|
hermi
|
 |
« Yanıtla #1380 : Nisan 20, 2008, 19:28:38 » |
|
Ben bi keresinde iki parça halinde falan almıştım, belki sana da devamı daha sonra gelir
|
|
|
|
|
|
ωнєη υ ¢αη ℓινє ƒσяєνєя ωнαт ∂σ уσυ ℓινє ƒσя؟
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
"Güzel Yüzlü Şair" -N.Hikmet
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Gerçekçi ol , imkansızı iste ~ E.C.G.
|
 |
« Yanıtla #1382 : Nisan 20, 2008, 19:51:29 » |
|
Tam maaşını alabilmen için tamamen bir hafta çalışmış olman gerekir.Yani işe Perşembe Çarşamba günü falan girdiysen az para alırsın ama haftaya normal maaşını alırsın.Bu arada, orada bulunmana gerek yok.Şahsen benim işim de Belgrad'daymış ama daha bir kere bile gitmedim oraya 
|
|
|
|
|
|
Bizim neslimiz Büyük Depresyon'u ya da Büyük Savaş'ı yaşamadı. Bizim savaşımız ruhsal bir savaş. Bizim depresyonumuz kendi hayatlarımız... ~Tyler Durden ' Fight Club - Dövüş Klubü
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #1383 : Nisan 20, 2008, 19:52:24 » |
|
 Onun nedeni işe Cuma günü girmemek.Maaşlar cuma alındığı için kaç gün çalışıldıysa o kadar maaş alınır.Daha sonra alınması gerreken 1 haftalık miktar alınır. Hastaneden çıkmak için ruh halinin %40 olması mı gerekiyor? *Eğer çalıştığın şehirde olmazsan bu mekanı kötü etkiliyor siye biliyorum  Uzun süre giitmezsen işten atarlar zaten.Ben hala kovulmadım  Şans işte .) Bilseler atarlardı sanırm.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 20, 2008, 19:58:33 Gönderen: déspina »
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
Role Playing
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #1384 : Nisan 20, 2008, 20:02:01 » |
|
valla 1905 gündür mü ne aynı işteyim, bir kere işe gitmedim ve aman Allah nazarlardan saklasın patron zam yapıp duruyor  Böyle patrondan iyisi Şam'da kayısı 
|
|
|
|
|
|
Bizim neslimiz Büyük Depresyon'u ya da Büyük Savaş'ı yaşamadı. Bizim savaşımız ruhsal bir savaş. Bizim depresyonumuz kendi hayatlarımız... ~Tyler Durden ' Fight Club - Dövüş Klubü
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #1385 : Nisan 20, 2008, 20:11:40 » |
|
 Ne güzel .) 1905 gün mü :S Karakter adı ne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
Role Playing
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #1386 : Nisan 20, 2008, 20:12:57 » |
|
Yanlış yazmışım 0'ı at ordan  195  Bu arada karakterim Anastasia MacRea
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 20, 2008, 20:13:30 Gönderen: Hasta Siempre »
|
|
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #1387 : Nisan 20, 2008, 20:16:24 » |
|
 Tamam çok şaşırdım  Ben şimdiye kadar hiç kovulmadım ama işim olduğu şehre gitmediğim için 1250 den 900 ytl ye düştü maaş istifa ettim bir süre işsi kaldım. hastane konusunu bilen yok mu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
Role Playing
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #1388 : Nisan 20, 2008, 20:18:20 » |
|
Hmm ben valla en Tarzanca haliyle "Çizgi mavi olursa çıkıyo'sun" şeklinde biliyorum. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #1389 : Nisan 20, 2008, 20:20:27 » |
|
 Bilmiyorum %39 galiba şu an ve o da mavi ama hala çıkmadı.(Kendim için değil zaten sevgili(!) grup üyesi içiin :/ ). Prova yapacağız daha ya .)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
Role Playing
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #1390 : Nisan 20, 2008, 20:25:11 » |
|
Hastanedeki doktorlardan birine danışabilirsin.Veya Farmakoloji yeteneği olan birinden arkadaşını tedavi etmesini re'ca edebilirsin.Ya da o etsin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pena
|
 |
« Yanıtla #1391 : Nisan 20, 2008, 20:25:57 » |
|
Şu hastane olayı cok kıl bısıymıs ya topu topu 23 gunluk uyeyım ıkı gunden bırını hastanede gecırıyorum böyle de olmaz kı ya  Bi de bu maasla nasıl kitap alıcam bılemıyorum 
|
|
|
|
|
|
**  and i just wanna stay with you,in this moment forever. ** I'm a b**ch, i'm a tease I'm a goddess on my knees When you hurt, when you suffer I'm your angel undercover I've been numb, i'm revived Can't say i'm not alive You know i wouldn't want it any other way ! Alanis Morissette.
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #1392 : Nisan 20, 2008, 20:28:35 » |
|
Tedavi edilebiliyorlar mı?? Sadece sağlığı düşük başka birşeyiyi yok ya  Oda 39 pek düşükd eğil yükseldi umarım güncellemeyle birlikte çıkar.   Kitap yerine öğretmen daa iyi zaman kaybı falan ama para yoksa .) ödüllü turnelere katıl  Ben hastaneye gitmiyorum 240 (biraz daha fazla ama bilmiyorum kaç) hgünlük hayatımda hastannede 2-3 kere yatmışımdır sadece  (sağlık-ruh hlai sorunlarıyla) (zaten başka enden gidilir ki  )
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 20, 2008, 20:29:27 Gönderen: déspina »
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
Role Playing
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #1393 : Nisan 20, 2008, 20:31:01 » |
|
Hukuk, mühendislik falan öğrenebilirsen üniversiteden iyi iş bulursun. Olmassa satış elemanlığına da çok para verebiliyorlar tabi şansın varsa.Veya kredi al o da olabilir  Ve evet bnim arkadaşım sürekli ilaçlarını uyguluyor üzerimde NY'taysan sana da yardım edebilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daniel Ecem Radcliffe
|
 |
« Yanıtla #1394 : Nisan 20, 2008, 21:38:46 » |
|
yaa bişey soruuucaam aynı anda 2 öğretmenimiz olabiliyormu? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|