Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 08, 2008, 13:01:36  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 3x08 | Flashes Before Your Eyes  (Okunma Sayısı 1143 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
inferius
Alayına İsyan
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

^^,

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Haziran 06, 2007, 20:19:35 »

ay söylemeden edemicem bu bölümde çalan bi şarkı vardı  hatta daha önceki o desmondun çıktığı ilk bölüm de de çalmıştı o şarkıyı bulana kadar çanım çıktı Kahkaha  çok beğendim bu şarkıyı nedense  XD

Life is a...
"Obsessions lament to freedom. A timeless word the meaning changed. But I'm still burning in your flames..."
...Lie.!
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: 3x08 | Flashes Before Your Eyes
« Eklendi: Ekim 08, 2008, 13:01:36 »

vizy
Arya Svit-Kona
Krema

violett

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #16 : Ocak 31, 2008, 00:06:23 »

ya üf bu bölüm çok manyaktı
charlie de sinir bi tip zaten ölse de bişi olmaz  Hede Hödö
Bee
har_mon_ald
Köpüklü Kapuçino

Edward Team!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Mayıs 03, 2008, 01:35:59 »

Bölüm tamamen Desmond'du yaa
Yaşadığı dejavular hakkaten çok etkileyiciydi
Bu bölümde Desmond'ı çok sevdimm Sarılan
Ama Charlie'nin ölüceğini söyledi geriye ne kalır ya oda ölürse ölmesiiin ölmessiin
Ayrıca ben şuna inanıyorm ki patlama anında bişeyler yaşandı ve Locke la Desmond arasında bişeyler oldu yani orayı es geçiyolar bişeler oldu bence Hede Hödö
Bide kişisel bi eleştiri olarak;
Bi othersların karşı ada bide bizimkilerin adasından bölümler güzel olmuyo ya
Ardarda izliyince merka ediyosun acaba orda neyapıolar die Hede Hödö
Neyse herzamanki müthiş bi Lost bölümüydü Alkış

She's Beyonce...

Twilight Âşık
Şey!
Serkan=Spider03=Steven
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Tookamiemitame

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Haziran 29, 2008, 07:34:01 »

Desmond Desmond Desmond!!!
işte budur yaw...Adam İskoç...daha ne olsun Kahkaha

ve sayesinde "Make Your Own Kind of Music"  Tapan adlı aşık olunası şarkıyı öğrenmiş oldum ki sırf bu yüzden sevilir bu adam Kahkaha ve Lost sırf bu şarkı için bile sevilir Kahkaha Hede Hödö

öte yandan şaşmamalı ki Lost'ta zaman yolculuğu konusuna el atmasın...ve durum onu gösteriyor ki değiştiremezsin bişeyi Acayip

ve bitiş sahnesi müthişti! Desmond'un "ben Claire'i değil seni kurtarıyordum" demesiyle olayları anlatması o an yamulttu resmen beni Kahkaha Lost'a yakışacak bi numaraydı Alkış Hede Hödö

hıı, Claire ve Charlie konusunda da Sinek'in şu dediklerine hem harfi harfiyen hemde arttırarak katılıyorum Alkış Alkış Alkış
inşallah desmond doğru görmüştür de charlie geberir. Şahsen her geçen dakikayla birlikte kendisinden daha da çok iğreniorm. Ölsün de kurtulayım. Sonra senaristler bi de Claire'e el atıp onu da öldürsünler, iğrenç aksanıyla sölediği "Okay?" sözünden de kurtulmuş olurum bölece. Maşallah Charlie'yle tam tencere kapak gibiler, öbür tarafta da birlikte olurlar bölece Dil Çıkaran

Charlie'nin "Claire Claire" diye gezmesi beni deli ediyor <.<...micheal öküzü vardı "walt walt" diye dolanıp salak oğlunu arıyordu (ki neyseki çıkmıyo ortaya..umarım kaybolmuşlardır ve yakıtları bitmiştir ve birbirlerinin kollarını yiyerek ölmüşlerdir <.<) <.<
« Son Düzenleme: Haziran 29, 2008, 07:34:37 Gönderen: Finrod » Logged

Sinek'ten selamlar Öpücük
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #19 : Haziran 29, 2008, 19:15:01 »

serkan harikasın yaw Kahkaha tam bi ekol oldun Sırıtan önce facebook'a demediğini bırakmadın, ölsem girmem dedin vs. ki ben kırk yılda bir bakarken sen hergün düzenli takipçisi oldun Dil Çıkaran sonra popomundo'ya demediğin kalmadı. yasemin'e laf yetiştirdin, biz çağırdık asla gelmem dedin, başladın burun kıvırdın fln ama şimdi onu da düzenli takip ediyosun ve hırs yapıyosun Kahkaha

son numaran da lost Kahkaha önce demediğin kalmadı, popüler kültürdü bilmemneydi. hayatta izlememdi, izlesem de beğenmemdi fln Dil Çıkaran şimdi bunun da hayranı oldun Kahkaha auahuaha. daha ne diym Dil Çıkaran bi dahaki sefere bişeye aaip tepki veriyosan anlıcam ki o konuya özel bi ilgin var Kahkaha

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Şey!
Serkan=Spider03=Steven
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Tookamiemitame

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : Haziran 29, 2008, 19:25:06 »

teorik olarak haklısın Kahkaha  Acayip
kendimle tartışırken arada bu şekilde yaptıklarıma ya da yapmadıklarıma değiniyorum, ama genelde de sağlam bi bahane bulup arada kendimi şeyediyorum Kararsız Acayip

misal;
Lost'a başlama kararımı tetikleyen olay Şebnem'in de feci bi Lost izleyicisi olmasıymış...(bkz: Şebnem Beyaz Show'daydı)
bende artık "o bile izliyorsa bunda kesin bişey vardır" dedim ki bu demek değildir ki sizin söyledikleriniz, konuştuklarınız önemsiz Kahkaha konuşulanlardanda yola çıkarak merakla şeyoldu, öyle işte Hede Hödö

Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #21 : Haziran 29, 2008, 19:34:14 »

şebnem demek Dil Çıkaran o dediğine göre vardır bişey demek. hıımmm Dil Çıkaran

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Şey!
Serkan=Spider03=Steven
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Tookamiemitame

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #22 : Haziran 29, 2008, 19:38:23 »

nolduuuuu Kahkaha Acayip Hede Hödö Ne?

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: