Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 06, 2008, 10:09:40  

Sayfa: 1 ... 68 69 70 [71] 72 73 74 ... 108   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kampüs Kulübü  (Okunma Sayısı 25848 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
AnİMaGuS_bLaCK
\\ LoRD BLaCK //
UU Seherbazları
Telve

Beneficium accipere libertatem est vendere.

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1050 : Mayıs 14, 2008, 15:05:51 »

slm ben hazal harry potter(dan) hayranıyım turkiyeye eğer daniel gelirse bu sitede yayınlarsanız çok sevinirim

bula bula bunu yazacak bizim kulübümü buldun ya Acayip Sırıtan öle bir kulübüz işte her halta yetişiyoruz Sırıtan

olur olur haber ederiz sen bana telefon,adres,msn ver ben sana özel haber yollarım Dil Çıkaran

hahahhah bittim walla Kahkaha  helal esra Kahkaha

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Kampüs Kulübü
« Eklendi: Temmuz 06, 2008, 10:09:40 »

Dame
Damla, Damlaş, Damma artık nasıl istersen ~ Gırrrrrrrr ~ Hmpff
UU Seherbazları
Köpüklü Kapuçino

hebele hübele...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1051 : Mayıs 14, 2008, 15:31:09 »

Hö? Ne? Nasıl yani? Kardeş o işlere biz bakmıyoruz yan klüp ilgileniyor Hede Hödö Ayy buna bile gülemiyorum ya ühüü Ağlayan Ağlayan Ağlayan

Şu an resmen ağlamak istiyorum uluya uluya ağlamak. Ağlayan (kesmedi bu smiley <.<) Hoca koroya gidip derse girmiyoruz diye önce derste direk ezdi sonra da konuya devam ederken aydın insanın özelliklerini sayıp sanatçı olmasını ekledi. Nan geldin bize kızdın koroya gittik diye sanatçı olun dedin sonra! Perhiz ve lahana turşulu bir atasözü var bilirsin sen de, eh yaptığın ne o zaman?

Zaten gergin, sinirli ve yorgundum bir de ilk derste yapılan bu yorum tuz biber ekti her şeye iyice. Tüm gün provaya gidelim orada imanımız gevresin bir de gelip abuk sabuk insanlar tepemde.... Sırf hoca olsa o da iyi hmpff <.< Bir olay çıkaracağım o olacak fitilin ucu ateşlendi zaten laf dokundurtmalara başladım ama yetmiyor bana nedense daha çok mahalle kavgası çıkarıp saçını başını yolmak istiyorum hepsinin ve laf sokarken bu dürtüyü bastırdığım için gözlerim doluyor. <.< Hırrr garip huylarım olması gerçekten rahatsız edici bir insan sinirden çatlayınca önce kekeler sonra karşıdakine vuramıyor ya da ağzının payını veremiyorsa ağlar mı ya <.< Yanlış anlıyor herkes iş öyle olunca. Bir ağlarsam sinir krizi geçiriyorum demektir zaten ama hangisi inanır ki, cinnet geçireceğim bu gidişle.

Of yemekhanede de bir oraya koş dön geri gel buraya koş grup olun kedi olun sürününün aristokrat olun şarap için dans edin el çırp zıpla solosu olanlar kalksın yeri gelince kalkıp oturun hoba yanlış kalktın sil baştan şeklinde giden provanın üzerine çok iyi gidiyor bu mükemmel (!) arkadaşlarım. <.< Zaten çalıştığımız yerin de etrafı camla çevrili üstüne bir de tüm okula da rezil oluyoruz her gün. Sen yerleri temizle o arada kedisiniz siz gel buraya sürün bağırışları arasında onlar da bön bön baksınlar. Cats müzikaline de kedilerin hepsine de var ya.... Zorla nefret ettirecekler yani <.<

Derslere yetişemeyişimin üzerine bir de bu yorgunluk ve sinir bozukluğu eklenince pek de bir tatlı oluyorum yani <.< Pazartesiden beri uyuyamıyorum doğru düzgün ha zamanında yatma şansını yakalasam bile en az 2.30'a kadar falan öksürük krizi tutuyor uyuyamıyorum. İşin kötüsü öksürünce nefesim de tıkanıyor. Hobaa kalk otur uyku muyku yok <.<

Sınav konularındansa haberim bile yok şu an zaten ve yarına yetiştirmem gereken 2 proje varmış bu sabah öğrendim ayrıca Almancacı da bir proje istedi. Çekilecek 2 defter var. Okunacak 2 kitap çalışılacak 8 ders ve hepsi bu akşam olmalı <.< Sabahı bulurum yine <.< Ha bir de Almanca sınavı var yarın hmpff <.< Bu kafayla gider yine İngilizce yazarım herhalde alırım garip bir not otururum aşağıya <.<

Her Şey Kafem İçin!
                                   Çok yakında, iki bölüm ard arda!...

Yazan bir yazar

Günün Diyaloğu:
-Damla koli basili varmış dikkat et ağzına burnuna su kaçırma.
+Ya ne diyorsun baba ya! Boğuluyordum şurada. Her yanıma su kaçtı.
dumur dumur Şaşırmış Şaşırmış Şaşırmış

AnİMaGuS_bLaCK
\\ LoRD BLaCK //
UU Seherbazları
Telve

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1052 : Mayıs 14, 2008, 15:33:18 »

Hö? Ne? Nasıl yani? Kardeş o işlere biz bakmıyoruz yan klüp ilgileniyor Hede Hödö Ayy buna bile gülemiyorum ya ühüü Ağlayan Ağlayan Ağlayan

Şu an resmen ağlamak istiyorum uluya uluya ağlamak. Ağlayan (kesmedi bu smiley <.<) Hoca koroya gidip derse girmiyoruz diye önce derste direk ezdi sonra da konuya devam ederken aydın insanın özelliklerini sayıp sanatçı olmasını ekledi. Nan geldin bize kızdın koroya gittik diye sanatçı olun dedin sonra! Perhiz ve lahana turşulu bir atasözü var bilirsin sen de, eh yaptığın ne o zaman?

Zaten gergin, sinirli ve yorgundum bir de ilk derste yapılan bu yorum tuz biber ekti her şeye iyice. Tüm gün provaya gidelim orada imanımız gevresin bir de gelip abuk sabuk insanlar tepemde.... Sırf hoca olsa o da iyi hmpff <.< Bir olay çıkaracağım o olacak fitilin ucu ateşlendi zaten laf dokundurtmalara başladım ama yetmiyor bana nedense daha çok mahalle kavgası çıkarıp saçını başını yolmak istiyorum hepsinin ve laf sokarken bu dürtüyü bastırdığım için gözlerim doluyor. <.< Hırrr garip huylarım olması gerçekten rahatsız edici bir insan sinirden çatlayınca önce kekeler sonra karşıdakine vuramıyor ya da ağzının payını veremiyorsa ağlar mı ya <.< Yanlış anlıyor herkes iş öyle olunca. Bir ağlarsam sinir krizi geçiriyorum demektir zaten ama hangisi inanır ki, cinnet geçireceğim bu gidişle.

Of yemekhanede de bir oraya koş dön geri gel buraya koş grup olun kedi olun sürününün aristokrat olun şarap için dans edin el çırp zıpla solosu olanlar kalksın yeri gelince kalkıp oturun hoba yanlış kalktın sil baştan şeklinde giden provanın üzerine çok iyi gidiyor bu mükemmel (!) arkadaşlarım. <.< Zaten çalıştığımız yerin de etrafı camla çevrili üstüne bir de tüm okula da rezil oluyoruz her gün. Sen yerleri temizle o arada kedisiniz siz gel buraya sürün bağırışları arasında onlar da bön bön baksınlar. Cats müzikaline de kedilerin hepsine de var ya.... Zorla nefret ettirecekler yani <.<

Derslere yetişemeyişimin üzerine bir de bu yorgunluk ve sinir bozukluğu eklenince pek de bir tatlı oluyorum yani <.< Pazartesiden beri uyuyamıyorum doğru düzgün ha zamanında yatma şansını yakalasam bile en az 2.30'a kadar falan öksürük krizi tutuyor uyuyamıyorum. İşin kötüsü öksürünce nefesim de tıkanıyor. Hobaa kalk otur uyku muyku yok <.<

Sınav konularındansa haberim bile yok şu an zaten ve yarına yetiştirmem gereken 2 proje varmış bu sabah öğrendim ayrıca Almancacı da bir proje istedi. Çekilecek 2 defter var. Okunacak 2 kitap çalışılacak 8 ders ve hepsi bu akşam olmalı <.< Sabahı bulurum yine <.< Ha bir de Almanca sınavı var yarın hmpff <.< Bu kafayla gider yine İngilizce yazarım herhalde alırım garip bir not otururum aşağıya <.<

uuuuufffff...

ben site kuralları sohbet duzeyı ıcın .... yorum yapmasam daha ıyı olacak heralde Kahkaha  yuhh dıorum baska bır sey demıyorum

Dame
Damla, Damlaş, Damma artık nasıl istersen ~ Gırrrrrrrr ~ Hmpff
UU Seherbazları
Köpüklü Kapuçino

hebele hübele...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1053 : Mayıs 14, 2008, 15:35:57 »

Hımm neyse galiba anladım ben onu Kahkaha Kahkaha

Her Şey Kafem İçin!
                                   Çok yakında, iki bölüm ard arda!...

Yazan bir yazar

Günün Diyaloğu:
-Damla koli basili varmış dikkat et ağzına burnuna su kaçırma.
+Ya ne diyorsun baba ya! Boğuluyordum şurada. Her yanıma su kaçtı.
dumur dumur Şaşırmış Şaşırmış Şaşırmış

SuMMeR
b1lGeSu_UuU
Role Playing
Telve

~ Twilight ~

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1054 : Mayıs 14, 2008, 17:51:23 »

Damla ~ Ne diyim valla bilemiyorum ben bu seviyeden sonra artık. :S Herkesin bir kapasitesi, sinir katsayı var ama insanlar nedense kendilerininkilerden başka kimseninkileri düşünöüyor. ( Bu cümleyi ben mi kurdum  Hede Hödö ) O ağlama olayında ise sana katılıyorum. Sinirleniyorsun sinirleniyrsun bir de karşındaki anlayışsız bir ,,, ( küfür sınırı neydi ?  <.< ) insan geliyor. Sen de karşılık veremeyince artık ağlama moduna geçiyorsun. Kendimden biliyorum, " HAYIR ÜZÜLMEDİM SİNİRLİYİM GİTT BURDANN!! " cümlesini kurduğum sık görülen bir şeydir. Ama sen sıkmamaya çalış canını, azıcık bir şey kaldı tatile  Acayip  Sarılan

Ben de biraz döküleyim bari ^^

Öncelikle biyoloji hocası gelip ' raporlarınız nerdeeee? ' diye bir çemkirdi. Biz " ne? hö? ne raporu?  Şaşırmış " moduna girince sinirlendi ama raporları ne zaman vereceğimizi söylemeyi unuttuğunu unuttu!! Deli midir nedir ya? Ayrıca Tarihçi geldi ' Bütün kitaptan sınavsınız haftaya nihoaoaho ' diyip gitti. Sinir krizi geçriyodum, arkadaşlar zor tuttu. Üstüne bir de bin kere söyleyip ayırttığımız müzik odası sırasını hocanın gelmemesi nedeniyle kaybettiğimizi öğrenince iyice geldiler, şu an önüme çıkan şeyi yumruklamak istiyorum. Grrr  Kızgın

Tek umudum yazılıların falan bimesine ' 21 ' gün kalmış olması.  Cool

Weesel
Kurt Cobainism!
Demleme Çay

Who killed Bambi?! O.o

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1055 : Mayıs 14, 2008, 18:36:15 »

Ah! Selamlar. =)
Lise 2 - Eşit Ağırlık
Normalde hukuk vs okuyabilirdim ama hayallerimin peşinden gitmeyi seçerek Moda Tasarımı okuma kararı aldım. Anadolu Öğretmen Lisesi'ndeyim. İTÜ'nün Tasarım bölümünü istiyorum.

Ehehe

I cant see the end of me
My whole expanse I cannot see
I formulate infinity
And store it deep inside of me...
Madeleine
Demleme Çay

Lonca Editörü...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1056 : Mayıs 14, 2008, 18:43:53 »

Ah! Selamlar. =)
Lise 2 - Eşit Ağırlık
Normalde hukuk vs okuyabilirdim ama hayallerimin peşinden gitmeyi seçerek Moda Tasarımı okuma kararı aldım. Anadolu Öğretmen Lisesi'ndeyim. İTÜ'nün Tasarım bölümünü istiyorum.

Ehehe

aramıza hoş geldin canım Aww

Weesel
Kurt Cobainism!
Demleme Çay

Who killed Bambi?! O.o

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1057 : Mayıs 14, 2008, 18:59:27 »

Hoşbuldum. Kahkaha

I cant see the end of me
My whole expanse I cannot see
I formulate infinity
And store it deep inside of me...
AnİMaGuS_bLaCK
\\ LoRD BLaCK //
UU Seherbazları
Telve

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1058 : Mayıs 15, 2008, 11:28:30 »

Ah! Selamlar. =)
Lise 2 - Eşit Ağırlık

Ehehe
wayy guselmıs....sende benım gıbı TM cılerdensın ölemı Kahkaha  aramıza hos geldın....

bende lıse 3...bu sene öss belası benım basımda Kahkaha

holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1059 : Mayıs 15, 2008, 11:29:26 »

Uppps Damla sen epey dolmuşsun ya. Aman diyeyim elinden bir kaza çıkmasın Dil Çıkaran Şaka bir yana cidden sabretmeye .çalış canım ya çünkü zaten elimizden daha fazlası gelmez. Ya "Banane ya! Yeter artık!" Deyip sallamamaya başlayacaksın  ve batacak dersler ya da azıcık daha dişini sıkacaksın. Eee o diş sıkılmaktan kırılma raddesine gelmiş de olabilir ama Terleyen Neyse Gözlerini Deviren Bir kaç hafta sonra ereceğin rahatı düşün emi. Ayrıca arkadaşlarına rezil felan da olmuyorsunuz. Eminim kaçı isterdi orada sizin gibi rol almak ama herkes aynı yetenekte değil malesef. Neyse kısacası üzülme lütfen daha doğrusu sinirlenme emi canım Sarılan Gülce seni tutar belki diyeceğim ama Dil Çıkaran  Kahkaha

Bilgesu sen de sakin ol Kahkaha Bir an 21 gün müüüü! dedim ama snunda bitecek o kadar gün de sevinmekte haklısın yani Kahkaha

Merve , aramıza hoş geldin Aww

bushu
UU Seherbazları
Demleme Çay

bi süre yokum!!

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #1060 : Mayıs 15, 2008, 19:12:17 »

yaa bu öss değişme durumu var ya o sınava 2009'da girenleri etkilicek mi bilen var mı yaa??

ece_
Sophié Cornica
Telve

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1061 : Mayıs 15, 2008, 21:02:16 »

yaa bu öss değişme durumu var ya o sınava 2009'da girenleri etkilicek mi bilen var mı yaa??
ya şey sanırım o 2010'dan itibaren geçerli olcakmış emin değilim Kararsız ama şuan 10.sınıf olanları etkilemeyeceğini çok iyi biliyorum Dil Çıkaran

Madeleine
Demleme Çay

Lonca Editörü...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1062 : Mayıs 16, 2008, 13:21:23 »

bu yıl katsayı kalkacakmış büyük ihtimalle. hayır olmasın yaaaa. biz böyle iyiyiz!

holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1063 : Mayıs 16, 2008, 15:22:16 »

Offff!!! Hala çalışmak yok <.< Kendime siniri oluyorum ya <.< Neden o kitabı açınca bu kadar bunalıyorum ki sanki <.< Azıcık daha sabırlı ve iradeli biri olsaydım ne olurdu <.< Vakit var daha diye mi düşünüyorum kendim bile farketmeden bilmiyorum <.< Aam böyleyse bile son günler sabahlara kadar çalışmak zorunda kalacağım <.< bunu mu istiyorum * Tabi ki hayır <.< Sadece bitsin istiyorum ama yok <.< Bitmesi gibi bir ihtimal <.< Daha 2 hafta var ve sonra zaten pestilm çıkmış olacak <.< Neyse doldum yine sanırım. Mideme bir şey oturmuş gibi resmen - tabi bu çalışamadığım için duyduğum vicdan azabının başka bir yan etkisi de olabilir bilemiyorum Hede Hödö Yok ama ya başlamalıyım. İçimi döktüm ve rahatlamadım şimdi ama yine de daha iyi oldu . Gidiyorum yine kendimle çalışma savaşı yapmaya Hede Hödö

Offffff!!!

_SePeT_
~Karamela Sepeti & Midye Birliği :)
Demleme Çay

~Everything is something happened...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1064 : Mayıs 16, 2008, 15:55:04 »

Zeynep Abla aynı sorunları bende çekiyorum  maalesef  <.< Bahar yorgunluğu deniyormuş buna...Birde sinirlerim yine tavan.Karnem büyük bir ihtimalle berbat  Ağlayan Ya off off karne ortalamamın 4'ten düşmemesi lazım yani düşmezde korku kapladı içimi sormayın.Birde bunların %30'u OKS puanıma ekleniyor  Ağlayan Ağlayan İntihar etmek istiyoruummm!!
Matematikten kurtarma sınavı olacak haftaya cuma ona kesin girmeli ve dehşet bir not almalıyım çünkü vicdansız hocamız tüm notlarımızı girmiş!Hemde yükseltmeden. <.< Güya OKS öğrencilerine bir puan artış oluyordu ama tık yok.Yani sevgili Cemile hocama sayıp sövmek istiyorum burdan.
Ya ühü yaa Üzgün Neyse kendime fen denemesi yapacağım sonracıma cadı günlüklerini gireceğim.İyi laklaklar  XD

~Cadı Günlükleri~
   10.Bölüm vatana,millete hayırlı uğurlu kutlu mutlu olsun Gülümseyen
Yazan Bir Yazar...

Sayfa: 1 ... 68 69 70 [71] 72 73 74 ... 108   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: