Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 08, 2008, 02:06:22  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yu-Gi-Oh Hayran Kulübü  (Okunma Sayısı 416 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zeke Hao Asakura
Şeker
**

Zeke Hao Asakura

Üyelik Bilgileri
« : Şubat 27, 2008, 18:08:24 »

Yu-Gi-Oh

Yu-Gi-Oh! Kazuki Takahashi tarafından yaratılmış popüler bir Japon Anime ve Manga'sıdır. Kazuki Takahashi´nin 1996´da yarattığı müthiş oyun, Japon çocukları arasında adeta bir çılgınlığa dönüşmüş ve satışları iki milyonu geçmişti. Yu-Gi-Oh!”, ABD´ye 2001´de çizgi dizi olarak adım attı ve yeni dünyada yayımlanan çocuk programları arasında bir numaraya yükseldi. Bu çizgiler, bir kart oyunundan başka bir şey düşünmeyen Yugi ve arkadaşlarının maceralarını içeriyor. ´Düello Canavarları´ adlı bu kart oyununda, oyuncular birbirinden güçlü canavarları, son derece heyecanlı dövüşlerde birbirleriyle karşılaştırıyor. Büyülü kartlar sayesinde ortamın sürekli değiştiği doğaüstü güçlerin savaşında, en iyi skoru elde eden ´Yu-Gi-Oh´ oluyor, yani ´oyunun kralı´ ilan ediliyor.

-Nedir-

Ana olarak öyküsü "Duel Monsters" (Düello Canavarları) adında bir çeşit kart oyunu oynayan karakterlerin öyküsüdür. Her oyuncunun Canavar, Sihir ve Tuzak kartları içeren bir kart destesi vardır ve amaç rakibinin Yaşam Puanları'nı (Life Points) bitirip oyunu (Düello) kazanmaktır. Her Canavar kartının belirli bir atak ve defans puanı vardır ve oyunu kazanmak için her üç çeşit kartları da iyi kombine etmek gereklidir.

Her popüler Anime gibi sadece Anime, Manga ya da kart oyunu olarak kalması düşünülemezdi tabi ki ve öyle de oldu. Bir çok farklı platformda (PC, Game Boy/Color/Advance, Play Station vs.) oyunları piyasaya sürüldü ve bir de sinema filmi yapıldı.Bu sinema filmi popularitelerini arttırdı ve hayran sayısı hızla arttı.

Devam etmekte olan Anime serisinin yeni bölümleriyse digiturkteki jojo tvde yayınlanmaktadır.

Bugün "Yu-Gi-Oh Duel Monsters" 5 sezon sürmüş ve 224 bölüm yayınlanmıştır. Ardından başlayan "Yu-Gi-Oh Gx"in ise 3 sezonu tamamlanmıştır ve 4. sezonda sona erecektir.

Yu-Gi-Oh!'nun yeni versiyonu gelecektir.Bu verisyon adı "R1" dir.Şu anda manga oarak hayatına başlamıştır. V-Jump dergisinde bilinen 38 mangası serglenmiştir.

-Oyunu bitirmenin yolları-

1-Exodia'nın 5 parçasını elde tutuyor olmak

2-Rakibin can puanlarını 0'a indirmek

3-Rakibin çekecek kartının kalmaması

4-Vennominaga the Deity of Poisonous Snakes'te 3 Hyper Venom sayacının olması

5-Final Countdown'u çalıştırmaya 20 tur geçmesi(çalıştırıldığı turu 1. tur sayarak)

KULÜBÜN KURALLARI:
1.Konu dışında konuşmamak
2.Üye olmak isteyenler bana Ö.M. atsın
3.isteyen aşağıdaki imzayı imzasına ekleyebilir

KULÜPTE YAPILACAK OLAN ETKİNLİKLER:Yu-Gi-Oh hakıında imza reism duvar kağıtları avatar vb.  paylaşbilmek

KULÜBÜN KURULUŞ AMACI:Yu-Gi-Oh birleştirebilmek

ÜYELER:
1.kurtulus61
2.LORD OF RED CASTLE
3.caerid lock
4.bbkharry(kurucu ve yönetici)

« Son Düzenleme: Mart 27, 2008, 19:11:41 Gönderen: bbkharry » Logged

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Yu-Gi-Oh Hayran Kulübü
« Eklendi: Ekim 08, 2008, 02:06:22 »

Zeke Hao Asakura
Şeker
**

Zeke Hao Asakura

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Şubat 27, 2008, 18:22:20 »

işte size biraz resim:

bu kadar yeter

kurtulus61
Krema

|C¤|Ne MuTLu TüRKüM DiYeNe|C¤|

ukurtulus61@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : Şubat 27, 2008, 18:45:42 »

bbkhrry arkadaşım; özel mesaj attım ama cevap gelmedi. bi de buraya yazıyım bari.
öncelikle hayırlı olsun yeni kulübün ve üye olmak istiyorum.

JKR'nin tahtını sallayan su perisi'nin mükemmel hikayesini okumak için Hemen Tıkla...

|C¤|Ne MuTLu TüRKüM DiYeNe|C¤||
LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Sand Clone Jutsu

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Şubat 27, 2008, 19:28:45 »

(göstermek/gizlemek için tıkla)
  Süper mavi gözlü beyaz ejderha benim favori canavarımDIR.gERÇEKTEN EN SEVDİĞİM kart. Alkış Alkış Alkış
  Ben çok seviyordum.Yugi-oh u fakat zar zindan canavarları bölümünden sonra bir daha yeni bölümleri çıkmayınca daha doğrusu tam zar zindan canavarları bölümünün ortasında bitince yayıncı kuruluştan nefret ettim. Kızgın Kızgın >:(Bir daha da seyretmedim. Utanmış
  Tabi şu anda kartları bende mevcut. Gözlerini Deviren
  Üye olarak yazarsan sevinirim.Sürekli paylaşıma söz veremem idare et.Neyse Şeytani
Ve tabi ki Summoned Skull

Ayrıca şunu söylemeliyim.İlk seri den başka hiçbir bilgim yok ve araştırmaya niyetim de yok.Belki biliyorsundur.Şu anda Narutoyla meşgul sayılırm.Ama arada paylaşımlar yaparım.
NOT:İlk zamanlar kimse üye olmazsa üzülme bak benim kulüpte öyleydi.Şimdi Cool Cool Cool

Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today!
Zeke Hao Asakura
Şeker
**

Zeke Hao Asakura

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Şubat 27, 2008, 19:49:07 »

LORD OF RED CASTLE her şey için teşekkür ederim ve tabiki seni üye listesine yazarım ve azda olsa ilgilenirsen sevinirim

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Mart 22, 2008, 10:57:18 »

Kulüp kurucusuna öm attım ama ben gene de paylaşımımı yapayım..Ben de Furkan gibi (Lord Of Red Castle) sık aralıklarla paylaşım yapamayacağım sebebim onunla aynı Gülümseyen Naruto net hayatımın büyük bölümünü kaplamış durumda....yine de elimden geleni yapacağım.

Eskiden izlerdim, fakat pek bir şey hatırladığımı söyleyemem.Bomboş bir zamanımda (şöyle yaza doğru) oturup sezonlarını izleyeceğim..Furkan sevdiyse hem mutlaka vardır bir şey Göz Kırpan

Aşağıdaki bilgiler alıntıdır!
---------------------------------------------
Karakterler>>

Adı:Yugi ''King of Games'' Muto
Adı(JP):Yugi ''King of Duelists'' Mutou
İş: Düelist/Öğrenci
Saç:Sarı-Siyah-Mor
Göz:Mor
Boy:1.67
Kilo:52
Amaç:En iyi dostunu bir kez daha görmek
Dublaj:Dan ''Yu-Gi-Oh'' Green
Dublaj(JP):Kazama Shusuke

Yugi adındanda belli olduğu gibi animenin baş kahramanıdır.Yugi herşeyiyle düello yapar ve kartların kalbine inandığı için genellikle kazanmıştır.Kazanamadığı durumlarda ise bazı etmenler yüzündendir.Yugi büyükbabası ile birlikte yaşamaktadır.Yugi eskiden yalnız bir çocuktu ve hiç arkadaşı yoktu ama milenyum puzzle'ını bulduğu gün puzzle'ı tamaladıktan sonra bir dilek diledi.Lütfen bana iyi arkadaşlar ver.Ve dileği gerçek oldu anime boyunca hep yanında olan dostlara sahip oldu.Ama biri vardı ki ona arkadaştan çok daha yakındı.Yugi ile bir takımdı.İkiside birbirini kollardı.ve bu sayede yugi oyunların kralı olabildi.Peki o kim diyorsanız.....işte o karakter aşağıda>>

Yugi bedenin sahibi olan ve bedendeki ilk ruhtur.en başta sıradan bir çocuk olan yugi kart oyunun ortaya çıkmasıyla asıl yeteneğinin nede olduğunu anlamıştır ve destesinin gücü sayesinde kimsenin erişemedği ''King of Games'' ünvanını almıştır.Onun bu ünvanının en büyük rakibi bile kabul etmiştir.Yugi'nin gücü kartlarına inanmasından ve destesinin çok iyi olmasından dolayıdır.Ayrıca Yugi yine kimsenin elde edemediği en güçlü 3 kartada 2. sezonun sonunda sahip olmuştur.

Adı:Atem ''Yami Yugi/Yu-Gi-Oh/Pharaoh''
Adı(JP):Atemu ''Yami Yugi/Yuugioh/Mo Hitori No Boku''
İş:Pharaoh
Saç:Sarı-Siyah-Mor
Göz:Mor
Boy:1.71
Kilo:52
Amaç:En iyi dostunu bir kez daha görebilmek
Dublaj:Dan''Yu-Gi-Oh'' Green
Dublaj:Kazama Shunsuke

Atem Yugi'nin kardeşi gibidir.Her zaman aynı zamanda aynı yerdedirler çünkü aynı vücuttalardır.İnanılmaz bir cesareti ve gücü olan Atem 5000 yıl önce mısır yok olmasını önlemiş ve 5000 yıl sonra Yugi ile birlikte Gölge oyunlarının yeniden dünyaya gelmesini önlemiştir ama en sonunda ayrılmak zorunda kalmışlardır.

Bedenin ikinci ruhu Kral Yami'dir 5000 yıl önce yaşamış kral Yugi'nin milenyum eşyalarından biri olan milenyum bulmacasını tamamalamasıyla Yugi'nin bedeninde tekrar ortaya çıkmıştır onlar hem ortak hem de kardeş gibidirler.Yugi Yami olunca hem ruhlar değişir hemde Yugi'nin boyu uzar ve saçı değişik bir hal alır.Yami Yugi ile kardeş gibidir uzun zaman birlikte savaştıktan sonra en sonunda Yami geçmişini tamamen öğrenince artık gitmesi gerekmiştir ve son bölümde Yami ve Yugi birbirlerine karşı düello yapmışlardır.Yapma nedenleri Yami'nin 5000 yıl sonra ruhunun milenyum bulmacasının içinden kurtulması içindir.Eğer Yugi kazanırsa Yami'nin ruhu serbest kalacaktı Yami kazanırsa ruhu bir 5000 yıl daha bulmacanın içinde kalacaktı.Yami her ne kadar en güçlü 3 kartıda çağırsada Yugi Yami'yi yenmiştir.

-------------------------------------

Joey Yugi'nin en yakın arkadaşıdır.Joey düello yapmayı Yugi'den öğrenmiştir ve destesinin yapmasını da Yugi sağlamıştır.Yugi'ye her durumda yardım eden Joey Shadow Games versiyonunda ilk bölümlerde Yugi'yi pek sevmeyen biriydi.

-------------------------------------

Yugi'nin en yakın arkadaşlarından bir olan Tristan pek düello yapmasada gerektiğinde bundan kaçınmaz.

Adı:Tristan Taylor
En Sevdiği Kart:Cyber Commander

----------------------------------------

Yugi'nin grubunun son üyesi Tea'dır.Düello yapmayı çok sevmesine rağmen pek fırsat bulamaz.
Adı:Tea Gardner
En Sevdiği Kart:Magician of Faith

---------------------------------------

Serenity Joey'in küçük kardeşidir.Joey onun için duelist kingdom'daki turnuvaya katılmıştr çünkü Serenity'nin ameliyat olması gerekmektedir.Joey turnuvayı kaybetsede kazanan Yugi olmuştur ve para ödülünü Joey'iye vermiştir.

Adı:Serenity Wheeler
En Sevdiği Kart:Yok

-----------------------------------

büyükbabası Yugi'nin ailesinden kalan son kişidir düello yapmayı Yugi tek başına öğrenmiş olmasına rağmen destesinin güçlü olmasının sebebi büyükbabasının kart dükkanı olmasıdır.

Adı:Salomon Muto
En Sevdiği Kart:Blue-Eyes White Dragon

------------------------------------

Seto Yugi'nin baş rakibidir.Her ne kadar uğraşsada hiçbir Şekilde Yugi'yi yenememiştir bunun nedenlerinden biride kendini yüksek görmesidir.KaibaCorp'un sahibi olan Seto normal şekilde oynanan kart oyunu için bir simulatör kullanmış ve kartları gerçek hayata çaırmayı başarmıştır.Daha sonradan o büyük saha biçimini küçültüp kolundaki duel disk haline getirmiştir.Yugi'yi çok kez yenmeye çalışsada hiçbir zaman başarılı olamamıştır.

