|
Fides
|
 |
« Yanıtla #105 : Kasım 19, 2007, 23:39:45 » |
|
heyyyyyy benim de ismim var teşekkürler
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
|
|
sehzaden27
|
 |
« Yanıtla #106 : Kasım 20, 2007, 06:31:24 » |
|
heyyyyyy benim de ismim var teşekkürler eh üye olursanız isminizde otamatikman yazılmak zorunda zaten  yoksa kulüp kapanır  ne kadar düzenli bir kulüp yöneticisiyim değil mi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_starlight_
|
 |
« Yanıtla #107 : Kasım 20, 2007, 11:21:11 » |
|
heyyyyyy benim de ismim var teşekkürler eh üye olursanız isminizde otamatikman yazılmak zorunda zaten  yoksa kulüp kapanır  ne kadar düzenli bir kulüp yöneticisiyim değil mi hehe  eferin evladıma 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 20, 2007, 14:33:39 Gönderen: _starlight_ »
|
|
Tek bir oyun, Sonra kalkıp gidersin.And July 27, 2008...
|
|
|
daniel_SB
Kakao

S.J.B. 4ever :D
|
 |
« Yanıtla #108 : Kasım 23, 2007, 23:47:21 » |
|
|
|
|
|
|
|
Dünya ÖlümYiyenler ve iyi insanlar olarak 2ye ayrılmıyor Harry. İçimizde hem aydınlık hem de büyük bir karanlık var.. Önemli olan hangisini tercih ettiğimiz. Bizi biz yapan budur işte...........Sirius Black
<<SB>>##~*~*~*~Toujours Pur~*~*~*~##<<SB>>
|
|
|
|
sehzaden27
|
 |
« Yanıtla #109 : Kasım 26, 2007, 16:10:41 » |
|
evet sanki biraz yanlış olmuş  bak bi daha anlatayım  o linki aldığın adres varya orda linki kopyala diyeceksin sonra msj yazma yerine gelip önce [img ] yazacaksın sonra linki yapıştıracaksın en sonundada[/ img] yazacaksın ve msj ı yollayacaksın umarım anlamışsındır 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 26, 2007, 16:19:09 Gönderen: sehzaden27 »
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #111 : Kasım 27, 2007, 09:52:23 » |
|
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
sehzaden27
|
 |
« Yanıtla #112 : Kasım 27, 2007, 14:39:20 » |
|
çok teşekkürler severus sirius. Arkadaşlar sizlere çok teşekkür etmek istiyorum. Kulubü ilk açtığımda pek fazla katılım olmamıştı ama artık sevgili siriusumuza layık bir kulüp olmaya başladı ve bu durum beni çok mutlu etmeye başladı. Yakın bir zamanda daha farklı etkinlikler yapmayı planlıyorum umarım güzel olur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
srs blck3
moony,wormtail,padfoot & prongs are proud to present : the marauders map :)
Krema

***Asİl Ve PeK kÖkLü BlAcK aİlEsİ***
|
 |
« Yanıtla #114 : Kasım 29, 2007, 20:51:38 » |
|
mrb arkadaşlar  ) beni de aranıza kabul edersiniz umarım 
|
|
|
|
|
|
you were named for two headmasters of hogwarts.one of them was a slytherin and he was probably the bravest man i ever knew...
|
|
|
|
sehzaden27
|
 |
« Yanıtla #115 : Kasım 29, 2007, 23:43:37 » |
|
aramıza hoşgeldin srs blck3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_starlight_
|
 |
« Yanıtla #116 : Kasım 30, 2007, 01:05:15 » |
|
mrb arkadaşlar  ) beni de aranıza kabul edersiniz umarım  hoşgeldiniz efeniim 
|
|
|
|
|
|
Tek bir oyun, Sonra kalkıp gidersin.And July 27, 2008...
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #117 : Kasım 30, 2007, 17:31:14 » |
|
hoşgeldin sefalar getirdin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
severus sirius
Kakao

vecihiiiiiiim benim
|
 |
« Yanıtla #118 : Aralık 01, 2007, 01:36:27 » |
|
kıskandım yaw.keşke koymasaydım motorlu resmi  önemlideğil yine koyucam
|