko’nun yaptıklarının çok önemli olduğuna dair olan düşüncesi daha da kuvvetlenir.

22. Bölüm Özeti | Three Minutes | 3 Dakika [MICHAEL]

• Orjinal Yayın Tarihi: Mayıs 17, 2006
• Senaryo: Edward Kitsis & Adam Horowitz
• Yönetmen: Stephen Williams

Kararlı olan Michael, Jack ve birkaç kişiyi daha Walt’u “diğerleri”nden kurtarmada yardım etmeleri için ikna eder. Bu sırada, Charlie, Eko'nun kilise yapımına devam etmeme kararıyla mücadele eder.

23. Bölüm Özeti | Live Together, Die Alone | Birlikte Yaşa,Yalnız Öl [DESMOND]

• Orjinal Yayın Tarihi: Mayıs 24, 2006
• Senaryo: Carlton Cuse ve Damon Lindelof
• Yönetmen: Jack Bender

Denizde, ilginç birşey keşfetmelerinden sonra, Jack ve Sayid, “Diğerleri”ne karşı gelebilecekleri ve Walt’u geri almayı umdukları bir planla geri gelirler. Bu sırada, Locke’un ambar ve “düğme” ile ilgili vardığı potansiyel bir afet niteliğindeki kararı sonucunda, Eko ve Locke birbirine saldırır.

Kaynak: losttr.6te.net ve filmtr.com
« Son Düzenleme: Şubat 10, 2007, 22:45:27 Gönderen: Fantasticc » Logged

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: İkinci Sezon: Bölümler 21, 22 ve 23
« Eklendi: Ekim 14, 2008, 19:27:33 »

Night Blue
♪ ♥ bir zamanlar gorkemce idim ♥ ♪
Sert Espresso

evanescence hayran klübü

gorkemce38@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Mart 03, 2007, 04:18:08 »

21. bölüm çok "dolu" bi bölümdü

micheal'dan daha bi nefret etmeye başladım Kızgın

Libby'de öldü ya Üzgün inş. micheal'ın katil olduğunu anlarlar ilerde Acayip
« Son Düzenleme: Mart 03, 2007, 04:23:16 Gönderen: gorkemce » Logged

mmm..

♥ i saw an angel in blue jeans ♥

Âşık

Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mart 12, 2007, 17:25:17 »

Sonunda düğmeye basılmayınca ne olacağını gördüm rahatladım Hede Hödö

Michael'a hala acayip sinirim... Üstelik bizimkilerin kaçılırılması sırasında diğerlerinden nefret ettim... Üçüncü sezona gidiyorum Sırıtan
DexteR
~Lost~
Telve

Lucky

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mart 16, 2007, 03:35:16 »

ya 2.sezonu bitirdim ama nefretle bitirdim inşallah o michael ordan kurtulamaz yaa off gittikce sawyeri beğenmeye basladım eskiden sevmezdim ama Kahkaha büyük asklar nefretle baslar  Hede Hödö pöfff yaa 2sezon vardı elimde yine indirmem gerekecek Üzgün nese ben tek linkolarak bulmaya calısam su 3.sezonu

Godric Gryffindor
Hakan
Has Türk Kahvesi

ÖSS

351137125
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mart 16, 2007, 17:41:42 »

sonunda 2.sezonu bitirebildim Terleyen son bölümden hiçbirşey anlamadım kate,sawyer ve jack'e neler olcak çok merak ediyorum...michael'dan da o kara oğlundanda nefret ediyorum inşallah kurtulamazlar... Kızgın

The only difference between me and a madman is that I'm not mad
DexteR
~Lost~
Telve

Lucky

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mart 16, 2007, 17:57:17 »

aynen ben dün bitirdim inşallah o adadan kurtulamaz sinirden ölcektim o derece yaa

Harley Quinn
Elwood Blues
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Harley Quinn

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Mart 29, 2007, 23:11:55 »

Desmond ve Saywer bu sezon finali itibariyle en sevdiğim karakter arasında yerlerini aldılar ve 3. sezon içi cidden sabırsızlanıyorum

inferius
Alayına İsyan
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

^^,

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Mayıs 30, 2007, 04:40:19 »

