Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 10:47:02  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 3x09 | Stranger in a Strange Land  (Okunma Sayısı 799 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sangre
Sangria, Sanguine, Sinek, Sangre
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Too late i'm dead

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Şubat 25, 2007, 04:50:09 »

hasan bence bi konuda yanılıosun. Kate Sawyer'ın söyledikleri gerçek olduğu için susmadı, Sawyer'ın tawrı yüsünden sustu. Biz Sawyer'ın aşık olduğu we acı çektiğini ekrandan görüorz ama Kate orda Sawyer'ın o bu böyle itiraz etme manasına gelen tawrını görünce bişe diemedi we bence olayları zamana bırakmaya karar werdi. Hiç de sewmez bi hawası yok yani Dil Çıkaran Zate eer ikisi birbirlerine aşık olmasaydı senaristler Jack'i yamayacak başkalarını bulmaya çalışmazlardı Dil Çıkaran Juliet çok güsel bakıo ama cidden, salak Jack onu da kaçırır ama elinden muhtemelen Dil Çıkaran sen ben izlemeden önce jack bu konularda beceriksiz dediğimde bu bölümde öle olmadığını görceksin fln demiştin. ama flashbackteki taylandlı kız kendi jacke yanaşmasa o hiçbişe beceremeyecekti gene Hede Hödö bide jack'in en sewmediğim özelliklerinden biri gerilimli anlardaa daima aynı şekilde salak salak gülmesi. Bütün karizması gidio o anlarda (bakan bişe sanır yani nrmalde ama o hali çok abuk) hep de aynı mimikleri kullanıo üstelik, biraz tawrını deiştirsin arada Hede Hödö

nese bölüm benim için sıradan bi bölümdü açıkçası, her bölümde kısıtlı 2-3 kişiyi görmekten sıkıldm ama artık (geçen bölümde de desmonddan çok sıkılmıştım bu yüsden) artık adadaki diğer insanları da görelim azcık (ki sanırım 10. bölümde katele sawyer kendi kamplarına warmış olcaklar we dierlerini de görcez) şu dharma olayları da biraz aydınlansa artık, en çok merak ettiğim konu bu aslında dizide..

Fraktal Öpücük

Yok Nurse falan!
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: 3x09 | Stranger in a Strange Land
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 10:47:02 »

Arna Belorn
Blush // Love is Dust // Blush
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Recognise The Poison In My Heart

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Şubat 25, 2007, 12:15:42 »

10. bölüm Hurley Flashbacklerinin bölümü zaten adadayız Göz Kırpan Kate ile sawyer daha yürümeleri gerekecek ki bayaaa bayaaa yürümeleri gerekecek Kahkaha Kahkaha Ama biz bizimkilerin yanındayız Kahkaha Hurleyin geçmişine gidiyoruuuuuuuuuz duuuudee

Ben, işe yaramaz bir boşlukla doluyken bir şey olamaycak konumda dolanıyorum. Gel gitlerimle, değişmemle yıktıklarımın haddi hesabı yok.

Huzur ve hüzün, ikisini biliyorum ve ikisi için yaşıyorum. Bir de aşkı ve aşk ile deli gibi sevişmeyi biliyorum. Bunların dışında bir hiçim ve hiçliğimi kabul ediyorum.

Bir varlık olmamın bile beni şaşırtması bir yana, hiç bir amacım yok şu dünya üzerinde. Kendimi sürekli sahte amaçların rüyaları ile süsleyip, kendimi korumaya çalışıyorum.

Başımın arısını dindirmemekten zevk alıyorum çünkü beynimin artık durmasını istiyorum. Deli gibi korksam da o sonsuz boşluktan, içinde olmak çekiyor beni . Karamsarlıktan uzak sınırın, kara kısmındayım.

Uyurken neden hala yaşıyorum ?

Aynı hisler. Tekrar ve tekrar geliyorlar.
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #17 : Şubat 25, 2007, 12:24:52 »

hasan bence bi konuda yanılıosun. Kate Sawyer'ın söyledikleri gerçek olduğu için susmadı, Sawyer'ın tawrı yüsünden sustu. Biz Sawyer'ın aşık olduğu we acı çektiğini ekrandan görüorz ama Kate orda Sawyer'ın o bu böyle itiraz etme manasına gelen tawrını görünce bişe diemedi we bence olayları zamana bırakmaya karar werdi. Hiç de sewmez bi hawası yok yani Dil Çıkaran Zate eer ikisi birbirlerine aşık olmasaydı senaristler Jack'i yamayacak başkalarını bulmaya çalışmazlardı Dil Çıkaran Juliet çok güsel bakıo ama cidden, salak Jack onu da kaçırır ama elinden muhtemelen Dil Çıkaran sen ben izlemeden önce jack bu konularda beceriksiz dediğimde bu bölümde öle olmadığını görceksin fln demiştin. ama flashbackteki taylandlı kız kendi jacke yanaşmasa o hiçbişe beceremeyecekti gene Hede Hödö bide jack'in en sewmediğim özelliklerinden biri gerilimli anlardaa daima aynı şekilde salak salak gülmesi. Bütün karizması gidio o anlarda (bakan bişe sanır yani nrmalde ama o hali çok abuk) hep de aynı mimikleri kullanıo üstelik, biraz tawrını deiştirsin arada Hede Hödö

nese bölüm benim için sıradan bi bölümdü açıkçası, her bölümde kısıtlı 2-3 kişiyi görmekten sıkıldm ama artık (geçen bölümde de desmonddan çok sıkılmıştım bu yüsden) artık adadaki diğer insanları da görelim azcık (ki sanırım 10. bölümde katele sawyer kendi kamplarına warmış olcaklar we dierlerini de görcez) şu dharma olayları da biraz aydınlansa artık, en çok merak ettiğim konu bu aslında dizide..

evet ben bölümü tekrar izleyince ben de fark ettim Dil Çıkaran aslında sawyer her zamanki gibi. Hede Hödö yani her zamanki gibi dik kafalı ve kendi istediği olsun deyip kate'in söylediklerine önem vermiyor. (örneğin kayıkla adanın etrafından dolaşmak yerine anında kamp kurdu.) belki de o kendini suçlu hissediyordur, ne bileyim Hede Hödö ama kate'in suskunluğunun nedeninin benim söylediğim şey olmadığını fark ettim Dil Çıkaran heralde hevesle izleyince öyle olmasını istediğim için öyle algılamışım Kahkaha ama artık önemsemeyince insan daha farklı görüyor.

bu arada juliet "hi" diil "hey" diyormuş. ben ömrümde öyle bi "hey" demek görmedim. bi saniye sürdü ama tüm bölüme değerdi :S

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Arna Belorn
Blush // Love is Dust // Blush
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Recognise The Poison In My Heart

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Şubat 25, 2007, 13:24:22 »

Hayır. Yahu bir kadının seninle, senin öleceğini bildiği ve acıdığı için yattığını düşünsene. Ben sawyer yerinde olsaydım aynı tepkiyi verirdim. " Öleceğimi sandı ve duygu patlaması yaşadı " onun düşündüğü şey bu. Ama istediği şey, kesinlikle anlık sevişmeler değil. Birde kayıkta kate " jacki alalım " gibi saçma bir cümle kurunca iyice sawyerın iplri gerildi.

Sawyer kendini koruyor. Ben olsam kesinlikle aynısını yapardım.

Ben, işe yaramaz bir boşlukla doluyken bir şey olamaycak konumda dolanıyorum. Gel gitlerimle, değişmemle yıktıklarımın haddi hesabı yok.

Huzur ve hüzün, ikisini biliyorum ve ikisi için yaşıyorum. Bir de aşkı ve aşk ile deli gibi sevişmeyi biliyorum. Bunların dışında bir hiçim ve hiçliğimi kabul ediyorum.

Bir varlık olmamın bile beni şaşırtması bir yana, hiç bir amacım yok şu dünya üzerinde. Kendimi sürekli sahte amaçların rüyaları ile süsleyip, kendimi korumaya çalışıyorum.

Başımın arısını dindirmemekten zevk alıyorum çünkü beynimin artık durmasını istiyorum. Deli gibi korksam da o sonsuz boşluktan, içinde olmak çekiyor beni . Karamsarlıktan uzak sınırın, kara kısmındayım.

Uyurken neden hala yaşıyorum ?

Aynı hisler. Tekrar ve tekrar geliyorlar.
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #19 : Şubat 25, 2007, 19:53:52 »

bu arada yaso, jack'in bişey yapıp yapmaması meselesi de vardı. senin dediğin gibi jack yine bişey yapmadı ama adamın zaten öyle bi amacı yok Hede Hödö benim de anlatmak istediğim bu zaten Dil Çıkaran yani adam "onla çıkayım, buna ıslık çalayım, şununla yatayım" demiyor ki. ama bu bölümde gördüğümüz üzere, kendi gelene de hayır demiyor, orası ayrı bi mevzu Hede Hödö sonuçta jack'e de sırnaşabilen kızlar varmış meğerse Hede Hödö üstelik kendinden bu kadar emin bi kadn :S

ve ben senaryo yazarlarının jack'e birini yamamaya çalıştıklarını düşünmüyorum Dil Çıkaran olsaydı ana lucia olurdu ki ana diziye ta birinci sezonda, bi flashback ile katılmıştı. ama gitti o da sawyer'la yattı (sırf silahı araklayabilmek için Hede Hödö bi nevi sawyer'ı kullandı Kahkaha). neyse.

juliet'le de olmayacak. çünkü o kate'i seviyor. ve dizinin sonunda ya ikisinden biri ölecek. (ki bence kate ölecek. [arnayla biraz tahmin yapmıştık ölümler konusunda Hede Hödö]) ya da ikisi de bu adadan kimseyle birlikte olmadan kendi yollarına devam edecek.

ama artık kate diil benim favorim Hede Hödö tamam hala insan üstü bi güzelliği ve bakışı var. ama juliet favorim :S jack'le olmasını çok isterim. fakat olmayacak. Ağlayan

Hayır. Yahu bir kadının seninle, senin öleceğini bildiği ve acıdığı için yattığını düşünsene. Ben sawyer yerinde olsaydım aynı tepkiyi verirdim. " Öleceğimi sandı ve duygu patlaması yaşadı " onun düşündüğü şey bu. Ama istediği şey, kesinlikle anlık sevişmeler değil. Birde kayıkta kate " jacki alalım " gibi saçma bir cümle kurunca iyice sawyerın iplri gerildi.

Sawyer kendini koruyor. Ben olsam kesinlikle aynısını yapardım.

evet. ben bu yüzden onu sevdim demiştim sana msn'de konuşurken. adam içten içe kendini yedi bitirdi yahu Hede Hödö yazık yani :S hem üzüldüm haline, hem de sevdim onu. ama sadece bu bölümlük Hede Hödö ama ben zaten sawyer'ın kate'i gerçekten çok sevdiğini biliyorum ve bunu hep söylüyodum. genelde abimin tanımıyla "köpek gibi aşık" demişimdir. çok uyuyor çünkü. bu yüzden bu bölümdeki haline çok üzüldüm. Üzgün

ama normalde adam pislik mi? pislik. orası ayrı bi mevzu Hede Hödö Kahkaha
« Son Düzenleme: Şubat 25, 2007, 19:56:56 Gönderen: Fantasticc » Logged

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
vizy
Arya Svit-Kona
Krema

violett

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #20 : Ocak 31, 2008, 23:45:46 »

Tanrım bu bölüm ne manyaktı yaaa
jackin dövmesi, o isabel denen kadın...
sawyer ve kate in atışmaları (ki benim favorim bu andı)
sonunda alex ve karl ın o halleri
julietin gülümsemesi

ay ay ay... sewiyorum bu diziyi yaaa
har_mon_ald
Bee~~
Köpüklü Kapuçino

It's a call I'll never get !

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Mayıs 03, 2008, 01:49:59 »

Üfff Jack'in flaschbacki güzeldi ya Dil Çıkaran
Dövmesi fln iiydi yani ama sonu kötü bitti baya bi dövdüler Jack'i  XD
O yeni kadın İsabel okul müdürü gibi ya o ne  <.<
Gıcık kaptım  <.<
Alex ve Karl ay ne kadar şekerler
Küçük Kate ve Sawyer  Cool
Bide Sawyer'la Kate arada kavga ediyo ya oralarıda çok seviyorum
Heee bide Jack'in flascbakindeki çekik gözlü kız onun bi lider olduğunu ve buyüzden yalnız ve sinirli olduğunu sölemişti  Gözlerini Deviren
Doğru söylüyo yaaa tamda Jack'in o anda yaşadıkları şeylerdi bunlar
Bu arada uçaktakileri gördük Cindy-o küçük bebeler fln ahh cnm küçük kız Ana Lucia'yı sordu yaaa  Ağlayan Ağlayan
Ağlıcaktım nerdeyse  Ağlayan
Şet!pis Michael her nerdeysen geri gel ve öl! Hede Hödö
Juliet işaretlendi bence o işaret öldürme işareti ihanetin bi simgesi gibi bişe  Şaşırmış
Çünkü kazınmış derisine  Hede Hödö
Ben Jack ve Juliet nereye gidiolar Ne?
Kaçtane ada var çevrede yaa  Gözlerini Deviren
Ama ben oraya ev diosa ev dir kardişim  Kahkaha

Yaşasın Lost  Manyaklığı Yaşasın Lost  Manyaklığı
Şey!
Serkan=Spider03=Steven
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Tookamiemitame

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #22 : Haziran 29, 2008, 22:18:41 »

amma yazmışsınız Kahkaha Hede Hödö

ama ben yorumuma Achara! diyerek başlıyorum Kahkaha Fann Wong'tan sonra gördüğüm en sağlam asyalı Kahkaha Sırıtan XD banada dövme yapsınn Kahkaha Sırıtan

açıkcası bence o kadar "waov!" bi bölüm değildi Hede Hödö şimdiye kadarki en waov bölüm Desmond'lu olanlardı bence Kahkaha

Kate ve Sawyer ikilisinin itişip kakışmasıda bitmeyecek Dil Çıkaran ve ilk defa Sawyer'a gıcık kaptım <.< Karl'ı başından atmak, kendi kıçını güvende sağlaak amacıyla çeldi resmen...harbiden yardım edecek sandımdı bi an...Ayıp ettin Sawyer <.<
ve umarım Karl ve Alex tekrar beraber olur Üzgün bu dizideki en güzel çift bence Kahkaha çok şanslılar Kahkaha

ve Juliet Jack'e aşıkkk...aşıkk..aşık... Hede Hödö en azından hoşlanıyor Kahkaha ve aslında sağlam bi çiftte olabilirler Kahkaha birisi cerrah diğeri doğum uzmanı Hede Hödö sürekli latince kelimeler kullanırlar XD

şu Isabel denen kadınıda dediğiniz gibi bende sevmedim <.<

bu arada Hasan, dizi hakkındaki uzun yorumunu okurken koptum abi yaw Kahkaha bi an karşımdaymışsında heyecanlı heyacalı bana diziyi anlatıyormuşsun gibi hissetim Kahkaha  Kahkaha

Şet!pis Michael her nerdeysen geri gel ve öl! Hede Hödö
geri gelmeden, o teknenin içinde susuz boğularak ölse daha iyi olmaz mı Acayip en azından acı çeker... Acayip Hede Hödö

Sinek'ten selamlar Öpücük
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: