özge radcliffe
Şeker

.................................
|
 |
« Yanıtla #765 : Ağustos 10, 2007, 21:07:51 » |
|
ço..k sağol jnm  alın arkiler resimler burda ''delidir'' arkadaşa çok tşkrlr 
|
|
|
|
|
|
/türküz doğruyuz anti-emmacıyız DAN fan clup/harry&ginny FAN clup/trio fun clup katie leung fun clup/rupert fan clup BONNİE WRİGHT FAN CLUP VEELA FAN CLUP
I love you tokio hotel
|
|
|
|
|
|
|
|
Rocky Girl
|
 |
« Yanıtla #767 : Ağustos 11, 2007, 12:10:23 » |
|
Th aşkınıızı ölçün!!ßen= #1 Fan of Tokio Hotel Süpersin!Hepsini bildin 
|
|
|
|
|
|
Mutlu kal demeyeceğim, hayat senin. İlgilenmiyorum. Şimdi senin adının üzerini çiziyorum. Söyleyeceklerim bitti. Gidiyorum. Masalım ise, hiç başlamamıştı zaten.Şimdi görebiliyorum
|
|
|
özge radcliffe
Şeker

.................................
|
 |
« Yanıtla #768 : Ağustos 11, 2007, 14:44:16 » |
|
benimde öyle hepsini bildim valla  bu arada avatarlar süper sana ve arkine çok tşk 
|
|
|
|
|
|
/türküz doğruyuz anti-emmacıyız DAN fan clup/harry&ginny FAN clup/trio fun clup katie leung fun clup/rupert fan clup BONNİE WRİGHT FAN CLUP VEELA FAN CLUP
I love you tokio hotel
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #769 : Ağustos 11, 2007, 18:57:20 » |
|
bnm de ben hiç görmemiştim o siteye üyeyim ben de hazırladım th ile ilgili ama daha onaylanmadı  avatarlar için de tşk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #770 : Ağustos 11, 2007, 21:24:30 » |
|
#1 Fan of Tokio Hotel Süpersin!Hepsini bildin!
testteki sorular çok basitti ya
|
|
|
|
|
|
~ Su ~
|
|
|
ginger_hp
Süt
|
 |
« Yanıtla #771 : Ağustos 16, 2007, 12:36:33 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #772 : Ağustos 16, 2007, 14:16:23 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 16, 2007, 14:34:30 Gönderen: déspina »
|
|
|
|
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #774 : Ağustos 16, 2007, 14:35:19 » |
|
teşekkür ederim ve önemli değil:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
__geçici__
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #775 : Ağustos 17, 2007, 00:32:54 » |
|
elif çok hoş olmuşlar.. b!LL in pempe saçları tuhaf gelsede çalışmaların çok başarılı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
delidir
|
 |
« Yanıtla #776 : Ağustos 17, 2007, 01:15:08 » |
|
hepinisin ellerine sağlık  bende testte hepsini dooru bildim  (e herıltınız yani  ) bu arada yüxekses (sanırım böyle yazılması gerekiyor) dergisinde th var almadııma çok pişman oldum salaam ben nie almadıysam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #778 : Ağustos 17, 2007, 12:45:23 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rocky Girl
|
 |
« Yanıtla #779 : Eylül 20, 2007, 18:12:51 » |
|
Arkadaslar çok kotu bı haberım var  yaa arkladaşlar bi arkadasım anlattı hemen sizlerle paylaşayım dedim ooofff :ühhü:Bill kendi sitesinde yazmış gay oldugunu ve silmiş Band blog kısmında açıklamış 18. yaş doğum gününde çok içmiş ve gay oldugunu sölemiş, vercegim videonun linkindeki adam açığa çıkartmış bunu ama herşeyi tam olarak bilmioyorum almancası kuvvetli olan iyice çevirsin alın linki ve bu RTL haberidir http://vip.rtl.de/de/pub/video/videoplayer.php?media=video1&set_id=10738yaa dogru mudur sizce kızlar onun için ölüp biterken o biriyle bile ilgilenmedi kardeşi gibi davranmadı, onun tomdan hiçbi eksigi yok istese çıkar o da ama kimseyle bi ilişkisini duymadık işin başka bi kötü tarafı bu haber dogru ya da yanlış olsun anti tokio hotelciler daha çok azıtmaya ve bizimle dalga geçmeye başlıcak ne de olsa RTL haberi verdi bu haberi kesinlikle bu durumu açıklayamayız ALINTIDIR
|
|
|
|
|
|
Mutlu kal demeyeceğim, hayat senin. İlgilenmiyorum. Şimdi senin adının üzerini çiziyorum. Söyleyeceklerim bitti. Gidiyorum. Masalım ise, hiç başlamamıştı zaten.Şimdi görebiliyorum
|
|
|
|