Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 11, 2008, 21:00:59  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 4x09 | The Shape of Things to Come  (Okunma Sayısı 1053 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
inferius
Alayına İsyan
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

^^,

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Nisan 28, 2008, 22:06:47 »

(göstermek/gizlemek için tıkla)
« Son Düzenleme: Nisan 29, 2008, 19:28:18 Gönderen: inferius » Logged

Life is a...
"Obsessions lament to freedom. A timeless word the meaning changed. But I'm still burning in your flames..."
...Lie.!
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: 4x09 | The Shape of Things to Come
« Eklendi: Ekim 11, 2008, 21:00:59 »

asli_han_
UU Seherbazları
Süt

Sağol Dame!!!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #16 : Nisan 29, 2008, 19:07:50 »

bence güzl bi bölümdü Gülümseyen özlemişim lostu!!!
Alex öldü Üzgün ve bence çok kötü öldü!! böle türklere hakaret faln aklımın ucundan bile geçmedi şimdi görüorum. hatta benin öle "Türkçe biliomusun?" demesi çok sempatikdi bence sonra kızının yanına gdp vedalaştı faln ya içim ısınmaya başladı bene

bu arada dayanamayıp 10. bölümün fragamnını da izledm. Utanmış yine çok gzl bi bölüm olacağa benzio
Finduilas Tiwele
//// illegal //// Fu*k the System!!!
Telve

Çarpma kuvvetiymiş..!Kı....n fiziği!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Nisan 30, 2008, 13:30:11 »

Senaristleri türklerin terörist olduğunu düşünse.. Sawyer'ı Türkiyeye yollamazlardı bence..

Sawyer'ında etkisi olmuş olabilir.. jest niteliğinde olmuş.. bazı bölümlerin Türkiyede felan geçeceğini sanmam..
Evet bence de öyle
Dizinin de Türkiye'de geçme olsalığı çok düşük bence çünkü hiçbirinin Türkiye'yle alakası yok

I will never know myself until I do this on my own
And I will never feel anything else until my wounds are healed
I will never be anything till I break away from me
I will break away, I'll find myself today
Chai-Tai
Dexter Morgan :z
Telve

Legenn...wait for it...daryy!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Mayıs 01, 2008, 14:12:33 »

« Son Düzenleme: Mayıs 01, 2008, 14:13:46 Gönderen: Chai-Tai » Logged

"Enjoy your breakfast" John Locke Kahkaha
Godric Gryffindor
Hakan
Has Türk Kahvesi

ÖSS

351137125
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Mayıs 01, 2008, 17:32:58 »

The only difference between me and a madman is that I'm not mad
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #20 : Mayıs 01, 2008, 17:38:59 »

ortadoğuda en güçlü ülkelerden/dillerden biri türkçe. bu dili kullanarak ortak lisan bulmaya çabalaması da gayet normal. aynı zamanda güneydoğumuzda çöl de var terörist de Dil Çıkaran ayrıca insanlar orda ben'in türkçe konuştuğunu bile bilmiyorlarken bu kadar "yanlış tanıtıldık" muamelesi yapmaya gerek yok. tüm yabancılar için ben "farklı bi dilde konuştu" türkçe konuştuğunu biz anladık Dil Çıkaran (bi de bazı lost manyakları lostpedia'dan öğrendi Dil Çıkaran)

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Godric Gryffindor
Hakan
Has Türk Kahvesi

ÖSS

351137125
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Mayıs 01, 2008, 17:45:28 »

bizler arapça bilmediğimiz halde adama arapça konuşabiliyormusun diye sorduğunu anladık ama Dil Çıkaran neyse zaten 1 haftadır okulda ikiye ayrılmış bu durumu tartışmaktayız ve hala bi sonuca varamadık Sırıtan ama artık iyi niyetli düşünmeye karar verdim ne demişler iyi düşün iyi olsun Dil Çıkaran
« Son Düzenleme: Mayıs 01, 2008, 17:46:04 Gönderen: Godric Gryffindor » Logged

The only difference between me and a madman is that I'm not mad
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #22 : Mayıs 01, 2008, 17:54:36 »

çünkü coğrafyamız gereği araplara yakınız, ülkemizin %90'ının inandığı dinin kitabı arapça yazılmış. haliyle anlarız Dil Çıkaran

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Mizmiz_Myrtle
Şeker
**

!LOST! !LOST! !LOST!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Mayıs 01, 2008, 18:48:34 »

ayrıcaa bu mesajın 100. mesajım olduunu fark ettim  şimdi çok mutlu oldum Sırıtan
« Son Düzenleme: Mayıs 01, 2008, 18:49:58 Gönderen: Mizmiz_Myrtle » Logged

DUDE!
Glacius
Bezgin =P
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Uyur Yazar...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Mayıs 03, 2008, 00:29:13 »

Hay allam ya bu kadar kendini ezik gören, her bir şeyden nem kapan bir millet bir biz değiliz değil mi??? Hepsi böyle değil mi??? Nolur biri cevap versin evet desin Dil Çıkaran

Böyle bir mantık olabilir mi ya. Terörist mi demişmiş Türklere... Hay allam ya bu nasıl bir düşünce yapısıdır nasıl bir fikirdir. Empati yapmaya çalışıyorum çalışıyorum olmuyor. Şimdi bu adam önce ingilizce sordu "ingilizce biliyor musunuz?" diye. Ne demeye ne tür bir mesaj vermeye çalıştı acaba? İngilizler terörist dedi bence Dil Çıkaran Ama İngilizler mi ABD mi orasını tartışalım Dil Çıkaran Sonra ikinci terörist millet Araplar oluyor bu durumda Dil Çıkaran Sonra biz...

Komplo teorileriyle bir insan kafayı bozmadıysa ve sıradan bir zeka seviyesine sahipse buradan saçma sapan bir mesaj çıkartmak yerine düşünür: "Ya adam derdini anlatmak için ortak bir dil arıyor sanırım. Önce İngilizce konutu bilmediler, sonra da bildiği dilleri sırayla tekrarlayacak ve daha çok en büyük ihtimal olanları sıralayacak. Arapça biliyordur belki diye sordu bilmediler. Türkçe de dünya üzerinde en çok konuşulan diller arasında beşinci miydi neydi, belki avrupanın doğusunda bu dili biliyorlardır diye de sordu" diye düşünür.

Ama düşünce yapısına bak... Hepsi dış mihrakların işi bunlar!!! Böyle hakaret mi olurmuş!!! Lost yasaklansın!!!

Ben'in strateji zekası malum ya Dil Çıkaran İşte o bölümde hem karşısındaki arapları hemde izleyicileri şaşırtmış Dil Çıkaran Dil Çıkaran

Flaş flaş flaş!! Acaba Ben ne demek istiyor?

Lost dizisinde sakin ve bir asker gibi strateji zekası ile öne çıkan benjamın linus.. Dizinin en son bölümünde türkçe olarak türkçe biliyor musunuz? dedi.

Acaba neyi ima etti? Karşısındaki keleşli terörist iması çizen araplara türkçe konuşması mecliste bile konuşuldu. Çeşitli lobiler oluşturulmuş vaziyette.

Ben'i bu şımarıklığa iten ne? Türkçe hocası mı? Yoksa Abd ve İngilterenin emperyalist tavırı mı? Bu konu hakkında dışişleri bakanımız bugün bir basın toplantısı düzenleyecek ve gerekli kınanmalar yapılacak..

Polat Alemdar'ın yaptığı açıklamalara göre Ben,İskender Büyük denilen şahısla örgüt kurmuş ve yakında Türkiyede faaliyete geçeceklerini bunun ise kamuoyu yoklaması olduğunu belirtti. Memati ise sağlık sorunları nedeni ile sorularımıza cevap vermedi. İsimini vermek istemeyen bir üst yönetici ise Ben'in Ergenekon çetesi ile bağlantısı olduğunu öne sürdü.

Yarın ''Bir 'Ben' var bende içeri,gaza geldim oldum yeniçeri'' yazı dizimiz çıkacaktır..

Dil Çıkaran
« Son Düzenleme: Mayıs 03, 2008, 00:34:03 Gönderen: Glacius » Logged

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.

Burada döndürdüğümüz ilüzyonlara inanmaya başladınız ve televizyondakilerin gerçek, kendi hayatlarınızın ise hayali olduğunu düşünmeye başladınız. Televizyon ne derse onu yapıyorsunuz. Onun gösterdiği gibi giyiniyorsunuz, onun gösterdiklerini yiyorsunuz, çocuklarınızı onun dediği gibi yetiştiriyorsunuz hatta onun istediği gibi düşünüyorsunuz.

Bu tamamen saçmalık, sizi manyaklar!

Tanrı aşkına sizler gerçeksiniz.

HAYALİ OLAN BİZİZ!!

-Zeitgeist The Movie
QuEeN
~Söz Ver
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #25 : Mayıs 08, 2008, 17:48:11 »

ya boşu boşuna tartışıyoruz valla açıkçası ben orda türkçe konuştuğunu burayı okuyunca bölümü tekrar izleyip öğrendim yani ben bi Türk olarak fark etmemişsem acaba Türkçe bilmeyenler bunun Türkçe olduğunu nerden anlıcak[gerçi burda benim dikkatsiz izlememinde payı olabilir Kahkaha]
ya orda Ben cağız ortak bir dil bulma çabasında bildiği bütün dilleri kullanıyo işte ne var ki bunda hem nese bu saçma tartışmayı geçelim bölüm yorumu derseniz iştee Hede Hödö

ya ben çok beğendim bu bölümü süperdi zaten Ben in bölümleri çok şey açıklayıcı oluo yada ben Beni çok seviorum Kahkaha
« Son Düzenleme: Mayıs 08, 2008, 17:49:55 Gönderen: QuEeN » Logged

Şey!
Serkan=Spider03=Steven
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Tookamiemitame

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #26 : Temmuz 15, 2008, 21:28:40 »

Sinek'ten selamlar Öpücük
Arminas
seviyorum sormadan..!
Has Türk Kahvesi

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #27 : Ağustos 27, 2008, 06:16:12 »

Erenüx
Satre & Fortuna
Krema

çok kayıp..bayağı bi kayıp.. :P XD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Ağustos 31, 2008, 00:47:57 »

Bu Türkçe olayınını büyütmeye gerek yok ki XD Ben o adamlara birkaç dilde birşeyler soruyor.Önce ingilizce,sonra başka bir dil ve ardından Türkçe soruyor.Hangi bölgede olduğunu anlayabilmek için..

-dont open,keep close your eyes-
                             Aslında en çok hasta olanlar,doktarların ta kendisidir x)
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: