Ana Sayfa
Yardım
Takvim
Üyeler
Giriş Yap
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Ekim 11, 2008, 21:03:51
Duyurular
:
Harry Potter Cafe ~ Facebook
grubuna gitmek için tıklayın.
Harry Potter Cafe | Forum
/
Diğer Konular
/
Televizyon
/
Lost
(Moderatör:
Fantasticc
) / Konu:
İkinci Sezon: Bölümler 17, 18, 19 ve 20
Sayfa: [
1
]
2
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: İkinci Sezon: Bölümler 17, 18, 19 ve 20 (Okunma Sayısı 933 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi
İkinci Sezon: Bölümler 17, 18, 19 ve 20
«
:
Şubat 10, 2007, 22:27:57 »
17. Bölüm Özeti | Lockdown
[LOCKE]
• Orjinal Yayın Tarihi: Mart 29, 2006
• Senaryo: Carlton Cuse & Damon Lindelof
• Yönetmen: Stephen Williams
Flashbackte Locke Helen'e evlilik teklif edeceği bir sırada babasının öldüğünü öğrenir. Fakat sonradan bunun doğru olmadığı ortaya çıkar. Cooper, Locke'a 700.000$ dolandırdığı adamlardan saklandığı için böyle bir oyun hazırladığını anlatır ve yeni bir kimlik hazırladığını ama takip edildiğinden şüphelendiğini söyler.
Cooper, Locke'a parayı sakladığı banka kasasından alarak kendisine getirmesi karşılığında ona bir miktar para ödemeyi teklif eder. Tekrar babası tarafından kandırılmayı reddetsede onun sevgisini kazanmak isteyen Locke teklifi kabul eder. Sonucundada babasının peşinde olan adamlarla yüzyüze gelir. Locke babasını korumak için adamlara yalan söyler ve onlaradan kurtulur.
Locke, daha sonra parayı bir motelde onu beklemekte olan babasına götürür fakat kendi payını almayı reddeder. Locke, babasına bunu yapmasının asıl nedeninin para olmadığını söyler. Tam bu sırada motele Helen gelir ve Locke'ın kendisine yalan söylediğini öğrenir. Böylece babasının sevgisini kazanmaya çalışan Locke onu seven Helen'i kaybeder.
Adaya döndüğümüzde ambardaki kapıların birden kapanması ile Locke ve Henry hatchde hapsolur.Oradan çıkmak için uğraşırken Locke'ın ayakları kapının altında ezilir ve Locke Henry'e yardım getirmesi ve düğmeye basması için güvenmek zorunda kalır.
Bu arada Jack ve Kate paraşütle adaya bırakılmış bir palet dolusu yiyecek bulur. Ana Lucia, Sayid & Charlie ise balonun yerini bulmuştur. Fakat Henry'nin eşinin mezarı olduğu varsayılan yeri kazdıklarında orada yatan kişinin adının Henry Gale olduğunu ve Henry'nin bunca zamandır onlara yalan söylediğini ortaya çıkarırlar.
18. Bölüm Özeti | Dave
[HURLEY]
• Orjinal Yayın Tarihi: Nisan 5, 2006
• Senaryo: Edward Kitsis & Adam Horowitz
• Yönetmen: Jack Bender
Locke hatchde meydana gelen olaydan sonra iyileşmeye başlamıştır.
Henry Sayid'e gerçekten "diğerleri"nden biri olduğunu itiraf eder. Fakat eğer konuşursa öldürüleceğini söyler. Böylece grubumuz savaş esirlerini orada tutmaya ve onu izlemeye devam eder.
Hurley ve Libby'nin ilişkiside ilerlemektedir. Libby Hurley'nin zayıflamasına yardım etmeye karar verir. Hurley Libby'e hasta olduğunu ve bir beslenme problemi olduğunu anlatır. Daha sonrada Libby'e hatchdeki yiyecekleri sakladığı yeri gösterir.
Libby Hurley'i onları ortadan kaldırması için cesaretlendirir. Fakat Hurley tam bunu yaptığı sırada kamptakilerin paraşütle adaya gelen yiyecekleri bulması Hurley'nin asabını bozar. Bu sorunlar yetmiyormuş gibi Hurley'nin adada peşini bırakmayan bir kişi vardır...Bu kişi akıl hastanesindeki bir hastadır ve Hurley'nin akıl sağlığını sorgulamasına neden olacaktır.