Adı:Seto Kaiba
En Sevdiği Kart:Blue-Eyes White Dragon

Mokuba Seto'nun küçük kardeşidir.Mokuba her ne kadar Seto kadar hrslı olmasada ona yakındır.Yugi'nin o tam ölecekken yardım ettiğini hiçbir zaman unutmamıştır.

Adı:Mokuba Kaiba

Pegasus Gölge Oyunundan Kart oyunun yapmış kişidir ayrıca bir milenyum parçasının sahibidir.Milenyum gözü Pegasus'u aynen Bakura gibi etkilemiştir.Ama pegasus'un bedeninde yeni bir ruh uyanmamıştır ruhu kötüleşmiştir.Anime'nin ilk sezonununda Pegasus kendini gösterir ve Yugi'nin potansiyelini bildiği için onu turnuvaya katılmaya zorlamıştır.Bunun için Büyükbabasının ruhunu hapsetmiş ama Yugi'ye yenildikten sonra hapsettiği ruhları serbest bırakmıştır.ve Marek'in ondan Milenyum gözünün aldıktan sonra tamamen düzelmiştir.

Adı:Maxmillion Pegasus
En Sevdiği Kart:Relinquished

Dartz 4. sezon'un kötüsü olarak bilinir ve Paradice organizasyonun sahibidir.Amacı tüm düello canavarlarını kontrolü altına almak olsada kendine köle yaptıkları bunu anlayamaz.Dartz herşeyin kötülüğünü ''Seal of Orichalcos'' kartı ile yaymıştır bu kart kullanıldığında kaybeden kişi düello ile birlikte ruhunuda kaybeder 4.sezonun sonunda dartz ortaya herşeyi kontrol etmesini sağlayacak ejderhayı çıkarmıştır ama Yugi ve en güçlü 3 kart sayesinde başaramamıştır.

Adı:artz

-----------------------------------

Ishuzu Marik'in kız kardeşidir ve Marik'in amacını bildiği için onu durdurmaya çalışmıştır ama Marik onu bile dinlememiştir.Ishuzu son çare olarak dünyadaki en 2 düelist'ten birine düelist'e 3 mısır kartından 1'ini vermiştir.Bu düelist Kaiba'dır.Yugi'ye ise tüm hikaye'yi anlatarak diğer kartı nerede bulabileceğini söylemiştir.

Adı:Ishuzu Ishtar

---------------------------------

Bakura'nın bedeninde uyanan kötü ruh'tur.Amacı tüm milenyum eşyalarının toplayıp onların gücüne sahip olmaktır ve çok sinsidir uzun süre Bakura'yı kimsenin haberi olmadan kontrol altında tutmuştur.Ayrıca Kötü Bakura Marik ile anlaşma yaparak herkesi tuzağa düşürmüştür.

Adı:Evil Bakura
En Sevdiği Kart:Change of Heart

Mai Duelist Kingdom'da ortaya çıktı ve uzun süre Anime'de kaldı Mai ilk bölümlerde rakibi kandırarak düello'ları kazansada Yugi ile tanıştıktan sonra daha doğrusu Yugi onu yendikten sonra bunu bunu yapmayı bırakmıştır.Mai'ın bu zamana kadar kendini en yakın hissetiği kişi Joey olmuştur ve kendisini Yugi'nin grubunun bir parçası olmadığını düşündüğü için Paradice'a katılmıştır.Ve öfkesi Joey'nin ruhunun hapsolmasıyla son bulmuştur ama sonradan Dartz ile yüzleşmeye giden Mai orada Raphael'e yenilir sonraki bölümlerde yaptığı herşey için özür diler.

Adı:Mai Valentine
En Sevdiği Kart:Cyber Harpie Lady

Daha bir sürü karakter var ama yanlış bilgiler koymayayım diye burada kesiyorum Dil Çıkaran

Kartlar

Canavar Kartları

Oyunda kendini korumak ve rakibe saldırmak için kullanılan kartlar.
Ritual: Özel büyü kartıyla çağrılan kartlardır.
Fusion: 2 ya da daha çok canavarı birleştirici kartla birleştirerek oluşturulan kartlardır.
Normal: Normal canavar kartları.
Effect: Özel yeteneği olan canavarlar.

Kendi içinde 2'ye ayrılır efektli ve efektsiz kartlar;

1-Efektli Kartlar:Genellikle güçleriyle değil yaptıkları efektlerle rakibi zor duruma düşüren kartlardır.
2-Efektsiz kartlar:Genellikle güçülü olan bu yüzden efekte ihtiyaç duymayan kartlardır.

Büyülü Kartlar

Oyunda, oyuncunun işini kolaylaştırmak amacıyla kullanılır. Ritual,Saha büyüsü gibi çeşitleri vardır. Büyüler bazen sıradan büyüler de olabilir. Canavar kartlarında bahsedilen birleştirici kart bir büyü kartıdır.

(Spell)Büyü:Kendi arasında 4'e ayrılır genellikle bir şeyleri değiştirmek için kullanılır

1-Equip (Ekipman):Canavarların saldırısını yada savunmasını yükseltmek için kullanılırlar.
2-Quick-Play(Hızlı oyun):Rakibi durdurmaka hiç olmazsa yavaşlatmak için kullanılır.
3-Continuous(devam):Bir şeyleri tersine çevirmek için kullanıır.kimin lehine veya alehine olacağı belli olmaz.
4-Field(Saha):Mekanı değştirerek canavarların türüne göre canavarlara ya efekt ekler yada güçlerinin arttırır.

Tuzak Kartları

Oyunda rakibin işini zorlaştırmak amacıyla kullanılır. Ritual,Koruyucu gibi çeşitleri vardır. Tuzaklar bazen kazanmayı garantiliyebilir.

Trap(Tuzak):Rakibi şaşırtmak zorlamak veya kararsızlığa düşürmek için kullanılır.Kendi arasında 3'e ayrılır.

1-Counter(direk-vuruş):Genellikle rakip saldırı yaptığı zaman kullanılır ve çok işe yarar kartlardır.
2-Continuous(Devam):İşlevi büyüdekinin aynısıdır ama biraz daha sinsicedir.
3-Quick-Play(Hızlı-Oyun):Yine sinsice şeklidir büyü hallerinin çok fazla bir değişiliği yoktur.

Diğer:iki çeşit kart daha vardır bunlar Fusion ve Ritual'dır;

Fusion:Füzyon kartı füzyon materyali bulunan iki veya daha fazla kartı birleştirip yeni bir canavar ortaya çıkarmaya yarar bunun için ''Polymerization''(Polimerizasyon) kartı kullanılır.

Ritual:Bazı canavar kartları direk çağırılamaz bunun için bazı kartlar koymak gerekir bu kartlar ritual kart kategorisine girer.Genellikle güçlü kartlardır.

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Mart 24, 2008, 16:39:53 »

Bölüm 1'den özel resimler....Aslında 88 tane resim şimdiden hazır da upload etmeye üşendim...Zamanla eklemeler yapacağım.Her bir spoiler 10 resim içeriyor.(sadece sonuncusu 8 adet)

« Son Düzenleme: Mart 24, 2008, 21:30:10 Gönderen: caerid lock » Logged

Zeke Hao Asakura
Şeker
**

Zeke Hao Asakura

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Mart 24, 2008, 17:49:39 »

"caerid lock"seni hemen üye listesine yazıyorum

LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Sand Clone Jutsu

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mart 24, 2008, 20:41:44 »

Bunu demezsem olmayacak "Caelo gibi bür üyem olsun tüm kulüpleri geçerim."
  Ben Yugi-oh u seyretmeye Yugi'nin Kaiba ile ilk düello sundan başlamıştım.Harika bir bölümdü.Sonra kesintisiz izledim.Üç mavi gözü de yenişi harikaydı.

Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today!
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Mart 24, 2008, 21:18:35 »

Kahkaha Teşekkür ederim Furkan Gülümseyen

Yu-Gi-Oh serisine son derece yabancıyım, küçüklük (kaç yık önce izlemiştim ki?) anılarımdan kaldığı kadarıyla hatırlamaya çalışıyorum, ama savaşlar çok eğlenceli geçiyordu bunu tam olarak anımsayabiliyorum.Fakat hemen her seferinde sonuç belliydi ki, hep bizim taraf (gerçi hangi tarafı tuttuğunza bağlı) kazanıyordu Gözlerini Deviren sadece ilk bölümünü yeni seyrettim ve şimdiden tamamını seyretmek için sabırsızlanıyorum izledikçe hatırlarım artık=)

