Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 11, 2008, 12:48:00  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Evangeline Lilly / Katherine "Kate" Austen  (Okunma Sayısı 538 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bee
har_mon_ald
Köpüklü Kapuçino

Edward Team!

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 14, 2008, 15:20:34 »

Nicole Evangeline Lilly, 3 ağustos 1979’da ev ekonomisi öğretmeni bir baba ile güzellik uzmanı bir annenin iki kızından ilki olarak Alberta, Kanada’nın Fort Saskatchewan kasabasında dünyaya geldi.

14 yaşına kadar çeşitli çocuk projelerinde gönüllü olarak çalışan Lilly, British Columbia Üniversitesi’nde uluslar arası ilişkiler bölümünde okurken bir dünya kalkınması ve insan hakları komitesi kurdu ve yürüttü. 18 yaşındayken kısa bir süre Filipinler’de misyonerlik yapan Lilly, bu sırada otlardan yapılmış bir kulübede yaşadı.

Lilly, Ford Modellik Ajansı tarafından İngiliz Kolombiyası’nda Kelowna caddelerinde keşfedildi. Modellik yapmak istemediğinden önceleri bu fikre sıcak bakmasa da daha sonra üniversite masraflarını karşılamak için Ford’un oyunculukla ilgilenen bir koluyla anlaştı.

Birçok LiveLinks Chatline televizyon reklamında oynadı, G4 kanalında yayınlanan vidyo oyunları programı Judgment Day’de yeraldı. 2003 yapımı Freddy vs. Jason’da liseli bir kız olarak göründü. Smallville’in bir bölümünde havuz sahnesinde ve 2004’de ABC’de yayınlanan korku dizisi Kingdom Hospital’de göründü. Lilly, konuştuğu ilk rolü Lost dizisinde yakaladı.

Lost dizisinde oynaması kararlaştırıldığında uzun süre çalışma vizesi alamadığı için amerika’ya giremeyen Lilly, başka bir oyuncu düşünülmeye başlandığı sırada bu problemi aştı ve 1 gün gecikmeyle çekimlere katılmayı başardı. Lost dizisinden 2004 yılında 80.000 dolar kazanan Lilly, Entartainment Weekly tarafından 2004’ün çıkış yapan yıldızı seçildi. Çekimleri Havaii’de yapılan dizide önceleri yüzme bilmiyordu.

2006’da FHM Dergisi’nin En Seksi 100 Kadın listesinde 8. sırada yeraldı ve 2005’de 2. olduğu Maxim’in Hot 100 listesinde 2006’da 67.sıraya düştü.

Ağaçlara kolayca tırmanmasından dolayı Lost’daki oyuncu arkadaşları tarafından Monkey, ve Eva diye çağrılıyor.

Lost’un 1. ile 2. sezon arasındaki dönemde Ruanda’daki yoksullara yardım etmek için oraya giden Lilly, aynı zamanda genç kızları dış dünyaya karşı kendilerini savunmaları için eğiten Just Yell Fire adlı bir vidyonun promosyonuna yardım etti.

Bir zamanlar uçuş görevlisi olan ve çok iyi Fransızca konuşabilen Evangeline, Kanada’lı hokey oyuncusu Murray Hone ile evliydi. Lilly’nin bir süredir birliktelik yaşadığı Lost dizisindeki rol arkadaşı Dominic Monaghan ile nişanlandılar fakat Dominic'in kendisini aldatmasıyala bu ilişki sonlandı.

Katherine "Kate" AUSTEN

Katherine "Kate" Austen
Nereli: Iowa, USA
Meslek : Suçlu, kaçıyor.
Akrabalar : Sam Austen - Üvey Babası, Wayne Janssen - Babası, Diane Janssen - Annesi,  Kevin Callis - Kocası, Suzanne Callis - Kayınvaldesi
Neden Avusturalya yolcusu : Kaçmak için.

