Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 10:41:15  

Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yüzüklerin Efendisi Hayran Klübü  (Okunma Sayısı 4179 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kurtulus61
Krema

|C¤|Ne MuTLu TüRKüM DiYeNe|C¤|

ukurtulus61@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #30 : Mart 23, 2008, 15:08:56 »

İşte burası orta dünya.biraz küçük ama daha iyisini bulamadım. Bu arada kulüpte benden başka bir Allah'ın kulu yok.Nasıl birşey anlamadımki <.<

JKR'nin tahtını sallayan su perisi'nin mükemmel hikayesini okumak için Hemen Tıkla...

|C¤|Ne MuTLu TüRKüM DiYeNe|C¤||
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Yüzüklerin Efendisi Hayran Klübü
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 10:41:15 »

kurtulus61
Krema

ukurtulus61@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #31 : Mart 23, 2008, 15:10:17 »

Bunlarda orta dünya ırkları...

BALROGLAR
ARDA'NIN BAŞLANGICINDA MELKOR'UN TARAFINA ÇEKTİĞİ BU MAIAR BAŞLANGIÇTA İNSAN BENZERİ GÖRÜNÜME SAHİP OLMASINA RAĞMEN ATEŞİN VE KÖTÜ SANATLARIN ETKİSİYLE KARA RUHLARA DÖNÜŞMÜŞLERDİR. ÖFKE SAVAŞI'NDA ÇOĞU YOK EDİLMİŞTİR. KALANLARSA MAVİ DAĞLARIN ÜZERİNDEN KAÇMIŞLARDIR. GANDALF'IN MORİA'DA KARŞILAŞTIĞI DA BUNLARDAN BİRİDİR.

ORCLAR
MELKOR TARAFINDAN YAKALANAN ELFLER KÖTÜLÜĞÜN SANATLARIYLA İĞRENÇLEŞTİRİLİP BU IRKI OLUŞTURDU. GÜNEŞ IŞIĞINDAN NEFRET EDERLER VE HATTA 3. ÇAĞDAN ÖNCEKİLERİN ÇOĞU GÜNEŞ IŞIĞINDA KÖR OLURDU.

TROLLER
ORCLARIN ELFLERDEN TÜRETİLDİĞİ GİBİ ENTLERDEN ÜRETİLDİĞİ SANILAN BU IRK GÜNEŞ IŞIĞINA ÇIKARSA TAŞA DÖNÜŞÜR. (NOT: BAŞKA BİR ÖNEMLİ DÜNYA OLAN EJDERHAMIZRAĞI'NA GÖRE [KRYNN] TROLLER BAŞLANGIÇTA YARATILAN ÜÇ IRKTAN BİRİDİR. BUNA GÖRE İYİ TANRILAR ELFLERİ, TARAFSIZ TANRILAR İNSANLARI VE KÖTÜ TANRILAR TROLLERİ YARATMIŞTIR.)

İNSANLAR
ILUVATAR'IN MELKOR'A KARŞI YÜKSELTTİĞİ 3. TEMADA OLAN İNSANLAR ORTA DÜNYA'YA DOĞUDAN GELMİŞLERDİR. BİR KISMI MELKOR TARAFINDAN KÖTÜLEŞTİRİLEN BU IRKIN KISA BİR ÖMRÜ VARDIR VE ÖLDÜKTEN SONRA RUHLARI ORTA DÜNYAYI TAMAMEN TERKEDER. ÖLÜMLÜLÜK ONLARA ILUVATAR'IN BİR HEDİYESİDİR.

ELFLER
IRKLARIN İLKİ OLAN ELFLER ORTA DÜNYA'DA DOĞUP VALAR TARAFINDA VALINOR'A GÖTÜRÜLMÜŞLERDİR. AMA BİR KISMI ORTA DÜNYA'DA KALMAYI TERCİH ETMİŞTİR (KARANLIK ELFLER). DAHA SONRA FÉANOR VE FİNGOLFİN BAŞKANLIĞINDA YENİDEN NOLDOR DENİLEN KISMI ORTA DÜNYA'YA DÖNMÜŞTÜR. ÖLÜNCE RUHLARI MANDOS'UN SALONLARI'NA GİDER. BURADA ZAMANIN TAMAMLANMASINI BEKLERLER.

CÜCELER
AULE'NİN ELFLERİN GELİŞİNİ BEKLEYEMEMESİ SONUCU YARATILAN BU IRK ÇOK DAYANIKLIDIR. DEMİRCİLİK VE TAŞ İŞLEMEYE ÇOK BÜYÜK BİR YETENEKLERİ VARDIR. MORİA ZAMANINDA ELFLERLE İYİ OLAN İLİŞKİLERİ SONRADAN BOZULMUŞTUR. İNSANLARA GÖRE UZUN BİR ÖMÜRLERİ VARDIR.

JKR'nin tahtını sallayan su perisi'nin mükemmel hikayesini okumak için Hemen Tıkla...

Zeke Hao Asakura
Şeker
**

Zeke Hao Asakura

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Mart 27, 2008, 19:19:20 »

hariaksın kurtuluş ben bile kendi kulubümle senden daha fazla ilgelenemem (son zamanlar çok bişler yazmıyorum nedeni:sevdiğim bir çizgifilmin sitesiyle uğraşıyom moderatör olmak için uğraşıyomda)

Zeke Hao Asakura
Şeker
**

Zeke Hao Asakura

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Nisan 04, 2008, 18:29:46 »

hariaksın kurtuluş61

kurtulus61
Krema

ukurtulus61@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #34 : Nisan 06, 2008, 18:24:32 »

ben de bu aralar çok hastaydım.giremedim siteye. ama artık iyi olduğuma göre bulduğum şeyleri paylaşmaya devam...

elf_kral_01
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #35 : Temmuz 03, 2008, 10:34:30 »

Msn toplama yeri değil burası silinmiştir.
« Son Düzenleme: Temmuz 03, 2008, 17:08:56 Gönderen: Marissa » Logged
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: