Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 24, 2008, 14:06:24  

Sayfa: 1 ... 65 66 67 [68] 69 70 71 ... 118   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kampüs Kulübü  (Okunma Sayısı 30006 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
esn
~obur cincine ~ esrapitipiti
Sıcak Çikolata

yapma dediğim şeyi yaptığın zaman acı verdi di mi?

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1005 : Mayıs 07, 2008, 10:20:24 »

hava atmak gibi olmasın   Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan  herkesi selçuk üni ye bekleris Sırıtan  yardımcı da oluruz yani Dil Çıkaran

(göstermek/gizlemek için tıkla)

odtü nün şenliklerini bile solladık bea Hede Hödö Sırıtan

şebo her yılın klasiklerinden oldu zaten Sırıtan  bu sene araya pinhani ve duman ı da katmışlar Sırıtan nasıl mutlu oldum nasıl Sırıtan  geçen seneki gibi olacak Sırıtan

demiştim lunaparka da gitcem die alın işte gidicem Hede Hödö Sırıtan

« Son Düzenleme: Mayıs 07, 2008, 10:33:29 Gönderen: esn » Logged

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Kampüs Kulübü
« Eklendi: Temmuz 24, 2008, 14:06:24 »

Claire Pace
~Angels of Darkness~
Demleme Çay

~~Claire~Charlie~~:)

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1006 : Mayıs 07, 2008, 11:18:14 »

Deniziiiiimmm Sarılan Cicişim Sarılan Adın hayırlı olsun Sarılan

Dilşatcım Öpücük Teşekkür ederim canm benim Öpücük Sarılan

~~Arna Hayran Kulübü~~       

~~Fraktalın Melekleri~~ Dil Çıkaran

~~Popomundo Dil Çıkaran~~

JameSirius
shopacolic.
Sıcak Çikolata

Kuzucukların eylemleri devam edecek!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1007 : Mayıs 07, 2008, 12:15:12 »

Öfh .. Ne şenlik nan Dil Çıkaran Acayip Pinhanii , Dumaan ... Vuaa Gözlerini Deviren Çok şanslısınız ablacıkım ya Sarılan Kopabildiğin kadar kop valla Dil Çıkaran Bizim yerimize de kop Dil Çıkaran İyi kopmalar Dil Çıkaran

Bizimde Kakava Şenlikleri olacak burada. 28'inde başlıyor. Ama amele amele tipleri çağırmışlar Hede Hödö Duyunda benim gibi felç gelsin size de Dil Çıkaran ;

Ferhat Göçer , Nilüfer , Murat Boz , Aslı Güngör .. olay bu yani Hede Hödö Başka bi halt yok Hede Hödö Halbuki geçen sene süperdi! MFÖ , Nil , İstanbul Attack falan .. Mumla arayacağım geçen seneyi .. Birde işin kötüsü , 30unda ve 6 Haziran'da yazılılarımızın olması Ağlayan <.< Embesil bu hocalar ya .. Valla embesil Hede Hödö Neyse Dil Çıkaran

derhavril
Ruhsal!!
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Lonca Editörü

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1008 : Mayıs 07, 2008, 16:27:19 »

haticeee  Sarılan , denizzzz  Sarılan hoşgeldiniz  Kahkaha
....
harbi şenlikmiş esra ablacım ya Hede Hödö  Dil Çıkaran
...

gelgelelim bana  Hede Hödö şimdi buraya da yazmıştım bu hafta 5 yazılım var diye ama bakın bi siz sadece 1'ni olduk(biyoloji  Gözlerini Deviren)  ve iikincisi matematik cuma günü   Terleyen diğer fizik ;dil ve anlatım,beden   Kahkaha ,haftaya ertelendi  <.< en sevmediğim iş ;hazırken  ne diye yapmassınız Kızgın <.<

işin daha kötüsü  Gözlerini Deviren  haftaya o kadar yoğun bir program varki   <.<

pazartesi ; MÖS Aww (Matematik Ölçma Sınavı)+ tarih 2 .yazılısı+ECDL(biligisayar yetkinlik sertifikasının son 2 sınavı) + ve pazartesiye yapmam gereken son koca iki tane ingilizce sınavı  Terleyen Hede Hödö

salı; dil ve anlatım 2.yazılısı Hede Hödö
çarşamba;beden 2. yazılısı  Acayip ,ve fizik 2. yazılısı+
perşembe; STS ve ,bir yarışma
cuma'da ingiliizce yarışması

hadi beden'i saymayayım ;yarışmaları da öyle  Dil Çıkaran
ama yine de bu hafta sonum çalışmakla geçecek  Terleyen
kampuse gelemem heralde  Üzgün  Hede Hödö
yazık bana  Hede Hödö  Alla Alla
normalde pek yakınmam ama artık geldi boğazıma kadar  Kararsız
görüşürüz umarım en yakın zamanda Dil Çıkaran  Sarılan

edit: basketbol turnuvası başlıyormuş okulda! Boogie   bu bu aralar  duyduğum nadir güzel haberlerden biri Yehuu
ve takım antremanları da artıcakmış Dans; bu iyi bir haber  Alkış ama hem de kötü bir haber  Hede Hödö bana artık 24 saat yetmiyor yaa  Dil Çıkaran  Hede Hödö

« Son Düzenleme: Mayıs 07, 2008, 19:46:12 Gönderen: derhavril » Logged

Herne Peş
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1009 : Mayıs 08, 2008, 13:07:33 »

Aii şuan şoklardayım  Şaşırmış Fizik sıanvı berbat geçmişti ama 89 aldığımı öğrendim hala inanamıyorum Acayip Tip bi durum sınav güzel geçse düşük alıyorum kötü geçse yüksek  Hede Hödö Belkide kulübe yeni üye olamamnın verdiği uğurdur  Dil Çıkaran

Alıntı
haticeee   , denizzzz   hoşgeldiniz 

teşekürler  Sarılan

Hava serin
 Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik
   Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
Sürgün Melek
Telve

●๋●~Sürgün Melek~●๋●

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1010 : Mayıs 08, 2008, 13:32:26 »

Aii şuan şoklardayım  Şaşırmış Fizik sıanvı berbat geçmişti ama 89 aldığımı öğrendim hala inanamıyorum Acayip Tip bi durum sınav güzel geçse düşük alıyorum kötü geçse yüksek  Hede Hödö Belkide kulübe yeni üye olamamnın verdiği uğurdur  Dil Çıkaran

Alıntı
haticeee   , denizzzz   hoşgeldiniz 

teşekürler  Sarılan

Hehe bana da öyle oluyor genelde ve bu durum sanırım başkalarını sinir ediyor  Hede Hödö

Özgür olmak istiyorum
Uçmak istiyorum sonsuzlara
Kanat açmak istiyorum semalara
Bulutların üzerinde dans etmek istiyorum
Bir derdim bir tasam bir hüznüm olsun istemiyorum
Beni bana bırak ne olursun
Özgür olmak istiyorum
Özgür olmak...

AnİMaGuS_bLaCK
\\ LoRD BLaCK //
UU Seherbazları
Telve

Beneficium accipere libertatem est vendere.

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1011 : Mayıs 08, 2008, 15:44:07 »

wayyy be ınanamıoyrum arkdaaslar....

bunu herkesle paylasmak ıstıyorum.........  yaklasık 12 senelık okul hayatım da ılk defa

MATEMATIK TEN 100 ALDIM Kahkaha Kahkaha

Dame
Damla, Damlaş, Damma artık nasıl istersen ~ Gırrrrrrrr ~ Hmpff
UU Seherbazları
Köpüklü Kapuçino

Kuzucukların eylemleri devam edecek!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1012 : Mayıs 08, 2008, 19:40:20 »

Vay herkesten güzel haberler var ne güzel Kahkaha Kahkaha

Alıntı

bunu herkesle paylasmak ıstıyorum.........  yaklasık 12 senelık okul hayatım da ılk defa

Acayip Acayip Acayip 100 ve matematik  Acayip Acayip bu ikisi aynı cümlede olunca ben kısa devre yapıyorum Hede Hödö Tebrikler valla ne diyeyim. Alkış Alkış Kahkaha Kahkaha

Alıntı sahibi: skeeter

Sırrını bana da söyle valla. Kahkaha Kahkaha Kötü geçti dediğim sınav kötü geliyor gayet <.< bkz:38 <.< Ama 89 süpermiş yani  Alkış Alkış

Alıntı
haticeee  Sarılan , denizzzz  Sarılan hoşgeldiniz  Kahkaha
....
harbi şenlikmiş esra ablacım ya Hede Hödö  Dil Çıkaran
...

gelgelelim bana  Hede Hödö şimdi buraya da yazmıştım bu hafta 5 yazılım var diye ama bakın bi siz sadece 1'ni olduk(biyoloji  Gözlerini Deviren)  ve iikincisi matematik cuma günü   Terleyen diğer fizik ;dil ve anlatım,beden   Kahkaha ,haftaya ertelendi  <.< en sevmediğim iş ;hazırken  ne diye yapmassınız Kızgın <.<

işin daha kötüsü  Gözlerini Deviren  haftaya o kadar yoğun bir program varki   <.<

pazartesi ; MÖS Aww (Matematik Ölçma Sınavı)+ tarih 2 .yazılısı+ECDL(biligisayar yetkinlik sertifikasının son 2 sınavı) + ve pazartesiye yapmam gereken son koca iki tane ingilizce sınavı  Terleyen Hede Hödö

salı; dil ve anlatım 2.yazılısı Hede Hödö
çarşamba;beden 2. yazılısı  Acayip ,ve fizik 2. yazılısı+
perşembe; STS ve ,bir yarışma
cuma'da ingiliizce yarışması

hadi beden'i saymayayım ;yarışmaları da öyle  Dil Çıkaran
ama yine de bu hafta sonum çalışmakla geçecek  Terleyen
kampuse gelemem heralde  Üzgün  Hede Hödö
yazık bana  Hede Hödö  Alla Alla
normalde pek yakınmam ama artık geldi boğazıma kadar  Kararsız
görüşürüz umarım en yakın zamanda Dil Çıkaran  Sarılan

edit: basketbol turnuvası başlıyormuş okulda! Boogie   bu bu aralar  duyduğum nadir güzel haberlerden biri Yehuu
ve takım antremanları da artıcakmış Dans; bu iyi bir haber  Alkış ama hem de kötü bir haber  Hede Hödö bana artık 24 saat yetmiyor yaa  Dil Çıkaran  Hede Hödö

Ben...şeyy...aaa...  Acayip Acayip tek kelimeyle özetlersem. İNSAFSIZLAR!  <.<

A-a kısa yazdım inanamıyorum  Acayip Acayip (alıntılar sayılmaz Hede Hödö) Ama bugün gerçekten bir şey oldu bana. Bir rehberlik dersinde insanın hayatı tamamen değişir mi ya? Değişti işte  Acayip 19 kişilik (aslında bu kadar az olmuyor sınıflar ama minicik bir odaya tıkıldığımızdan bu bile çok geliyor <.<) IB sınıfında sadece 4 kişi IB'ye devam edebilecekmiş seneye  Acayip Acayip ve biri benim Acayip Acayip Nutkum tutuldu bir an. Hoca tüm ders konuştu bir arkadaşı ikna etmeye çalıştı notu tutup da gitmemek olmaz dedi ama dinletemedi bize döndü anlattı anltattı ve Damla inek oldu Kahkaha Kahkaha "ÖSS'de %100 çekiyor IB" dediğinde ise Neeeeaaaaaaaa?? diye bunun üzerine atlayan bir kişilik olarak kendimi şu andan itibaren derslerime adamış bulunmaktayım. (Önce eksikleri kapamak lazım tabi Hede Hödö) Her dersten 1500 üst düzey (Üst düzey için de kimse yardım etmiyor sağolsunlar  <.< -Hocam biodan üst düzey alayım mı sizce TM'de? +Hayır önermem kesinlikle alma hele Tm'de asla... veya -Hocam üst düzey edebiyat öneriri misiniz? +11'de seçiyorsunuz onu TM, MF ayrımına odaklanını şimdi haziran sonu yapacaksını tercihinizi.- <.<) aldığımız üç dersten 4500 kelimelik tezler yazacağımı öğrenince bir an aklım fırttı tabi. O yüzden Damla 3 Haziran'a kadar servis dışı. Kahkaha Kahkaha Delirmezsem Hede Hödö ve hocamın itirafına da bittim yazmak istiyorum.

Ya ben aslında ünide inek tipi olmak istemedim hiç. İnsanın sosyal çevresi oluyor tabi orada böyle lise gibi değil. Çıkıp dolaşmalar falan neyse...o damgayı yemek istemedim. Arkadaşlarım sorardı çalışıyor musun? Ben yoo derdim. Ama sonra eve gidince sabahlamalar falan. Sınavdan çıkınca "Böööhüüee iğrenç geçti kalacağaııımmm Ağlayan Ağlayan" ama notlar bir gelir A arkadaşlarımın tepkisi "Yuh öküz çalışmamış haline bak!" Şeytani Şeytani Şeytani Yorumu siz yapın, 15 yaşındaki çocuklara neler anlatıyor cık cık cık  Hede Hödö

yazan bir yazar!

Under your spell again.
I can't say no to you.
Crave my heart and it's bleeding in your hand.
I can't say no to you.

Shouldn't let you torture me so sweetly.
Now I can't let go of this dream.
I can't breathe but I feel...

Good enough,
I feel good enough for you.

Drink up sweet decadence.
I can't say no to you,
And I've completely lost myself, and I don't mind.
I can't say no to you.

Shouldn't let you conquer me completely.
Now I can't let go of this dream.
Can't believe that I feel...

Good enough,
I feel good enough.
It's been such a long time coming, but I feel good.

Stupefy'm bu sene başaracağız! Çıkmayan notalar çıkacak!
NoohpyT
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1013 : Mayıs 09, 2008, 12:15:38 »

hava atmak gibi olmasın   Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan  herkesi selçuk üni ye bekleris Sırıtan  yardımcı da oluruz yani Dil Çıkaran

odtü nün şenliklerini bile solladık bea Hede Hödö Sırıtan

şebo her yılın klasiklerinden oldu zaten Sırıtan  bu sene araya pinhani ve duman ı da katmışlar Sırıtan nasıl mutlu oldum nasıl Sırıtan  geçen seneki gibi olacak Sırıtan

demiştim lunaparka da gitcem die alın işte gidicem Hede Hödö Sırıtan

oda bişey mi sen muğlaya gel Dil Çıkaran

Madeleine
Sert Espresso

Lonca Editörü...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1014 : Mayıs 09, 2008, 13:26:49 »

tebrik ederim valla. darısı başıma Gülümseyen şimdiye kadar aldığım en yüksek not 85 Kahkaha

Love & Music

ben_tuncay_slm
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1015 : Mayıs 09, 2008, 14:28:17 »

Allah izin verirse ben de selçuk veya gazi istiyorum ama bu bizim hocalarla zor ya inş bize de nasip olur

:)GÖZYAŞI PRENSİ VE YANLIZ EFE:)
holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1016 : Mayıs 09, 2008, 18:24:23 »

Bunlar ne haberler böyle yahu Kahkaha Maşallah diyeyim ben nazar değmesin size Sarılan

Esra ne şenlik öyle yahu bizde de olmasına rağmen özendim birden.  Dil Çıkaran  Ben bizdeki Pinhani konserini beğenmemiştim ama Duman... Âşık

Hatice'm Öpücük Kutlarım tatlım Alkış Sarılan Fizikten 89 hemde Kahkaha Ne diyeyim Kahkaha "Başarılarınızın devamını diliyorum" tabiki de Hede Hödö Sırıtan Dediğin durum doğal malesef Hede Hödö Çalışınca insan çok umutlu şeyler bekliyor sonuç olarak ve tam tersi oluyor tabi <.<

Ayşe'ciiim! O program ne öyle:-\ Üzgün Epey yoğun bir hafta seni bekliyor anlaşılan. Şimdiden başla da sen Gözlerini Deviren Kolay gelsin tatlım ya Sarılan Basketbol yarışması mı , oh yüzünü güldürecek bir şey işte Kahkaha Sonuçları bekliyorum anlatırsın artık. sen de oynayacak mısın Gözlerini Deviren

Aiiii, matematikten! 100 yazıyor orada değil mi Şaşırmış Alkış Alkış Ne diyeyim bilemiyorum. bir kere matemetikten 100 alınabiliyor mu Dil Çıkaran Kahkaha Tebrikler valla. Çok mu çalıştın yoksa matematikte doğal olarak mı iyisin acaba Gözlerini Deviren Neyse diğerlerinde de böyyle olur inşallah Gökhan Öpücük

Damla neden az yazdın tam da alışmaya başlamıştım senin de uzun yazmana Hede Hödö Sırıtan Canım ya çok sevindim Sarılan iyi ki devam ediyorsun.  Hem de %1oo oranda başarılı oluyorlarsa Gözlerini Deviren Eh doğaldır çalışma kararı alman Kahkaha Bir de bunu uygulamaya geçirirsen çook daha güzel olur Gözlerini Deviren Kahkaha Kutlarm seni de Sarılan Hocana ise yorum yok Dil Çıkaran  Kahkaha

Aaa, tebriklerle doldurmuşum mesajı ama maşallah herkes de tam o halde Kahkaha Bana gelirsek...
Bugün okulum final tatiline girmiş bulunmakta Yehuu Yehuu Yehuu Ama o kadar yorgunum ki... Derste uyuyakaldım zaten Gözlerini Deviren Ama şimdi uyumayacağım çünkü öbür türlü düzenim dağılıyor Dil Çıkaran hoş zaten ne kadar düzenim kaldıysa Gözlerini Deviren Termodinamik sınavımın olduğu gün 6 da uyudum ve az kalsın sınavı kaçırıyordum arkadaşım arayıp "Sınav başlıyor, nerdesin?" demeseydi Gözlerini Deviren Ama malesef girmesem de çok farklı olmayacakmış gibi bir his var içimde Hede Hödö <.< finale artık diyorum. Deli gibi çalışacağım o kesin <.< Böyle işte bu hafta kendimi kampa almazsam asla kalkamayacağım işin altından ve şuan kendime hayatımda binlerce kez sorduğum soruyu yeniden soruyorum;

"Şimdi kasacağına neden derslerin başından itibaren çalışmaya başlamadım ki, neden en son ana bıraktım ki yine her şeyi!" <.< <.< <.<

Edit: Aiiii, Haticem bu arada ben sana hoşgelsin dememişim <.< Halbuki görüp ne kadar sevindiğimi hatırlıyorum. Yazamadım mı acaba Şaşırmış Aklıma bir şeyler oluyor galiba Dil Çıkaran Neyse canım hoşgeldin ve iyi ki geldin Sarılan Sırıtan

Ayrıca Aslı sen de aramıza hoşgeldin Aww Senin için de epey kritik bir yıl malesef Üzgün Lise giriş sınavları <.<  Kolay gelsin Aww

Bir de ben_tuncay_slm adlı arkadaş, üye misin acaba ? Eğer üye olmak istiorsan bak ilk sayfa da yazıyor _stalight_  a özel mesaj atmamız gerektiği.
« Son Düzenleme: Mayıs 09, 2008, 18:31:59 Gönderen: holy_solemn » Logged

_SePeT_
~Kuğu olamayan çirkin ördek yavrusu ..Böööö
Demleme Çay

~Everything is something happened...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1017 : Mayıs 09, 2008, 20:02:46 »

İnanmak istemiyorumm!!Kıskanabilme gibi bir olanağımız var mı?Ben maksimum 85 alma şerefine eriştimde .(ki o da geçen seneydi  Hede Hödö ) 12 yıl ha? Demek ki hala umut var bende  Sırıtan

Benimde sınavlarım haftaya çarşamba bitiyor  Yehuu Ondan bir hafta sonra rapor...
İlkay Sepetçibaşı daha müsait bir zamanda uzun alana yayacaktır görüşmek üzere sağlıcakla kalın  Öpücük

Yaşasın ek$i sözlük Manyaklığı!

Tuğçecan'a teşekkürler! Sarılan
derhavril
Ruhsal!!
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Lonca Editörü

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1018 : Mayıs 09, 2008, 20:06:58 »

Ben...şeyy...aaa...  Acayip Acayip tek kelimeyle özetlersem. İNSAFSIZLAR!  <.<

evet  <.< gerçekten öyle  Hede Hödö  <.<

tebrikler Black  Kahkaha sırrını paylaşrsın artık  Dil Çıkaran  Sırıtan

Ayşe'ciiim! O program ne öyle:-\ Üzgün Epey yoğun bir hafta seni bekliyor anlaşılan. Şimdiden başla da sen Gözlerini Deviren Kolay gelsin tatlım ya Sarılan Basketbol yarışması mı , oh yüzünü güldürecek bir şey işte Kahkaha Sonuçları bekliyorum anlatırsın artık. sen de oynayacak mısın Gözlerini Deviren

başladım bile  Hede Hödö evet oynayuyorum ve oynayacağım ablacım  Dans Boogie  Yehuu

Aaa, tebriklerle doldurmuşum mesajı ama maşallah herkes de tam o halde Kahkaha Bana gelirsek...
Bugün okulum final tatiline girmiş bulunmakta Yehuu Yehuu Yehuu Ama o kadar yorgunum ki... Derste uyuyakaldım zaten Gözlerini Deviren

aii;tatil  Dil Çıkaran  çok sevindim ablacım  Sarılan  Alkış

bu arada salı günü olduğumuz biyoloji yazılsından 89 almışım  Kahkaha  Dil Çıkaran  

sanırım yarında biraz girerim cafe'ye ;şimdi çalışmam lazım  Göz Kırpan  Hede Hödö  Dil Çıkaran

Sürgün Melek
Telve

●๋●~Sürgün Melek~●๋●

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1019 : Mayıs 09, 2008, 20:31:14 »

Öff ya bizim haziranda bile sınavımız var  hem de bir sürü <.< <.<  Ağlayan  Ağlayan
« Son Düzenleme: Mayıs 09, 2008, 20:32:38 Gönderen: Sürgün Melek » Logged

Özgür olmak istiyorum
Uçmak istiyorum sonsuzlara
Kanat açmak istiyorum semalara
Bulutların üzerinde dans etmek istiyorum
Bir derdim bir tasam bir hüznüm olsun istemiyorum
Beni bana bırak ne olursun
Özgür olmak istiyorum
Özgür olmak...

Sayfa: 1 ... 65 66 67 [68] 69 70 71 ... 118   Yukarı git </
  Yazdır