Bu arada Eko, Charlie'e bir kilise inşaa ettiğini söyler ve ondan yardım ister.
Locke ise Henry'nin yanına gittğinde Henry ona olay sırasında aslında düğmeye hiç basmadığını itiraf eder. Şaşırtıcı olansa bunun sonucunda hiçbirşey olmamıştır. Dünya sona ermemiştir. Bu gerçeği John Locke'ın hazmetmesi zor olacaktır.
19. Bölüm Özeti | S.O.S. | Yardım Çağrısı
[ROSE / BERNARD]
• Orjinal Yayın Tarihi: Nisan 12, 2006
• Senaryo: Steven Maeda ve Leonard Dick
• Yönetmen: Eric Laneuville
Rose Bernard ‘ın SOS sinyali oluşturma fikrine karşı çıkar ve Bernard’a herkese boş yere umut vermemesini söyler.
Flashbacklerde Rose ve Bernard’ın nasıl tanışıp birbirlerine aşık olduklarını görürüz. Rose’un tereddütünün nedeni de ortaya çıkar. Bernard Rose’a evlenme teklifinde bulunduğunda Rose ona çok hasta olduğunu ve bir yıldan az ömrü kaldığını söyler. Fakat bu Bernard’ı kararından vazgeçiremez ve evlenirler. Bernard Rose’u Avustralya’ya hastalıkları iyileştirdiğine inanılan Isaac adından birinin yanına götürür. Rose bu tip şeylere inanmasada Bernard’ı memnun edebilmek için görüşmeyi kabul eder. Şifacı Rose’a ona yardım edemeyeceğini söylesede Rose, Bernard’ın umudunu yitirmemesi için ona iyileştiğini söyler.
Adaya döndüğümüzde Rose Bernard’a yalan söylediğini itiraf eder. Ardındanda kazanın sonrasında kendini daha iyi hissetmeye başladığını ve adanın onu iyleştirdiğinden şüphelendiğini söyler. Bernard buna inanmakta güçlük çeker ve Rose’u Isaac’in iyileştirdiği konusunda ısrar eder. Rose’un niçin adanın onu iyileştirdiğini düşündüğünü son flashbackte anlarız. Rose, John Locke’ı havalanında tekerlekli sandalyede görmüştür.
Bernard, Rose’un tekrar hastalanacağından korktuğu için adadan kurtulmak istemediğinin farkına varır. Ona yardım sinyali fikrinden vazgeçtiğini ve adadan asla ayrılmayacaklarını söyler.
Hatchde ise Locke kapının üzerinde gördüğü haritayı çizmeye çalışmaktadır.
Bu arada Jack ve Kate ise Walt’a karşılık Henry’î geri vermek için diğerlerini bulmak üzere yola koyulur. Mr. Friendly’nin ortaya çıkmasını beklerken birdenbire karşılarına Michael çıkar ve yere yığılır.
20. Bölüm Özeti | Two for the Road | Yol Çifti
[ANA LUCIA]
• Orjinal Yayın Tarihi: Mayıs 3, 2006
• Senaryo: Elizabeth Sarnoff & Christina M. Kim
• Yönetmen: Paul Edwards
Jack ve Kate Michael’ı bilinçsiz bir halde ormanın derinliklerinde bulurlar ve onu hatche geri götürürler.
Hatchde ise Henry ona yemek getiren Ana Lucia’ı öldürmeye çalışır. Locke son dakikada içeri gelerek Ana Lucia’nın hayatını kurtarır.
Flashbacklerde Ana Lucia'nın niçin Avustralya'da bulunduğunu öğreniriz. Ana Lucia’yı vuran kişi bir park yerinde ölü olarak bulunmuştur. Annesi Ana Lucia’nın katil olduğunu bilmektedir ve ona yardım etmek istediğini söyler, fakat Ana Lucia işinden istifa ederek oradan ayrılır.
Ana Lucia havaalanındaki barda tıpkı kendisi gibi problemlerinden kaçmaya çalışan biriyle karşılaşır. Bu kişi Jack’in babası Christian Shephard’dan başkası değildir. Christian Ana Lucia’ya bir iş teklifinde bulunur. Ana Lucia, Christian ile birlikte Avustralya’ya giderek onun koruması olacaktır. Ana Lucia bu teklifi kabul eder ve birlikte Avustralya’ya giderler. Sonraki flashbacklerde Christian Shephard'ın Avustralya'ya oradaki kızını görmek için gittiği ortaya çıkar.
Jack ve Kate Michael’ı hatche getirdikten bir süre sonra Michael kendine gelir. Michael Walt’un nerede olduğunu bilmektedir. Diğerlerinin göründükleri kadar güçlü olmadıklarını, barakalarda yaşadıklarını anlatır. Tekrar gücünü kazanınca Michael ile birlikte diğerlerinin kampına gitmeyi ve oğlunu geri almayı kararlaştırırlar.
Ana Lucia ise başındaki dertlerden kurtulmak için bir silah bulmayı planlamaktadır. Silah bulabileceği tek kişi olan Sawyer'ın yanına gider ve silahını o farketmeden almayı başarır.
Hurley Libby ile olan ilişkisinde bir sonraki aşamaya geçmek istemektedir. Libby’nin yanına giderek ona çıkma teklif eder ve piknik için hazırlıklara başlarlar.
Bu arada Jack, Kate ve Locke silahları Sawyer’dan geri almak için onun yanına giderler. Jack Sawyer’ı silahla tehdit edince Sawyer da kendi silahına sarılır. Fakat silah yerinde yoktur. O anda Ana Lucia’nın silahını aldığını farkeder.
Hatchde ise Ana Lucia Henry’nin yanına giderek onu öldürmek ister. Fakat bunu bir türlü yapamaz. Tekrar odadan dışarı çıkar. Bu sırada yanına Michael gelir. Ana Lucia ona diğerlerinden birini yakaladıklarını ve onu öldürmek istediğini fakat bunu yapadığını söyleyince Michael bu kişiyi kendisinin öldürebileceğini söyler. Ana Lucia’nın elinden silahı alır. Kısa bir tereddütün ardından Michael birden silahını çeker ve Ana Lucia’yı vurur. Bu sırada hatchde bulunan Libby silah sesini duyup oraya gelmiştir. Korkan ve paniğe kapılan Michael Libby’i de vurur. Ardından Henry’nin kaldığı kısma giderek onu serbest bırakır, kendisini de kolundan vurur.
Kaynak: losttr.6te.net ve filmtr.com
«
Son Düzenleme: Şubat 10, 2007, 22:46:30 Gönderen: Fantasticc
»
http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf
Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Sponsor Bağlantılar
Reklam
Re: İkinci Sezon: Bölümler 17, 18, 19 ve 20
«
Eklendi:
Ekim 11, 2008, 21:03:51 »
Sangre
Sangria, Sanguine, Sinek, Sangre
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Acedia
Ynt: İkinci Sezon: Bölümler 17, 18, 19 ve 20
«
Yanıtla #1 :
Şubat 11, 2007, 23:39:37 »
Rose'la Bernard'ın ilişkisi çok hoşuma gidio yaa =) Adam 56 yaşında gerçek aşkını bulmuş, ne mükemmel bişe =) (gerçi umarım ben ewlenmek için 56 yaşıma kadar beklemem
nese konumuzun bunla alakası yok
) Bu arada Fırat bana Michael'dan ileride çok nefret edeceksin diodu, cidden haklıymış. Her ne kadar oğlunu kurtarmak için yapıo olsa da bu arkadaşlarına ihanet etmesini gerektirmezdi. Kimseyi öldürmeden olayları jacke falan anlatıp others'a tuzak kurar we oğlunu alırdı. Adadaki insanlar onun için neler neler yaptı bide bu adamın yaptığına bakın. Önceleri karısı Walt'u ondan uzaklaştırdığı için acıodm ama artık acımıorm. Babalık onun yaptığı saçma işler deil kanımca..
The Seven Deadly Sins
Superbia
Luxuria
Gula
Avaritia
Acedia
Ira
Invidia
Night Blue
♪ ♥ bir zamanlar gorkemce idim ♥ ♪
Sert Espresso
evanescence hayran klübü
«
Yanıtla #2 :
Mart 01, 2007, 15:57:19 »
rose'la bernard'ı çok seviyorum yah!
birbirlerini buldular çok mutlu oldum
18. bölümde Huley'den tırstım yaw
mmm..
♥ i saw an angel in blue jeans ♥
Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #3 :
Mart 11, 2007, 16:43:57 »
Gerizekalı Michael... Öldü mü yani Anna Lucia ve Libby?
Büüüüüüüüüüüüü diğer bölümlere gidiyorum ben...
Godric Gryffindor
Hakan
Has Türk Kahvesi
ÖSS
«
Yanıtla #4 :
Mart 16, 2007, 17:37:34 »
Sonunda Micheal'dan neden nefret edildiğini anladım
artık bende nefret ediyorum ondan
Ana Lucia'yı çok sevmiştim ölmesine çok üzüldüm
The only difference between me and a madman is that I'm not mad
Harley Quinn
Elwood Blues
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Harley Quinn
«
Yanıtla #5 :
Mart 29, 2007, 20:43:29 »
Bu dizide sevmediğim karakterler teker teker teker ölüyor pek bi güzel
ancak 20. bölümde ana'yıda sevmeye başlamıştım yazık oldu. Artık dizi de sahiden nefret ettiğim biri oluştu
geberesice
b
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #6 :
Eylül 23, 2007, 18:47:02 »
ya ben Dave bölümünde acayip tırstım
evde yanlızdım birde lambayı açıp öyle uyudum
Dr. Braddy Bar
vizy
Arya Svit-Kona
Krema
violett
«
Yanıtla #7 :
Ocak 23, 2008, 22:16:56 »
ya libby de ordaymış accayip şaşırdım yaa
Manyak etcek beni bu lost
JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso
HPC'deki 1. yılım :P XD
«
Yanıtla #8 :
Şubat 04, 2008, 00:44:35 »
michael
inanamıyorum..öldürdü onları
..belki canlanırlar umudu vardı içimde ama
uff neyse..sevmiyorum o adamı..o da ölsün
Bee
har_mon_ald
Köpüklü Kapuçino
Edward Team!
«
Yanıtla #9 :
Nisan 27, 2008, 19:21:00 »
İnanamıyorum yaaa Michael Ana Lucia ve Libby yi öldürdü yaaaa
Ana-Lucia ölmemeliydiiii
Henry othersdanmış olamaz pis yalancı saf gibi de duruyo
Libby ölürken Michael dedi her zamanki pozitif Jack anlamadı...
Ayrıca 17.bölüm şuana kadarki en güzel Lost bölümlerinden biriydi acayip heyecanlıydıııı
Rose eskiden hastaymış,ölücekmiş bu ada Locke ve ona yaradı be
Ayrıca Libby'nin Hurley'le aynı hastanede bulunmasıda çok ilginçti
Dave olayıda neydi yaaa
Acaba gerçekten ben bu diziyi izliyomuyum dedim izlerken
Herneyse umarım Michael'in yaptıklarını öğrenirler ve gereken yapılır Walt'a acıyorum berbat bi babası var
«
Son Düzenleme: Nisan 27, 2008, 19:24:36 Gönderen: har_mon_ald
»
B'Ware:
She's BACK!!!...
Third Time's The Charm...
| Twilight | Twilight | Twilight |
Pena
hermetiK.
Demleme Çay
«
Yanıtla #10 :
Mayıs 23, 2008, 21:23:23 »
Saka gıbı ya saka gıbı,20. bolumde takıldım kaldım dvdlerı bulamıyorum of kafayı yıyecegım galıba.Fakat 20. bolumde Ana Lucia , Libby falan ölürken bizim eski türk filmlerindeki gibi oldu
Ah uh kafa düşer yana falan.Komiğimsi oldu.Gerçi bi yandan izleyip bi yandan milletten spoiler aldığım için o kadar da heyecanlı gitmiyor Lost ama yetisecem
**
~ o4 o4 2oo8.
Eger A yasalarla kendi ahlaki degerlerini B'ye zorla uygulatmaya kalkiyorsa, A buyuk ihtimal serefsizin tekidir.- Henry Mencken.
Şey!
Serkan=Spider03=Steven
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Tookamiemitame
«
Yanıtla #11 :
Haziran 27, 2008, 23:30:24 »
waow! 18i izledim şimdi
ve yorum yazasım geldi çünkü harbiden "hey dude" oldum
Hurley'in sağlam bi şizofren olması şaşırtı cidden
cidden şaştım! aklımın kenarından gelip geçmezdi..."adada bi şizo var" diye duysaydım Hurley aklıma gelmezdi
o bile şizo oluyorsa artık yapabliecek bişey kalmamıştır
lakin Sawyer'a amma pis daldı
zavallı Sawyer'cık
öte yandan Libby'de 18in sonunda cidden şaşırttı...ben adadaki en normal (Sun ve Rose'dan sonra) dişi o sanıyordum
ama yine de o bile etkiledi
neyse, bakalım neler olacak...
Henry'nin öldürülmesini beklemekteyim...Sayid tarafından
...
şimdi de 19 bitti...ve Bernard ile Rose'un olayı cidden ilginç...asında Bernard'ınki ilginç...56yıl beklemek...doğru kişiyi 56 yıl beklemek...
adamdaki sabır sanırım adamantiumdan yapılmış
öte yandan en waow diyeceğim olay; Rose'un hasta olması ve adaya gelince Locke gibi iyileşmesi ve işin en waow tarafı ise bunun farkında olması...(Locke'ı havalanında sandalyede görüp, adada yürüyor halde görmesi)
ayrıca Jack ile Kate'in tuzak sahnesi çok hoştu
ama ben orda Sawyer olmasını şeyederdim
ve yine o sinir herif çıktı
welcome back micheal
walt walt diye gezinir ortada, ve Sawyer'a bok atar yine...
Jack çok iyi bi iş başardı (!)
...
pekala 20.bölümde bitti...
ve şimdi anlamaya başlıyorum...eğer o adadaki kişiler cdden seçildiyse micheal öküzünü adada mankafa da bulunsun, denge sağlansın diye seçmişlerdir heral...
başından beri gıcıktım, şimdi tamamıyla tiksinip, ilk gördüğüm yerde öldürmek istiyorum
hadi Ana Lucia'yı vurdun, Libby'i niye vuruyon
son of bitch...
umarım kısa sürede içinde
acı çekerek ölür
...
onu her görüşümde sinir olmaktan sıkıldım...
«
Son Düzenleme: Haziran 28, 2008, 01:23:38 Gönderen: Finrod
»
Sinek'ten selamlar
Bee
har_mon_ald
Köpüklü Kapuçino
Edward Team!
«
Yanıtla #12 :
Haziran 28, 2008, 23:38:12 »
Alıntı sahibi: Finrod üzerinde Haziran 27, 2008, 23:30:24
hadi Ana Lucia'yı vurdun, Libby'i niye vuruyon
son of bitch...
Kopuş anım yaaa !
Süper komikti
B'Ware:
She's BACK!!!...
Third Time's The Charm...
| Twilight | Twilight | Twilight |
bezroko
Kakao
«
Yanıtla #13 :
Temmuz 02, 2008, 19:32:14 »
micheal gerizekalı jack de çok salak ve mantıksız. libby ölürken micheal dedi anlaması lazımdı biri ölürken ya en sevdiği kişiden bahseder yada onu kimin öldürdüğünden ee libby de hurleyle ilgili hiçbirşey söylemedi demekki micheal onu öldürmüş:Dyazık oldu hepsine her ne kadar anaya yeni ısınmaya başlasamdaa ve hurley neyseki öğrenmedi libbynin akıl hastası olduğunu yoksa çok üzülürdü..
micheal ana luciayı öldürdü tamam bşi demiyorumo da shannonu vurmuştuda niye libbyide vuruyosun hadi vurdun niye iki kere ve oda neyse o mal mal bakış ne ??
jack ve katein tuzağa yakalanması ok komikti sawyer da diyo: ağa mı yakalndınız? bunun ne anlama gelmesi gerekiyo?
yanlış anlamıştı ama orda sawyer olsa daha güzel olurdu:D
burcuhenryrupert
Kakao
WİLL SMİTH
«
Yanıtla #14 :
Temmuz 02, 2008, 19:53:09 »
bu bunu seyrettikçe ve okudukça çıldaracam ya ben manyak olacam ya da film bitecek ayrıca bişey öğrendim sawyer ölecekmiş ona çok üzüldüm nie böle yapıyolar
Eğer herkesdost sandığı kimselerin kendi arkasından söylemiş olduklarını duymuş olsaydı dünyada dost kalmazdı.
paScaL
Sayfa: [
1
]
2
Yukarı git
Yazdır
« önceki
sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:
Gitmek istediğiniz yer:
-----------------------------