O zaman kadar bölüm isimleriyle idare edeceğim>>

Yalnız Kaiba çok enterasan bir kişilik!Hiç düşünmeden çok nadir ve paha biçilemez bir kartı ortadan ikiye bölüverdi! Ya da çok düşündü de..."bana karşı kullanılmasını önlemiş oldum" gibi bir şey diyordu, ingilizce izlediğim için hem de altyazısız aklımda bu kaldı Gözlerini Deviren

-------------------------------
SEASON 1 (Duelist Kingdom)
...Episode 1 - The Heart of the Cards
...Episode 2 - The Gauntlet is Thrown
...Episode 3 - Journey to the Duelist Kingdom
...Episode 4 - Into the Hornet's Nest
...Episode 5 - The Ultimate Great Moth
...Episode 6 - First Duel
...Episode 7 - Attack from the Deep
...Episode 8 - Everything's Relative
...Episode 9 - Duel With a Ghoul
...Episode 10 - Give Up the Ghost
...Episode 11 - The Dueling Monkey
...Episode 12 - Trial By Red-Eyes
...Episode 13 - Evil Spirit of the Ring
...Episode 14 - The Light at the End of the Tunnel
...Episode 15 - Winning Through Intimidation
...Episode 16 - The Scars of Defeat
...Episode 17 - Arena of Lost Souls (Part 1)
...Episode 18 - Arena of Lost Souls (Part 2)
...Episode 19 - Double Trouble Duel (Part 1)
...Episode 20 - Double Trouble Duel (Part 2)
...Episode 21 - Double Trouble Duel (Part 3)
...Episode 22 - Face Off (Part 1)
...Episode 23 - Face Off (Part 2)
...Episode 24 - Face Off (Part 3)
...Episode 25 - Shining Friendship
...Episode 26 - Champion vs. Creator (Part 1)
...Episode 27 - Champion vs. Creator (Part 2)
...Episode 28 - The Night Before
...Episode 29 - Duel Identity (Part 1)
...Episode 30 - Duel Identity (Part 2)
...Episode 31 - Kieth Machinations (Part 1)
...Episode 32 - Kieth Machinations (Part 2)
...Episode 33 - Best of Friends, Best of Duelists (Part 1)
...Episode 34 - Best of Friends, Best of Duelists (Part 2)
...Episode 35 - Match of the Millennium (Part 1)
...Episode 36 - Match of the Millennium (Part 2)
...Episode 37 - Match of the Millennium (Part 3)
...Episode 38 - Match of the Millennium (Part 4)
...Episode 39 - Match of the Millennium (Part 5)
...Episode 40 - Aftermath
...Episode 41 - The Wrath of Rebecca
...Episode 42 - The Ties of Friendship
...Episode 43 - Legendary Heroes (Part 1)
...Episode 44 - Legendary Heroes (Part 2)
...Episode 45 - Legendary Heroes (Part 3)
...Episode 46 - Dungeon Dice Monsters (Part 1)
...Episode 47 - Dungeon Dice Monsters (Part 2)
...Episode 48 - Dungeon Dice Monsters (Part 3)
...Episode 49 - Dungeon Dice Monsters (Part 4)

SEASON 2 (Battle City)
...Episode 50 - The Mystery Duelist (Part 1)
...Episode 51 - The Mystery Duelist (Part 2)
...Episode 52 - The Past is Present
...Episode 53 - Steppin' Out
...Episode 54 - Obelisk the Tormentor
...Episode 55 - Stalked by the Rare Hunters
...Episode 56 - Yugi vs. The Rare Hunter (Part 1)
...Episode 57 - Yugi vs. The Rare Hunter (Part 2)
...Episode 58 - Espa Roba: The ESP Duelist (Part 1)
...Episode 59 - Espa Roba: The ESP Duelist (Part 2)
...Episode 60 - The Master of Magicians (Part 1)
...Episode 61 - The Master of Magicians (Part 2)
...Episode 62 - The Master of Magicians (Part 3)
...Episode 63 - Playing with a Parasite (Part 1)
...Episode 64 - Playing with a Parasite (Part 2)
...Episode 65 - Mime Control (Part 1)
...Episode 66 - Mime Control (Part 2)
...Episode 67 - Mime Control (Part 3)
...Episode 68 - Legendary Fisherman (Part 1)
...Episode 69 - Legendary Fisherman (Part 2)
...Episode 70 - Double Duel (Part 1)
...Episode 71 - Double Duel (Part 2)
...Episode 72 - Double Duel (Part 3)
...Episode 73 - Double Duel (Part 4)
...Episode 74 - The Rescue
...Episode 75 - Friends 'till the End (Part 1)
...Episode 76 - Friends 'till the End (Part 2)
...Episode 77 - Friends 'till the End (Part 3)
...Episode 78 - Friends 'till the End (Part 4)
...Episode 79 - The Shadow Duel
...Episode 80 - Lights, Camera, Duel!
...Episode 81 - Let the Finals Begin!
...Episode 82 - The Dark Spirit Revealed (Part 1)
...Episode 83 - The Dark Spirit Revealed (Part 2)
...Episode 84 - The Dark Spirit Revealed (Part 3)
...Episode 85 - Rage of the Egyptian Gods
...Episode 86 - Awakening of Evil (Part 1)
...Episode 87 - Awakening of Evil (Part 2)
...Episode 88 - Awakening of Evil (Part 3)
...Episode 89 - Awakening of Evil (Part 4)
...Episode 90 - Mind Game (Part 1)
...Episode 91 - Mind Game (Part 2)
...Episode 92 - Mind Game (Part 3)
...Episode 93 - A Duel with Destiny (Part 1)
...Episode 94 - A Duel with Destiny (Part 2)
...Episode 95 - The Tomb-Keeper's Secret
...Episode 96 - Showdown in the Shadows (Part 1)
...Episode 97 - Showdown in the Shadows (Part 2)

SEASON 3 (Enter the Shadow Realm)
...Episode 98 - A Virtual Nightmare
...Episode 99 - Isolated in Cyber Space (Part 1)
...Episode 100 - Isolated in Cyber Space (Part 2)
...Episode 101 - Isolated in Cyber Space (Part 3)
...Episode 102 - Freeze Play (Part 1)
...Episode 103 - Freeze Play (Part 2)
...Episode 104 - Courtroom Chaos (Part 1)
...Episode 105 - Courtroom Chaos (Part 2)
...Episode 106 - Mechanical Mayhem (Part 1)
...Episode 107 - Mechanical Mayhem (Part 2)
...Episode 108 - Settling the Score (Part 1)
...Episode 109 - Settling the Score (Part 2)
...Episode 110 - Noah's Secret
...Episode 111 - Merger of the Big Five (Part 1)
...Episode 112 - Merger of the Big Five (Part 2)
...Episode 113 - Merger of the Big Five (Part 3)
...Episode 114 - Brothers in Arms (Part 1)
...Episode 115 - Brothers in Arms (Part 2)
...Episode 116 - Brothers in Arms (Part 3)
...Episode 117 - Noah's Final Threat (Part 1)
...Episode 118 - Noah's Final Threat (Part 2)
...Episode 119 - So Close Yet So Far
...Episode 120 - Burying the Past (Part 1)
...Episode 121 - Burying the Past (Part 2)
...Episode 122 - Back to Battle City (Part 1)
...Episode 123 - Back to Battle City (Part 2)
...Episode 124 - Back to Battle City (Part 3)
...Episode 125 - The Darkness Returns (Part 1)
...Episode 126 - The Darkness Returns (Part 2)
...Episode 127 - The Darkness Returns (Part 3)
...Episode 128 - The Darkness Returns (Part 4)
...Episode 129 - Clash in the Coliseum (Part 1)
...Episode 130 - Clash in the Coliseum (Part 2)
...Episode 131 - Clash in the Coliseum (Part 3)
...Episode 132 - Clash in the Coliseum (Part 4)
...Episode 133 - Clash in the Coliseum (Part 5)
...Episode 134 - Clash in the Coliseum (Part 6)
...Episode 135 - Battle for the Bronze (Part 1)
...Episode 136 - Battle for the Bronze (Part 2)
...Episode 137 - Battle for the Bronze (Part 3)
...Episode 138 - The Final Face Off (Part 1)
...Episode 139 - The Final Face Off (Part 2)
...Episode 140 - The Final Face Off (Part 3)
...Episode 141 - The Final Face Off (Part 4)
...Episode 142 - The Final Face Off (Part 5)
...Episode 143 - One for the Road
...Episode 144 - Looking Back and Moving Ahead

YU-GI-OH! THE MOVIE (Pyramid of Light)
...Episode 1
...Episode 2
...Episode 3
...Episode 4
...Episode 5

SEASON 4 (Waking the Dragons)
...Episode 145 - A New Evil (Part 1)
...Episode 146 - A New Evil (Part 2)
...Episode 147 - Legend of the Dragons
...Episode 148 - The Creator Returns
...Episode 149 - Deja Duel (Part 1)
...Episode 150 - Deja Duel (Part 2)
...Episode 151 - An Unexpected Enemy
...Episode 152 - My Freaky Valentine (Part 1)
...Episode 153 - My Freaky Valentine (Part 2)
...Episode 154 - My Freaky Valentine (Part 3)
...Episode 155 - The Challenge
...Episode 156 - Fate of the Pharaoh (Part 1)
...Episode 158 - Fate of the Pharaoh (Part 3)
...Episode 159 - Trial By Stone
...Episode 160 - On the Wrong Track (Part 1)
...Episode 161 - On the Wrong Track (Part 2)
...Episode 162 - On the Wrong Track (Part 2)
...Episode 163 - Self Destruction
...Episode 164 - Reliving the Past
...Episode 165 - Deck of Armor
...Episode 166 - Flight of Fear (Part 1)
...Episode 167 - Flight of Fear (Part 2)
...Episode 168 - Paradise Found
...Episode 169 - Fighting for a Friend (Part 1)
...Episode 170 - Fighting for a Friend (Part 2)
...Episode 171 - Fighting for a Friend (Part 3)
...Episode 172 - Fighting for a Friend (Part 4)
...Episode 173 - Fighting for a Friend (Part 5)
...Episode 174 - Grappling with a Guardian (Part 1)
...Episode 175 - Grappling with a Guardian (Part 2)
...Episode 176 - Grappling with a Guardian (Part 3)
...Episode 177 - A Duel with Dartz (Part 1)
...Episode 178 - A Duel with Dartz (Part 2)
...Episode 179 - A Duel with Dartz (Part 3)
...Episode 180 - A Duel with Dartz (Part 4)
...Episode 181 - A Duel with Dartz (Part 5)
...Episode 182 - A Duel with Dartz (Part 6)
...Episode 183 - Rise of the Great Beast (Part 1)
...Episode 184 - Rise of the Great Beast (Part 2)

MINI-SERIES (Capsule Monsters)
...Episode 1
...Episode 2
...Episode 3
...Episode 4
...Episode 5
...Episode 6
...Episode 7
...Episode 8
...Episode 9
...Episode 10
...Episode 11
...Episode 12

SEASON 5a (Grand Championships)
...Episode 185 - Unwanted Guest (Part 1)
...Episode 186 - Unwanted Guest (Part 2)
...Episode 189 - Child's Play
...Episode 190 - Down in Flames (Part 1)
...Episode 191 - Down in Flames (Part 2)
...Episode 192 - A Brawl in Small Town (Part 1)
...Episode 195 - One Step Ahead (2)
...Episode 197 - Sinnister Secrets (Part 2)
...Episode 198 - Sinister Secrets (Part 3)

SEASON 5b (Dawn of the Duel)
...Episode 199 - Tomb of the Nameless Pharaoh
...Episode 200 - Spiriual Awakening
...Episode 201 - Memoirs of a Pharoah
...Episode 202 - The Intruder (Part 1)
...Episode 203 - The Intruder (Part 2)
...Episode 204 - Makings of a Magician
...Episode 205 - Birth of the Blue-Eyes
...Episode 206 - Village of Lost Souls
...Episode 207 - Reversal of Fortune
...Episode 208 - In Search of a King
...Episode 209 - Village of Vengeance (Part 1)
...Episode 210 - Village of Vengeance (Part 2)
...Episode 211 - Village of Vengeance (Part 3)
...Episode 212 - Village of Vengeance (Part 4)
...Episode 213 - Village of Vengeance (Part 5)
...Episode 214 - Name of the Game
...Episode 215 - The Dark One Cometh (Part 1)
...Episode 216 - The Dark One Cometh (Part 2)
...Episode 217 - The Dark One Cometh (Part 3)
...Episode 218 - The Dark One Cometh (Part 4)
...Episode 219 - In the Name of the Pharaoh
...Episode 220 - The Final Journey
...Episode 221 - The Final Duel (Part 1)
...Episode 222 - The Final Duel (Part 2)
...Episode 223 - The Final Duel (Part 3)
...Episode 224 - The Final Duel (Part 4)
« Son Düzenleme: Mart 24, 2008, 21:20:55 Gönderen: caerid lock » Logged

Zeke Hao Asakura
Şeker
**

Zeke Hao Asakura

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Nisan 04, 2008, 18:33:51 »

hepinize tşklerrrrrr

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: