|
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 19, 2008, 17:43:32 » |
|
Bencede saf değil... Eroin olayında acayip uyanıktı mesela 
|
|
|
|
|
|
 | Twilight | Twilight | Twilight | 
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 19, 2008, 19:06:31 » |
|
Bencede saf değil... Eroin olayında acayip uyanıktı mesela  evet 
|
|
|
|
|
|
Ruhumun karanlığında kanadı kırılmış saklanıyor..
|
|
|
|
Aayla Secura
|
 |
« Yanıtla #18 : Haziran 25, 2008, 11:40:45 » |
|
Bu kızın boyunun 1.57 olduğunu duyduğumda hönk dedim amma kısaymış. Ama çok güzel. Zaten kısa boylular daha marifetli oluyo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #19 : Temmuz 04, 2008, 19:51:10 » |
|
çok tatlı kız ya barbie bebek gibi:D Aaron acayip benziyo ya nasıl bulmuşlar gerçek oğlu fln mı dicem ama anne gibi de durmuyoki:Ddaha çocuk gibi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SARA CARTER
|
 |
« Yanıtla #20 : Temmuz 11, 2008, 16:43:17 » |
|
CLAIRE TATLI AMA CHARLIE KOTU YOLDA BUNU HEPIMIZ BILIYORUZ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevgim
|
 |
« Yanıtla #22 : Temmuz 19, 2008, 11:00:46 » |
|
Claire^^m işte çok tatlı çok şirin hayranı olduğum için kelimeler bulamıorm  claire rölü ona çok yakışıo işini de çok ii yapıor
|
|
|
|
|
|
Mavişim'e ( Camellia ) teşekkürler  ____________________________________ sizinde zamanınız yaklaştığında belkide başlayacaksınız anlamaya hayat sadece garip bir ilüzyondur aşağıda.  Uzun bi süre yok... Kendinize ii bakın .. ='(
|
|
|
|
Camellia
|
 |
« Yanıtla #23 : Ağustos 16, 2008, 11:33:40 » |
|
annecik  bu kıza bayılıyorum çok tatlı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erenüx
|
 |
« Yanıtla #24 : Ağustos 16, 2008, 11:38:51 » |
|
ilk bölümlerde biraz fazla kasmıştı kendini,yapmacıktı bayağı  ama daha sonralardan toparladı,severim kendisini 
|
|
|
|
|
|
-the People I Must Know,They are Far Far Away Now- "Aşk, korkunç bir lanettir Eragon,insanların kusurlarını gizler.Zaaflarını göremezsin.." Dikktali olmak gerek; çünkü kader,insanoğluyla fazla ilgileniyor.
|
|
|
|
Isla
|
 |
« Yanıtla #25 : Ağustos 16, 2008, 11:40:36 » |
|
Çok şeker kız yaha Şeker Kız Candy gibi maşallah çok seviyorum onu hamımhanımcık bişey
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aybuke_red
Şeker

~ LoSt hAsTasI ~
|
 |
« Yanıtla #26 : Ağustos 20, 2008, 15:33:20 » |
|
Lost'ta en sevdiğim karakterlerden biri çok tatlı ayrıca rolüne çook yakışıyor, çok başarılı bir oyuncu ve çook güzel.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dark_dream
|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 21, 2008, 14:42:58 » |
|
Çok güzel lan.Ona bişi diyemem.Hele o siyah saçlı halleri falan.Ama sevemedim,sevmiyorum."Where is my baby?I want my baby?Charliiiiğğ!"replikleri beni çok derinden sarsıyor ama.Her seferinde böyle.  Kabuslarıma girme Claire,rahat bırak artık beni.  Charlie'ye de çok kötü davrandı genelde,beşinci altıncı sezonda Sawyer'la beraber göreceğiz sanırım onu,Juliet'ten sıra gelebilirse  Bi de bi de, "I'm with him." Kurtulduğumu sanmıştım,oysa çok yanılıyorum. 
|
|
|
|
|
|
 michelle,ma belle.
|
|
|
paixpozfriedenpace
Süt