Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 24, 2008, 14:07:52  

Sayfa: 1 ... 67 68 69 [70] 71 72 73 ... 118   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kampüs Kulübü  (Okunma Sayısı 30007 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
derhavril
Ruhsal!!
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Lonca Editörü

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1035 : Mayıs 12, 2008, 12:58:47 »

Kahkaha daha önce hiç bu kadar kısa bir mesaj görmemiştim Dil Çıkaran Bir an esas spoilera yazdı felan herhalde demiştim içimden Dil Çıkaran Aklım kısa mesajı garipsiyor artık Dil Çıkaran Kahkaha Meleğim şimdiden sıkma canını ya Sarılan Taaa o zamanda bile olması üzücü ama napalım Dil Çıkaran Hem belki yüksek notlar alıp yükseltirsin derslerini de Aww

Ayşe o zaman daha bir merakla bekleceğiz desene Sırıtan Artık antremanlarını felan da anlatırsın Kahkaha 89 mu Alkış  İyi çalışmalar hadi Kahkaha

anlatmaz olur muyum  Kahkaha Dil Çıkaran şimdi okuldayım ben  Terleyen  yarım saat sonra  gibi ECDL sınavına giricem  Dil Çıkaran dua  edin ne'olur   Hede Hödö

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Kampüs Kulübü
« Eklendi: Temmuz 24, 2008, 14:07:52 »

Hey Ho Lou
insansı
Köpüklü Kapuçino

Hayvanım, hayvansın, hayvan

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1036 : Mayıs 12, 2008, 13:10:28 »

şuan itibariyle öğlen okulu kırmış bulunuyorum. omzumda ve dizimde bir ağrı var. test çözmem gerek puf.
17'sinde deneme sınavı var.

Herne Peş
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1037 : Mayıs 12, 2008, 13:47:38 »

Din yazılsında çıktım ve bu döenim en berbat yazılsı oldğuna karar verdim Dil Çıkaran Din-zor nasıl oolabilir diye düşünenler olabilir Dil Çıkaran Açıkalyım yazılıda gitmiş ayet sormuş hocamız israfla insan haklarıyla yer yüzü düzen i ile ve bubun gibi karışış şeylerle ehm ben ayet salladım Utanmış Söyledmen edemeyeceğim bir arkadaşmız israfla ilgili ayete 'sakla samanı gelir zamanı  yazmış benim sallamam anormal diğil yani  Dil Çıkaran Sonra mezhepcilerin kitapalrını sromuş ve ben el makalatla el sakatatı karıştırıdm  Ağlayan ve rezil bir şekilde oraya el sakatat yazım  Ağlayan sonra effem yunus emre ve mevalnın şirleri ve Kuranla ilgili öven sözleri gerekiyordu haliyle sınvadan çıkınca bütün sınınf göçüp gitmiş haldeydik böyle işte  Gözlerini Deviren sonra kzın biri tuttu bangırdayı ağlamaya başladı -ayyy hocam laşmaya ehm en sinir oldğum şeydir  Dil Çıkaran Bi kaç arkadaşla birlikte kıza (kaşındırma)tozu nu elimizden kaymak suretiyle kıza boşlattık kasten yapmadık ama elimizden kaydı ( Dil Çıkaran) kızda kudurdu  Dil Çıkaran ve benim moralim böylece düzeldi  Şeytani Yazılılar sayesince sadistleşmeye başaldım galiba  Hede Hödö

edit:ama kız  hak ediyordu değilmi Dil Çıkaran Sınıfta ki kaşınma sahnleri geldikçe yine gülmeye başladım Şeytani
« Son Düzenleme: Mayıs 12, 2008, 13:49:57 Gönderen: skeeter » Logged

Hava serin
 Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik
   Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
Dame
Damla, Damlaş, Damma artık nasıl istersen ~ Gırrrrrrrr ~ Hmpff
UU Seherbazları
Köpüklü Kapuçino

Kuzucukların eylemleri devam edecek!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1038 : Mayıs 12, 2008, 17:38:28 »

Pfft biz de bugün din sınavı olduk. Ya din denen dersin neden sınavı var ya? Seçmeli yapamadılar gitti  <.< Kat sayısı bir en azından Hede Hödö Test olduk biz bir de ya Acayip Fizik hocası baya bir dalga geçti zaten XD XD XD "Hocam gülmeyin dinden bile testiz ya <.<" Zaten hoca sınavın ortasında tepeme gelip "Nasıl gidiyor Keşkekci?"  diye sordu. (35. sorudaydım Sırıtan) Soyadımdan bu sene kadar nefret edemezdim hiç herhalde. Tüm erkek din hocaları Keşkekci diyor ya <.< Tamam konu dağıldı Hede Hödö Kısacası din kafaya takılacak ders değil ya Hede Hödö Dersten saymıyorum en azından ben Hede Hödö Zaten bu dönem koro sağolsun 5 din dersine anca girmişimdir Boogie Boogie
Diğer tüm dersler de aldı başını gitti zaten bende <.< Kötü değiller aslında o kadar da ama ezip geçiyorlar anam Sırıtan Sırıtan Bunun üstüne bir de
"Konsere bir aydan az kaldı rezil olacaksınız!!"
"Kim çaldı nan fotoğraf albümümü masamdan, hırsız öküzler. Anaokulu sanki!"
"Murat gerizekalısı çık dışarı defol!"
"Serbest geleceklermiş yarın okul kıyafetiyle gelin müzik stüdyosunda su savaşı mı yapılır .........!" "Fantomuna da mammamiyana da birindisine de var ya. Ne bu 4 parçamız var geçen sene 12'ydi!"
"Efe de üst katta bateriyle kendini tatmin ediyor yarışmadan da bir halt çıkmadı zaten. Söyleyin şuna sussun yoksa şerefsizim şurada onu yatırıp....." şeklinde giden söylevleriyle biricik Serdar Hocamız da cabası yani. Öff ben oturup çalışayım en iyisi son sınavların dönemecine girmiş bulunmaktayım ne de olsa ve matemetiği topladım derken fizikten kalmanın eşiğindeyim.  Acayip Acayip Anneannem de pek (!) mutlu bu yüzden <.< Hepinize kolaylıklar diliyor ve ders yığınının ( <.<) arasına gömülüyorum.  Sarılan

yazan bir yazar!

Under your spell again.
I can't say no to you.
Crave my heart and it's bleeding in your hand.
I can't say no to you.

Shouldn't let you torture me so sweetly.
Now I can't let go of this dream.
I can't breathe but I feel...

Good enough,
I feel good enough for you.

Drink up sweet decadence.
I can't say no to you,
And I've completely lost myself, and I don't mind.
I can't say no to you.

Shouldn't let you conquer me completely.
Now I can't let go of this dream.
Can't believe that I feel...

Good enough,
I feel good enough.
It's been such a long time coming, but I feel good.

Stupefy'm bu sene başaracağız! Çıkmayan notalar çıkacak!
AnİMaGuS_bLaCK
\\ LoRD BLaCK //
UU Seherbazları
Telve

Beneficium accipere libertatem est vendere.

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1039 : Mayıs 12, 2008, 18:58:02 »

şuan itibariyle öğlen okulu kırmış bulunuyorum. omzumda ve dizimde bir ağrı var. test çözmem gerek puf.

deneme sınavı genel mı??

holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1040 : Mayıs 12, 2008, 19:13:57 »

Yakınış başlıyor Dil Çıkaran

İngilizce sınavına girdim bugün e yine yetiştiremedim Dil Çıkaran Hep böyle oluyor zaten pes ettim artık yetiştireyi ummuyorum Dil Çıkaran Konularda zaten pek iç açıcıydı Gözlerini Deviren  Neyse az önce "Chuck" izledim ve yine çok eğlendim ama şimdi ders zamanı azıcık odamı derleyip hemen süper bir program hazırlayacağım ve derslere girişeceğim Kahkaha  Zaten son 8 gün kaldı ne yapacağım bakalım Terleyen Bana da dua edin Dil Çıkaran Kahkaha Şu 3 haftayı bir atlatsam...

Hepimize kolay gelsin Aww

_starlight_
Demleme Çay

Death Magnetic !

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1041 : Mayıs 12, 2008, 21:35:36 »

Ya arkadaşlar sizden ÇOK AMA ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM. Ağlayan Ağlayan Ağlayan
Biliyorum, uğramadım bile. İnanın bana aklımdasınız. Sebeplerimi anlatmaya başlamaktan da utanıyorum artık. Ama meğer vizeler bitince başlıyormuş her şey. Ve sınıfın en aktifleri olmak böyle şeylere mal olabiliyormuş. Psikolojik Danışma Topluluğumuzun ve Kulübümüzün başkanları olduk daha şimdiden ve hiçbir şeye yetişemiyoruz. Neyse, ben yine sebeplerimi anlatmaya başladım. Ama şunu söylemem gerekir ki çok ama çok önemli bir final ödevimin Perşembeye yetişmesi gerekiyor ve bölüm temsilcileri olarak Cuma günü başlayan şenliğimizin yürüyüşüne katılmamız (hatta su savaşına katılmamız Kararsız ) ve sonra da akşam tek doğru dürüst konserimiz Feridun'a gitmemiz gerekiyor. Msn'e bile giremiyorum, girsem de başında olamıyorum doğru düzgün ödevler yüzünden. Görüyor olmalısınız. Ama bu haftasonu eve olursam mutlaka ama mutlaka gelip her şeyi düzene sokucam. Msn'de görürseniz dururmum ne olursa olsun dürtüp hesap sorabilirsiniz. Ağlayan Bu arada bana sormak isteyip de yokluğum yüzünden cevap alamadığınız şeyler varsa bu mesajdan sonra yazmanızı rica ediyorum sizden. Ne olur ne olmaz gözden kaçırmak istemiyorum. Neyse, yine destan gibi yazdım. Bu haftasonu görüşmek umuduyla hoşçakalın. Ağlayan

Son 3 Gün !

Tonight I'm nothing
It doesn't matter where I've been
Delay of reaction is
The unseen movie of this life

What is worth being here?
I pray so often for a change.

If only you could stay and keep me in...
Hey Ho Lou
insansı
Köpüklü Kapuçino

Hayvanım, hayvansın, hayvan

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1042 : Mayıs 12, 2008, 21:44:58 »

deneme sınavı genel mı??

hayır bizim dersanede sadece. Gülümseyen oks deneme Dil Çıkaran 53 kişi içinden kaçıncı olacağım acaba?

Madeleine
Sert Espresso

Lonca Editörü...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1043 : Mayıs 12, 2008, 21:45:38 »

Ben çok kötüyüm yaa  Kahkaha

Bugün Coğrafya öğretmenimizle yazılı gününü kararlaştırıyorduk. hiç kimse istemiyor bu haftalarda olmasını çünkü yazılılar çok ama hoca ısrarla en kısa zamanda olacak diyor. ben de içimden "Bunu sen hak ettin heheh" dedim ve "Hocam haftaya salı olsa olur mu?" dedim. Herkes sinirli sinirli baktı tabi... Hoca da tamam olur haftaya salı yazılısınız, dedi. O gün bi aksilik çıkarsa perşembe olsun di mi? dedim. sınıftakiler bana kızgın kızgın bakıyorlar, sıra arkadaşımın çimdiklemelerine aldırmıyorum bile  XD noca pür neşe olur olur dedi. hoca sınıftan çıkınca ben gülme krizine girdim diğerleri üzerime atladı. yaa bi durun dedim hoca yazılıyı yapamaz ki! hepsi afalladı Nasıl yapamaz gününü kararlaştırdık dediler. Hehe o akıllıysa ben daha akıllıyım salı yapamaz çünküüüüü salı günü okul tatil, perşembeye erteleyemez çünküü okul gecesi var yazılılar iptal yani yazılı haftaya. Herkes oooo deyip sarıldı bana. Ahh ahh Allah herkesi öğrencilerin şerrinden korusun Göz Kırpan Gülümseyen
« Son Düzenleme: Mayıs 13, 2008, 19:12:15 Gönderen: Madeleine » Logged

Love & Music

AnİMaGuS_bLaCK
\\ LoRD BLaCK //
UU Seherbazları
Telve

Beneficium accipere libertatem est vendere.

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1044 : Mayıs 13, 2008, 13:09:29 »

deneme sınavı genel mı??

hayır bizim dersanede sadece. Gülümseyen oks deneme Dil Çıkaran 53 kişi içinden kaçıncı olacağım acaba?

heee hem sızın dersanede hemde  oks Kahkaha hıc bana göre deıl yne Kahkaha

önumuzdekı gunlerde öss denemesı warmı arkadaslar....

İngilizce sınavına girdim bugün e yine yetiştiremedim Dil Çıkaran Hep böyle oluyor zaten pes ettim artık yetiştireyi ummuyorum Dil Çıkaran Konularda zaten pek iç açıcıydı Gözlerini Deviren  Neyse az önce "Chuck" izledim ve yine çok eğlendim ama şimdi ders zamanı azıcık odamı derleyip hemen süper bir program hazırlayacağım ve derslere girişeceğim Kahkaha  Zaten son 8 gün kaldı ne yapacağım bakalım Terleyen Bana da dua edin Dil Çıkaran Kahkaha Şu 3 haftayı bir atlatsam...

kolay gelsın.........dualarımız senınle Üzgün  Gülümseyen

Gece
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1045 : Mayıs 13, 2008, 15:14:11 »

Şenlik şenlik dedim,şenlik bitti hiçbirşey yazamadım buraya Acayip
Her zamankinden durgundu,zaten jandarması güvenlik görevlisi hepsi başımızdayken nasıl eğlenir insan,çantamda ne varsa ellenmesi de çok sinir bozucuydu,sanki kalaşnikof bulmayı umuyorlar <.< bir üstümüzü aramadıkları kalmıştı,yabancı alınması yasak olmasına rağmen arkadaşlarıyla gelenler alındı,liseden gelen affedersiniz hödük insanlardan yine bolca vardı(kızları da kapsıyorum eveet).Konserler yetersiz,yemekler pahalı,etkinliler azdı,4 gün şenlik mi olurmuş ya modunda berbat bir havada geçti o kadar hasretle beklediğim şenlik.Güzel yanları ise;
Âşık Âşık Âşık
(göstermek/gizlemek için tıkla)

Sertab konseri de çok güzeldi,Allah'tan bildiğim,eski şarkılarını söyledi hep,ben de bağıra bağıra söyleyebildim Sırıtan
Cihan Kılıç'ın hastası oldum,sarı ceketi,kahve içişi,bakışları,konuşması Âşık (Bu haftaki Uykusuz'un müthiş kapağı(Süper Mario),Cihan'ın eski çizimlerinden düzenlenerek yapılmış Cool )
Şenlik zamanı ders yaptırıp Şebo konserini kaçırmamı sağlayan hocalarıma da saygılar sevgiler <.< Lisedeki hocalarımı özledim sayelerinde,zamanında nasıl ezildilerse artık,hırs yapmışlar,şimdi de bize çektirmedikleri kalmadı <.<

"İnci,Kaptan Sparrow'un!"
derhavril
Ruhsal!!
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Lonca Editörü

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1046 : Mayıs 13, 2008, 17:59:51 »

Ben çok kötüyüm yaa  Kahkaha

Bugün Coğrafya öğretmenimizle yazılı gününü kararlaştırıyorduk. hiç kimse istemiyor bu haftalarda olmasını çünkü yazılılar çok ama hoca ısrarla en kısa zamanda olacak diyor. ben de içimden "Bunu sen hak ettin heheh" dedim ve "Hocam haftaya salı olsa olur mu?" dedim. Herkes sinirli sinirli baktı tabi... Hoca da tamam olur haftaya salı yazılısınız, dedi. O gün bi aksilik çıkarsa perşembe olsun di mi? dedim. sınıftakiler bana kızgın kızgın bakıyorlar, sıra arkadaşımın çimdiklemelerine aldırmıyorum bile  XD noca pür neşe olur olur dedi. hoca sınıftan çıkınca ben gülme krizine girdim diğerleri üzerime atladı. yaa bi durun dedim hoca yazılıyı yapamaz ki! hepsi afalladı Nasıl yapamaz gününü kararlaştırdık dediler. Hehe o akıllıysa ben daha akıllıyım salı yapamaz çünküüüüü salı günü okul tatil, perşembeye erteleyemez çünküü okul gecei var yazılılar iptal yani yazılı haftaya. Herkes oooo deyip sarıldı bana. Ahh ahh Allah herkesi öğrencilerin şerrinden korusun Göz Kırpan Gülümseyen

ahh  Kahkaha  Kahkaha

dua ederiz  Aww  Üzgün kolay gelsin  Dil Çıkaran

şmdi sıra bende  Hede Hödö

efenim  Hede Hödö pazartesi EcDL( sanırım geçtim her iki sınavdan da  Terleyen Dil Çıkaran) sınavına girdiğimden tarih yazılısına giremedim hoca; o yüzden "tarih" i perşembe olarak belirledi  <.<  yarın ise fizik yazılım ve MÖS (  Aww) var iyi çalışmam gerekiyor işte bugün son tekrarları felan yapacağım; ama dedim biraz gireyim net'e; iyi de oldu kampüsüme  Sarılan uğradım  Sırıtan ;
neyse sonra görüşürüz  Hede Hödö  Dil Çıkaran
« Son Düzenleme: Mayıs 13, 2008, 18:07:48 Gönderen: derhavril » Logged

PRENSES HAZAL
Süt
*

hazalkatip_fb@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1047 : Mayıs 14, 2008, 09:01:26 »

slm ben hazal harry potter(dan) hayranıyım turkiyeye eğer daniel gelirse bu sitede yayınlarsanız çok sevinirim
esn
~obur cincine ~ esrapitipiti
Sıcak Çikolata

yapma dediğim şeyi yaptığın zaman acı verdi di mi?

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1048 : Mayıs 14, 2008, 11:19:50 »

slm ben hazal harry potter(dan) hayranıyım turkiyeye eğer daniel gelirse bu sitede yayınlarsanız çok sevinirim

bula bula bunu yazacak bizim kulübümü buldun ya Acayip Sırıtan öle bir kulübüz işte her halta yetişiyoruz Sırıtan

olur olur haber ederiz sen bana telefon,adres,msn ver ben sana özel haber yollarım Dil Çıkaran
« Son Düzenleme: Mayıs 14, 2008, 11:35:15 Gönderen: esn » Logged

har_mon_ald
Bee~~
Sert Espresso

It's a call I'll never get !

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1049 : Mayıs 14, 2008, 13:15:47 »

bula bula bunu yazacak bizim kulübümü buldun ya Acayip Sırıtan öle bir kulübüz işte her halta yetişiyoruz Sırıtan

olur olur haber ederiz sen bana telefon,adres,msn ver ben sana özel haber yollarım Dil Çıkaran

Ufff baya güldüm yaaa  Kahkaha Kahkaha Sırıtan
Bravo valla arkadaşa Alkış
Kızmayın ama komik olan hangi tarafı yazıyım karar veremedim Hede Hödö
Esra abla cvp süperr Alkış

Yaşasın Lost  Manyaklığı Yaşasın Lost  Manyaklığı
Sayfa: 1 ... 67 68 69 [70] 71 72 73 ... 118   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: