Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 10:40:43  

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 3x09 | Stranger in a Strange Land  (Okunma Sayısı 798 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« : Şubat 19, 2007, 15:56:37 »

9. Bölüm Özeti | Stranger in a Strange Land | Yabancı Bir Yerdeki Yabancı [JACK]

• Orjinal Yayın Tarihi: 21 Şubat 2007
• Senaryo: Elizabeth Sarnoff ve Christina M. Kim
• Yönetmen: Paris Barclay

Jack ve diğerleri (Others) arasındaki gerginlik artıyor ve bu Juliet’in geleceğini etkiliyor. Bu esnada Kate, Sawyer ve Karl “Alcatraz”dan ana adaya olan yolculuklarına devam ediyorlar.

Tanıtım Videosu:

<a href="http://www.youtube.com/v/i8Rz9SBUl0M" target="_blank">http://www.youtube.com/v/i8Rz9SBUl0M</a>
« Son Düzenleme: Şubat 01, 2008, 10:25:27 Gönderen: Fantasticc » Logged

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: 3x09 | Stranger in a Strange Land
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 10:40:43 »

Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #1 : Şubat 19, 2007, 16:54:34 »

bu arada bu hafta perşembe günü işlerim yoğun olmazsa alt yazıları ben çeviricem Dil Çıkaran luth'dan da yardım alırım tabi eğer o da müsait olursa Hede Hödö

valla aksi halde gecenin bi yarısına kadar beklemek zorunda kalıyoruz :S

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Sangre
Sangria, Sanguine, Sinek, Sangre
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Too late i'm dead

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Şubat 19, 2007, 20:59:31 »

okul başlamamış olsaydı ben de yardım edim derdim de zate ewe 6da geliorm, ben çewirene kadar çewiri çoktan yayınlanmış olur Hede Hödö
şu digiturk yerine salak cnbce alsa olmuodu sanki bu diziyi pehh Dil Çıkaran biz de böle eziyet çekmek zorunda kalmazdık o zmn..

Fraktal Öpücük

Yok Nurse falan!
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #3 : Şubat 20, 2007, 09:36:12 »

6'da yayınlanmıyo yahu :S biz son bölümün çevirisine 23:45'de fln ulaşabildik :S eğer ben ofiste müsait olmazsam evden çeviricem zate :S

Arna Belorn
Blush // Love is Dust // Blush
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Recognise The Poison In My Heart

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Şubat 22, 2007, 21:23:03 »

İşte budur !!! İşte budur !!! 3. sezon tatilden çıktığından beri en çok keyif aldığım bölümdür bu !! Lostu lost yapan şey yahu araya serpiştirilmiş flashbackler !!! çok çok özlemişim aaaaahhh enfestii !!! ( evet zevkten geberiyorum Dil Çıkaran )

Öhöm bir kere jackin dövmesinin yarısının anlamış durumdayız " Aramızda yürüyor ama bizden biri değil. " aslında bir çok anlama çekebilirim ben bunu. Mesela " Bizim aramızda ama bizden çok daha iyi ve farklı ". Others kadını gibide yorumlanabilir ve harbiden ironik aslında Dil Çıkaran Ama dövmenin geri kalanını hala açıklamış değiller. Evet o 5 korku anında 5 e kadar saydığı için olabilir. Ama ben yorum değil gerçek bilgiler istiyorum umarım bunu da verirler Dil Çıkaran

O julieti neden dağladılar Hede Hödö Zaten az insan değiller mi onlar adada ? bilmiyor mu hepsi ? Dağlamaları saçmaydı ki Ben'in dağlanmasını istemesi ve snra bu kararından vaz geçmesi saçmalık ötesi bir şeydi Hede Hödö Ben amma dönek bir erif wufuuu Kahkaha Ama o kayıktayken jacke bakması çok tatlıydı XD Gel beni kurtar der gibi bakıyordu XD

Aiiiiiiiiii !!! Lanet olsun Alex ve Karl !! Onlar ayrılmamılıydı böhüüüü ikisi yıldızlara bakıyorlardı ben orada çok kötü oldum >.<

Bbenim hala sorularım var aslında şöyle ki

1) Kız neden abisine söyledi ?
2) Dövmesininden çıkartılması gereken söz ne ?
3) O flashbackin devamı gelecek mi ?
4) Juliet'i neden damgaladılar ?
5) Ev dedikleri yer öbür ada mı yoksa farklı başka bir ada mı ? Yani evet sezon 3 ün başında gördük evlerini ama neresi orası ?
6) Ben ne düşünüyor ? Juliet ne düşüüyor ? O lanet kadın kim ? Tom ne halt etmek istiyor ?
7) Kaçırılanların hepsi oradaydı, onları Ev dedikleri yerde yani sitelerinde bırakmamışlardı, neden onlarıda yanlarında getiriyorlar ? Neden onlara gözlem yapma görevi verdiler ve bu gözlem ne tür bir gözlem ?
Cool Alex fransız hatunun kızı, aynı zamanda Ben in kızı. Ben adada doğduğunu ve hiç ayrılmadığını söylemişti. Fransız piliç ise Black Rock ile 16 yıl önce adaya düşmüştü. Hangi ara Alexi yaptılar ? Kadın arkadaşlarını hastalandılar diye öldürmüştü Ben nereden geldi ? Yoksa Alex'e yalan mı söylüyorlar ?

Öhöm sanırım bu kadar Hede Hödö Öbür bölümde lütfen ada da olanları göstermesinler !! Ben bu kısımı izlemek istiyorum !! Öbür ada bayıyor beni böhüüü !!

Ben, işe yaramaz bir boşlukla doluyken bir şey olamaycak konumda dolanıyorum. Gel gitlerimle, değişmemle yıktıklarımın haddi hesabı yok.

Huzur ve hüzün, ikisini biliyorum ve ikisi için yaşıyorum. Bir de aşkı ve aşk ile deli gibi sevişmeyi biliyorum. Bunların dışında bir hiçim ve hiçliğimi kabul ediyorum.

Bir varlık olmamın bile beni şaşırtması bir yana, hiç bir amacım yok şu dünya üzerinde. Kendimi sürekli sahte amaçların rüyaları ile süsleyip, kendimi korumaya çalışıyorum.

Başımın arısını dindirmemekten zevk alıyorum çünkü beynimin artık durmasını istiyorum. Deli gibi korksam da o sonsuz boşluktan, içinde olmak çekiyor beni . Karamsarlıktan uzak sınırın, kara kısmındayım.

Uyurken neden hala yaşıyorum ?

Aynı hisler. Tekrar ve tekrar geliyorlar.
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #5 : Şubat 22, 2007, 23:26:01 »

harika bi bölümdü Kahkaha gerçekten fırat gibi zevkten geberiyorum şu anda. dizi biteli baya oldu ama hala damarlarımda o şahane his geziniyor Sırıtan

nerden başlayacağmı da bilmiyorum Hede Hödö dur diziyi bi daha açayım Sırıtan tom'un söylediği şey ilginçti

"bu içinde yaşadığın camdan evi görüyor musun jack? sana biraz taş getirmeme ne dersin?" ne demek istedi anlamadım ama merak ettim Dil Çıkaran aynı zamanda jack'e yemek verdikten sonra ona ne soracağını da merak ettim Hede Hödö

kate'in sawyer'ın söylediği herşeye itiraz etmesine bayıldım Sırıtan piskopatça zevk aldım, ama bir yandan içim acıyordu. sanırım ben de kate gibi hissediyodum Hede Hödö kate kendini sevmiyordu, ben de onu. ama sawyer bunu dile getirince rahatladı. aslında sawyer, kate'in, söylediklerine itiraz etmesini diliyordu. yani "hayır suçlu falan hissetmiyorum, senin öleceğini düşünerek beraber olmadım" fln demesini... ama demedi. sawyer çok iyi biliyor ve çok sevdim orda. üzüldüm ona çok Üzgün kate onu, "onun kadar" sevmiyor. oysa ki sawyer köpek gibi aşık. (jack gibi)

neyse. çok sevdim acaip sevdim Sırıtan

juliet çok gizemli bi kadın. onun bakışlarından ne düşündüğünü algılayamıyorum nedense. sürekli bişeyler saklıyormuş gibi görünüyor. ama kurnazca değil. sadece onda göründüğünden daha fazlası var. hepsi bu.

isabel ise juliet'in kardeşi yahu. hani kanser olan yok mu. o değil miydi? çok benziyor çünkü. eğer elinde 7. bölüm varsa bi göz at istersen :S hatta ben bi bakayım Hede Hödö (baktım. hiç benzemiyo valla Hede Hödö alakası bile yok Sırıtan)

neyse, o kadın acaipti :S nerden geldi ? bi aksilik olduğu için geldiğini söylüyor. hani bunlar dış dünya ile bağlantılı değildi? yoksa bahsettikleri yer asıl ada mı? karl da bu adada yaşadıklarını söylemişti. aynı zamanda 03x01'de gördüğümüz yer birinci adadaydı. ethan ve goodwin koştura koştura giderken görmüştük işte...

neyse Hede Hödö bu arada jack'in esprisi güzeldi

achara: "kardeşim senden hoşlanıyor"
jack: "evet, ben çok hoş biriyim"

puhauhaua Kahkaha dövme meselesi fln da acaip gizemli olmuş. "benim işim dekorasyon değil, netlik getirmek ve bu benim hediyem" demişti. sonra "insanların kim olduğunu gördüğünü ve onları işaretlediğini" öğrendik ve jack için dedi ki "sen bir lidersin, harika bir adam. Ama bu seni yalnız yapıyor ve ürkmüş ve sinirli."

lider, harika, yalnız, ürkmüş, sinirli. 5 tane sıfat sayıyor Hede Hödö alakası var mı bilmiyorum ama lazım olur diye yazayım dedim Kahkaha isabel'in çevirisi ise şöyle: "Aramızda yürüyor ama bizden biri değil." çok ilginç gerçekten.

bence bu flashback'in devamı gelecek fırat. ikinci dövmeyi de o kız yapacak bence. çünkü jack, dayak yediği için o ülkeyi terkedecek biri değil. kıza tekrar gidecek.

bu arada isabel duruşmadan çıkıp "what is goinh on alex" derken resmen korktum. öyle acaip söyledi ki hakikaten ben olsam ona yaklaşmadan önce iki kere düşünürdüm Kahkaha

veee juliet'in damgası... önce duruşma sahnesine bi daha bakın. kürsüde bi dharma logosu var. bu logolar meşhurdur biliyorsunuz. ve hepsinin bir anlamı var. bu seferkinin ortasında kıvrımlı bir ağaç var. eminim lostpedia'da ayrıntılı bi şekilde incelerler. ama juliet'e basılan arma sembolik bir ağaç gibi. ama ters dönmüş. Hede Hödö sonuç=? yok Kahkaha sadece yazayım dedim Sırıtan

veee dizinin en sevdiğim bölümü. başta bahsettim ama şu anda bölüm önümde açık ve diyalogları olduğu gibi yazmak istiyorum Kahkaha

- Kendini suçlu hissettiğin için bana yüklenme.
- Kendimi suçlu hissetmiyorum.
- Tabiki öyledir!
- Jack'i orda bırakmak zorunda kaldık. Başka seçeneğimiz--
- Jack'i bırakmaktan bahsetmiyorum. Sen ve benden bahsediyorum. Benim öldüğümü düşündüğün için bunu yaptığını biliyorum... o yüzden doktoru geride bıraktığımız için kendinle kavga etmeyi bırak.
- Kendimle kavga etmiyorum.
- Tabi öyledir. Tamam bırakalım artık bunu, hadi gidelim.

şahaneydi. dizinin belki de en güzel bölümlerinden biriydi  Ağlayan üzüldüm sawyer'a. kate'e de... jack'e de... Hede Hödö

sawyer kesinlikle kate'den bi sessizlik beklemiyordu. yanlış söyledim, bekliyordu, sadece itiraz etmesini "umuyordu" diyelim. kate'in bakışı sawyer'a çok koymuştur eminim :S ne güzeldi ya.. ne güzeldi bölüm. birazdan bi daha izlicem Hede Hödö bana ne bana ne Hede Hödö
« Son Düzenleme: Şubat 22, 2007, 23:29:37 Gönderen: Fant » Logged

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Şubat 22, 2007, 23:32:43 »

Yalnız o damga şöyle bir şey de olabilir, çoğrafya da rüzgarın estiği yön olarak kullanılan rüzgar gülleri var. Kuzay doğu batı güney kuzey doğu güney batı .. die giden rüzgar gülünün hangi kolu uzunsa, rüzgar o yönden esiyor demek oluyor. Julietin damgasında da rüzgar gülünün kuzeyi uzun yani kafası, rüzgar kafasından yana esiyor.

Alex ' göze göz ' demişti. Demekki kafa kesersen kafan kesiliyor. Mesela kol kesersen, kolların gidiyor bu da doğu ve batı Dil Çıkaran Bilemiyorum ama olabilir böyle bir şey Dil Çıkaran

ve hasan o dharma logosunun adı var zaten sitelerde Sırıtan bütün dharma logoları var

Ben, işe yaramaz bir boşlukla doluyken bir şey olamaycak konumda dolanıyorum. Gel gitlerimle, değişmemle yıktıklarımın haddi hesabı yok.

Huzur ve hüzün, ikisini biliyorum ve ikisi için yaşıyorum. Bir de aşkı ve aşk ile deli gibi sevişmeyi biliyorum. Bunların dışında bir hiçim ve hiçliğimi kabul ediyorum.

Bir varlık olmamın bile beni şaşırtması bir yana, hiç bir amacım yok şu dünya üzerinde. Kendimi sürekli sahte amaçların rüyaları ile süsleyip, kendimi korumaya çalışıyorum.

Başımın arısını dindirmemekten zevk alıyorum çünkü beynimin artık durmasını istiyorum. Deli gibi korksam da o sonsuz boşluktan, içinde olmak çekiyor beni . Karamsarlıktan uzak sınırın, kara kısmındayım.

Eumelia
ToXic Tears
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Şubat 22, 2007, 23:46:20 »

Eveeeet, bu sezonun en güzel bölümüydü sonunda Lost izlediğimi anladım!!! Burdan senaristleri tebrik ediyorum ayrıca da kınıyorum!

Yine bizleri merkta bıraktılar Dil Çıkaran Sawyer'dan nefret ediyorum Kızgın ediyorum ediyorum ediyorum...

Eskiden seviyodum aslında eğlenceli bi tipti; ama Jack için hiçbi şey yapmaması çok sinirimi bozdu... Zavallı Jack de kafayı yiycek sonunda yavs... O hostesli bölüm çok ilginçti. Neyi izliyolardı ki? Kaçırılan tüm insanlar ordaydı!! Hiç de kötü görünmüyolardı, hatta Carl'ın söylediği gibi adadakilerden daha iyi göründükleri bi gerçek. Kahkaha

Carl ve Alex çok tatlılar yaa yıldızlara bakarkenki halleri çok üzgünçtü Üzgün Napaarsa yapsın Ben'i çok seviyorum Sırıtan ve aynı şekil de Juliet' e de sinir oluyorum.

Aslında varya Jack çok salak bi adam yaa illaa bütün herkesi kurtarmak zorunda sanki Kızgın Neyse Sawyer gibi olmasından daha iyidir Dil Çıkaran Sawyer hayranları kusura bakmasın Dil Çıkaran Off şimdi bi hafta daha bekle !  Kararsız

Lekker als snoepjes met een sterretje op haar gedachten.
Met haar paarse handen komt ze weer om de harten te versieren.
Een lichtje daarin te zetten om alles wat je niet kan zien te laten zweven...

~ Emu

Gatik
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #8 : Şubat 23, 2007, 01:07:22 »

neden bu kadar ovulmus sevilmis bu bolum anlamadim bence sezon 3 un en kotu bolumlerinden biriydi. sneak peeklerde bahsedildigi gibi en merak edilen 3 buyuk gizemin cevabini falan ogrenmedik. jackin dovmesi pek de umrumda deildi vlla Dil Çıkaran
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Şubat 23, 2007, 01:38:44 »

işte diğer bölümlerde genelde sürekli bilgi verdiler. Ama mesela bana göre lostu lost yapan şey adanın olayları değil karanterlerin geriye dönüşleri. Geçmiş hayatlarının ada hayatlarını etkilemesi ve geçmişleriyle başa çıkmaya çalışmaları. Bana göre lost demek bu deme. Elbette ki, ada olaylarını da aşırı merak ediyorum ama açıkca söyleme gerekiyrsa araya sıkıştırılmıi flashbackler süpeeer Hede Hödö

ve aslında evet jackin dövmesinden bana ne yahu Dil Çıkaran Dil Çıkaran muhahaha Kahkaha Kahkaha Dil Çıkaran

Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #10 : Şubat 23, 2007, 08:41:36 »

ben sana spoiler verirken diyecektim ki: "en sonunda Jack'in de aslında Others'dan olduğunu öğrenebiliriz." yani böyle bir teori yaplmış. o dövmede yazan şey çok garip. kadın neden "ironik" dedi mesela :S

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Şubat 23, 2007, 08:59:06 »

işte aralarında dolanıyor jack ama onlardan değil Hede Hödö sadece dolanıyor Hede Hödö ve jack others oldu artık Kahkaha Kahkaha onunla birlikte bizde other grubuu öğrenicez zaten heheh Kahkaha çünkü şeydi onların cerrahları ethandı. o öldü onun yerine jacki geçirdiler gibi bişi oldu. Ben'i öldürsen bırakmak istemez jack i Kahkaha

ve çok adisin hemen imzana koymuşsun :hıh: Kahkaha sevmiyorum işte jacki Dil Çıkaran o bi anlık tepkiydi Kahkaha

Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #12 : Şubat 23, 2007, 09:02:12 »

yaw iki sezondur bizimkileri görüyoruz zaten. ben others'ı daha çok merak ediyorum şu anda Kahkaha kalsın bari biraz jack burda. hiç itiraz etmem valla Sırıtan

ama 10. bölüm hurley'nin olduğuna göre, muhtemelen sonraki bölümün odak noktası bizim grup olacaktır :S
« Son Düzenleme: Şubat 23, 2007, 09:30:10 Gönderen: Fant » Logged

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Şubat 23, 2007, 09:10:59 »

Hurleeeeyyyyy  Alkış Alkış Alkış Alkış Alkış Alkış Alkış hobaaaaaaa  Dans Dans Dans Dans Dans Dans Dans Dans Dans Dans heeeyooooo  Boogie Boogie Boogie Boogie Boogie Boogie Boogie Boogie Boogie Boogie Boogie Boogie Boogie Boogie Boogie

Hurley  Âşık Âşık Âşık Âşık

Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #14 : Şubat 23, 2007, 09:53:24 »

sonraki bölümlerin başlıklarını da açtım Sırıtan 10. bölümün tanıtım videosu da var Kahkaha charlie ölecek mi ne olacak. o da var yahu. unutmuştum ben onu Hede Hödö

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: