Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 11, 2008, 20:51:37  

Sayfa: 1 ... 23 24 25 [26] 27 28 29 ... 134   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kampüs Kulübü  (Okunma Sayısı 37731 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #375 : Ocak 22, 2008, 16:34:53 »

Bu sene tekrar sınava gireceğim nasıl olacak diye sormayın bir fikrim yok gelmişim 29 yaşına mezun olalı 10 küsür yıl olmuş sen tuttur 2.üniversite diye iyimi. Acayip yok memuriyetimi etkileyecekmiş yok katsayı puanlaması yok şunu etkileyecekmiş öff be öfff.2 yada 4 yıl daha öğrenci ol  Ağlayan  Ağlayan bakalım daha kaç üniversite bölüm bitereceğim bu uygulamalardan dolayı.Bu müfredatı bulanın..... Ağlayan

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Kampüs Kulübü
« Eklendi: Ekim 11, 2008, 20:51:37 »

JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

HPC'deki 1. yılım :P XD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #376 : Ocak 22, 2008, 17:02:39 »

aii 2. üniversite..hayallerim Aww tabi nerddeeee daha liseye yeni başlayan biri için 2. üniversite Gözlerini Deviren

ayşe ablacım üzülme yaa..akıl yaşta değil baştadır..sen yaparsın korkma..hızlandırılmış kurslar var..hem sen yine 2. üniv istiyosun..ya ben napayım,evde ablam ilk üniv bitmeden 2. için hazırlanıyo..psikolojim bozuldu yaa Acayip  ..

herkesin nefret ettiği bi hoca var sanırım..bizim de bugün coğrafyacı sınıf başkanına saydı sövdü  <.< sinir oldum <.< Kızgın ..dilekçe toplıcaz artık..tüm öğrenciler şikayetçi ondan  Kararsız

edit:ortak sınavlardan nefret ediyorum Kızgın Kızgın Kızgın Kızgın
Sürgün Melek
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #377 : Ocak 22, 2008, 21:02:13 »

Ayşe ablacım başarılar dileyeyim sana umarım kazanırsın  Sarılan
Buket  dilekçe filan vermeyin benden söylemesi sizin başınıza bela olur , bizimde öle bi girşimimiz olmuştuda bi zamanlar  Aww Sonra fena çektiriyolar  Terleyen Burnundan fitil fitil getiriyolar  Hede Hödö
Allaaa herkesin mi geometricisi böyledir kardeşim  Kızgın  Dil Çıkaran Bizim ki de bi halt anlatamıyor sorunun yarısına kadar geliyo eee anladınız siz gerisini çözersinniz diyip bırakıyor  Kararsız

Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz.
Bir ömür karşılığı, bir ömür yani.
Ne saçma...
Bahar mıdır bizi bu hale getiren?
Galiba.

~Can Yücel
hp_life
Fan of 405 & dD
Kakao

<o> 405 <o>

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #378 : Ocak 22, 2008, 21:06:53 »

Bu sene tekrar sınava gireceğim nasıl olacak diye sormayın bir fikrim yok gelmişim 29 yaşına mezun olalı 10 küsür yıl olmuş sen tuttur 2.üniversite diye iyimi. Acayip yok memuriyetimi etkileyecekmiş yok katsayı puanlaması yok şunu etkileyecekmiş öff be öfff.2 yada 4 yıl daha öğrenci ol  Ağlayan  Ağlayan bakalım daha kaç üniversite bölüm bitereceğim bu uygulamalardan dolayı.Bu müfredatı bulanın..... Ağlayan

ama şansın baya yüksek marissa abla,liseler bu sene süper liselerden başka mezun vermiyor Gülümseyen
10 yıl sonra sınava girmek baya zor olsa gerek..kolay gelsin iyi şanslar Sırıtan

Allaaa herkesin mi geometricisi böyledir kardeşim  Kızgın  Dil Çıkaran Bizim ki de bi halt anlatamıyor sorunun yarısına kadar geliyo eee anladınız siz gerisini çözersinniz diyip bırakıyor  Kararsız
bizim de öle bi kimyacımız var..soruyu anlatıyo 'gerisi matematik' diyip bırakıyor..hoppalaa.ama ben seviyorum kadını gene de Gülümseyen

CC
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #379 : Ocak 22, 2008, 21:12:09 »

Ben de, ben de. Fraktal, Ünv. Hazırlık

One little Sailor boy left all alone;
He went out and hanged himself and then there were none.
Gria_Himonas
Gria - Grii - Görüya - Gıveya - Gırüü - Griş - Ciria
Has Türk Kahvesi

Yakışmaz mı İstanbul bize?

kadrican_ve_saz_arkadaslari@windowslive.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #380 : Ocak 22, 2008, 21:19:19 »

Başarılar Marissa Aww Herşey gönlünce olsun ^^

İstemiyorum seni <.<

~ Twilight ~

hsyn
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #381 : Ocak 22, 2008, 21:22:50 »

gel gel sende üye ol Kahkaha

allah kolaylık versin ya, işte yurdumun gereksiz gerekliliklerinden biri, el mahkum inş istediğin gibi olur... Gülümseyen

There are signs on the Ring
Which makes me feel so down
There's one to enslave all Rings
To find them all in time
And drive them into darkness
Forever they'll be bound
Three for the Kings
Of the elves high in light
Nine to the mortal
Which cry..
Sophie Cornica
Sophié Angelique Cornica
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #382 : Ocak 22, 2008, 21:27:30 »

bizim de öle bi kimyacımız var..soruyu anlatıyo 'gerisi matematik' diyip bırakıyor..hoppalaa.ama ben seviyorum kadını gene de Gülümseyen

aa hp_life yoksa sen bizim okuldasın da haberim mi yok Dil Çıkaran bizim kimyacıyla sizin kimyacı kardeş olsa gerek Dil Çıkaran

~T.T~
hp_life
Fan of 405 & dD
Kakao

<o> 405 <o>

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #383 : Ocak 22, 2008, 21:30:17 »

aa hp_life yoksa sen bizim okuldasın da haberim mi yok Dil Çıkaran bizim kimyacıyla sizin kimyacı kardeş olsa gerek Dil Çıkaran

sanmıyorum Sırıtan ama bütün kimyacılar aynı olsa gerek Sırıtan

CC
esn
filalayka
Sıcak Çikolata

derler ki bir yerden sonra acımaz daha fazla...

esraesra69@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #384 : Ocak 22, 2008, 21:30:55 »

hede hödö öhöm ehem ben geldiiiiim Hede Hödö  efem mümkün mertebe yokluğumu farketmiş iyiki kurtulduk bu esradan ya da oo esra hangi cehennemde demiş olabilersiniz  her ihtimal için yine de ben geldiiiiim Sırıtan

efem serkan sana dicek bir kaç sözüm var bi zahmet spoiler a bakıver hayatım <.<

(göstermek/gizlemek için tıkla)

nesem diğerlerine gelince sınavlarım bitmiş bulunmakta ve bütün derslerimi sorumluluk duygusu gelişmiş bir öğrenci olarak geçmiş bulunmaktayım Hede Hödö  alkış kendime ama di mi Alkış Alkış Alkış  nese sınavı bitmeyen hele ki şu dönemde denemelerle boğuşmak zorunda kalan bütün kampüs kulübü delilerine bol bol başarılar diliyor  sınavlardan kurtulan  arkadaşlarıma da  kocaman bir geçmiş olsun diyorum Sarılan

yasemin   hoşgeldin  Sarılan

ayşe ablacım kolay gelsin valla sana ne diyim keşke böle olmasaydı ama olmuş sıkma canını sen bu cafeyi idare ettikten sora onlar senin için çocuk oyuncağı Sarılan

« Son Düzenleme: Ocak 22, 2008, 21:46:48 Gönderen: esn » Logged

aragorn
KaLpSiZ AdaM....
Sıcak Çikolata

Son sarkımın sözlerindeyim...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #385 : Ocak 22, 2008, 22:14:16 »

öncelikle esra

son 2 sınavım kaldı ve notlarım ii gidiyo Allah bozmasın insallah bu sene bitcek okul sonra ver elini izmir tabi dualarınızla..Bu arada ayse abla üzülme o kadar mesleğin var senin hobi olarak okuyosun  biz napalım ne meslek var ne bişey oku oku nereye kadar...

Uyuştur Kanımı , Başımı döndür...
Yatır DizLerine Ömrümü söndür...
Çekme DudakLarını Dudağımdan.....
Nefesim KesiLsin...     Öperek ÖLdür... !
Sürgün Melek
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #386 : Ocak 22, 2008, 23:02:19 »

Bizim fizikçiyi hatırladım sen böyle deyince  Dil Çıkaran

Hoş geldin Fraktal  Sarılan ne güzel üye sayımız gittikçe artıyor.

Esra ablacım tekrar hoş geldin  Sarılan Zeynep abla nerde yahu kaç gündür yok  Acayip

Ne saçma...
Galiba.

~Can Yücel
JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

HPC'deki 1. yılım :P XD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #387 : Ocak 22, 2008, 23:03:46 »

anaaamm esra abla gelmiş..ben de seni bekliyordum..dedim sınavları bitince uğrar buraya da Sırıtan

Alıntı

ama şansın baya yüksek marissa abla,liseler bu sene süper liselerden başka mezun vermiyor Gülümseyen
10 yıl sonra sınava girmek baya zor olsa gerek..kolay gelsin iyi şanslar Sırıtan

sadece düz liseler değil,geçmişi olan okullardan da sınava gircekler var Kararsız (puff ne cümle ama, yani çoook önceden olan okullardan da var)

başat hoşgeldin Hede Hödö

zeynep abla izmire gitti..ailesiyle vakit geçireceğinden yanımıza uğramıyo Dil Çıkaran  yakın bir zamanda(2-3 gün)burda olur Sırıtan
« Son Düzenleme: Ocak 22, 2008, 23:04:38 Gönderen: JuliaSirius » Logged
esn
filalayka
Sıcak Çikolata

derler ki bir yerden sonra acımaz daha fazla...

esraesra69@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #388 : Ocak 22, 2008, 23:14:00 »

vaaaaaaaay serkan bekleriz gel ya konya seni bekliyor zaten ne zamandır Hede Hödö  tmm şaka yaptığını biliom benimki muhabbet olsun işte Sırıtan

evet zeynep izmirde dört gözle bekliyoruz kendisini Sarılan

allam elif  çok sevinecek burası çok kalabalık oldu Sırıtan  hoşgeldiniz arkadaşlar Sarılan

Sürgün Melek
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #389 : Ocak 22, 2008, 23:17:07 »

Kaç kişi olduk biz yahu  Kahkaha Sayıyorum ben az merak ettim  Hede Hödö Sanada sevindim ne güzel sorunsuz olarak geçmişsin  Sırıtan
Elif ablayada moral olur ne güzel sayımızın artması
söylemeyi unutmusum kalan sınavlarında başarılar elif abla Sarılan

edit :19 kişi olmuşuz  Kahkaha
« Son Düzenleme: Ocak 22, 2008, 23:19:56 Gönderen: Sürgün Melek » Logged

Ne saçma...
Galiba.

~Can Yücel
Sayfa: 1 ... 23 24 25 [26] 27 28 29 ... 134   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: