Hay allam ya bu kadar kendini ezik gören, her bir şeyden nem kapan bir millet bir biz değiliz değil mi??? Hepsi böyle değil mi??? Nolur biri cevap versin evet desin

Böyle bir mantık olabilir mi ya. Terörist mi demişmiş Türklere... Hay allam ya bu nasıl bir düşünce yapısıdır nasıl bir fikirdir. Empati yapmaya çalışıyorum çalışıyorum olmuyor. Şimdi bu adam önce ingilizce sordu "ingilizce biliyor musunuz?" diye. Ne demeye ne tür bir mesaj vermeye çalıştı acaba? İngilizler terörist dedi bence

Ama İngilizler mi ABD mi orasını tartışalım

Sonra ikinci terörist millet Araplar oluyor bu durumda

Sonra biz...
Komplo teorileriyle bir insan kafayı bozmadıysa ve sıradan bir zeka seviyesine sahipse buradan saçma sapan bir mesaj çıkartmak yerine düşünür: "Ya adam derdini anlatmak için ortak bir dil arıyor sanırım. Önce İngilizce konutu bilmediler, sonra da bildiği dilleri sırayla tekrarlayacak ve daha çok en büyük ihtimal olanları sıralayacak. Arapça biliyordur belki diye sordu bilmediler. Türkçe de dünya üzerinde en çok konuşulan diller arasında beşinci miydi neydi, belki avrupanın doğusunda bu dili biliyorlardır diye de sordu" diye düşünür.
Ama düşünce yapısına bak... Hepsi dış mihrakların işi bunlar!!! Böyle hakaret mi olurmuş!!! Lost yasaklansın!!!
Ben'in strateji zekası malum ya

İşte o bölümde hem karşısındaki arapları hemde izleyicileri şaşırtmış

Flaş flaş flaş!! Acaba Ben ne demek istiyor?
Lost dizisinde sakin ve bir asker gibi strateji zekası ile öne çıkan benjamın linus.. Dizinin en son bölümünde türkçe olarak türkçe biliyor musunuz? dedi.
Acaba neyi ima etti? Karşısındaki keleşli terörist iması çizen araplara türkçe konuşması mecliste bile konuşuldu. Çeşitli lobiler oluşturulmuş vaziyette.
Ben'i bu şımarıklığa iten ne? Türkçe hocası mı? Yoksa Abd ve İngilterenin emperyalist tavırı mı? Bu konu hakkında dışişleri bakanımız bugün bir basın toplantısı düzenleyecek ve gerekli kınanmalar yapılacak..
Polat Alemdar'ın yaptığı açıklamalara göre Ben,İskender Büyük denilen şahısla örgüt kurmuş ve yakında Türkiyede faaliyete geçeceklerini bunun ise kamuoyu yoklaması olduğunu belirtti. Memati ise sağlık sorunları nedeni ile sorularımıza cevap vermedi. İsimini vermek istemeyen bir üst yönetici ise Ben'in Ergenekon çetesi ile bağlantısı olduğunu öne sürdü.
Yarın ''Bir 'Ben' var bende içeri,gaza geldim oldum yeniçeri'' yazı dizimiz çıkacaktır..