|
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #61 : Nisan 06, 2007, 13:39:19 » |
|
Bugün okulda steril eldiven giymeyi, cerrah olursak nasıl el yıkayacağımızı, olmazsak nasıl yıkayacağımızı vs vs öğretirlerken hep aklıma lost geldi Jack çok doğru yıkamış ellerini Ben'i ameliyat etmeden önce  ona aferin dedim Yahu Jack nasıl sevilmez anlamıyorum ki... Adam özene bezene yaratılmış bir karakter yani  Neyse... Hala Jack'in dirseklerine kadar el yıkayışı gözümün önünde de  yazayım dedim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozlemg
Süt
|
 |
« Yanıtla #62 : Mayıs 27, 2007, 11:39:18 » |
|
bana şimdilik lock karakteri çok ilginç geldi (sadece 1. sezonu izledim 2. sezona yeni başlıyorum) yaşadığı hayal kırıklığı çok kolay unutulur cinsten değil. insanın ailesinin ölmesi korkunç olabilir ama insanın ailesinin kalleşçe oyun çevirmesi daha da korkunç.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #64 : Haziran 26, 2007, 23:06:43 » |
|
ben en çok claire'i seviyorum ama dizinin başlarındayım fikrim değişir belki sonra kate jack charlie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Felonious
Lacrimarum.
Cafe Cini
Sıcak Çikolata

|
 |
« Yanıtla #65 : Haziran 27, 2007, 00:06:39 » |
|
charlie, onda kendime benzettiğim bir sürü şey var belkide bu yüzden çok seviyorumdur. ama onu gerçekten çok seviyorum ben  birde boone var onuda çok seviyorum. aslında çok fazla sempati duyduğum bir karakter değildi ama shannon endişeyle ilacını ararken ona uzattı. ben orda çok garip hissettim çok kötü hissettim .. çok kötü
|
|
|
|
|
|
 i get on the train and i just stand about now that i don't think of you i keep falling over i keep passing out when i see a face like you what am i coming to? i'm gonna melt down blame it on the black star blame it on the falling sky blame it on the satellite that beams me home this is killing me this is killing me
|
|
|
|
Apus
|
 |
« Yanıtla #66 : Haziran 30, 2007, 20:55:20 » |
|
Locke ile james'i sevdim.james gıcık bir tip duruyor ama değil ^^
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 02, 2008, 02:04:02 Gönderen: Apus »
|
|
The grass was greener The light was brighter The taste was sweeter The nights of wonder With friends surrounded The dawn mist glowing The water flowing The endless river
Forever and ever!!
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #67 : Ekim 11, 2007, 13:51:06 » |
|
fikrimi değiştirdim en çok sevdiklerim; Charlie,Desmond,Sawyer ve Hurley 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dignified
|
 |
« Yanıtla #68 : Ekim 13, 2007, 21:09:39 » |
|
daha yeni başladım izlemeye ilk bölümü izledim ama jack ve kate süper ikili 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marvolo
|
 |
« Yanıtla #69 : Ocak 09, 2008, 20:53:36 » |
|
ya niye Ben yoktu  ben ençok onu seviorm  ama sayid le sawyer a oy verdm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nélindë Urithrawiel
|
 |
« Yanıtla #70 : Şubat 04, 2008, 18:26:04 » |
|
Jack ve Charlie.!  Aslında ilk başta ankette Jack ve Kate'e oy vermiştim, ama sonra değiştirdim. Kate'in şu tutarsız davranışlarına gıcık oldum çünkü. Ne yapmaya çalışıyo/ne yaptı anlayamıyosun bazen.  Charlie'yi ise özellikle şu son izlediğim bölümlerde daha da çok sevdim. Özellikle de Greatest Hits'te [3x21].  Ve tabikide Jack  Adadakiler için birsürü plan yapıp uğraşıp duruyor (lostieler kendilerini güvende hissetsinler moralleri bozulmasın, the otherslar geldiğinde ne yapcaz, şu durumdan nası kurtulcaz vs..) sonrada iyilik timsali ak kaşık lider falan diyorlar.. Bu adadakiler Jack olmasa ne yapcaktı söylermisiniz  Ki kendiside meraklı değildi lider olmaya..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #71 : Şubat 04, 2008, 19:28:58 » |
|
bu anketi yenilememiz lazım  hanimiş benim julietim? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maateh
|
 |
« Yanıtla #72 : Şubat 04, 2008, 19:48:05 » |
|
Bence Dr. Jack Shepard Sawyer (James) Ford
|
|
|
|
|
|
Her zamanki gibi Yağmur yağacak Ve her şeyi temizleyecek. Ardından karanlığını indirecek gece, Yeryüzüne. Bu şehirden gideceğim. Bana ait gördüğüm, Dost bildiğm her şeyi alarak Yalnız sen, Sen kalacaksın bu şehirde....
|
|
|
|
|
|
|
|