Ana Sayfa
Yardım
Takvim
Üyeler
Giriş Yap
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Temmuz 26, 2008, 02:07:08
Duyurular
:
Harry Potter Cafe üyeleri ne dinliyor? Cevabı
Last.fm
'de!
Harry Potter Cafe | Forum
/
Diğer Konular
/
Televizyon
/
Lost
(Moderatör:
Fantasticc
) / Konu:
Dördüncü Sezon: Genel
Sayfa:
1
2
3
4
[
5
]
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Dördüncü Sezon: Genel (Okunma Sayısı 3464 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso
Ynt: Dördüncü Sezon: Genel
«
Yanıtla #60 :
Şubat 14, 2008, 18:47:53 »
4 hafta ara mı
olamaz
tam seviniyordum artı bölümler eklendiği için
ara olacağını duyunca
umarım sınav haftama denk gelir o ara
Sponsor Bağlantılar
Reklam
Re: Dördüncü Sezon: Genel
«
Eklendi:
Temmuz 26, 2008, 02:07:08 »
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi
''Est Solarus oth Mithas''
«
Yanıtla #61 :
Mart 12, 2008, 22:37:31 »
Daha önce verildi mi bilmiyorum ama
Lost 'ta yeni bir "ara" daha!
lost dizisinde yayınlanacak olan 8. bölümle birlikte 1 aylık bir ara verileceği açıklandı.
uzun süren WGA grevlerinden sonra, çekimleri ve kurgusu yetiştirilemediği için böyle bir ara verildiğini açıklayan yapımcılar, 9. bölümün 24 nisanda yayınlanacağını duyurdular. Bu sezonun da 13 bölüm olacağı kesinleşirken, yeni sezonun eylül ya da ekim gibi başlayacağı yolunda haberler mevcut
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #62 :
Mart 13, 2008, 09:29:03 »
evet ben bunu bi yere yazmıştım
grev başlığına heralde
alçak köfteler
önümüzdeki hafta son. daha bunlar dişimizin kovuğuna yetmedi be
tüm sezonu hafta hafta izlemeyip, sezon sonunda topyekün izleyemeye karar verecek kadar sabırlı olanlara gıpta ediyorum vallahi :S bu ezietten başka bişey değil
Marissa
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #63 :
Mart 13, 2008, 10:06:55 »
ehe ehe olsun ben tekrar yazıp moralinizi hatırlatıp bozayım dediydim.
Ben hala izleyemedim....
Bu arada Hasan'a not
(göstermek/gizlemek için tıkla)
öhh azizim o ne imza öle yakıyor valla
«
Son Düzenleme: Mart 13, 2008, 10:08:14 Gönderen: Marissa
»
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #64 :
Mart 13, 2008, 10:40:02 »
madonna'nın yeni albüm çekimlerinden
kim bu kadına 50 yaşında diyebilir di mi?
gene sallayacak ortalığı
(hoş, justinle yaptığı düeti pek sevmedim ama neyse :S)
vinsanity10
Süt
«
Yanıtla #65 :
Mart 25, 2008, 19:05:23 »
9. Bölümden (The Shape of Things to Come) ilk promo
http://www.dailymotion.com/video/x4sfz4_lost-4x09-trailer_shortfilms
Bu bölümde, Oceanic-6′e odaklanırken aynı zamanda Sayid ile Ben arasındaki ilişki biraz daha aydınlanacak. Yine bu bölümde, Sayid ile bağlantısı olan Ortadoğu’lu adı Bakir olan bir karakterle tanışacağız. Bu karakter Sayid’in büyük aşkı Nadia’nın cenaze töreninde bulunmuş biri olacak. Ayrıca, Sayid’in Ben ile nasıl bir işbirliği yaptığının flashback’lerini görebiliriz.
«
Son Düzenleme: Mart 25, 2008, 19:07:04 Gönderen: vinsanity10
»
vinsanity10
Süt
«
Yanıtla #66 :
Nisan 15, 2008, 16:17:07 »
“LOST” 4. Sezon 2. Yarı Setinden SPOILER!
# Oceanic-6 grubunun adadan nasıl ayrıldığını öğreneceğiz.
# Adada kalanlara da ne olduğunu öğreneceğiz.
# Sayid’in neden Ben için çalıştığı bilinecek.
# Tabuttaki kişi açığa çıkacak.
# Bu sezonun sonunda dizinin gidişatını etkileyecek “Oyun Değişikliği” meydana gelecek.
# 9. bölüm Sayid odaklı flashforward deniyordu, ancak bölüm Ben flashforward’ı olacak.
# Siyah duman-canavar tekrar ortaya çıkacak ve onunla ilgili farklı bir “boyut” keşfedeceğiz.
# Claire için “önemli” ve “gizemli” bir hikaye başlayacak ve bu hikayenin gidişatı onun ilerleyen bölümlerini ve “yıllarını” belirleyecek.
# 10. bölüm Jack flashforward bölümü.
# Son 5 bölümde sadece bir tane flashback olacak, o da bir süre önce internete sızan fotoğraflar ve bilgiler dahilinde 11. bölüm olacak ve John locke odaklı olacak.
# Orchid istasyonunun BÜTÜN 3 etabını da göreceğiz ve zamanda dolaşımın (bükülme) olanaklarını anlayacağız.
# Penelope, Richard ve Abaddon üçü de son 5 bölümde yer alacak.
# Daniel Faraday ve Miles’ın hikayelerine odaklanmak için biraz beklememiz gerekecek, bu önümüzdeki sezonu bulabilir.
# Hurley Kara Duman’la karşılaşacak.
# Sezon finalindeki muhteşem öpüşme aşk üçgenini karmakarışık hale getirecek.
# Sawyer çığrından çıkan bir silah savaşına dahil olacak.
# Bunlara ek olarak, 10. bölümle ilgili birkaç parça daha var:
# 10. bölümün adı “İyi Bir Şeyler Eve Dönüyor/Something Nice Back Home” olacak. (çeviride hata olabilir, bölümü izlemeden düzgün bir tercümesinin yapılması zor oluyor)
# Jack, 9. bölümde kıyıya vuracak olan teknedeki Doc Ray’i kurtarmak için Juliet ve Kate’ten yardım isteyecek.
# Sawyer, yanında Claire, Miles ve Aaron’la birlikte sahile gitmek üzere yol alacak.
# Sahile dönerken bir şeyler ters gidecek.
nihayet birşeyler açıklamaya başlıyorlar. Benim en çok merak ettiğim şey tabuttaki kişi.
«
Son Düzenleme: Nisan 15, 2008, 16:19:27 Gönderen: vinsanity10
»
JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso
«
Yanıtla #67 :
Nisan 15, 2008, 20:46:18 »
O ne ya öyle
Ben izlemeyeli neler olmuş ya
haftasonu alacağım 4. sezonun DVD.lerini.tabi bulursam
küçük bi soru
adadan kurtuldu mu bizimkiler
Nélindë Urithrawiel
~Lostie and a Waterbender :P :)
Demleme Çay
'You want me to express myself? Leave me alone!'
«
Yanıtla #68 :
Nisan 15, 2008, 21:39:13 »
uvvv yaşasın!! bu sezon baya bir şeyler öğreniyoruz gibi
son 8 gün
pff spoilerleri okuyunca merak ettim şimdi yaw :S
bunlar adadan kurtulmuşlar; ama ne zaman kurtuldular, nasıl kurtuldular fln henüz/hâlâ biz de bilmiyoruz.. adadaki olayları izliyoruz..
«
Son Düzenleme: Nisan 17, 2008, 03:22:16 Gönderen: Nélindë Urithrawiel
»
Water..
Earth..
Fire..
Air..
♥
♥
~
"She lied to you! She was protecting
the last Waterbender." [~Katara]
"But for me, it takes all mistakes
I made in my life, and shoves
them back to my face." [~Zuko]
~~
harry_ginny
- аιаяа
Telve
I can live forever but for what ?? b♥e
«
Yanıtla #69 :
Nisan 19, 2008, 03:45:57 »
en çok tabuttaki kişiyi merak ediorum
herkez claire fln olabilir diyo ama
bu arada # Sezon finalindeki muhteşem öpüşme aşk üçgenini karmakarışık hale getirecek.
derken jack le julietin öpüşme sahnesimi yha onu anlayamadım ben nese
Kate ♥Jack
Blair ♥Chuck ~ Nate ♥Serena
Youre free to leave me
But just dont deceive me
And please
Believe me when I say, I love you
And I who love you so much; what am I going to do?
You left me...you left me like a dove
My soul has left me; my heart has left me
I no longer wish to live because I cannot convince you
Not to sell yourself
vinsanity10
Süt
«
Yanıtla #70 :
Nisan 21, 2008, 00:42:24 »
Lindelof ve Cuse ile telekonferans
* 5. sezon 2009′da Ocak’ın son haftasında başlaması planlanıyor.
* Dizide Penelope ve Desmond’un aşkına dönüşler yapılacak, Penelope’u oynayan Sonya Walgner HBO’da başka bir projede de çalışıyor, ancak Lost dizisi işi düştüğünde Penelope’u rahatlıkla dizide kullanabilecek.
* Önümüzdeki sezonun zaman çizelgesi, bu ilerki 5 bölümde olacaklara bağlı.
* Dizinin oyuncu ekibinden birkaç kişi geçenlerde Londra’da çekimler için görüntülenmişlerdi. Ancak yapımcılar, bu görüntüler hakkında ve Londra’da herhangi bir çekim yapılıp yapılmadığıyla ilgili konuşmak istemiyorlar.
* Dizinin en sonu tamamen SON olmuş olacak, ne açık kapı ne de planlanan başka bir şey.
* Danielle ve Karl’ın (4×08′de kurşunlanan) kaderleri 4×09 “The Shape of Things to Come”da belli olacak.
* Dizi için bir bitiş tarihi belirlediklerine pişman değiller, çünkü 1. sezondan beri yapmak istediklerini artık yapabilecekler.
* Sezon finalinin yazıldığı ve şu anda gözden geçirilme aşamasında olduğunu doğruluyorlar.
* Sawyer Oceanic-6′ten biri değil, ancak Jack ve Kate onun kaderini belirleyecekler. Sawyer-Kate ve Jack-Kate ilişkilerinin meraklıları bu duygusal ve romantik anları beğenecekler.
* Jack ve Juliet ilişkisi 10. bölümde tekrar gözlemlenecek.
* 4. sezona başlamadan önce ARG (alternate reality game) formatında yapılan Find815 oyunu gibi 5. sezon için de bir ön-hazırlık şeklinde oyun yapmayı planlıyorlar (Find815 baya büyük ilgi görmüştü).
* Bu sezondan sonra geriye 34 bölüm kalmış olacak.
* Claire’i canlandıran Emilie de Ravin’in gelecek sezon dizide olup olmayacağını cevaplamıyorlar, ancak sezon finaline doğru baya “zorlayıcı” olaylar yaşanacak.
* Orchid istasyonu finalde BÜYÜK bir rol oynayacak.
* Yapımcıların ABC’yle yaptıkları son antlaşmaya göre;
* 15 Mayıs sezon finali birinci kısım - “No Place Like Home” Part 1
* 29 Mayıs sezon finali ikinci kısım (iki saatlik) - “No Place Like Home” Part 2
* Sezon finalinden önce kazazedelerle ilgili oldukça büyük ve sismik olaylar yaşanacak, bazılarının kaderleri belli olurken bazılarınınki olmayacak.
* Serinin 2010′da bitecek olması yapımcılar için iyi bir şey, çünkü final sahnesini çoktan kafalarında oluşturmuş durumdalar, ancak dizinin 2010′daki en büyük finalinin yine de ileriki zamanlarda değişebileceğini söylüyorlar (birtakım oynamalar olabilir yani).
* Dört-parmaklı-heykel dizi tamamen bitmeden önce açıklanmış olacak, ayrıca kendisini daha fazla göreceğiz.
* Siyah duman ve Jacob da daha fazla görünecek (sezon belli değil ama ileriki zamanlarda).
* Sezon finali ismi, birkaç gün önce sızdırıldığı üzere doğrulandı: “There’s No Place Like Home”
* Danielle dizide ölmüş de olsa kalmış da olsa, onun geçmiş hikayesine mutlaka dönüş yapılacak.
* Jeff Fahey/Frank Lapidus önümüzdeki bölümlerde daha fazla gözükecek.
* Jack-Kate ve Sawyer-Kate ilişkileriyle alakalı bolca romantik sahneler geliyor.
* Alan Dale/Charles Widmore daha fazla gözükecek, hatta beklediğimizden de fazla.
ya kaç bölüm göstereceklerde bu kadar ara weriyolar hayret bişey
«
Son Düzenleme: Nisan 21, 2008, 01:00:32 Gönderen: vinsanity10
»
dossbaa
Alan Rickman (Snape) Turkey Fan
Kakao
Snape ( Alan Rickman)
«
Yanıtla #71 :
Nisan 22, 2008, 23:50:41 »
olaylar karışıyor gerçekten
ben tabuttaki kişinin michael yada locke olduğunu düşünüyorum
zaten dizide herşey merek konusu:karadumanı mı söleyim,ormandaki fısıltıları mı söleyim,ormandaki kulübedeki olanlarımı söleyim ama bunlar dizinin neredeyse başından beri merak edilen şeyler.
ama sayidin Bene neden çalıştığı konusu benim gibi Sayidçiler için önemli bir merak konusu umarım arkasında kaydadeğer bişi çıkar.
birde şunu merak ediyorum
4.sezonda Kate duruşmadan çıkışında Jack oradaydı ve ona 'ne zaman Aeronnu görmeğe hazırsan ozaman kahve içeriz.' ayarında bişi söledi.bunun arkasında bişi var kesin normal değil çünkü normal olarak Aeron Kate de kalsaydı.Jack sorun yapmazdı.ne bilim Claire ölse,yada adadan Aeronun kurtulması için bişiler yapmış olsay.ama belkide Claire adada ve Kate onun yaşamasına rağmen Aerona kendisine anne dedirtmiş.acaba Jack onamı bozuk?
annağammm lost biterse naparım ben
Marissa
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #72 :
Mayıs 30, 2008, 21:45:33 »
İşte Lost'un finali
Daha önceki sezon finallerinde çarpıcı gelişmeler her zaman cevapsız sorularla gelirdi. Ama bu sefer durum biraz farklı...
Lost'un son sezonunun izlenme oranları geçen yıla oranla daha yüksekti. Çünkü bu sezon sıklıkla ‘ileriye dönük' flashback'ler izledik ve cevapları gördük. Seyirciler zaten biliyorlar ki şanslı birkaç kişi için kurtuluş yakın. Hatta evlerine sağ salim dönüyorlar da...
İki saatlik sezon finalinde ise daha fazla cevap öğrenecek ve şimdiki zamanın gelecek zamanı yakalamasını izleyeceğiz. Adadaki kazazedelerin bir bölümünün niçin evlerine dönerken bazı diğerlerinin adada kaldığını öğrenmeye hazır olun.
BURADAN ORAYA GİDİŞ
Kazazedeleri en son bıraktığımızda Jack, Kate, Sayid, Sun, Hurley ve Aaron'un mevcut şartlarda adadan kaçabilmeleri çok zor görünüyordu.
Sun ve Aaron kıyıya vardılar ama bütün gemiyi patlatacak C4 yüküyle bu pek de avantajlı birdurum değildi. Richard Alpert ve tayfası Kate ve Sayid'i rehin almışlardı. Hurley ise Ben ve Locke ile yollarını ayırmaya karar vermiş ve biryerlere geri dönü yolundaydı. Jack ve Sawyer helikoptere vardılar ama şimdi Hurley'i aramak zorundaydılar.
Birileri kurtarılmayı beklerken diğerleri de onları kurtarmaya çalışıyor ve final gecemiz bu şekilde açılıyor. Bu yolda sadakat, ihanet ve belki de dökülecek kan var.
BAŞKA NE VAR?
Pek de şanslı olmayan 6 kişinin hayatta kalma çabalarının yanısıra adanın hareketi de söz konusu. Vatan'ın haberine göre adanın yeni kötü adamı Keamy şimdi ne işler peşinde? Desmond ve Penny için yeniden kavuşma vakti yakın ama adamımız orada oturup sonsuza kadar gemiyi beklemeye niyetli değil.
Ve en büyük gizem: Tabutun içinde kim var? İlk ‘ileri dönüş' bize göstermişti ki ölen kişiyi hiç kimse sevmiyordu, o kadar ki cenazesine sadece Jack gitmişti. Ölen kişi kimdi öyleyse? Ben veya Locke olabilir mi?
SONRAKİ SEZONDA NELER GETİRECEK?
Yukarıda anlattığımız sorulara cevap bulunsa bile gelecek sezona taşacak hikayeler olacak elbette. Final gecesinin sonunda ‘ortaya atılan sorular' ile ‘verilen cevaplar' arasındaki oranın tam da Lost tarzı bir şekilde korunacağını söyleyebiliriz.
Pek çok sırrını bize göstermiş olsa da adanın gizemli hali devam ediyor. İleriye dönük flashback'ler geçmişe ait bir şey miydi yoksa? Yoksa paralel evrenler ve paralel zamanlar mı söz konusu?
http://haber.mynet.com/sayfali/populer-kultur/Iste-Lost-un-finali/30Mayis2008/O1212154479263/0
ctrl alt ↓
Serkan=Spider03=Steven
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Here they come just in time...
«
Yanıtla #73 :
Temmuz 16, 2008, 06:28:19 »
Ekşi'den 4.sezonun finalini özetleyen bikaç yazıcık;
4.sezon finali itibariye dağları delen mecnun efsanesinin tarihe gömüldüğünü görüyoruz. yeni efsane adada yıllarca sürgün hayatı yaşayan desmond ile denizlerde yol alıp aramaktan vazgeçmeyen penny olmuştur. aşkı bir 'penny' dahi etmeyen kate gibi kolpa aşıklara kapak olsun diyor, jack'e acımayı sürdürüyoruz.
(snob, 02.06.2008 14:12)
---
adanın yerinin çarkla değiştirilmesinden rahatsız olan arkadaşların arasında ,ben feleğin şu çarkına çomak sokarım diyen varsa , kendisini haftasonu büyük adaya bekliyorum.
yap mekanizmanı gel kardeşim.
(rpmcmurphy, 02.06.2008 14:57 ~ 17:57)
---
öyle ota boka kulp takmayı sevmem ama seyrederken rahatsız etti. bizimkiler helikopterle gemiye indikten sonra, geminin asıl tayfası neden helikoptere binmek için bizimkilerle kapışmadı? yani ben olsam can yeleği giyip ölümü bekleyeceğime veye denize atlayacağıma bizim elemanlara "hooop kardeşim! o helikopter bizim" der indirirdim. belki önemsiz bir ayrıntı ama gerçekçi olmamış.
(nicotinell sakizli muhallebi, 03.06.2008 15:03)
---
ben halen gemiden kurtulanların dan'in botuyla adaya geri döneceğini düşünüyorum. zira daniel önemli bir karakter bence, bir çok şeye açıklık getirebilir. böylece adada elimizde bir adet adayı ve othersı tanıyan aynı zamanda doktorluk görevini üstlenecek juliet, fizik problemlerini çözebilecek ve zamanda yolculuk yapabilen daniel, geleceği-geçmişi gören miles, ingilizce öğrenmeye çalışan jin, yakışıklı güçlü erkek kategorisinden sawyer, geçmişi karışık charlotte, geyik olarak bernard-rose bulunmakta. (sahi bunlara noldu ki)
(doktor hektor, 03.06.2008 15:31)
Sayfa:
1
2
3
4
[
5
]
Yukarı git
Yazdır
« önceki