Desmond ay çok sevdim ben bu adamı nedense Kahkaha

Life is a...
"Obsessions lament to freedom. A timeless word the meaning changed. But I'm still burning in your flames..."
...Lie.!
Felonious
Lacrimarum.
Cafe Cini
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ekim 08, 2007, 18:32:31 »

inanamıyorum michaela! yuh yani oğlunu önemsemesini anlayabiliyorum ama 4 arkadaşını gözünü kırpmadan verebilecek kadarda değildir heralde diye düşünüyordum. ne kadar yanıldığımı anladım Dil Çıkaran nefret ettim o adamdan. adadan kurtulup gidersede umarım daha kötü bir yere gider Dil Çıkaran
« Son Düzenleme: Ekim 08, 2007, 18:33:02 Gönderen: Felonious » Logged

i get on the train and i just stand about now that i don't think of you
i keep falling over i keep passing out when i see a face like you
what am i coming to?
i'm gonna melt down

blame it on the black star
blame it on the falling sky
blame it on the satellite that beams me home
this is killing me
this is killing me
Nélindë Urithrawiel
~Lostie and a Waterbender :P :)
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Ocak 02, 2008, 23:08:39 »

michaelden 20. bölümü izleyince nefret etmiştim bu bölümleri izleyince nefretim 20 kat daha arttı.. ya adam 2 kişiyi vurdu 4 arkadaşını da düşman olarak gördükleri kişilere verdi yani 6 tane arkadaşım dedii insanı ölüme sürükledi.. Kızgın Kızgın Kararsız inşallah teknesi başka bir ıssız ve garip (düştükleri ada gibi) adaya çarpar!!

Water.. Earth.. Fire.. Air..

~
"She lied to you! She was protecting
the last Waterbender." [~Katara]
"But for me, it takes all the mistakes
I've made in my life, and shoves
them back in my face." [~Zuko]

~~
Türkiye        Cafemi Seviyorum !
Bee
har_mon_ald
Köpüklü Kapuçino

Edward Team!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Nisan 28, 2008, 22:21:32 »

Pis Michael git bakalım sen giiitt Hede Hödö
Of o patlama neydi daha doğru elektromanyetizma olayı  Şaşırmış
Ve uçağı Dismond düşürmüş inanamadım  ya olamaz bu senaristlerin fln zekasına hayranım valla ağzım açık kalmıştı ya herşey cuk die yerne oturdu  Dil Çıkaran
Locke da kader fln die konuşsun dursun Hede Hödö
Nese 3.sezon duyduğuma göre daha güzelmiş yakında seyretcem  Gözlerini Deviren

B'Ware: She's BACK!!!...Third Time's The Charm...

Âşık | Twilight | Twilight | Twilight | Âşık
Şey!
Serkan=Spider03=Steven
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Tookamiemitame

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Haziran 28, 2008, 03:45:21 »

22.bölüm bitti...
micheala başından beri gıcıktım...şuan cidden nefretimin doruğundayım! ekrana her çıkışında büyük bir kinle "son of bitch" diye haykırmaktan zevk alıyor, en kısa zamanda acı çekerek ölmesini bekliyorum <.<

ve Lost'un başında şuana kadar gözlerimi yaşartacak bi olay olmadı, en azından benim için!...ama Libby'nin ölümü ve Hurley'in durumu cidden fena etti Acayip
ve sırf bunun için bile micheal mankafasına ettiğim küfürler kifayetsiz kalır...

ayrıca Sayid'a olan saygım daha da arttı...harbi sağlam bi asker! Tapan

sezon finaline gidiyorum...michealın acı çekerek ölmesi dileğiyle... <.<

...

pekala final bitti...

tabi buna final diyebilirsek <.<
bakalım elimizde ne var;

~o lanet olası micheal ve salak oğlu kurtuldu gidiyor <.<

~son of bitch olan michealı son anda ağaca yapıştırıp bağırmasıyla birazcık daha sevmeye başladığım Jack, Kate ve değerli Sawyer tutsak ediliyor... <.<

~Hurley, Libby'i o lanet olası michealın öldürdüüğün öğrenince kafasını bi tavuk gibi koparmıyor...

~Uçağı Desmond düşürüyor Acayip (yanlışlıkla)

~lanet olası micheal ve salak oğlu acı çekerek ölmüyor... <.<

~ne hikmetse Charlie ve Claire ikilisinin sıkıcı dakikalarını gösteriyorlar <.<

~ve Penny adayı buluyor...nasıl bulabileceğini bilerek... Acayip

3.sezona sırf o lanet olası michealı ve salak çocuğunu tekrar görme riskim olduğu için başlamaya çekiniyorum açıkcası...

neyse...
« Son Düzenleme: Haziran 28, 2008, 05:26:17 Gönderen: Finrod » Logged

Sinek'ten selamlar Öpücük
Arminas
seviyorum sormadan..!
Has Türk Kahvesi

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #12 : Temmuz 21, 2008, 12:35:22 »

Ya bu ne muhteşem bir finaldi öyle. Dün akşam bitirdim 2. sezonu. Az önce 3. sezona başladım. E dedim yorumlarımı yazim artık. :]

_ Ya Hurley'e ilk kez sinir oldum dizi de. Gidip Michael'ı öldüresiye dövmesini beklerdim. (Bkz. Sawyer) Ama hiç birşey yapmadı. Ama yine de benim adamım, vazgeçilmezim Hurley.

_ Adi pislik diyesim gelmiyo hiç Michael'a. Sonuçta Walt için yaptı. Ama gidipte konuyu Jack ve Sawyer'a anlatarak bir plan üzerinde çalışabilirlerdi. Büyük hata!

_ Sayid her türlü ya. Konuyu sadece onun anlayacağı belliydi zaten. Sayid olmasa Jack'in dünyadan haberi olmayıp kabak gibi gitceklerdi oraya. Tecrübe işte tecrübe!

_ Ya Jack'lerin yakalandığı yerde o mavi kutuların içindekilerin nerden geldiği zaten belli ama onların içinde ne var onu anlamadım. Her alarm öterken ki gözlemlerinimi yazıp atmışlar oraya. O zaman orası Merkez olmalı. Ne garip ya.

FoReVeR LoST!

bngi
C.R. & A.A
Sıcak Çikolata

Do I Dazzle You ? ~ Edward

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Temmuz 21, 2008, 12:41:30 »

Ben de iki gün önce bitirdim 2.sezonu.. Michael'ın yapmaya çalıştığı sadece oğluna kahramanlık. Dediğin gibi eğer Jack'e falan anlatsaydı gayet de güzel bir plan yapıp herkesin kurtulması sağlanırdı.. O sadece "Walt'ın babası benim, ben kurtarmalıyım" kafasinda gittiği için arkadaş dediği insanları sallamayıp Walt'la gitti ..  <.< Ve bence gittiği 354 müydü pusula yönü her neyse artık onun da eve çıkacağını hiç mi hiç sanmıyorum <.<

Ama şey biri bana en sonu anlatabilir mi? Ambardaki o iki adam kimin nesi ve Penny falan ne alaka? Adam "Sanırım bulduk" diyor, neyi bulduk??

Edit: Bu arada hani Locke demişti ya "Ada bir kurban istiyordu" ve "Benim ne yaptığımı bildiğimi düşünecek kadar saftı" .. Boone'umun ölümüne sebep olduğu yetmiyormuş gibi bir de arkasından konuşuyor! Artık nefret ediyorum Locke'dan!  Kızgın  Ağlayan
« Son Düzenleme: Temmuz 21, 2008, 12:45:09 Gönderen: bngi » Logged

Life was like a moonless night, Shrouded in the stars, Beauty can be such a fright, But now you're in my arms
You are my life now, Can't you see, I'd cross oceans, I'd swim seas, To be with you, That's enough for me.
Your face is like a poison, Intoxicating me, How can we live forever, When our love can never be..

Arminas
seviyorum sormadan..!
Has Türk Kahvesi

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #14 : Temmuz 21, 2008, 12:48:51 »

Ben zaten Locke'ı hiç bir zaman sevmedim ki. Yok ada bize yol gösteriyor. Yok kader. Off saçmalık. Onlar bence 3. sezon da belli olcak. Zaten şu anda 3. sezonun pilot bölümünü izliyorum. Büyük bir şokla başlıyo 3. sezon. Henüz izlemediysen izle derim. :]

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: