Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #375 : Ocak 22, 2008, 16:34:53 » |
|
Bu sene tekrar sınava gireceğim nasıl olacak diye sormayın bir fikrim yok gelmişim 29 yaşına mezun olalı 10 küsür yıl olmuş sen tuttur 2.üniversite diye iyimi.  yok memuriyetimi etkileyecekmiş yok katsayı puanlaması yok şunu etkileyecekmiş öff be öfff.2 yada 4 yıl daha öğrenci ol  bakalım daha kaç üniversite bölüm bitereceğim bu uygulamalardan dolayı.Bu müfredatı bulanın..... 
|
|
|
|
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #377 : Ocak 22, 2008, 21:02:13 » |
|
Ayşe ablacım başarılar dileyeyim sana umarım kazanırsın Buket dilekçe filan vermeyin benden söylemesi sizin başınıza bela olur , bizimde öle bi girşimimiz olmuştuda bi zamanlar  Sonra fena çektiriyolar  Burnundan fitil fitil getiriyolar  Allaaa herkesin mi geometricisi böyledir kardeşim  Bizim ki de bi halt anlatamıyor sorunun yarısına kadar geliyo eee anladınız siz gerisini çözersinniz diyip bırakıyor 
|
|
|
|
|
|
Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. Bir ömür karşılığı, bir ömür yani. Ne saçma... Bahar mıdır bizi bu hale getiren? Galiba. ~Can Yücel
|
|
|
hp_life
Fan of 405 & dD
Kakao

<o> 405 <o>
|
 |
« Yanıtla #378 : Ocak 22, 2008, 21:06:53 » |
|
Bu sene tekrar sınava gireceğim nasıl olacak diye sormayın bir fikrim yok gelmişim 29 yaşına mezun olalı 10 küsür yıl olmuş sen tuttur 2.üniversite diye iyimi.  yok memuriyetimi etkileyecekmiş yok katsayı puanlaması yok şunu etkileyecekmiş öff be öfff.2 yada 4 yıl daha öğrenci ol  bakalım daha kaç üniversite bölüm bitereceğim bu uygulamalardan dolayı.Bu müfredatı bulanın.....  ama şansın baya yüksek marissa abla,liseler bu sene süper liselerden başka mezun vermiyor  10 yıl sonra sınava girmek baya zor olsa gerek..kolay gelsin iyi şanslar  Allaaa herkesin mi geometricisi böyledir kardeşim  Bizim ki de bi halt anlatamıyor sorunun yarısına kadar geliyo eee anladınız siz gerisini çözersinniz diyip bırakıyor  bizim de öle bi kimyacımız var..soruyu anlatıyo 'gerisi matematik' diyip bırakıyor..hoppalaa.ama ben seviyorum kadını gene de 
|
|
|
|
|
|
CC
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #379 : Ocak 22, 2008, 21:12:09 » |
|
Ben de, ben de. Fraktal, Ünv. Hazırlık
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #380 : Ocak 22, 2008, 21:19:19 » |
|
Başarılar Marissa  Herşey gönlünce olsun ^^ Ben de, ben de. Fraktal, Ünv. Hazırlık İstemiyorum seni 
|
|
|
|
|
|
~ Twilight ~
|
|
|
|
hsyn
|
 |
« Yanıtla #381 : Ocak 22, 2008, 21:22:50 » |
|
Ben de, ben de. Fraktal, Ünv. Hazırlık
gel gel sende üye ol  Bu sene tekrar sınava gireceğim nasıl olacak diye sormayın bir fikrim yok gelmişim 29 yaşına mezun olalı 10 küsür yıl olmuş sen tuttur 2.üniversite diye iyimi.  yok memuriyetimi etkileyecekmiş yok katsayı puanlaması yok şunu etkileyecekmiş öff be öfff.2 yada 4 yıl daha öğrenci ol  bakalım daha kaç üniversite bölüm bitereceğim bu uygulamalardan dolayı.Bu müfredatı bulanın.....  allah kolaylık versin ya, işte yurdumun gereksiz gerekliliklerinden biri, el mahkum inş istediğin gibi olur... 
|
|
|
|
|
|
There are signs on the Ring Which makes me feel so down There's one to enslave all Rings To find them all in time And drive them into darkness Forever they'll be bound Three for the Kings Of the elves high in light Nine to the mortal Which cry..
|
|
|
|
|
hp_life
Fan of 405 & dD
Kakao

<o> 405 <o>
|
 |
« Yanıtla #383 : Ocak 22, 2008, 21:30:17 » |
|
sanmıyorum  ama bütün kimyacılar aynı olsa gerek 
|
|
|
|
|
|
CC
|
|
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #385 : Ocak 22, 2008, 22:14:16 » |
|
öncelikle esra yav ne oluyo bak cuma konyaya gelcem para bırakcam memleketine ne bu sinir yaaa hem kızlarım diosun sende kızsın ve sanada diyorum (saka yaptımmmmm..)neyse klubümü cinsiyet ayrımı yapmadan seviyorum (çok konusanları dahada çok seviyorum.Öm konusuna gelirsek ben öm almayı severim atarsan m.olurum. son 2 sınavım kaldı ve notlarım ii gidiyo Allah bozmasın insallah bu sene bitcek okul sonra ver elini izmir tabi dualarınızla..Bu arada ayse abla üzülme o kadar mesleğin var senin hobi olarak okuyosun biz napalım ne meslek var ne bişey oku oku nereye kadar...
|
|
|
|
|
|
Uyuştur Kanımı , Başımı döndür... Yatır DizLerine Ömrümü söndür... Çekme DudakLarını Dudağımdan..... Nefesim KesiLsin... Öperek ÖLdür... !
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #386 : Ocak 22, 2008, 23:02:19 » |
|
Allaaa herkesin mi geometricisi böyledir kardeşim  Bizim ki de bi halt anlatamıyor sorunun yarısına kadar geliyo eee anladınız siz gerisini çözersinniz diyip bırakıyor  bizim de öle bi kimyacımız var..soruyu anlatıyo 'gerisi matematik' diyip bırakıyor..hoppalaa.ama ben seviyorum kadını gene de  Bizim fizikçiyi hatırladım sen böyle deyince  Hoş geldin Fraktal  ne güzel üye sayımız gittikçe artıyor. Esra ablacım tekrar hoş geldin  Zeynep abla nerde yahu kaç gündür yok 
|
|
|
|
|
|
Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. Bir ömür karşılığı, bir ömür yani. Ne saçma... Bahar mıdır bizi bu hale getiren? Galiba. ~Can Yücel
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #387 : Ocak 22, 2008, 23:03:46 » |
|
anaaamm esra abla gelmiş..ben de seni bekliyordum..dedim sınavları bitince uğrar buraya da  Bu sene tekrar sınava gireceğim nasıl olacak diye sormayın bir fikrim yok gelmişim 29 yaşına mezun olalı 10 küsür yıl olmuş sen tuttur 2.üniversite diye iyimi.  yok memuriyetimi etkileyecekmiş yok katsayı puanlaması yok şunu etkileyecekmiş öff be öfff.2 yada 4 yıl daha öğrenci ol  bakalım daha kaç üniversite bölüm bitereceğim bu uygulamalardan dolayı.Bu müfredatı bulanın.....  ama şansın baya yüksek marissa abla,liseler bu sene süper liselerden başka mezun vermiyor  10 yıl sonra sınava girmek baya zor olsa gerek..kolay gelsin iyi şanslar  sadece düz liseler değil,geçmişi olan okullardan da sınava gircekler var  (puff ne cümle ama, yani çoook önceden olan okullardan da var) başat hoşgeldin  zeynep abla izmire gitti..ailesiyle vakit geçireceğinden yanımıza uğramıyo  yakın bir zamanda(2-3 gün)burda olur 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 22, 2008, 23:04:38 Gönderen: JuliaSirius »
|
|
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #388 : Ocak 22, 2008, 23:14:00 » |
|
vaaaaaaaay serkan bekleriz gel ya konya seni bekliyor zaten ne zamandır  tmm şaka yaptığını biliom benimki muhabbet olsun işte  evet zeynep izmirde dört gözle bekliyoruz kendisini  allam elif çok sevinecek burası çok kalabalık oldu  hoşgeldiniz arkadaşlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #389 : Ocak 22, 2008, 23:17:07 » |
|
Kaç kişi olduk biz yahu  Sayıyorum ben az merak ettim  Sanada sevindim ne güzel sorunsuz olarak geçmişsin  Elif ablayada moral olur ne güzel sayımızın artması söylemeyi unutmusum kalan sınavlarında başarılar elif abla  edit :19 kişi olmuşuz 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 22, 2008, 23:19:56 Gönderen: Sürgün Melek »
|
|
|
|
|
|