bu arada yaso, jack'in bişey yapıp yapmaması meselesi de vardı. senin dediğin gibi jack yine bişey yapmadı ama adamın zaten öyle bi amacı yok

benim de anlatmak istediğim bu zaten

yani adam "onla çıkayım, buna ıslık çalayım, şununla yatayım" demiyor ki. ama bu bölümde gördüğümüz üzere, kendi gelene de hayır demiyor, orası ayrı bi mevzu

sonuçta jack'e de sırnaşabilen kızlar varmış meğerse

üstelik kendinden bu kadar emin bi kadn :S
ve ben senaryo yazarlarının jack'e birini yamamaya çalıştıklarını düşünmüyorum

olsaydı ana lucia olurdu ki ana diziye ta birinci sezonda, bi flashback ile katılmıştı. ama gitti o da sawyer'la yattı (sırf silahı araklayabilmek için

bi nevi sawyer'ı kullandı

). neyse.
juliet'le de olmayacak. çünkü o kate'i seviyor. ve dizinin sonunda ya ikisinden biri ölecek. (ki bence kate ölecek. [arnayla biraz tahmin yapmıştık ölümler konusunda

]) ya da ikisi de bu adadan kimseyle birlikte olmadan kendi yollarına devam edecek.
ama artık kate diil benim favorim

tamam hala insan üstü bi güzelliği ve bakışı var. ama juliet favorim :S jack'le olmasını çok isterim. fakat olmayacak.

Hayır. Yahu bir kadının seninle, senin öleceğini bildiği ve acıdığı için yattığını düşünsene. Ben sawyer yerinde olsaydım aynı tepkiyi verirdim. " Öleceğimi sandı ve duygu patlaması yaşadı " onun düşündüğü şey bu. Ama istediği şey, kesinlikle anlık sevişmeler değil. Birde kayıkta kate " jacki alalım " gibi saçma bir cümle kurunca iyice sawyerın iplri gerildi.
Sawyer kendini koruyor. Ben olsam kesinlikle aynısını yapardım.
evet. ben bu yüzden onu sevdim demiştim sana msn'de konuşurken. adam içten içe kendini yedi bitirdi yahu

yazık yani :S hem üzüldüm haline, hem de sevdim onu. ama sadece bu bölümlük

ama ben zaten sawyer'ın kate'i gerçekten çok sevdiğini biliyorum ve bunu hep söylüyodum. genelde abimin tanımıyla "köpek gibi aşık" demişimdir. çok uyuyor çünkü. bu yüzden bu bölümdeki haline çok üzüldüm.

ama normalde adam pislik mi? pislik. orası ayrı bi mevzu