Aslı_snape
Süt
QUEEN FOREVER
|
 |
« Yanıtla #255 : Aralık 03, 2007, 19:49:55 » |
|
nezii abla süpersin..ben de dersaneden zaman bulsam da yapsam.nerdeeee
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #258 : Aralık 17, 2007, 19:03:03 » |
|
o göremeyen ben oluyorum herhalde  saol Snape 'çim çok güzellerdi
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
Nezii
|
 |
« Yanıtla #259 : Aralık 18, 2007, 12:18:09 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #260 : Aralık 18, 2007, 12:26:22 » |
|
nezii çok güzeller  özellikle 1,4,7,8, ve büyük resim yani hepsiiii  saol paylaşım için 
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
_starlight_
|
 |
« Yanıtla #261 : Aralık 18, 2007, 15:24:31 » |
|
ya arkadaşlar süpersiniz paylaşımlar için çok teşekkürler  ben ne zamandan beri giremiyodum şimdi bakabildim kulübe ya  neyse ben snape'imle ilgili bişeyler arayayım bari  inşallah bulabilirim bu konuda yeteneksizim biraz  Alan'ım da 6 Ocak'ta başlıyomuş çekimlere ya inşallah fotoları da gelirrr 
|
|
|
|
|
|
Tek bir oyun, Sonra kalkıp gidersin.And July 27, 2008...
|
|
|
|
Nezii
|
 |
« Yanıtla #262 : Aralık 18, 2007, 15:36:32 » |
|
rica ederim   Alan Rickman Snapein sırrını açığa vurmadı Siz Snapein esrarengiz olduğunu düşünüyorsanız Alan Rickmanın yardım etmesini beklemeyin.çünkü o söz verdiği andan itibaren bu sözünü tutuyor.Alan ile Londrada Sweeney Todd için buluştuğumuzda Deathly Hallows ile ilgili ne düşündüğünü de sorduk.”bazı insanlar hala kitabı okumamış olabilir eğer televizyon kanalları veya bilgisayarı açarlarsa bunu öğrenebilirler" ”diyor ısrarla. Alan rickmanla röportaj yaparken yanımızda Veritaserum getirmeliydik. fakat küçük bir şey söyledi.Potter filmini çekmeden önce Rowling ona bazı sırlar vermiş.”başlangıçta biraz bilgim vardı.çünkü ona eğer bana bir şey söylemezsen bunu oynayamam demiştim.bana nasıl oynayacağımı söylemedi ama onun nasıl biri olduğu hakkında biraz bilgi verdi.” Yani Rowling pes mi etti?Rickman hayır diyor.”tüm kitap bitene kadar bir şey söylemeyeceğime yemin ettim.” Snape aslında kim?”onun kim olduğunu asla bilmiyorum”. Lily ile ilgili mi? “size herhangibir şey söylemiyorum”o çok neşeliydi. “çocukların tetikte olduğunu biliyorum,bir sürü küçücük yüz kitaplara gömülüp ara vermeden kitapları okuyor,bunu bozmak istemiyorum.” Bu kabul edilebilir bir neden.rickmana Melez Prensi filmini çekmeyi dört gözle bekleyip beklemediğini sorduğumuzda “pekala “ diyor sinsi bir gülümsemeyle “belki”. Alıntı.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #265 : Aralık 18, 2007, 15:49:07 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #267 : Aralık 18, 2007, 16:05:04 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #269 : Aralık 18, 2007, 16:08:31 » |
|
ayyy doğru şimdi hatırladı ya bende böyle esra gibi sormuştum da sen böyle cevaplayıp üye yapmıştın beni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|