|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #30 : Aralık 18, 2007, 16:14:42 » |
|
Ovvvv süper heyecanlı görünüyor  Özledim yav başlasa keşke bir an önce  Video için çooook teşekkürler 100 defa başa alıp izledim  Bu arada Hurley'nin yaptığı mezar Charlie'nin sanırım ühühh 
|
|
|
|
|
|
Seyvin' pipıl hantin' tings! Femilıi biznıs
|
|
|
|
|
|
Vivera
|
 |
« Yanıtla #31 : Aralık 18, 2007, 16:25:19 » |
|
Ovvvv süper heyecanlı görünüyor  Özledim yav başlasa keşke bir an önce  Video için çooook teşekkürler 100 defa başa alıp izledim  Bu arada Hurley'nin yaptığı mezar Charlie'nin sanırım ühühh  Charlie olması muhtemel.Yeni gelenlerin pek sevimli kişiler olduklarını sanmıyorum Aşağıdaki resimlerin 4.sezonda olacağı söylenen bazı araçlar.Tam olarak neler kestiremedim.Gelenlerin araçları diyorlar. Not:Setten çekilmiş fotoğraflardır.     
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 18, 2007, 16:27:14 Gönderen: Vivera »
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #32 : Aralık 19, 2007, 13:10:44 » |
|
inanamıyorum ya! hala bir aydan fazla var hakkaten inamıyorum! neden yayınlıyolar öyle şeyleri? çok kötü oldum şimdi gene lost krizim tuttu  looostttt, losssstttt (geceleri böyle sayıklıyorum artık  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chai-Tai
|
 |
« Yanıtla #33 : Aralık 20, 2007, 00:05:57 » |
|
Video lost güzel olmuş, tarihi 31 lost ocak'a çekmeleri güzel lost olmuş ( 4 şubattı sanırım lost önceden ), dizi zaten güzel olmuş, lost her yerde "lost" görme hastalığı lost bulunmuş ismi lostit olmuş  Merhaba ben Çağatay, ben bir lost bağımlısıyım. ( - Merhaba Çaaağaataaayyyy ( Alkış) )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inferius
|
 |
« Yanıtla #34 : Aralık 31, 2007, 05:52:53 » |
|
öff izledim daha bi kötü oldum cidden başlasın artık ya :s son 1 ay soon 1 ay az kaldı 
|
|
|
|
|
|
Are you ready ? I am the mindfreak Mindfreak There's no reality Just this world of illusion That keeps on haunting me
Are you ready ? * | Go to Hell |
|
|
|
|
|
|
harry_ginny
|
 |
« Yanıtla #36 : Ocak 03, 2008, 22:05:35 » |
|
daha uzun ve daha ayrıntılı fragman yayınlanmışş http://www.youtube.com/watch?v=-N5R-TplHSU&feature=relatedvalla harikaa olucak bu sezon bu arada galiba 6 kişi kurtulacakmış adadan
2 sini ztn bilioruz Kate ve Jack diğer 4 kişide; Jin, Sun, Hurley ve Sayid'miş sanırım
o zaman 3.sezon finalinde jack bir cenazeye gidiyordu o ölen kişinin bu 4 kişiden biri olması gerekiyor gibi geldi bana
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 03, 2008, 22:10:01 Gönderen: harry_ginny »
|
|
Kate ♥Jack Blair ♥Chuck ~ Nate ♥Serena

Youre free to leave me But just dont deceive me And please Believe me when I say, I love you And I who love you so much; what am I going to do? You left me...you left me like a dove My soul has left me; my heart has left me I no longer wish to live because I cannot convince you Not to sell yourself
|
|
|
|
Chai-Tai
|
 |
« Yanıtla #37 : Ocak 04, 2008, 09:33:31 » |
|
daha uzun ve daha ayrıntılı fragman yayınlanmışş http://www.youtube.com/watch?v=-N5R-TplHSU&feature=relatedvalla harikaa olucak bu sezon bu arada galiba 6 kişi kurtulacakmış adadan
2 sini ztn bilioruz Kate ve Jack diğer 4 kişide; Jin, Sun, Hurley ve Sayid'miş sanırım
o zaman 3.sezon finalinde jack bir cenazeye gidiyordu o ölen kişinin bu 4 kişiden biri olması gerekiyor gibi geldi bana 6 kişi kurtarılması resmi bir bilgi mi yoksa birinden duyduğun, uydurma olması muhtemel bir şey mi? Zaten ben adada kalmalarını istiyorum, ayrılıp ne yapacaklar yani diziyi Desperate lostwives mı yapacaklar? Ne güzel ada, mis gibi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vinsanity10
|
 |
« Yanıtla #38 : Ocak 04, 2008, 22:52:27 » |
|
4. sezon bölümlerinin isimleri ve kimlerle alakalı olduğu belli oldu 4×01 - The Beginning of The End 4×02 - Confirmed Dead 4×03 - The Economist 4×04 - Eggtown 4×05 - The Constant 4×06 - The Other Woman 4×07 - Ji Jeon 8. bölümle ilgili daha birşey açıklanmamış
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 05, 2008, 13:41:24 Gönderen: vinsanity10 »
|
|
|
|
|
|
|
|
Sangria
|
 |
« Yanıtla #40 : Ocak 05, 2008, 23:41:47 » |
|
valla şaka maka başlıyor nerdeyse  9 ay ne çabuk geçti  özledim dizimi 
|
|
|
|
|
|
13 şubat... (bkz:nurse) 
|
|
|
|
vinsanity10
|
 |
« Yanıtla #41 : Ocak 11, 2008, 23:11:47 » |
|
Avustralya televizyonundan da bi trailer yayınlandı. yeni birşey pek fazla yok sadece jack ile diziye yeni katılan Jeremy davies arasında kısa bir konuşma geçiyo http://www.youtube.com/v/B2hldpHVrik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #42 : Ocak 12, 2008, 12:18:39 » |
|
ağlamak istiyorum. görüldüğü üzere imzamda lost için bir gerisayım var  iki saniyelik görüntü için yanıp tutuşuyorum yahu :S işin en kötü yanı başlıktan 8 hafta sonra yeniden bitecek olması  artık yapımcılar versin şu senaristlerin istediğini de kurtulalım yahu :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Isabelle Bristow Vaughn
|
 |
« Yanıtla #43 : Ocak 12, 2008, 13:12:26 » |
|
Sanırım Türkiye'de de 8 Şubat'ta gösterilemeye başlayacakmış  Pek inanamadım ama yine de çok sevindim.. İnanmadım çünkü Dizimax kolay kolay vermiyor yeni bir diziyi.. Ha 3.sezonu tekrardan başlatabilirler o tarihte belki.. O zaman çok sevinmem ama bak.. Ne biçim işse yalama oldu artık 
|
|
|
|
|
|
'Cause it gets more painful everytime I die.. Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GODsickofme@lastfm Thefrayedend@deviantartarkam&ile&gülmek <mükemmel üçlü> (bkz:ben yaptım oldu)
|
|
|
|
|
|