uçaktan indiklerinde Sayid'in öyle tek başına kalması üzdüydü ki durumu sevgili Hurley'in görmesi yi oldu...açıkcası Kate'in sap gibi kalması üzmedi

hurley'in arabasından da 4 8 15 16 23 42 rakamları çıktı
yuh dedim o sayıları görünce yaw!!! adamlar resmen Hurley'in tırlatmasını istiyorlar

[spoiler]bana da Jin,Michael,Desmond ve daha birçok kişi ölcekmiş gibi geliyor

Michael'ın ölmesine pek üzülmem doğrusu

şu an herkes farklı farklı yerlerde bunlar nasıl bir araya gelebilcek merak ediyorum

Jack bi yerde ''hay ben böyle işin!'' demişti bende tam o sırada aynı şeyi söylüyordum

Oceanic 6'lısının gazetecilere o kadar yalan söylemesi beni şaşırtmadı çünkü daha önceki bölümlerde adada yaşadıklarını kimseye söylememeleri gerektiğini anlamıştık,adanın bulunmaması ve gizli kalması için yalan söylemek zorunda olduklarını düşünüyorum

Jack,Claire ile kardeş olduğunu öğrenince dumur oldu

Jack Claire'ın annesiyle konuşmalı bence olanları anlatmalı yazık kadına torununu sevsin kadıncagız

Sun babasına Jin'in ölümüne 2 kişi neden oldu demişti acaba diğer kişi kim

genel olarak güzel bir bölümdü

katılıyorum söylediklerine ama Desmond bari ölmesin yaw

ve Sun'ın babasının şirketinin hisselerini şeyetmesi çok iyiydi

ve bende merak ediyorum acaba kimdir Jin'in ölüm nedeni ama bi yandan da Jin'in hala yaşadığını şeyediyorum...çünkü uçaktan iner inmez habercilerleki konuşmalarında tereddüt içindeydi Jin'in öldüğünü söylerken...belki Jin'de bi sebeple kalmış olabilir...
bu arada ne zaman micheal pisliği aci çekerek ölecek

onca sat...sonra temizlemek için gel...hadi be..ölmeyi bile beceremiyon...gebermek için geldin bok herif..vicdanı varmış gibi bide konuşuyor...