|
_starlight_
|
 |
« Yanıtla #150 : Aralık 21, 2007, 03:17:21 » |
|
arkadaşlar spoilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... aa ama snape demeyelim şimdi snape onun için çok şey feda etti herkes onu ölüm yiyen zannederken hiç kolay değil o fedakarlıkları yapmak canım snape'im benim yaa  ama tabi sirius'um da bunu hak ederdi cidden ben bunu hiç düşünmemiştim ya
|
|
|
|
|
|
Son 2 Gün !Hindsight... Hadi bakalım Anathema... Buna da kandık If only you could stay and keep me in...
|
|
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #151 : Aralık 24, 2007, 12:29:23 » |
|
elif çok haklısın o konuda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daniel_SB
|
 |
« Yanıtla #152 : Aralık 28, 2007, 23:28:43 » |
|
benim de aklıma gelmişti çocukların ismini ilk okuduğumda... hatta sinirlenip kitaba bişeyler yapmıştım  snape dumbledore olmasın kim diyor ama insanın aklına gelir değil mi? off  cnm neler yaptı o harry için..
|
|
|
|
|
|
Dünya ÖlümYiyenler ve iyi insanlar olarak 2ye ayrılmıyor Harry. İçimizde hem aydınlık hem de büyük bir karanlık var.. Önemli olan hangisini tercih ettiğimiz. Bizi biz yapan budur işte...........Sirius Black
<<SB>>##~*~*~*~Toujours Pur~*~*~*~##<<SB>>
|
|
|
srs blck3
moony,wormtail,padfoot & prongs are proud to present : the marauders map :)
Krema

***Asİl Ve PeK kÖkLü BlAcK aİlEsİ***
|
 |
« Yanıtla #153 : Ocak 05, 2008, 20:50:30 » |
|
arkadaşlar size sevineceğininz bir haber veriyim: jk nin sitesindeki isimlere göre harry nin çocuklarından biri olan jamesin diğer adı... SİRİUS evet! bunu görünce havalara uçtum ya !... evet adı james sirius potter ... nasıl ama???
|
|
|
|
|
|
you were named for two headmasters of hogwarts.one of them was a slytherin and he was probably the bravest man i ever knew...
|
|
|
|
daniel_SB
|
 |
« Yanıtla #154 : Ocak 05, 2008, 20:55:23 » |
|
HARİKAAA!!  yazık çocuğun günahını aldık. Biz bile unutmadıysak harry zaten unutmazdı. :'(bir an gerçekten sinir olmuştum ama rahatladım. en azından çocukları sirius un harry için öldüğünü bilecek  ya da çok kutsal bir amaç için diyeyim... 
|
|
|
|
|
|
Dünya ÖlümYiyenler ve iyi insanlar olarak 2ye ayrılmıyor Harry. İçimizde hem aydınlık hem de büyük bir karanlık var.. Önemli olan hangisini tercih ettiğimiz. Bizi biz yapan budur işte...........Sirius Black
|
|
|
srs blck3
Krema

|
 |
« Yanıtla #155 : Ocak 05, 2008, 20:57:35 » |
|
zaten çocukların adı bi ahenkli lily luna , albus severus , james sirius.. yani bu durumda lunayı hatırlayıp siriusu hatırlamasaydıı... neyse burda kalsın 
|
|
|
|
|
|
you were named for two headmasters of hogwarts.one of them was a slytherin and he was probably the bravest man i ever knew...
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #156 : Ocak 08, 2008, 15:35:19 » |
|
oh be!!! jım kitaba bir daha bakayım nasıl kaçtı gözümün önünden 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
srs blck3
Krema

|
 |
« Yanıtla #157 : Ocak 08, 2008, 19:18:15 » |
|
kitapta deil rowling in kendi sitesinde var bu hatta hayatta kalanların kimlerle evlendiği çocuklarının adı falan hepsi var mutlaka bakmalısınız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #158 : Ocak 10, 2008, 10:42:43 » |
|
hiiii tamam şimdi anladım  eh yav madem sitesine yazacaktı kitaba yazsaydı da bizi de bu hallere düşürmeseydi ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
havita
Sirius Black
Kakao

Ejderha Süvarisi
|
 |
« Yanıtla #159 : Ocak 10, 2008, 11:04:13 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 10, 2008, 11:06:46 Gönderen: havita »
|
|
|
|
|
|
sehzaden27
|
 |
« Yanıtla #160 : Ocak 10, 2008, 21:52:08 » |
|
off sağol havita 2. resimde gözleri çok güzel çıkmış. Sağol pay. için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daniel_SB
|
 |
« Yanıtla #161 : Ocak 11, 2008, 20:19:51 » |
|
canım benim yaa ne kadar güzelmiş gözleri  paylaşım için sağol 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
havita
Sirius Black
Kakao

Ejderha Süvarisi
|
 |
« Yanıtla #162 : Ocak 11, 2008, 23:08:45 » |
|
Siriusumu sevenleriyle paylaşmaz olurmuyum bişey değil  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sehzaden27
|
 |
« Yanıtla #163 : Ocak 12, 2008, 00:37:09 » |
|
vay havita kolaj çok güzel olmuş sağol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daniel_SB
|
 |
« Yanıtla #164 : Ocak 12, 2008, 21:38:54 » |
|
vay havita kolaj çok güzel olmuş sağol kesinlikle katılıyorum çok tatlı şu adam yaaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|