Anakarakterin Locke olmasına rağmen yine de sevdim bu bölümü şaştım kaldım yine
Ama yazık, acımaya başladım Locke'a gerçekten hep ezmişler zavallıyı bi de Richard ne ya Jack'in babası gibi her yerden çıkıyo

Bu bölümden sonra kesinlikle adaya düşenlerin tek tek seçilerek düştüğüne inanıyorum
Black Smoke'u da çizmişti Locke onu nasıl düşündü onu da bilmiyorum
Claire hayatından çok memnun gibi görünüyordu Chiristan'ın yanında Aaron'ı nası unutturmuşlarsa artık
Ben Chiristan'ı önce Locke'ın babası sanmıştım çünkü Hurley Kabini gördüğünde pek dikkatli bakmamıştım o kim diye. Chiristan'mış demek ki
Bi de Frank bişiler yapmaya çalışıyor ama Jack tam olarak anlamadı galiba
Bi de Ben'in Locke'a benim gibi olmadığın kesin demesi çok hoşuma gitti
Aaa bi de zamanın ileri gidip geri gelmesi var tabii
Kısa sürede aynı anı yüz kere yaşadı be Locke

Ha bi de Locke'la hastanede konuşan adam var sezonun ilk bölümlerinde Hurley'le konuşup Oceanic'in avukatıyım diyen adamdı o
Ve yine söylüyorum Locke adaya özellikle düşenlerden biri çünkü adam ona bana bigün teşekkür edeceksin demişti ada da Locke'ın ayaklarını iyileştirdi işte ve 8. kattan düşüp de kurtulması yine adayla ilgili ada nasıl Michael'in ölmesine izin vermiyosa Locke'ınkine en başatan beri izin vermiyomuş.
Adam 6 aylıkken doğmuş yaw=P
Bi deeee (

) Richard Locke'ın önüne bişiler koyup hangisi sana ait dediğinde kesin bıçağı seçicek demiştim ama olmadı (bunu nie söledim şimidi onu da bilmiyorum

)