|
eessrraa
|
 |
« Yanıtla #930 : Şubat 12, 2008, 10:59:16 » |
|
170 günlüğüm ve toplam 36 yıldızım var yine tutuklanmadım pff  hakim insaflı davranmış güya 3500 ytl ceza kesmiş  hapse girdiğim zaman işten kovulduğum için işim yok dolayısıyla o kadar paramda  kredi başvurusunda bulundum bankaya  kabul edilir umarım  kabul edilirse bi kaç kitap alırım em azından  borcum 3500 ama ben 20000 ytl lik başvuruda bulundum  evet üyeyim karakterinin adı ne?  oyun zaten müzik üzerine kurulu nasıl müziksiz devam edip zevk alıcaksınız ki  déspina kulübe üye misin demek istedi sanırım üye olmayanlar yazamıyor üye olmak için kulüp başkanına ö.m diyeceğim ama başkan seçmedik değilmi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dominic
Süt
|
 |
« Yanıtla #931 : Şubat 12, 2008, 15:45:14 » |
|
aoww pardoonn =) onu bilmiyodum 
|
|
|
|
|
|
life is easy with eyes closed
|
|
|
|
Marvolo
|
 |
« Yanıtla #932 : Şubat 12, 2008, 17:52:31 » |
|
170 günlüğüm ve toplam 36 yıldızım var yine tutuklanmadım pff  hakim insaflı davranmış güya 3500 ytl ceza kesmiş  hapse girdiğim zaman işten kovulduğum için işim yok dolayısıyla o kadar paramda  kredi başvurusunda bulundum bankaya  kabul edilir umarım  kabul edilirse bi kaç kitap alırım em azından  borcum 3500 ama ben 20000 ytl lik başvuruda bulundum  evet üyeyim karakterinin adı ne?  oyun zaten müzik üzerine kurulu nasıl müziksiz devam edip zevk alıcaksınız ki  déspina kulübe üye misin demek istedi sanırım üye olmayanlar yazamıyor üye olmak için kulüp başkanına ö.m diyeceğim ama başkan seçmedik değilmi   başka biri ödeyebiliorsa cezayı ben ödrm ya  bi öğrn öle bişe varmı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #933 : Şubat 12, 2008, 19:24:04 » |
|
:)Zenginsin yani  yardımsever Marvolo  Başkan yok mu gerçekten :  ?? aramızda seçecektik  kararlaştılarım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marvolo
|
 |
« Yanıtla #936 : Şubat 12, 2008, 23:47:26 » |
|
:)Zenginsin yani  yardımsever Marvolo  Başkan yok mu gerçekten :  ?? aramızda seçecektik  kararlaştılarım yok ya daha tam paramı almdm işte yeniym  daha 38k cık var  ama yardm edrm lafımı olr  klüpte deilm bu arada  benm klüplere üye olma gibi bi alışkanlıım yok pek sevmm ama burya olrm yani hatta yapn beni  Ya nasıl başkan yok yahu ilk sayfada başkan profesör_bşk yazıyo.  Öm attım kulübe üye olmak için hala cevap vermedi. Bin yıl oldu nerdeyse  Burdan sesleniyorum duyun sesimi ey kulübün yetkilileri  bende attım profesr(?) başağa ama tınlamadı bile :/ kaç ay oldu oyüzden msj atmadım bence deişsin konuyu açtı diye birisinin klüp yöneticisi olması gerekmez onun yerine geçici bir başkan mı seçsek ki ?  geçici değil kalıcı olsun.İlgilenmiorsa başkan olmasınn ne anlmı mar :/ birisi adylını koysn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marvolo
|
 |
« Yanıtla #938 : Şubat 13, 2008, 00:15:12 » |
|
profesör_bşk'a öm attım hala yöneticiliğe devam ediyor mu diye. Etmek istemiyosa yönetici yardımcıları da yöneticiliğe atanabilir bence  beklememize gerk olmadıını düşünüorm  biri aday olsun hemn seçlm 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 13, 2008, 00:17:45 Gönderen: Marvolo »
|
|
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #939 : Şubat 13, 2008, 00:38:09 » |
|
madem bu kadar oynuyosunuz söyler misiniz cocuğum olunca babası belli olsada nasıl kendi soyadım olabilir  Cevap verildimi görmedim ben.Zaten ilk önce senin soyadın oluyor sonra istersen değiştirebiliyorsun  Arkadasın karekterinde görmüştüm  Bence biraz bekleyelim sonuçta Başak'ın cevap vermesi gerekli diye düşünüyorum.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 13, 2008, 00:41:25 Gönderen: Sürgün Melek »
|
|
Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. Bir ömür karşılığı, bir ömür yani. Ne saçma... Bahar mıdır bizi bu hale getiren? Galiba. ~Can Yücel
|
|
|
|
Marvolo
|
 |
« Yanıtla #940 : Şubat 13, 2008, 00:56:31 » |
|
madem bu kadar oynuyosunuz söyler misiniz cocuğum olunca babası belli olsada nasıl kendi soyadım olabilir  Cevap verildimi görmedim ben.Zaten ilk önce senin soyadın oluyor sonra istersen değiştirebiliyorsun  Arkadasın karekterinde görmüştüm  Bence biraz bekleyelim sonuçta Başak'ın cevap vermesi gerekli diye düşünüyorum. öle düşnmeya  gerk yok  eğer dediğinz gibiyse hiç cvp vermesede beklmk durmnda kalırz  o yüzden beklmye gerk yok açık madde olştrmyn  biri aday olcak seçcez hadi biri çıksn desn benm ilk diyene oyumu veriorm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #941 : Şubat 13, 2008, 01:04:16 » |
|
Ama sevgili arkadaşım  Sonuçta kulübü kuran Başak.Bence biraz beklenmeye hakkı var.Belki siteye girmemiştir bir kaç gündür.Biraz süre tanıyalım cevap vermezse seçeriz.Hatta seni seçeriz 
|
|
|
|
|
|
Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. Bir ömür karşılığı, bir ömür yani. Ne saçma... Bahar mıdır bizi bu hale getiren? Galiba. ~Can Yücel
|
|
|
|
Pure Perfection
|
 |
« Yanıtla #942 : Şubat 13, 2008, 01:09:28 » |
|
ARKADASLAR KUSURA BAKMAYN BEN COK YOGUNUM BU YUZDEN KULUPLE ILGILI ÖM.LERİNİZİ BILE CEVAPLAYAMIYORUM VE KULÜBÜN BAŞKANLIGINI BIRAKMAYA KARAR VERDİM.ARTIK BEN YOKUM UZGUNUM ARANIZDA BIR BASKAN SECIN KI BU YARDIMCILARDAN BIRI OLABILIR OYLE DEVAM EDN SORULARINIZI DA ONLARA SORUN LUTFEN SEVGILERIMLE
BASAK
Başak'cığım zaten bunu çok önceden belirtmişti.Bence başkana falan gerek yok,sonuçta burada bi proje yürütmüyoruz ki başımızda birine ihtiyacımız olsun.Herkes herhangi bir oyuncuya yardım edebilir  ama siz bilirsiniz tabii 
|
|
|
|
|
|
Behind a scarred serrated grin..
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #943 : Şubat 13, 2008, 01:13:53 » |
|
Bence gerekli ama siz bilirsiniz.Üye olmayanlar da mesaj atıyor.O zaman en azından üyeleri belirleyecek birini seçelim.Zaten başkanın başka işi var mı bilmiyorum.Tamam Marvolo ben oyumu sana veriyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pure Perfection
|
 |
« Yanıtla #944 : Şubat 13, 2008, 01:21:38 » |
|
ya zaten ilk mesaj başak'ın,ikincisi yanlış hatırlamıyorsam benim..üye listesi falan mı yapılacak başlığın orta yerine yani ne bu başkan olayı anlamadım ki..ha illa ben başkan olucam diyeniniz varsa susarım 
|
|
|
|
|
|
Behind a scarred serrated grin..
|
|
|
|