|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #345 : Ocak 20, 2008, 13:55:13 » |
|
Açıklamalar için teşekkür ederim  Benim dün denemem vardı. Berbattı ya  İlk defa Türkçe' den 10 yanlış yaptım  Hala şoktayım :S
|
|
|
|
|
|
~ Twilight ~
|
|
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #346 : Ocak 20, 2008, 14:00:59 » |
|
benim bu haftasonu 3 tane denemem vardı..ve bugünkü kötüydü  80 soruda ortalama kaç net en iyisi  ilk kez 5 şıklı deneme çözdüm  çok güzeldi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #347 : Ocak 20, 2008, 17:34:56 » |
|
benim bu haftasonu 3 tane denemem vardı..ve bugünkü kötüydü  80 soruda ortalama kaç net en iyisi  ilk kez 5 şıklı deneme çözdüm  çok güzeldi  lisedeyken ilk çözdüğüm denemede 5 şık olduğu için çok garibime gitmişti şimdide 4 şık görünce garipsiyorum.Bizimde bu hafta full deneme var her gün Valla 80 sorudan demişsin kaç net iyidir sorulara bağlıdır o yav ama senin an az en kötü 60 tane çıkartman gerek 
|
|
|
|
|
|
Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. Bir ömür karşılığı, bir ömür yani. Ne saçma... Bahar mıdır bizi bu hale getiren? Galiba. ~Can Yücel
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #348 : Ocak 20, 2008, 18:30:08 » |
|
ufff klüpte bayan çok olunca muhabbet çok oluyo ucunu kaçırdım walla en son msj ı 16. sayfaya atmısım gerçektende bu kızlar çok konusuyolar yaaaa......
|
|
|
|
|
|
Uyuştur Kanımı , Başımı döndür... Yatır DizLerine Ömrümü söndür... Çekme DudakLarını Dudağımdan..... Nefesim KesiLsin... Öperek ÖLdür... !
|
|
|
|
hsyn
|
 |
« Yanıtla #349 : Ocak 20, 2008, 18:37:25 » |
|
ufff klüpte bayan çok olunca muhabbet çok oluyo ucunu kaçırdım walla en son msj ı 16. sayfaya atmısım gerçektende bu kızlar çok konusuyolar yaaaa......
sanırım bu sözler çok başını ağrıtcak  kızlar görmesin 
|
|
|
|
|
|
There are signs on the Ring Which makes me feel so down There's one to enslave all Rings To find them all in time And drive them into darkness Forever they'll be bound Three for the Kings Of the elves high in light Nine to the mortal Which cry..
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #350 : Ocak 20, 2008, 19:02:14 » |
|
haklısın walla ama napiim söz agızdan çıktı bi kere şimdi değiştir yapma delikanlılığa yakısmaz hem klübümüzün kızları anlayıslıdır  şimdiden basladım yağlama faaliyetlerine..
|
|
|
|
|
|
Uyuştur Kanımı , Başımı döndür... Yatır DizLerine Ömrümü söndür... Çekme DudakLarını Dudağımdan..... Nefesim KesiLsin... Öperek ÖLdür... !
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #351 : Ocak 20, 2008, 21:37:38 » |
|
haklısın walla ama napiim söz agızdan çıktı bi kere şimdi değiştir yapma delikanlılığa yakısmaz hem klübümüzün kızları anlayıslıdır  şimdiden basladım yağlama faaliyetlerine.. nee  biz mi çok konuşuyoruz  yoksa siz mi uzun zamandır yoksunuz  esra abla duymasın valla  zaten zeynep abla öldürcek bizi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hsyn
|
 |
« Yanıtla #352 : Ocak 20, 2008, 21:39:23 » |
|
haklısın walla ama napiim söz agızdan çıktı bi kere şimdi değiştir yapma delikanlılığa yakısmaz hem klübümüzün kızları anlayıslıdır  şimdiden basladım yağlama faaliyetlerine.. hepsi ö.m. a tutuyomuş seni, sölemediklerini bırakmıyolarmış fln  anlayış gösterirler ya(inş  )
|
|
|
|
|
|
There are signs on the Ring Which makes me feel so down There's one to enslave all Rings To find them all in time And drive them into darkness Forever they'll be bound Three for the Kings Of the elves high in light Nine to the mortal Which cry..
|
|
|
|
_starlight_
|
 |
« Yanıtla #353 : Ocak 20, 2008, 22:53:30 » |
|
kızlarıma laf yokk!  ben kaçtım 
|
|
|
|
|
|
Tek bir oyun, Sonra kalkıp gidersin.And July 27, 2008...
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #354 : Ocak 21, 2008, 14:08:53 » |
|
Cidden çok konuşuyoruz ama yav  Şimdi aksini inkar edemicem  Hatta en geveze kulüp bizim kulüp  Biz birbirimizi çok sevdiğimiz için bu kadar çok konuşma gereği duyuyoruz  Bizim gibi bi kulüp var mı be Elif abla sende bi görünüp bi kayboluyosun 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 21, 2008, 14:10:21 Gönderen: Sürgün Melek »
|
|
Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. Bir ömür karşılığı, bir ömür yani. Ne saçma... Bahar mıdır bizi bu hale getiren? Galiba. ~Can Yücel
|
|
|
|
_starlight_
|
 |
« Yanıtla #355 : Ocak 21, 2008, 15:37:01 » |
|
Cidden çok konuşuyoruz ama yav  Şimdi aksini inkar edemicem  Hatta en geveze kulüp bizim kulüp  Biz birbirimizi çok sevdiğimiz için bu kadar çok konuşma gereği duyuyoruz  Bizim gibi bi kulüp var mı be Elif abla sende bi görünüp bi kayboluyosun  pıtırcıkımmm yirim vallah seni  hepinizi çok seviyorum arada giriyorum moral oluyor  yine kaçtım
|
|
|
|
|
|
Tek bir oyun, Sonra kalkıp gidersin.And July 27, 2008...
|
|
|
|
Raziel Neith
|
 |
« Yanıtla #356 : Ocak 21, 2008, 19:35:53 » |
|
ah ah (bu bir iç çekişdir  ) ne uzun zaman olmuş girmeyeli özlemeişim sizi, Elif sen kaybolup giriyorsun hiç değilse ama onu bıle yapamayanlar var baksana (şekil a  ) ben şunu farkettim şu kadarcık mesaj arasında herkes herkesin bölümünü falan bılıyor ama ben malumunuz yenı bılmıyorsunuz bende kendimi bir araya katıyım diyorum ve katıryorum ;P efendim şimdik ben nacizane bir liseden mezun olmuş herkesin yaptığı gibi bir dersanede hayatının baharını söndüren bir öss mağduruyum ;P istediğim bölüm öyle waow sen neymişsin falan dedirticek bir bölüm değil hatta herkesin dudak büküceğine inandığım bir mesleği istemekteyim. Araştırmacı tarihçi olamayı diliyor ve istiyorum. Hayaller ve istekler işte
|
|
|
|
|
|
…. - Şu hayatın ölümle beslendiği klişesi yine... - Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #357 : Ocak 21, 2008, 21:17:44 » |
|
Off OFFF karnemde fizik bir olduğu için ve adam 60 vermediği için taktir alamıyormmmm 
|
|
|
|
|
|
B'Ware: She's BACK!!!...Third Time's The Charm...  | Twilight | Twilight | Twilight | 
|
|
|
|
hsyn
|
 |
« Yanıtla #358 : Ocak 21, 2008, 21:29:36 » |
|
Off OFFF karnemde fizik bir olduğu için ve adam 60 vermediği için taktir alamıyormmmm  :/ takma kafaya ya ikinci dönem o 60 vermeyen fizikçiye inat daha çok kas ve bu sefer fizik notunu düzelt  L2deyken benm de ilk dönem fiziğim 1di, ikinci dönem 4 yapmıştım  eminim sende bunun gibi yapabilirsin  yeter ki iste..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #359 : Ocak 21, 2008, 21:48:52 » |
|
Saol  cesaret ve örnek verdiğin için...
|
|
|
|
|
|
B'Ware: She's BACK!!!...Third Time's The Charm...  | Twilight | Twilight | Twilight | 
|
|
|
|