Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 06, 2008, 10:24:38  

Anket
Soru: Kulübe ilgi neden kesildi.?
En iyi üyelerimizi kaybettik. - 4 (66.7%)
Senin gereksiz kulübünle kim ilgilenir ki. - 1 (16.7%)
Biraz daha paylaşım yapman lazım. - 0 (0%)
Başka bir sebep(lütfen mesajla belirtin.) - 1 (16.7%)
Toplam oy: 6

Sayfa: 1 ... 35 36 37 [38] 39 40 41 ... 43   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Naruto Hayran Kulübü  (Okunma Sayısı 38837 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
inferius
Apus'un Şekerleri..
Sıcak Çikolata

^^,

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #555 : Mart 17, 2008, 20:18:45 »

(göstermek/gizlemek için tıkla)

yo,yo!
yanlızlığın beni darmadağın etmesine elbette izin vereceğim;
bu beni rahatlatacak sanki...
damarlarımın boşalmasını hızlandıracak.
karanlığımı kızıştıracak.
gaz maskemi çıkartacak.
O2.. H2.. CO.. Na..
hepsi yanılmış olacak.
terminolojim içki bardağımda boğulacak.
bi'sigara yakıp kendime saadet diyeceğim.
masanın üstünde dinozor beyni ya da plazması
ya da global stres ya da fransız usulü aşk kavurması
garson diye sesleneceğim
hesabı tanrı ödeyecek.
| Go to Hell |
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Naruto Hayran Kulübü
« Eklendi: Temmuz 06, 2008, 10:24:38 »

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

||İntikam Mangası|| ~Kurucu Uchiha Sasuke...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #556 : Mart 17, 2008, 20:36:03 »

Aman ne kadar cahil hissettim kendimi, biliyorum bu yüzüncü deyişim ama bu sefer kesin kararlıyım okuyacağım işte mangayı!!!Önemli şeylerin hepsini kaçırmışım gibime geliyor.Bazı şeyler yerine oturdu kafamda bazıları ise iyice karıştırdı.

Sağol üşenmeyip yazdığın için harika bilgiler, şu göz olayını da anlatabilirsen süper olacak...

||Yu-Gi-Oh Hayran Kulübü||
392
inferius
Apus'un Şekerleri..
Sıcak Çikolata

^^,

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #557 : Mart 17, 2008, 21:03:37 »

Aman ne kadar cahil hissettim kendimi, biliyorum bu yüzüncü deyişim ama bu sefer kesin kararlıyım okuyacağım işte mangayı!!!Önemli şeylerin hepsini kaçırmışım gibime geliyor.Bazı şeyler yerine oturdu kafamda bazıları ise iyice karıştırdı.

Sağol üşenmeyip yazdığın için harika bilgiler, şu göz olayını da anlatabilirsen süper olacak...
Önemli değil canım senin fln verdiğin bilgilerin yanında bunlar neki ^^,
onuda yazayım yine arkadaşın bana yazdığı gibi yazıyorum onun anlatımı bana açık geliyo valla XD yani üşengeç müşengeç değilim Dil Çıkaran

yo,yo!
gaz maskemi çıkartacak.
O2.. H2.. CO.. Na..
hepsi yanılmış olacak.
garson diye sesleneceğim
hesabı tanrı ödeyecek.
| Go to Hell |
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #558 : Mart 17, 2008, 22:03:46 »

Vay be Dil Çıkaran
Teşekkürler bu bilgiler içinde=) yok canım, ne üşengeçliği üşenmeyip yazmışsın işte, hem sorulara cevap veriyor ya Cool arkadaşın da güzel anlatmış hem.

Hmm aslında mangayı okuyup bunları tek tek sizlerle tartışmak isterdim ama kim nereyi okuyor bilmediğim için yapamıyorum.

392
inferius
Apus'un Şekerleri..
Sıcak Çikolata

^^,

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #559 : Mart 17, 2008, 22:23:26 »

Vay be Dil Çıkaran
Teşekkürler bu bilgiler içinde=) yok canım, ne üşengeçliği üşenmeyip yazmışsın işte, hem sorulara cevap veriyor ya Cool arkadaşın da güzel anlatmış hem.