Flashback Bölümleri:
"Pilot, Part 2" (1x02)
"Tabula Rasa" (1x03)
"Whatever the Case May Be" (1x12)
"Born to Run" (1x22)
"Exodus, Part 1" (1x23)
"What Kate Did" (2x09)
"I Do" (3x06)
"Left Behind" (3x15)

Katherine "Kate" Austen uçağın orta bölümümden kurtulan bir başka yolcudur. Ajan Mars tarafından kovalanan bir kaçaktır. Kate'in sürekli kaçış hali, adada bile, onun geçmişinden kaçmasını, problemlerinden uzaklaşmasını sağlıyordur. Ada, ilk gününden itibaren kendisi ve Jack karakteri arasında güçlü bir bağ oluşur. Others'dan birlikte kaçtığı Sawyer ile bir ilişkisi vardır.
                                                                                            K.Austen bölümü lostforum.gen.tr den alıntıdır.
LOST görüntüleri

« Son Düzenleme: Mayıs 14, 2008, 15:22:58 Gönderen: har_mon_ald » Logged

B'Ware: She's BACK!!!...Third Time's The Charm...

Âşık | Twilight | Twilight | Twilight | Âşık
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Evangeline Lilly / Katherine "Kate" Austen
« Eklendi: Ekim 11, 2008, 12:48:00 »

derhavril
Cliff...
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Mayıs 19, 2008, 10:05:26 »

ben bu kadını ve "Kate" i seviyorum Hede Hödö  favorilerimden  Dil Çıkaran iyi biri  Gözlerini Deviren

Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta...

Godric Gryffindor
Hakan
Has Türk Kahvesi

ÖSS

351137125
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mayıs 21, 2008, 17:45:38 »

Evangeline diziyi izlemeye başladığımda beni en çok etkileyen isim olmuştu Âşık gerçekten mükemmel bir kadın Cool

Kate'i hiç sevmiyorum Hede Hödö Jack ne kadar doğru bir insansa Kate de o kadar iğrenç bir insan.. yalancı,sahtekar,dengesiz Acayip Kate ile Jack sadece tip olarak yakışıyorlar ama karakter olarak Sawyer tam Kate'e göre Gözlerini Deviren kendimi birden izdivaç programına katılanlara yorum yapan kadınlar gibi hissettim Dil Çıkaran

The only difference between me and a madman is that I'm not mad
Pesimisticc
---Hunter---
Sıcak Çikolata

Mary Winchester <3

meryembulbul94@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : Mayıs 22, 2008, 11:07:45 »

ben kate'i de evangeline'i de seviyorum Gözlerini Deviren bilmiyorum ama kate bana çok masummuş gibi gelio Kahkaha her yaptığının bir nedeni var çünkü... sawyerla da yakışıolar ama forever Kate&Jack Dil Çıkaran

...Love...

BellaCiao
eski HS'ci + yeni GG'ci + kendisini bildi bileli inek öğrenci
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Unbroken Universe!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mayıs 28, 2008, 11:00:40 »

Evangeline diziyi izlemeye başladığımda beni en çok etkileyen isim olmuştu Âşık gerçekten mükemmel bir kadın Cool

Kate'i hiç sevmiyorum Hede Hödö Jack ne kadar doğru bir insansa Kate de o kadar iğrenç bir insan.. yalancı,sahtekar,dengesiz Acayip Kate ile Jack sadece tip olarak yakışıyorlar ama karakter olarak Sawyer tam Kate'e göre Gözlerini Deviren kendimi birden izdivaç programına katılanlara yorum yapan kadınlar gibi hissettim Dil Çıkaran

Kesinlikle Dil Çıkaran Kate'i ilk izlediğimde de sevmiyordum şimdi de sevmiyorum Dil Çıkaran

Gossip Girl Âşık
hermi elif
Krema

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mayıs 31, 2008, 13:04:15 »

ne çok çıkmış TVye.reklamlar,diziler,filmler...anlaşılan kameraya hiç yabancı değil.o yüzden Lost tada muhteşem bi performans göstermiş.mükemmel bi oyuncu bana göre.ayrıca çok güzel bir kadın.
bu başarılarından dolayı onu tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum
Kate rolü öna çok yakışmış bnc.

Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan
Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan
Gerçeçi arıyorsan
Eğer sözlere değil kalbe inan
Birgün gerçekten
Sadece gerçekleri duymak istiyorsan
Kalp seni gerçeğe götürecektir
Daima buna inan

ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır