|
Marvolo
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 02, 2008, 23:45:59 » |
|
Charlie tarafından bakın olaya. Eğer boğulup ölmesse sevdiği kadın helikoptere binip kurtulamayacak. Yoksa herkes yapabilir nesefini tutup kırılan camdan yüzeye yüzmeyi. Zaten yüzüğünüde bebeğin yanına bıraktı. Bence kesin öldü Charlie.
abi yok o değilya yani yüzeblr yüzsn çıksn yani helkptrn gelmesi o tuşla ilglydi tuşa bastımı bastı yüzsn ozmn  ağlama benide ağltkcsn faln 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Glacius
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 09, 2008, 18:16:27 » |
|
Desmond, Charlie'nin öldüğünü gördü yalnız. Boğulduğunu felan. Sonra helikopter ve kurtulmayı gördü. sonuçta o tuşla alakalı değil sadece zaten tam emin değilim kırılan cam ufaktı biraz.
|
|
|
|
|
|
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.
Burada döndürdüğümüz ilüzyonlara inanmaya başladınız ve televizyondakilerin gerçek, kendi hayatlarınızın ise hayali olduğunu düşünmeye başladınız. Televizyon ne derse onu yapıyorsunuz. Onun gösterdiği gibi giyiniyorsunuz, onun gösterdiklerini yiyorsunuz, çocuklarınızı onun dediği gibi yetiştiriyorsunuz hatta onun istediği gibi düşünüyorsunuz.
Bu tamamen saçmalık, sizi manyaklar!
Tanrı aşkına sizler gerçeksiniz.
HAYALİ OLAN BİZİZ!!
-Zeitgeist The Movie
|
|
|
Mizmiz_Myrtle
Şeker

!LOST! !LOST! !LOST!
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 13, 2008, 02:23:08 » |
|
ya bende hiç inanmak istemiyorum öldüğüne. ama zaten kurtulmak istese çoktan kurtulurdu. iki saat kalemi çıkarıp "not penny's boat" yazana kadar açar kapıyı atlarlardı suya sora çıkarlardı yüzeye bu kadar basit... ama charlie ölmeyi kendi istedi.
|
|
|
|
|
|
DUDE!
|
|
|
Mizmiz_Myrtle
Şeker

!LOST! !LOST! !LOST!
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 13, 2008, 02:26:15 » |
|
Desmond, Charlie'nin öldüğünü gördü yalnız. Boğulduğunu felan. Sonra helikopter ve kurtulmayı gördü. sonuçta o tuşla alakalı değil sadece zaten tam emin değilim kırılan cam ufaktı biraz.
desmond o helikopter olayını gerçekten görmediki. charlie o düğmeyi çevirincemi basıncamı ne penny'nin adaya gelceeni düşündü. o yüzden clarie'ın kurtarıldıını gördüm filan dedi. öyle diilmiydi :S yoksa benmi yanlış biliyorum
|
|
|
|
|
|
DUDE!
|
|
|
illyria
Süt
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 13, 2008, 02:57:27 » |
|
öldü ya zaten bu sezonun çekimlerinde de yokmuş duyduğuma göre
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Glacius
|
 |
« Yanıtla #20 : Şubat 13, 2008, 22:36:21 » |
|
Hmm birde şey var. Charlie eline Penny'nin botu değil diye bir mesaj yazdı ya. Belki son bi gayret camdan çıkıp yüzeye ulaşamayı denemiştir herhalde. Öldüyse yazık oldu desmond'un aşkı için telef oldu diyebiliriz.
|
|
|
|
|
|
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.
Burada döndürdüğümüz ilüzyonlara inanmaya başladınız ve televizyondakilerin gerçek, kendi hayatlarınızın ise hayali olduğunu düşünmeye başladınız. Televizyon ne derse onu yapıyorsunuz. Onun gösterdiği gibi giyiniyorsunuz, onun gösterdiklerini yiyorsunuz, çocuklarınızı onun dediği gibi yetiştiriyorsunuz hatta onun istediği gibi düşünüyorsunuz.
Bu tamamen saçmalık, sizi manyaklar!
Tanrı aşkına sizler gerçeksiniz.
HAYALİ OLAN BİZİZ!!
-Zeitgeist The Movie
|
|
|
|
|
|
Eärendil
|
 |
« Yanıtla #22 : Haziran 20, 2008, 10:50:19 » |
|
gördüğümüz gibi desmond aslında penny'i gemide gördü ama onu göre bilmek için charlie'ye yalan söyledi. iştee o yüzden ben'in nezaman intikam alacağını merak ediyorum. yani charlie kesin öldü.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 20, 2008, 10:50:51 Gönderen: Eärendil »
|
|
|
|
|
LoReNxO
Süt
Mr. and Mrs. Kruspe
|
 |
« Yanıtla #23 : Haziran 20, 2008, 15:54:20 » |
|
ya charlie kesin öldü.her ne kadar bunu kabullenmek zor olsada öldü.yapımcılar öldüğünü söylüyorlar.ama dediğin gibi eğer nefesini tutsaydı bir şansı olurdu.
des yalan söylemiş olabilir.hani ölüm charlie'nin peşinde daha ne kadar koruyabilirim.bari peny ile konuşiyim düşüncesiyle harekete geçmiş olabilir.ama dediğimiz gibi eğer charlie yaşıyo olsaydı 4. sezonda kesin görürdük. ama insan şöyle düşünebilir --bu fikirde lost yazarlarının ne kadar akla hayala gelmez şeyler yaptıkları için geldi--charlie son anda oradan çıkmış olabilir.bu yüzden claire kurtulamıyor adadan.buda olabilir.artık napalım ya charlie'nin öldüğünü kabul etcez ya da 5. sezona kadar umut etcez.
|
|
|
|
|
|
♥♥Bu kadar yakışıklı olmak zorunda mıydın sanki?♥♥
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #24 : Temmuz 04, 2008, 21:31:32 » |
|
charlie kesin öldü.oradan belki çıkabilirdi ama biliyosunuz ki kurtulsa da öbürgün başka bir sebepten dolayı ölecekti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #25 : Ekim 29, 2008, 12:24:26 » |
|
Charlie tarafından bakın olaya. Eğer boğulup ölmesse sevdiği kadın helikoptere binip kurtulamayacak. Yoksa herkes yapabilir nesefini tutup kırılan camdan yüzeye yüzmeyi. Zaten yüzüğünüde bebeğin yanına bıraktı. Bence kesin öldü Charlie.
Katılıyorum  Ya charlie öldü arkadaşlar.Bu kesin. Claire ve bebeği için öldü..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
S_eNa_DR
|
 |
« Yanıtla #26 : Kasım 02, 2008, 10:29:07 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #27 : Kasım 02, 2008, 13:13:30 » |
|
charlie nin ölmediğini söyleyen her türlü teoriye açığım...destekliyorum... ölmemiştir o
|
|
|
|
|
|
Christian BALE Hayran Kulübü
|
|
|
|