|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #1095 : Mart 06, 2008, 22:30:49 » |
|
waauww arkadşalr bu arada ben geçen ay pek giremedim  bi arkadaşımız bize yetenek öğretcekti  sadece hpc üyelerine özel....  kimdi o veya nezmn yapıldı kaçırdımmı  o kişi benim.  yetenekleri mayıs'ta öğreteceğim
|
|
|
|
|
|
~ Su ~
|
|
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #1096 : Mart 06, 2008, 22:34:49 » |
|
Hey Ho Lou karakterinin ismi ne  bu arada ben büyük bir cesaret örneği göstererek kredi başvurusunda bulundum.... 
|
|
|
|
|
|
B'Ware: She's BACK!!!...Third Time's The Charm...  | Twilight | Twilight | Twilight | 
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #1097 : Mart 06, 2008, 22:35:45 » |
|
Hey Ho Lou karakterinin ismi ne  bu arada ben büyük bir cesaret örneği göstererek kredi başvurusunda bulundum....  Berrak İşveli kredi başvurusunda bulunmak benim arada sırada yaptığım bir şey yau. öyle çok korkulacak bir şey değilmiş bunu öğrendim.  sizde korkmayın yau bankalardan
|
|
|
|
|
|
~ Su ~
|
|
|
|
Sangre
|
 |
« Yanıtla #1098 : Mart 06, 2008, 22:45:36 » |
|
geliştirilmemiş yetenek süstür, yetenek değildir, bunu unutmayınız  ayrıca kredi falan almayın, konser verip single çıkarın  para kazanmanın yolu müzik kariyerinde 
|
|
|
|
|
|
The Seven Deadly SinsSuperbia Luxuria Gula Avaritia Acedia Ira Invidia
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #1099 : Mart 06, 2008, 22:52:29 » |
|
 Benim hepsi yıldızsız dğeil .D öyle yazdım zor geldi  ama fzala yıldız da yok Ya uçağa binmekten ruh halim düştü,param kalmadı  Dneyim puanlarımı veridm :/ Her ne kadar doğru birşey olmasa da :/ 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #1102 : Mart 07, 2008, 17:27:46 » |
|
lan herkesin temel davranışı 5*, kıskandım be  benim salak gelik anne bana 4* vermişti  Cidden ya bana da 4 yıldız verdi.  Bna da 4* verdi ben geliştirdim  o sıralar 2 yeteneğimden biri olydu ben de onu geliştirdim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #1103 : Mart 07, 2008, 20:10:36 » |
|
puhauhau benimki 3 yıldızdı ben geliştirip 4 yıldız yaptım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eessrraa
|
 |
« Yanıtla #1104 : Mart 07, 2008, 20:22:17 » |
|
benimki 3*  artık bi grubum yok bas gitarist isteyen arkadaşlara duyurayım buradan  yeteneklerim şöyle Temel Sahne Duruşu ***** Temel Telli Enstrümanlar ***** Kadim Tarih Bas Gitar ***** Temel Makyaj ***** Temel Şovmenlik ***** Kişisel yetenekler Temel Davranış *** Rock ***** Temel Yoga ***** Temel Fotoğrafçılık *** Toplam Yıldız 41
|
|
|
|
|
|
 yokum,yoksun,yok 
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #1105 : Mart 09, 2008, 13:52:51 » |
|
Eveet 15 bin YTL'lik bi kredi aldım bir sürü yetenek öğrendim... 9.350 bin gibi bi ödemem kaldı hayırlısı valla....  Elime ne kadar geçse hemen bankaya yatırıyorm..  Ama yetenk öğrendiğim için mutluyum 
|
|
|
|
|
|
B'Ware: She's BACK!!!...Third Time's The Charm...  | Twilight | Twilight | Twilight | 
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #1106 : Mart 09, 2008, 14:15:54 » |
|
Eveet 15 bin YTL'lik bi kredi aldım bir sürü yetenek öğrendim... 9.350 bin gibi bi ödemem kaldı hayırlısı valla....  Elime ne kadar geçse hemen bankaya yatırıyorm..  Ama yetenk öğrendiğim için mutluyum  Müzik türü besteleme yeteneği mi:D o kadar fazla  Ben de kazandığım 30kyla halkı coşturan müzik besteleme aldım ama okuyamadım bestecilik 3* olmadığı için henüz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #1107 : Mart 09, 2008, 14:41:34 » |
|
hmm ben temel ilizyonizm,temel makyaj,teml öğretmenlik,temel dövüş sanatları bide temel botanik aldımm.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #1108 : Mart 09, 2008, 17:34:07 » |
|
Anlamadığımbirşey var  Bu "k" de ne? Yani 30k falan diyoruz ya ordaki "k" 
|
|
|
|
|
|
En güzel günlerimin üç melun adamı var Biri sensin,biri o,biri ötekisi Kanlı bıçaklı düşmanımdır ikisi
Sana gelince.. Ne ben Sezar'ım,ne de sen Brütüs'sün Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün Artık seninle biz, Düşman bile değiliz ~Nazım Hikmet Ran
|
|
|
|
Pure Perfection
|
 |
« Yanıtla #1109 : Mart 09, 2008, 18:14:44 » |
|
bin  30 k 30 bin oluyor 
|
|
|
|
|
|
I am covered in skin, No one gets to come in. Pull me out from inside. I am folded,and unfolded,and unfolding, I am.. Colorblind. Coffee black and egg white Pull me out from inside, I am ready, I am ready I am ready,I am fine. ~ "What do I look like? The Wizard of Oz ? You need a brain? You need a heart? Go ahead. Take mine. Take everything I have." -JB
|
|
|
|