|
Fantasticc
|
 |
« : Ocak 25, 2007, 13:33:09 » |
|
Burda da en sevmediğiniz karakterleri soruyorum  benim bu dalda açık ara önde birincilerim var da 
|
|
|
|
|
|
but now... there's nothing I can say that is good enough... Kouta...I'm sorry for all the sadness I've caused you... I'm so sorry... please forget about everything...
~ Lucy
|
|
|
|
|
|
|
|
inferius
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 25, 2007, 15:08:18 » |
|
Michael Dawson sinir etti beni son izlediim bölümde spoiler olmasın die dikkatli konuşuyorum neyse onu sevmiyorum 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 26, 2007, 12:09:24 Gönderen: inferius »
|
|
Ne Japon'u, ne Çin'i ben Fin'li isterim Fin'li.!! Finlandiya'dan Babam Çıksa Yirim /Dinlerim/ 
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 25, 2007, 20:33:26 » |
|
anketlere şık eklerken sonraki sezonlardaki karakterleri kullanmak da stemiyorum aslında spoiler olur diye :S ama ilerki bölümlerde insanlar karakter olacağını biliyor di mi  yani isimlerini yazmamış spoiler sayılmaz  o halde hem eskileri, hem yenileri tam kadro yazayım  bu arada yeni eklenen seçeneklerden sonra verdiğiniz oyu değiştrebilirsiniz 
|
|
|
|
|
|
but now... there's nothing I can say that is good enough... Kouta...I'm sorry for all the sadness I've caused you... I'm so sorry... please forget about everything...
~ Lucy
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 25, 2007, 23:51:49 » |
|
MİCHEAL !!
Bu ankete verilebilecek tek cevap budur !! başka cevapları ben sezon 3 ü izlememeye bağlarım. O adamdan nefret ediyorum nefret edicem ve nefret ettim. Tamam bir yerde haklı olabilir ama, of of konuşamıyorum ki spolier olacak diye.
Micheal gerçekten nefreti hak ediyor. Pislik herif !!
Bu arada gerçekten her iki ankettede diğer sezonlarda çıkan karakterleri de koysan iyi olacaktı bence. Spolier olmazdı hiç bir şekilde. Sonuçta bu Lost. Ve uçaktan kurtulan 40 küsur kişi var. Onlardan sadece bir kaçı aktif rolde ilk sezonlarda. Belki onlardan biridir o ?
Eğer buraya sezon 3ten birini eklemiş olsaydınız ben sadece micheali değil onu da seçerdim. Sinirini başkalarından çıkartan insanlar nefret ederim.
|
|
|
|
|
|
Ah, ama sen zaten yalnızsın. Kim bilir karanlıkla neler konuşuyorsun... ...o amansız gece nöbetlerinde... ...tüm hayatın büzülüp küçülüyormuş gibi geldiğinde. Üzerine kapanan kadın odasının duvarları.
Vahşî bir şeylerin girmesini engelleyen bir kafes.
Öylesine lekesiz. Öylesine soğuk.
Geçkin bir bahar sabahı gibi... ...hâlâ kışın soğuğuna sadık kalan.
Tolkien
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 26, 2007, 08:55:59 » |
|
bu ankette de sanırım sorun var. çünkü ben her üç sezondan da karakter koydum. tam liste şöyle :S
Dr. Jack Shepard John Locke Sawyer (James) Ford Kate Austen Charlie Pace Hurley (Hugo) Reyes Michael Dawson Walter Lloyd Jin-Soo Kwon Sun-Soo Kwon Boone Carlyle Shannon Rutherford Sayid Jarrah Ana Lucia Cortez Mr. Eko Libby (Elizabeth) Paulo Nikki Başka Biri
|
|
|
|
|
|
~ Lucy
|
|
|
|
Elentari
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 26, 2007, 19:01:03 » |
|
MİCHEAL !!
Bu ankete verilebilecek tek cevap budur !! başka cevapları ben sezon 3 ü izlememeye bağlarım. O adamdan nefret ediyorum nefret edicem ve nefret ettim. Tamam bir yerde haklı olabilir ama, of of konuşamıyorum ki spolier olacak diye.
Micheal gerçekten nefreti hak ediyor. Pislik herif !!
Bu arada gerçekten her iki ankettede diğer sezonlarda çıkan karakterleri de koysan iyi olacaktı bence. Spolier olmazdı hiç bir şekilde. Sonuçta bu Lost. Ve uçaktan kurtulan 40 küsur kişi var. Onlardan sadece bir kaçı aktif rolde ilk sezonlarda. Belki onlardan biridir o ?
Eğer buraya sezon 3ten birini eklemiş olsaydınız ben sadece micheali değil onu da seçerdim. Sinirini başkalarından çıkartan insanlar nefret ederim.
3.sezonu izledim ama michael demiyorum eh spoiler olmaz diyorsunuz en sinir olduğum kişi Ben... Ondan sonra da Michael,cidden ve cidden ötesi pislik herif yani!Bu kadar da adi olunmaz... "cehennemin dibine kadar yolu var" lardan o!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Isabelle Bristow Vaughn
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 26, 2007, 19:16:55 » |
|
Kesinlikle Michael. Others tarafından yenmekle kalmasın, duman onu kapsın biyerlere atsın uçurumlardan aşağılara atsın sonra da kutup ayıları onunla eğlensin. Burası forum olmasa neler neler dicem de  Nese hem izlemeyenlere heyecan olur  Ve de Shannon. Aptal kız hep Boone'dan nefret etti hem de burnu bi karış havadaydı "Ah Boone beni çok seviyo, ben ona naaparsam yapayım beni hep kurtarıcak, yeaahh beni çok seviyo, ohh yeaa" diye  Bilmiyorum hep antipatim vardı ona. Michael'a inceden antipatim yoktu sonradan yavaş yavaş oluştu *** herif...
|
|
|
|
|
|
I'm an animal, better set me free Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GODsickofme@lastfm Thefrayedend@deviantart Okulum çok yoğun değil(o yoğun aslında, ben değilim), sadece bazen gülmekten karnıma ağrılar girdiği için eskisi kadar sık gir(e)meyeceğim sanırım. Karın ve kaba kaslarımın biraz rahatlaması gerekiyormuş.
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 27, 2007, 01:48:05 » |
|
bu ankette de sanırım sorun var. çünkü ben her üç sezondan da karakter koydum. tam liste şöyle :S
Dr. Jack Shepard John Locke Sawyer (James) Ford Kate Austen Charlie Pace Hurley (Hugo) Reyes Michael Dawson Walter Lloyd Jin-Soo Kwon Sun-Soo Kwon Boone Carlyle Shannon Rutherford Sayid Jarrah Ana Lucia Cortez Mr. Eko Libby (Elizabeth) Paulo Nikki Başka Biri
Hmm sanırım burada Başka Birini seçmemiz gerek  Ama kesinlikle 3. sezonun tam nefretlik listesi değil bu  Mesela Ben ile Juliet var. Takıntılı adam var *spolier olduğu için söyleyemiyorum nasıl takıntılı olduğunu* Tam olayın kopma noktasında tuvalete girecek kadar rahat olan adam var. Ohooo varda var
|
|
|
|
|
|
Ah, ama sen zaten yalnızsın. Kim bilir karanlıkla neler konuşuyorsun... ...o amansız gece nöbetlerinde... ...tüm hayatın büzülüp küçülüyormuş gibi geldiğinde. Üzerine kapanan kadın odasının duvarları.
Tolkien
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 27, 2007, 08:13:06 » |
|
ben 3. sezonu izlemedim. 3. sezon karakterlerine vikipediden baktımdı  orda yazmamışlar demek hepsini  sen bana pm at veya sen kendin ekle ankete istediğin karakterleri. fakat çok önemli bi ayrıntı var. anketi her düzenlediğinde sadece en alttaki boş satırı kullan. yani yeni bi seçenek "ekleme". hepsini birden eklemeye çalışınca karışıyor. sinir oluyorum  yani "anketi düzenle" linkine tıkla. en altta boş bi satır göreceksin ona istediğini yaz ev gönder. sonra bir daha "anketi düzenle" tuşuna bas. sonra yine altta boş bi satır görünecek ona istediğini yaz ve gönder  aksi takdirde bana kan kusturuyor 
|
|
|
|
|
|
~ Lucy
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 27, 2007, 14:55:00 » |
|
ben 3. sezonu izlemedim. 3. sezon karakterlerine vikipediden baktımdı  orda yazmamışlar demek hepsini  sen bana pm at veya sen kendin ekle ankete istediğin karakterleri. fakat çok önemli bi ayrıntı var. anketi her düzenlediğinde sadece en alttaki boş satırı kullan. yani yeni bi seçenek "ekleme". hepsini birden eklemeye çalışınca karışıyor. sinir oluyorum  yani "anketi düzenle" linkine tıkla. en altta boş bi satır göreceksin ona istediğini yaz ev gönder. sonra bir daha "anketi düzenle" tuşuna bas. sonra yine altta boş bi satır görünecek ona istediğini yaz ve gönder  aksi takdirde bana kan kusturuyor  anketi nasıl düzenleyeceğimi biliyorum fant  az düzeltmedim  ama düşünüyorum da böyle mi kalsın hmmm  Neyse ben bu akşam düzenlerim. Full karakterleri koyarım ikisine de .
|
|
|
|
|
|
Tolkien
|
|
|
Dunédaine
• μελοδία η •
Süt
& Ligeia.
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 01, 2007, 01:17:19 » |
|
Jin-Soo Kwon'la Shannon Rutherford'u sevmiyorum. Birisi çok salak geliyor, diğeri aşırı havalı zaten 
|
|
|
|
|
|
Gejfon ~ Kaname. <33[ тнє нєαят σf тнє υиι¢σяи ]We gather demons in the mirror every day so who is the real devil? Did you get what you deserve? * Sphinx ~ L'Finix *
|
|
|
|
|
|
Sangre
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 05, 2007, 03:07:05 » |
|
şimdilik Jin demek istiorm (ama henüz ilk sezon 10. bölümdeyim sdce) ondan dolayı ankete işaretlemicem belki ilerde düşüncelerim deişir 
|
|
|
|
|
|
 Fuckingly awesome Legen- wait for it- dary sitcom! How I Met Your Mother
|
|
|
|