Hmm aslında mangayı okuyup bunları tek tek sizlerle tartışmak isterdim ama kim nereyi okuyor bilmediğim için yapamıyorum.

bu arada bi önceki mesajında cahil mahil demişin kendine bence cahil fln değilsin bende okumuyorum mangayı okumak isterdim burda almancaları fln var da baya gerideler burda nette fln mangayı ince bişe sanardım koca kalın kitap bide her bölümü almaya kalkarsam batarım sanırım Hede Hödö banada arkadaş anlatmasa bi haber dolancam ööle Hede Hödö
ayrıca bişey değil  Aww

yo,yo!
gaz maskemi çıkartacak.
O2.. H2.. CO.. Na..
hepsi yanılmış olacak.
garson diye sesleneceğim
hesabı tanrı ödeyecek.
| Go to Hell |
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #560 : Mart 17, 2008, 22:32:29 »

Kahkaha Ben kendime cahil demişim çok mu millet neler diyor! Hmm...netten okumanı tavsiye ediyorum, ingilizce (gerçi ingilizce insan okumaya daha üşeniyor, kulüp olarak çeviriyoruz desem de daha dördüncü bölümdeyiz, üçyüzlere gelene kadar kimbilir ne kadar zaman geçer Kahkaha)

Bir dahaki spoilerlarınız benden olsun Cool Bu sefer sıkı takip edeceğim (yani umarım öyle olur!) Manganın sitelerini bir daha vereyim de, hani bilmeyen birileri de rast gelirse bir işe yarar hiç değilse Gülümseyen

---------------------------------
http://www.onemanga.com/Naruto/0/
http://www.narutocentral.com/manga-viewer/001/5/

ufak kutucuklardan bölümlere ve sayfalara ulaşabilrisiniz...Ben birinciyi kullanıyorum (zaten ikisi de aynı), ve manganın çeviri versiyonu da doğal olarak buradan çıkıyor.

392
Alaska
Şeker
**

One day I'm gonna be a Hokage! Yosha!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #561 : Mart 18, 2008, 00:13:05 »

Caelo'cum manga çevirin süper olmuş, gittikçe ustalaşıyorsun, hem çeviri de, hem de yazıları yerleştirme gibi ufak görünen ama asıl güzellik katıcı konularda... Bilmiyorum benim yorumumu ciddiye alır mısın...
Neyse, Madara hakkında cahil falan değilsin. Sadece animeyi takip ettiğimiz için, henüz oralara gelemedik. #51 perşembe günü çıkıyor. (20.03.2008) Gülümseyen
Ben sana hatırlıyorsan söylemiştim; Akatsuki'nin kurucusu Madara diye, ama baktım sen henüz oralara gelmemişsin. Ben de bilmiyormuş gibi yaptım yoksa, öğrenmek için yakamdan düşmezdin. Dil Çıkaran Latife yapıyorum canım...
Sonracığıma inferuis'cum senin bilgilerine teşekkür mü etsem lanet mi okusam karar veremedim. Gülümseyen
Neyse yine de sağ ol en azından bizim kızın (Caelo) merağı gitti Dil Çıkaran veya arttı...  -.-"

Tekrar tebrikler Caelo Gülümseyen

NARUTO - Türkçe Manga Bölümleri
Klubümüzün ilk mesajında listelenmiştir. Buradan ulaşabilirsiniz.

"İmzanız forum kurallarına uymuyor. Forumda maximum imza boyutu 300 x 150' dir."

Laughing Out Loud - lol
Rolling on the floor laughing - rofl
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #562 : Mart 18, 2008, 13:26:43 »

Teşekkürler Alaska, elbette yorumlarını ciddiye alıyorum niye almayayım ki Gülümseyen İyiyse iyi, kötüyse kötü diyeceksiniz elbette. Ve şu photoshop olayı var ya, onu da çözebilsem tamamen hakim olabileceğim konuya, üzerinde çalışmalarım devam ediyor....hmm ve ben cidden meraktan çatlarım ve sanki sen başka şeyler de biliyorsun ama söylemiyorsun hissine kapıldım birden niyeyse Gülümseyen yakaya yapışma operasyonu yapmadan bence kim ne biliyorsa açıklasın, sonra kalpten gidiyorum Gözlerini Deviren

Ah gelsin perşembe şimdilik başka bir şey istemiyorum!Ve bu da kulüp duyurusu, cumaya da #005 çevrilip yayımlanacak(bir terslik olmazsa), ilgilenenlere duyurulur.

392
LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Sharıngan Kardeşler

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #563 : Mart 18, 2008, 17:54:09 »

Öncelikle Bölüm 4 öbürleri gibi çok düzenli ve temiz caelo çalışma için yardım eden herkese çok teşekkür ayrıca

Rain of Death

The Ninja fall back, and a hail of arrows - one thousand of them - fall onto your village like a driving rain. How will you knock all of them out of the air?

Ayrıca sizden şu yukarıdaki metinle ilgili yardım istiyorum.Caelo gördüğü için biliyordur.Bunu lütfen bilen birisiyam olaak çevirsin ve mümkünse jutsulardan haberi varsa bana bir jutsu önersin çünkü bu specific yani özel bir jutsu istiyor.yaaRDIM LÜTFEN
« Son Düzenleme: Temmuz 02, 2008, 12:56:43 Gönderen: LORD OF RED CASTLE » Logged

Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today!
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #564 : Mart 18, 2008, 18:36:15 »

Rica ederim Gülümseyen Güzel bölümdü, ama ama sonu Ağlayan neyse ben soruna geçeyim....

Gökten yağan bu binlerce oku defetmen bekleniyor senden!Sanırım bir kaç gündür bu görev üzerinde çalışıyorsun, denediğim en güçlü jutsularla bile geçemedim ben fakat biraz daha sabretseydim geçerdim belki de....Şu an için bu mümkün değil, Geninim hala

Şimdi sana bir kaç önerim olacak, bunları yap bakalım olmazsa başka şeyler deneriz!

>Takımını şöyle değiştir: Bruce Sr., K-Dog, ve K.Y.(yalnız hangi level seviyesinde olmaları gerek bilmiyorum..Umarım birdir Dil Çıkaran) ya bir de bu takımı başta mı kurman yoksa part 6 da mı kurman gerektiğini bilmiyorum buna sen karar ver.Önce bir part 6 kısmını oku da, aşağıya yazdım onuda!

Ve şimdi söyleyeceğim şeyleri yap:

Part 1_Hordes of enemies
Bunu tam anlamadım ama bu kolay bir bölüm esas zorlandığımız bir sonraki

Part 2_Rain of Death
Burada senden özel bir jutsu istiyor.Thousand Flying Water Needles of Death dene!Geçersin Gülümseyen(umarım)

Part 3_Break Through
Kullanacağın jutsu Multiple Shadow Clone Jutsu!

Part 4_Ninja at the Wheel
Mind Body Switch Technique!

Part 5_Suicide Charge
Fire Style: Fireball Jutsu...(favori jutsum!)

Part 6
Burada güçlü bir takım kurman gerekiyor! İşte burada

* Bruce Sr.
    * K-Dog
    * K.Y.

Rush Theam (valla böyle yazıyor ama bu aşamalara gelemediğim için bilmiyorum ne yapılacak!)
---------------------------------------
Sonra Part 7.1-Red Eye_The Boss
Specific Jutsu:Flock of Seagulls, The Shocker

Furkan eğer bunu yaparsan bana sonucunu mutlaka söyle burada gözlerinle ilgili bir şey kazanıyor olabilirsin!Merak ettim bunu!

Part 7.2-Legacy of the Hero_The Boss
Part 7.3- WhiteEye_The Boss
Specific Jutsu:Eight Trigrams One Million Palms, Eight Trigrams Whirlwind, Stalker Style: Freaking Laser Beams.(Gentle Fist kullanılmamalı, işe yaramazmış!)

-----------------------------------------

offff...ne zormuş ya!Neyse eğer bunları geçersen ödüllerin şunlar Furkan>>

>Red Eye'in +1 Güç kazanıyor!
>Artık Jounin oluyorsun Gülümseyen umarım faydası olur bu yazıların eğer olmazsa gene bakarız çaresine
« Son Düzenleme: Mart 18, 2008, 20:00:44 Gönderen: caerid lock » Logged

392
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #565 : Mart 18, 2008, 22:27:00 »

Kim: Hyuuga Neji
Irk: İnsan
Doğumgünü: 3 Temmuz
Saç Rengi: Koyu Kahverengi
Göz Rengi: Beyaz/Gümüş
Boyu: 158.5 cm
Kilosu: 46 kg
Kan Gurubu: 0
Seviye: Genin
Alıntı:

“Kader değiştirilemez”

Seslendirme:

Japon Versiyonu: Kouichi Toochika
Amerikan Versiyonu: Steve Stanley

Karakter Tanıtımı: Neji Hyuuga

Neji’nin takım üyeleri Tenten ve Rock Lee; eğitmeni ise Gai sensei’dir.Neji, Hyuuga soyunda Ana ailenin yan aileden daha iyi olmasıyla ilgili konuşmalarından nefret eder.

Neji sadece yetenekli biri değildir, güzel bakışlara da sahiptir.Neji’nin en güçlü jutsusu Byakugan’dır.Bu jutsuyu kullanarak, çakranın nereden aktığını görebilir ve rakibine kolayca zarar verebilir.Korkulması gereken biridir.Konoha’nın dahi Ninjalarındandır.

Neji Byakugan’ı kullandığında çevresinde 360 derecelik görüş açısı olduğunu farzeder.Ne kadar görebildiğini de, “8 kuşa bakarak” karşılaştırır.Naruto ile karşılaşmalarından önce, Byakugan’ı ile her zaman “7 kuş” görür, ne zaman çevresinde döner ve sekizinciyi o zaman fark eder.Bunun anlamı, Neji’nin göremediği bazı şeylerin mevcut olduğudur.117. Bölümdeki dövüşte, byakuugan’ı kullanarak sekiz kuşu birden görür.Ve en sonunda….(burasını doğru düzgün çeviremedim ama size açıklayayım: kısaca Neji tüm o kuşları gördüğünde 360 derecelik görüş açısını elde ettiğini sanıyor ama esas göremediği şey ise çok farklı bir şey ve Naruto sayesinde bunu görüyor.Bu ne mi? Kaderin değişebileceği hakkında sanırım, yanılıyorsam düzeltin beni.)

Naruto’dan cesareti aldıktan sonra, Kodomaru’yu (şu örümcek kişilik) bozguna uğratır.

Nejinin kullandığı dövüş stili Çinlilerin Yin Bagua Zhang (Eight-Diagram-Palm) ını temel alıyor.Bu stil önceleri yasak(lanmış) saray Bejing’de öğretilirdi.Ve sekiz rakamı çok kullanılır.

Neji’nin Boyu

Koleksiyon kartlarında Neji’nin boyu Rock Lee ile aynıyken (DVD Box setinde 158.5 cm) bazı Ninja seviye kartlarında boyu 159 olarak geçiyor.(ahh, şimdi kambur durursa heralde boyu yarım santim kısalıyordur, takılmasınlar bu kadar!)

Yaş Meselesi

Naruto Profilleri kitabının birinde Neji ve Tenten’in yaşları 13 diye geçiyor.Kabuto Rock Lee’nin diğer çaylak dokuzlardan (Naruto, Sasuke, Sakura, Kiba, hinata, Shino, Shikamaru, Ino, Chouji) bir yaş büyük olduğunu belirtiyor, ki bunlar başlangıçta 12 yaşındalardı, bu da Rock Lee’yi 13 yapıyor.Şimdi, Naruto koleksiyon rehberinde iseRock Lee’nin takım arkadaşlarından bir yaş küçük olduğu yazılmış.Tenten ile Neji 13 olduğuna göre bu onu 12 yapıyor ya da takım arkadaşları 14 yaşında!Neyse, bu önemli değil zaten!

(Burasını özetleyeceğim)Birinin bir yaş küçük ya da büyük olduğunu söylediğimzde aklımıza hemen bir yıl gibi bir süre gelir.Ama bu aslında birkaç ayda olabilir.Lee’nin doğumgünü Kasımda, Neji’nin Temmuzda, Tenten’in ise Martta.Lee en küçükleri ama yıl olarak değil, sadece ay olarak.

Bir de başlangıçtan bir sene sonrasının yaşları, Naruto koleksiyon rehberinde sıralanmış, ki bu da 14!Yani başlangıçta 13 yaşındalar.

--------------------------------------
--------------------------------------

Neji, Konoha Köyü’nün en güçlü klanı olarak da bilinen Hyuuga Klanının genç harikasıdır.En güçlü klan ünvanı bir zamanlar  Uchiha Klanına aitti –ama o klan neredeyse tüm üyeleriyle birlikte yok oldu.-Hyuuga Klanının bu denli güçlü olmasının sebeplerinden biri çağlar boyunca geçirdikleri ve gizli teknikleri olan Byakugandır.

Byakugan, kullananın gözünü geliştiren özel bir Ninja tekniğidir.Hareketlerin en ufak detaylarını bile görmene izin verir.İleri seviye Byakugan ise, kullanana  vücutta akan çakraları (yaşam gücü)  ve bu gücü kontrol eden noktaları görmesini sağlar.Bu noktaları görmenin verdiği avantajla, bir Hyuuga Jyuuken kullanabilir, bir savaşçı stili, saldırılarla kendi yaşam gücü karşısındakine geçer ve rakibe kritik zararlar verir.

Neji, özelikle karşısındakini tek vuruşta hareketlerini dondurmakta, ya da vücudundaki çakranın akışını tamamen durdurma hünerine sahiptir.

Bu gücüne rağmen, Neji’nin kaderin değiştirilemeyeceği yönünde kuvvetli bir inancı vardır.Durmadan kaderine karşı gelenlerle/savaşanlarla dalga geçer (özellikle Naruto ve takım arkadaşı Rock Lee ile) ama gizliden gizliye kendi kaderiyle de böyle bir savaş yaşadığını fark edemez.Hyuuga Klanında daha önce belirlenmiş olan konumundan duyduğu nefret ve kaderiyle ilgili duyduğu hüsran onu çalışmaya sevk eder.

Byakugan kullandığı zaman gözbebeklerinin keskinliği onun karakterine uyan bir durum…tamamen kendi amaçlarına odaklanmış ve başkalarının düşüncelerine karşı ilgisiz.İsteklerine kilit vurur, ve ilk fırsatta da darbeyi indirir.Dahi derecesinde zeki ve çok çalışkandır….tamamen yenme amaçlı güçlü bir kombinasyon.

Chuunin sınavları sırasında, özellikle de 60 ile 64 e doğru, Neji, Naruto ve Rock Lee’nin söylediği şeyin doğruluğunu fark eder:Kader değiştirilebilir.Ailesinin geçmişi anlatıldığında, ve babasının ölmeyi SEÇTİĞİNİ öğrendiğinde; bir kere de olsa bir şeyi kendi özgür  iradesiyle seçebileceğini anlar.O zaman, ana aileye karşı duyduğu hiddetten vazgeçer, Hinata’nın babasıyla daha yakınlaşır, aynı zamanda, Naruto ile daha iyi arkadaş olur.Neji şu sözler, aralarında büyüyen arkadaşlığın en büyük işaretidir;

“Naruto, benden daha iyi gözlere sahipsin” ve sonra der ki,

“Sasuke’yi bulacak ve onu karanlıktan kurtaracak biri varsa…O kurtarabilir!Çünkü…Naruto….Sen….beni karanlıktan kurtardın” (bölüm 117)

-------------------------------
Kişisel Görüşlerim:İlk başlarda çok sinirli ve huysuz, dediğim dedik bir karakter olan Neji, sonraları bayağı sakinleşiyor ama ben iki halini de seviyorum!Zeki, güçlü, sevecen, merhametli (tabi son ikisini pek belli etmiyor ama) bir karakter....yüzünün ifadesi, gözleri yani diğer karalterlerden her bakımdan farklı ama tam anlatamadım işte.neyse.

Fakat Sasuke'yi geri getirmeye çalışırlarken dövüştüğü adamı ve o sahneleri asla unutacağımı sanmıyorum.Şu altı kollu örümceğimsi insanla yaptığı dövüş!Benim eskiden olan ve yenmeyi başardığım örümcek fobim tüm canlılığıyla geri döndü o sahneler yüzünden Dil Çıkaran Cidden örümceklerden iğreniyorum şimdi...Neji'yi o sahnelerde bir kere daha takdir ettim, o üğrenç yaratıkları yenmeyi başardı ya yani ondan başkası da bu denli başarılı olamazdı heralde!(bakınız: Byakugan!)
-------------------------------
« Son Düzenleme: Mart 20, 2008, 19:30:25 Gönderen: caerid lock » Logged

392
LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Sharıngan Kardeşler

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #566 : Mart 18, 2008, 22:57:10 »

Öncelikle caelo gerçekten sağol bunlar senin sayende jonin olmamı sağlıyacak yani umarım.
   Ve Neji.Evet onun hakkında konuşmam lazım.Nedense hep böyle yani yalnız üstün ve farklı karakterlere(bkz:Gaara Neji)karşı inanılmaz bir hayranlığım oluşuyor.Yani pek çok mükemmel hareketinden de olabilir mesela şu kaiten.
Harika bir teknik heleki Chunnın sınavı esnasında Narutoyla yaptığı dövüşte izleyenler hatırlayacaktır.İki shurıken i kaiten yapıp durdurmuş ve harika bir estetik le havada yakalamıştır.(O SAHNEDE HAVAYA, SIÇRAYIP ULUDUĞUMU(yanlış anlamayın heyecandan) BİLİRİM)
   Tabi şu örümcekle dövüşü harika
   Ayrıca Caelo verdiğin resimlerden bir tanesinde(hani şu suratı kıpkırmıı olan)harika bir bölüm o ya.Gerçekten üstüste seyrettim.VE her seferinde kırıldım.Hele teyzenin eve ilk geldiklerinde LEE yiyor yiyor bakıyorlar bir şey yok hepsi bir yiyor ve sonra dağılıyorlar.Yani yazarken bile tebessüm ediyorum aklıma geldikçe
« Son Düzenleme: Temmuz 02, 2008, 13:03:57 Gönderen: LORD OF RED CASTLE » Logged

Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today!
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #567 : Mart 18, 2008, 23:08:34 »

Jounin olduğunda artık bir kutlama yaparız kulüpte, aramızdan çıkan ilk Jounin sen olacaksın ne de olsa Sırıtan (umarım)

Her karakterin yeri ayrıdır bende, ama sende olduğu gibi Neji nin de ayrı bir yeri var yani tüm karakterleri ayrı ayrı sevsem de (Orochimaru ve onunla ilgili şeyler dışında)bazıları özel benim için ve Neji de bunlardan biri.Bu kadar hırslı olup çalışması, zekası, kendine güveni vs yani takdir ediyorum kendisini...O kırmızı suratı olduğu yerde ben bayağı gülmüştüm Sırıtan ah şu anda Naruto'yu baştan seyrediyorum, 10.bölümdeyim eminim oralara geldiğimde yeni krizlere gireceğim!Naruto'dan iyi başka moral kaynağı olur mu, gülmek istediğinde aç  bölümleri izle, özellikle şu Kakashi'nin maskesi ve şu böcekli bölümler (hani Sasuke'yi bulmak için, ormana böcek aramaya gidiyorlardı ya, Kiba, Hinata, Shino ve Naruto Gözlerini Deviren)

392
Alaska
Şeker
**

One day I'm gonna be a Hokage! Yosha!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #568 : Mart 19, 2008, 00:05:17 »

Sağ ol bu bilgiler için. Bende de her karakter için ayrı bir yer var. fakat hepsini toplandığı biryer var, o da burası. Gülümseyen

The Bird in The Cage
Bu bölüm hem anime de, hem de manga da süper. Baştaki bölümleri RAW izlediğim için birşey anlamıştım o yüzden mangayı okumaya o zamanlar başlamıştım.
Neyse o anime