Aphrael
Kakao

Bazen herşey birazdan fazladır...
|
 |
« Yanıtla #240 : Kasım 26, 2007, 17:40:15 » |
|
Videolar ve resimler çok güzel eline sağlık Look at me ve Always Bu ikisi yeter zaten insana 
|
|
|
|
|
|
Seçimlerimiz siyahı beyazdan ayırmak gibi olsa keşke.Turkuazı nasıl anlatabilirim sana ? Gri aydınlık mı karanlık mı ? Nasıl seçebilirim ?
|
|
|
|
|
|
|
Aphrael
Kakao

|
 |
« Yanıtla #242 : Kasım 26, 2007, 21:04:18 » |
|
|
|
|
|
|
|
Seçimlerimiz siyahı beyazdan ayırmak gibi olsa keşke.Turkuazı nasıl anlatabilirim sana ? Gri aydınlık mı karanlık mı ? Nasıl seçebilirim ?
|
|
|
severus sirius
Kakao

vecihiiiiiiim benim
|
 |
« Yanıtla #243 : Kasım 26, 2007, 21:06:26 » |
|
lily yapmaya çalışmışlarda benzememiş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aphrael
Kakao

|
 |
« Yanıtla #244 : Kasım 26, 2007, 21:13:57 » |
|
Balmumu sanırım o.Bir garip olmuş valla  Ne Lily ne de Severus benzememiş.Yanlış anlama ama paylaşım paylaşımdır yine de saol 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #245 : Kasım 27, 2007, 09:54:38 » |
|
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #246 : Kasım 29, 2007, 13:23:37 » |
|
ewt gzl  son fotografff off yaa  ve gercek adının Alan Sidney Patrick Rickman oldugunu ögrendım 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 29, 2007, 13:55:10 Gönderen: snape »
|
|
|
|
|
|
|
|
Nezii
|
 |
« Yanıtla #248 : Aralık 01, 2007, 02:21:25 » |
|
severus sirius burası snape hayran kulübü Alan Rickman değil canım sadece snape paylaşımları yapmalısın editlersen seviniriz  süpper paylaşımlar elleriniz dert görmesin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JameSirius
|
 |
« Yanıtla #249 : Aralık 01, 2007, 13:10:22 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nezii
|
 |
« Yanıtla #250 : Aralık 01, 2007, 14:07:24 » |
|
ay olsada yesek yaa hakkaten süper görünüyo  resimler için ayrıca tşkler canım karizma adamın hali başka oluyo baa   "- Buz gibiydi hava ayaz öyle yakıyordu ki tenimi adımlarım yavaşlamıştı..Aklımda bin düşünce ile bir an önce gitmek istiyordum ona..Emanetini kitabını geri vermeyi..Belki ansızın çıkan birileri keserse önümü ne yaparım bilmiyorum..Korkmuyorum üzüntüm onun yanında onun gördüklerinde ben olmak..Lütfen Tanrım bunu bir seferlik yaşatma bana.."
Lily: Ohh Severus.. Snape: Merhaba Lily..Beni buradamı bekliyordun? Lily: Aslında hayır..Kar öyle güzel yağıyordu ki çıkıp bakmak istedim.. Snape: Üşümüşsün.. Lily: Ehe evet..Ama tatlı bir üşüme..Biliyorsun karda yürümeyi çok severim.. Snape:Evet..Ben..Ben kitabı getiriyordum sana..Düşündüm ki__ Lily: Teşekkür ederim..Severus..!! Snape: Düşündüm de..Beraber Kuleye kadar yürüyelim mi? Lily: Aslında bu çok eğlenceli olucak..Fakat üzgünüm..James ve Remus'a sözüm var..KSKS için.. Snape: Özür dilerim.. Lily: Yo hayır sakın.. Snape: Öyle ise ben gideyim.. Lily:Pekala.. Snape: Görüşürüz.. Lily:Görüşürüz.. Snape:Lily.. Lily: Evet?? Snape: Bir an önce git..Soğukta kalma..Kar fırtınası gelicek diyorlar.. Lily: Beni düşündüğün için teşekkür ederim..Sende dikkat et.. Snape:Ederim..
dedi ve uzun uzun baktı sevdiği kıza..Arkasını döndüğünde gitme kal demesini yada sende gel demesini ne çok isterdi oysa..Resmi görünce böyle bir hikaye yazasım geldi..İnş beğenirsiniz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_starlight_
|
 |
« Yanıtla #251 : Aralık 01, 2007, 14:36:14 » |
|
arkadaşlar hepiniz süpersiniz ya ben vizelerden giremiyorum kusura bakmayın  paylaşımlar için çok teşekkürler  Nezii süper olmuş ya resim de yazdığın hikaye de böhüüü  çok teşekkürler paylaşım için 
|
|
|
|
|
|
Tek bir oyun, Sonra kalkıp gidersin.And July 27, 2008...
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #253 : Aralık 03, 2007, 12:20:30 » |
|
nezii imzan da hikayen de çok güzel olmuş  jamesirius paylaşımın süper  ama o çilekli pasta ne öyle , snape den dah çok ilgimi çekti  ayrıca snape ya ben senin koyduklarını göremiyoruuum  bir de o kadar güzel demişin ...
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
Nezii
|
 |
« Yanıtla #254 : Aralık 03, 2007, 14:30:58 » |
|
|
|
|