Hö? Ne? Nasıl yani? Kardeş o işlere biz bakmıyoruz yan klüp ilgileniyor

Ayy buna bile gülemiyorum ya ühüü

Şu an resmen ağlamak istiyorum uluya uluya ağlamak.

(kesmedi bu smiley

) Hoca koroya gidip derse girmiyoruz diye önce derste direk ezdi sonra da konuya devam ederken aydın insanın özelliklerini sayıp sanatçı olmasını ekledi. Nan geldin bize kızdın koroya gittik diye sanatçı olun dedin sonra! Perhiz ve lahana turşulu bir atasözü var bilirsin sen de, eh yaptığın ne o zaman?
Zaten gergin, sinirli ve yorgundum bir de ilk derste yapılan bu yorum tuz biber ekti her şeye iyice. Tüm gün provaya gidelim orada imanımız gevresin bir de gelip abuk sabuk insanlar tepemde.... Sırf hoca olsa o da iyi hmpff

Bir olay çıkaracağım o olacak fitilin ucu ateşlendi zaten laf dokundurtmalara başladım ama yetmiyor bana nedense daha çok mahalle kavgası çıkarıp saçını başını yolmak istiyorum hepsinin ve laf sokarken bu dürtüyü bastırdığım için gözlerim doluyor.

Hırrr garip huylarım olması gerçekten rahatsız edici bir insan sinirden çatlayınca önce kekeler sonra karşıdakine vuramıyor ya da ağzının payını veremiyorsa ağlar mı ya

Yanlış anlıyor herkes iş öyle olunca. Bir ağlarsam sinir krizi geçiriyorum demektir zaten ama hangisi inanır ki, cinnet geçireceğim bu gidişle.
Of yemekhanede de bir oraya koş dön geri gel buraya koş grup olun kedi olun sürününün aristokrat olun şarap için dans edin el çırp zıpla solosu olanlar kalksın yeri gelince kalkıp oturun hoba yanlış kalktın sil baştan şeklinde giden provanın üzerine çok iyi gidiyor bu mükemmel (!) arkadaşlarım.

Zaten çalıştığımız yerin de etrafı camla çevrili üstüne bir de tüm okula da rezil oluyoruz her gün. Sen yerleri temizle o arada kedisiniz siz gel buraya sürün bağırışları arasında onlar da bön bön baksınlar. Cats müzikaline de kedilerin hepsine de var ya.... Zorla nefret ettirecekler yani

Derslere yetişemeyişimin üzerine bir de bu yorgunluk ve sinir bozukluğu eklenince pek de bir tatlı oluyorum yani

Pazartesiden beri uyuyamıyorum doğru düzgün ha zamanında yatma şansını yakalasam bile en az 2.30'a kadar falan öksürük krizi tutuyor uyuyamıyorum. İşin kötüsü öksürünce nefesim de tıkanıyor. Hobaa kalk otur uyku muyku yok
Sınav konularındansa haberim bile yok şu an zaten ve yarına yetiştirmem gereken 2 proje varmış bu sabah öğrendim ayrıca Almancacı da bir proje istedi. Çekilecek 2 defter var. Okunacak 2 kitap çalışılacak 8 ders ve hepsi bu akşam olmalı

Sabahı bulurum yine

Ha bir de Almanca sınavı var yarın hmpff

Bu kafayla gider yine İngilizce yazarım herhalde alırım garip bir not otururum aşağıya