Ana Sayfa
Yardım
Takvim
Üyeler
Giriş Yap
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Ekim 11, 2008, 20:52:42
Duyurular
:
Harry Potter Cafe ~ Last.fm
grubuna gitmek için tıklayın.
Harry Potter Cafe | Forum
/
Diğer Konular
/
Üye İlişkileri
/
Kulüpler
(Moderatör:
Marissa
) / Konu:
Kampüs Kulübü
Sayfa:
1
...
37
38
39
[
40
]
41
42
43
...
134
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Kampüs Kulübü (Okunma Sayısı 37732 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi
Give peace a chance
Ynt: Kampüs Kulübü
«
Yanıtla #585 :
Mart 02, 2008, 16:10:37 »
Arkadaşlarrrrrr!!! Aranızda çikolatalı gofret sevmeyen var mııı ? ıyk iğrençti tamam sustum
neyse diyeceğim şudur ki,
Yarın ÖSS başvurları başlıyor
[tekrar hatırlatayım dedim
] Hepinize hayırlı olsun ve kolay gelsin... Bize de tabi
vizelerimin bu hafta itibariyle apar ve topar !!! başladığını da duyarıyım [ ne aceleleri varsa
] bu tempo zaten artık hepsinin birinci vizeleri derken ikincileri ve bazılarının üçüncüleri diye devam edecek artık ve sonra da finaller.... Bu dönem çok daha iyi bir ortalama hayali kurduğum için geçen dönem ki kadar da sık giremeyeceğim siteye [ çünkü sitemizden bir türlü kopamıyorum
] Bunu da diyeyim yani, bu dönem daha az gireceğim malesef
neyse tekrar hepimize kolay gelsin
Imagine
Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one
Twilight
Sponsor Bağlantılar
Reklam
Re: Kampüs Kulübü
«
Eklendi:
Ekim 11, 2008, 20:52:42 »
esn
filalayka
Sıcak Çikolata
derler ki bir yerden sonra acımaz daha fazla...
«
Yanıtla #586 :
Mart 04, 2008, 18:11:35 »
Alıntı
2008-ÖSS'sinde Bunlar Değişti
ÖSS'ye Bu Yıl Başvuracak Adaylar, Sınav Sırasında Rahat Etmek İçin Boy ve Kilolarını da Başvuru Formunda Belirtecekler. Uygulamayla Adayların Boy ve Kilolarına Uygun Sıralarda Oturtulması Amaçlanıyor.
ÖSS'ye bu yıl başvuracak adaylar, sınav sırasında rahat etmek için boy ve kilolarını da başvuru formunda belirtecekler. Bu yeni uygulamayla adayların boy ve kilolarına uygun sıralarda oturtulması amaçlanıyor.
2008-Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) Kılavuzu'nda da yer alan yeni kurallardan biri ''boy ve kilo'' ile ilgili. Adayları boy ve kilolarına uygun sıralarda oturtarak sınav sırasında rahat etmelerini amaçlayan Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), adayların bu bilgilerini başvuru formunda belirtmelerini istiyor.
Bu yıldan itibaren uygulamaya konulan bir diğer yenilik ise randevu sisteminde. Adaylar önceki yıllardaki gibi bankaya sınav ücretini yatırdıktan ancak 2 gün sonra başvuru randevusu almak yerine artık başvuru randevusundan hemen önce sınav ücretini yatırabilecekler. Böylece ÖSS'ye başvurmak için 2 gün beklemeye gerek kalmayacak.
Cep telefonlarıyla ilgili sıkıntı yaşayan ÖSYM, bu yıldan itibaren ''kesin çözüm getiren'' bir uygulama yapacak. ÖSYM, kılavuza ''Cep telefonu yanında olan adaylar 2008-ÖSS'de kesinlikle sınav binalarına alınmayacaklardır'' uyarısı koydu.
2008-ÖSS'de bazı yükseköğretim programlarının puan türleri de değiştirildi. İşletme Bilgi Yönetimi'nin EA-2 olan puan türü EA-1, Reklamcılık programının EA-2 olan puan türü SÖZ-2, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi programının EA-1 olan puan türü EA-2, Arkeoloji programının SÖZ-2 olan puan türü EA-2 olarak değiştirildi.
Bu arada, Dünya Dinleri (SÖZ-2), Gastronomi (SÖZ-1), İnsan Kaynakları Yönetimi (SAY-1, SAY-2), Yaygın Din Öğretimi ve Uygulamaları (SÖZ-1), Sanat Tarihi ve Müzecilik (SÖZ-2), İnsan Kaynakları Yönetimi (EA-1, EA-2) yeni programlar olarak kılavuzda yer aldı.
öss ye başvuran kampüs üyelerine soruyorum gerçekten böyle bir boy ve kilo uygulaması yaptırdılar mı
merak ediyorum
«
Son Düzenleme: Mart 04, 2008, 18:12:20 Gönderen: esn
»
Sophie Cornica
Sophié Angelique Cornica
Demleme Çay
«
Yanıtla #587 :
Mart 04, 2008, 19:51:58 »
sahiden var
sabah haberlerde duydum hatta mesut yar baya tiye aldı herifleri
~
T.T
~
esn
filalayka
Sıcak Çikolata
«
Yanıtla #588 :
Mart 04, 2008, 22:27:34 »
saol ececim cevap verdiğin için benim bayağı bir garibime gitti de sonuçta benim bildiğim çocukluktan beri tek tip sıra vardır ama nasıl yapacaklar göreceğiz...
Sürgün Melek
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve
«
Yanıtla #589 :
Mart 04, 2008, 23:26:36 »
Ahuaha bu ne ya böyle yeni gördüm
Başka uğraşacak bir şey bulamamışlar mı bundan önce
Ama tabi boyu çok uzun olupta sıraya sığamayan insanlar olabilir haklarını yememek gerek
Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz.
Bir ömür karşılığı, bir ömür yani.
Ne saçma...
Bahar mıdır bizi bu hale getiren?
Galiba.
~Can Yücel
_starlight_
Delilah
Demleme Çay
Ölsem de gam yemem lan!
«
Yanıtla #590 :
Mart 05, 2008, 00:34:58 »
arkadaşlar katkılarınızdan dolayı teşekkürlerrr teşekkürlerrr...
msn'dekiler görüyordur, pc başına geçsem bile hep meşgulüm cidden.. artık yöööh dedim yani! ya ödev araştırması başındayım ki ödevlerim yöööh değil çöşşşşş dedirtecek cinsten.. ya da millete foto atmak, pc işleriyle uğraşmak, depolanması gereken dökümanlar, yazılması gereken cd'ler, garip bir şekilde önemli bir konuşmanın cuk ortasında olmak... burdan yine ve yine içimi dökmemi sağlayan kulüp üyelerine binlerce sevgiler
hep bahane buluyor gibi gözüksem de siteye girdiğimde ilk olarak kulübümüze yazılanları okurum arkadaşlar, cevap yazamasam bile
yalan değil, sizleri seviyorum
bu arada ders programımın yoğunluğu bana ne yöööh ne de çöşşş dedirtti, ne dedirttiğini söylemeyeceğim tabiki de...
bildiğiniz sabahtan akşama kampüsteyim yani... ağlıcam galiba ben
yok yooooook fener yendi ağlamıyorum vazgeçtim!
Tek bir oyun,
Sonra kalkıp gidersin.
And July 27, 2008...
esn
filalayka
Sıcak Çikolata
«
Yanıtla #591 :
Mart 08, 2008, 11:01:02 »
arkadaşlar gerçekten doluyum ve kim bana ne derse desin ya de banabi şekilde ne söylenirse söylensin ben yine eskisi gibi içimi dökeceğim..çok sıkıldığımın hepiniz farkındasınızdır umarım..özellikle kulübümüzün içine düştüğü bu durum beni çok etkiledi çünkü beni bilenler bilir en kötü olduğum durumlarda buradaki bir çok arkadaşım sayesinde ve bu kulübün varlığı sayesinde ayakta kaldım..
ama kaç haftadır çoğu kişi cafeye girdiği halde eski neşemiz,yakınlığımız,sıcaklığımız burada yok..neden olduğunu herkes biliyor ve benim bu konuda yapabileceğim bir şey kalmadı çünkü gerçekten acı çekmeye başladım..
bunu söylediğim için kendimden nefret ediyorum bir zayıflık belirtisi olabilir ama sizleri çok özledim çocuklar...artık konuşamıyorum,diyecek tek kelime bulamıyorum siteye girince halbuki eskiden... neyse...
tamam ben bunları söyledim yeter sanırım..sizleri üzdüysem sıktıysam özür dilerim ama bir şekilde bunları bir yerde söylemek zorundaydım ve sıra sende bunları paylaşmak için çok da ciddi bir ortam değil..halbuki ben şu anda hiç olmadığım kadar ciddiyim...
neyse hepinize teşekkür ediyorum bana sürekli destek olduğunuz için..bütün kampüs kulübü üyeleri sizi çok seviyorum..
Gria_Himonas
Gria - Grii - Görüya - Gıveya - Gırüü - Griş - Ciria
Has Türk Kahvesi
Yakışmaz mı İstanbul bize?
«
Yanıtla #592 :
Mart 08, 2008, 14:58:13 »
Uzun zamandır yoktum. Belki fark etmişsinizdir. Cafe' ye giriyordum; ama pek mesaj falan yazdığım yoktu. Kafamı dinlemek istedim. Ama: " Dinleyebildin mi? " diye sorarsanız yanıtım hayır olacaktır.
Hepimiz hayatta çeşitli badireler atlatıyoruz. Hak etmediğimiz şeyler yaşıyoruz. Bir sürü hakaret işitmemize rağmen susuyoruz. Bu suskunluk acizlikten veya haksız olduğumuzu kabul ettiğimizden değil saygıdan gelir. Fakat bazıları bunu anlamaz. Kilimcinin kör oğlu ( Yani benim için hiçbir zaman bir önem arz etmemiş ve arz etmeyecek kişiler. ) tipleri ise hakkınızda atıp tutar. Yüzünüze söyleyemezler arkanızdan konuşurlar. Hala, hala, hala konuşurlar. Sanki sizin sabrınızı denemek istiyormuş gibi.
Neyse, bugün daha güzel şeylerden bahsetmek istiyorum. Bahar geldiğine göre kalbimin kanatlanıp uçması lazım artık
Burdan birilerine mesaj olsun bu da efenim
Dershaneden daha yeni geldim ve hiç huyum olmamasına rağmen çarşıdaki o kalabalığın içinden çıkmak istemedim. Ayaklarım eve zor geldi
Çıkıp gezmek istiyorum; ama yarın bunu zaten gerçekleştireceğim. Şimdi test çözmek en iyisi galiba
Zaten şöyle bir yoklama yapayım diye gelmiştim
Gündemi takip etmek lazım.
---------------
Aaa bu arada
Badire atlatmak deyiminin nerden geldiğinin buldum. Hoş bir hikayesi var. Paylaşayım dedim.
suphanogullari zamanindan iki nesil once yasamis bir cin halk prensesi.
efsanelere gore badire, cin krali cing lu taocan'in uc kizindan en kucugudur. ablalari olan nadire ve daire guzellikleriyle ulkede nam saldiklarinda, badire henuz 8 yasindadir ve memeleri bile henuz cikmadigindan, ablalarinin alay konusu olmaktadir. zamanla icinde buyuyen bu kompleksi yuzunden, kafasini erkekleri etkileme sanatiyla bozar, sarayin buyucu cadi tayfasiyla fazla hasir nesir olur ve olgunluk cagina geldiginde, cin imparatorlugu topraklari uzerindeki en iri memelere ama en kucuk vicdana sahip yaratik haline gelir.
badire bir gun imparatorluk kirlarinda guzel avrat otu toplarken, o sirada cin'e saldirmak uzere askerleriyle yoldan gecmekte olan, suphanogullarinin buyuk buyuk dedesi birzi han ile karsilasir. birzi han o esnada yagiz mi yagiz, yigit mi yigit, orta asya topraklarinda yasayan en kucuk vicdana ve en buyuk hayalari sahip genc bir adamdir. badire birzi han'a gorur gormez vurulur.
ve lakin, birzi han'in kani, bu gaflet ve delalet icindeki kadina isinmamistir. askina karsilik bulamayan badire, "ben sana yar olmadigim surece, bu topraklari da sana yar etmem" diyerek, cindeki butun erkek cinsini bastan cikartip gaza getirmek suretiyle cin seddini ordurur.
artik cini yaglamasi cok guclesen birzi han bu ise cok kizarak, hain bir intikam plani kurar. badireye bir haber guvercini yollayarak, sonunda kalbinin sesine kulak verdigini, badire'yi sevdigini ve cin seddi uzerinde kusluk vakti bulusmak istedigini belirtir. buyuk bir hevesle cin surlari uzerinde butun gece bekleyen badire, kusluk vakti birzi han'i karsisinda gorunce sevincten deliye doner. birzi han asagidan badire'ye kollarina atlamasini, onu tutacagini ve sonsuza dek asktan cildiracaklarini soyler. onca yigidin sehvetten aklini basindan alan badire, bu kez ayni derde kendi tutulmus, mantigini yitirmistir ve kendini surlardan asagiya birakarak, yasamina son verir. turkcedeki badire atlatmak deyimi de zaten buradan gelir.
fakat fani yasaminda bile kotu ruhlarla bu kadar icice yasayan bir villain'in oyle kolay kolay yok olmasi beklenemez. kizgin ruhu intikamci bir spectera donuserek, hem birzi han'in hem de tum suphanogullarinin asla yakasini birakmayacaktir.
Kaynak:
Ek$i Sözlük
~ Twilight ~
JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso
HPC'deki 1. yılım :P XD
«
Yanıtla #593 :
Mart 08, 2008, 15:38:30 »
Esra abla;
Gerçekten ne olduğunu bilemediğimiz bir çok şey oldu.Belki bir yanlış anlama,belki kırgınlık,belki çekingenlik..Kulüp ilk açıldığı zamanlarda hatta konuşmaya başladığımız zamanlarda sanki birbirimizi daha önceden tanıyormuş gibiydik.Fakat daha sonra araya yoğun sınavlar,hiç bitmeyen dertlerimiz karıştı.Fakat biz sınavımız ya da bir derdimiz olduğu zaman birbirimizi dinler,teselli edebilmek uğruna sözler söylerdik.Ben hálá nerede koptuğumuzu anlayamadım.Aslında söylediklerin bana da değildi belki ama ben biraz da kendi üzerime alındım.Neticede biz bir aile kadar yakın davranıyoruz birbirimize.Eski neşemize,dostluğumuza en yakın zamanda kavuşuruz umarım.Hepinizi çok çok seviyorum
Büşra;
Çok güzel yazmışsın.Evet,farkettik hepimiz bir şeyler olduğunu.Baharın doğaya verdiği neşesi umarım hepimizin farkındalığını yerine getirir.Ben de uzun zamandır kafamı dinlemek,gerçekten neler hisettiğimi anlamak istiyorum ama bir şeyler bunu yapmama engel oluyor.Sanki bunu yaparsam her şeyi daha anlayabileceğimin farkında bu duygum.Bazen ne olup bittiğini bilmemek bizleri daha mutlu kılar.
Belki bu sözlerim çok saçma geldi sizlere.Ama neler hissettiğimi kelimelere dökmeye çalıştım ve sanırım pek anlatamadım
Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.Hepinizi çok seviyorum
esn
filalayka
Sıcak Çikolata
«
Yanıtla #594 :
Mart 08, 2008, 15:49:41 »
buketçim ben sana bir şey demedim canım bu kulüptekilere değildi söylediğim sözler bizi bu hallere düşürenlereydi..ben seninle öm ile konuşacağım bunları..
biz gerçekten de çok yakınzı ve hiç bir şey bizi tabi ki ayıramaycak..ben de seni çok seviyorum..tekrar ediyorum kulüpteki kimse üstüne alınmasın bunları alan,kendine bilen anlayacaktır zaten..
büşracım süpersin.
bahar hepimize ve tabiki kulübümüze neşe versin..
hsyn
Kakao
«
Yanıtla #595 :
Mart 08, 2008, 16:08:37 »
ne bu ya bi yas havasıdır gidiyo, kim öldü
hadi canlanın meleğlerim, bahar geldi, çiçekler açtı, börtü böcekler çıktı neşelenin hadi!!
bakın size bana geçenlerde gelen bi msjı yazayım...
'tavuklar çiçek açmış, ellerinde poğaça; madem yüzme bilmiyordun, neden çıktın ağaca; alakaya maydanoz, bu ne biçim lacivert, sizi çok özledim, yaşasın cumhuriyet''
bunu son zamanlarda bi yerde kullandım ama nerde kullandım hatırlamıorm
nys bunun bi önemi yok, siz mutlu olun yeter
There are signs on the Ring
Which makes me feel so down
There's one to enslave all Rings
To find them all in time
And drive them into darkness
Forever they'll be bound
Three for the Kings
Of the elves high in light
Nine to the mortal
Which cry..
esn
filalayka
Sıcak Çikolata
«
Yanıtla #596 :
Mart 08, 2008, 16:23:13 »
aşkım süpersin geldin dağıttın bakıyorum ortamı yine
bahar gelmişte valla pek göremiyorduk
neyse arkadaşlar bizi anlatan bir şiirimizde var artık.elif senden bunu ilk mesaja yazmanı rica ediyorum
ben vericem milletin raporlarını girmeyin siz siteye daha..
eh madem milleti kulübe toplamam için böyle bir mesaj gerekiyormuş keşke daha önce yapsaymışım.zeynep in finallleri başadı ve canım arkadaşım kriz geçiriyor..zeynep kolay gelsin sana canım benim.
hüseyin öss için başvurusunu yapmadı daha şikayet ediyorum
kulüp olarak onu dövememiz gerekiyor.ders de çalışmıyor ayrıca
elif ve ben mi..sormayın bence..ikimizde aynı ödevlerle boğuşuyoruz..incelenecek makaleler,araştırılacak konular,dövülecek hocalar..her neyse şu anda hocalarıma saydırmak istemiyorum onun için bu konuyu çabuk geçeceğim..
vizeleri olan diğer kulüp üyelerine ve öss başvuruları için deliren arkadaşlarıma bol bol şans diliyorum
«
Son Düzenleme: Mart 08, 2008, 16:24:51 Gönderen: esn
»
JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso
HPC'deki 1. yılım :P XD
«
Yanıtla #597 :
Mart 08, 2008, 16:28:15 »
hücuuuuummmmm
hüzeyin abi pazartesi gününe başvuru kağıdını göreceğiz karışmıyorum..ve de niçin ders çalışmıyorsun
(kendine bak sen Buket
)
beden eğitiminden 90 aldım..basketboldu ve
ona
rezil oldum
utanıyorum kendimden
hsyn
Kakao
«
Yanıtla #598 :
Mart 08, 2008, 16:34:40 »
yapmayın ama ya tmm alcam pztesiye, acelesi yoktu
(esra göstercem ben sana...)
tmm tmm çalışcam, baskı yok baskı yok
sen de çalış bak, yoksa dayak yicez
beden eğitimi değil mi ya yata yata geçersin
There are signs on the Ring
Which makes me feel so down
There's one to enslave all Rings
To find them all in time
And drive them into darkness
Forever they'll be bound
Three for the Kings
Of the elves high in light
Nine to the mortal
Which cry..
esn
filalayka
Sıcak Çikolata
«
Yanıtla #599 :
Mart 08, 2008, 16:37:10 »
hüseyin bana söz verdi zaten değil mi hüseyin
bundan sonra daha çok çalışıcak ve pazartesi günü formu alıcak
hele bir yapmasın diyeceğim iki çift laf var kendisine..bana şunu yap bunu yap demesini biliyor
göreceğiz bakalım kolaymıymış milletin dediğini yapmak
görücem o formu valla yakanı bırakmam zor kurtulursun benden
canım 90 almışsın neden utanıyorsun onu anlamadım.o şahısda bilsin kıymetini basketboldan öyle bir not almak kolay mı
benim notlarım 80 in üzerine geçmezdi hiç bir zaman.sağolsun sözlü notları kurtarırdı beni
yata yata geçersin öyle mi hüseyin kendi adına konuş bence
Sayfa:
1
...
37
38
39
[
40
]
41
42