|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #195 : Ocak 15, 2008, 17:18:13 » |
|
ouff ben buraya en son ne zaman mesaj atmıştım yaa ne kadar çok konu konuşmuşsunuz  yabancı kaldım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #196 : Ocak 15, 2008, 17:23:57 » |
|
üzülme sen hemen şimdi olayları çözersin  hepimiz parça parça atmak zorunda kalıyoruz öyle olunca konu birikiyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_starlight_
|
 |
« Yanıtla #197 : Ocak 15, 2008, 18:04:31 » |
|
adım serkan sormanız ayıp olmaz benim sölemememem ayıp oldu sanırım bu arada bölüm hakkında bilgi yetmezzzzzzz bana bilgiye açım ben .....Bi kimyacılarınızla görüşseniz de haber verseniz bana
bu arada su anda finali olan herkese başarılar....
zönk  yav ben kimyanın k'sinden anlamam ki nasıl konuşulur ne sorulur hiç bilmem tutulur kalırım  neyse finallerim bitsin bilgi edinicem ama kimyacılarla görüşme üzerine söz veremem  esn bunu sen oku: tabiki mühendislik istiyorum ya senimi kırcam o starligt da anlamadan dinlemeden iddiaya giriyo starlight buda senin: ne mühendisliği ya tabiki bölüm istiyorum hem mühendislik bile istesem bölüm derim senin için o esn de anlamadan dinlemeden iddiaya giriyo ya cık cık cık.... ahahaha buna koptum vallahi  ama starlight benim litfen ımaaa o da holy_solemn  artıııı isimlerinizi öğrenin artııık öyleyse başlıklarda nicklerin yanına ünv. ve bölümlerin yanı sıra isimlerimizin de yazılmasını oylamanıza sunuyorum bilgilerinize ne de olsa bizim paylaşımlarımız arkadaşlıklarımız kahretsin çok fiyakalı oldu ouff ben buraya en son ne zaman mesaj atmıştım yaa ne kadar çok konu konuşmuşsunuz  yabancı kaldım  üzülme buketçim yetişirsin ya  baksana muhabbet hiç bitmiyo ki ben bile bir geliyorum amanııınnn  ama canlarım ya kulübümüzde böyle muhabbet etmeniz o kadar hoşuma gidiyo ki  kampüs dediğin böyle olur  aaiiii iyi ki kurmuşum ben burayıııı 
|
|
|
|
|
|
Tek bir oyun, Sonra kalkıp gidersin.And July 27, 2008...
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #198 : Ocak 15, 2008, 18:19:15 » |
|
öyleyse başlıklarda nicklerin yanına ünv. ve bölümlerin yanı sıra isimlerimizin de yazılmasını oylamanıza sunuyorum bilgilerinize ne de olsa bizim paylaşımlarımız arkadaşlıklarımız kahretsin çok fiyakalı oldu ben tamam diyorum çünkü sanırım hala ismini bilmediğim kişiler var  bir anket açsana elif fena olmaz klübümüzün ilk anketi olur ayrıca evet hayatım iyi ki kurmuşun bu kulübü hayatım ellerine,yüreğine,beynine sağlık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #200 : Ocak 15, 2008, 18:42:02 » |
|
yaz gitsin ya itirazı olanı aramızda hallederiz biz  sen varken kim itiraz edebilir ya  zaten fazla kimse yok şu anda cafede yarın sürpriz olur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hsyn
|
 |
« Yanıtla #201 : Ocak 15, 2008, 19:12:54 » |
|
slm arkadaşlar ben hüseyin  kulübe yeni katıldım sayılır  összedeyim, geçen sene girdim, istediğim yerler olmadı, bu sene bi daha deniyorum  katılıyorum ya isimleri yazalım, resmi bi kulüp olsun 
|
|
|
|
|
|
There are signs on the Ring Which makes me feel so down There's one to enslave all Rings To find them all in time And drive them into darkness Forever they'll be bound Three for the Kings Of the elves high in light Nine to the mortal Which cry..
|
|
|
|
_starlight_
|
 |
« Yanıtla #202 : Ocak 15, 2008, 19:16:24 » |
|
slm arkadaşlar ben hüseyin  kulübe yeni katıldım sayılır  összedeyim, geçen sene girdim, istediğim yerler olmadı, bu sene bi daha deniyorum  katılıyorum ya isimleri yazalım, resmi bi kulüp olsun  hoşgeldiiin  evet isimlerinizi yazın  lakiiin isimlerini bilmediğim bir iki üye buldum  şoklardayım hep sorarım ben hayret  demek ki vizelere falan denk gelmiş  neyse öm atıcam halledicem canım nolcak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #203 : Ocak 15, 2008, 19:53:32 » |
|
hoşgeldin hüseyin kulübümüze  ben esra  bak elif isimleri yazman iyi olmuş öğrenicez şimdi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_starlight_
|
 |
« Yanıtla #204 : Ocak 15, 2008, 20:29:59 » |
|
hoşgeldin hüseyin kulübümüze  ben esra  bak elif isimleri yazman iyi olmuş öğrenicez şimdi  ne demek conem hir zıman 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #205 : Ocak 15, 2008, 20:39:50 » |
|
arkiler ben cafeden girdiğim için günde 3-4 kes giriom malum ögrenci evi internet yok ... o yüzden siz bana msjları atın biriktirin ben toplu olarak cvplarım hepsini bu arada iddia kısmını karıstırdıgım için üzgünüm ya ben bitek elifin ismini biliyom(onuda yanlıs biliyom galiba) bence herkes attığı msj ın altına ismini yazsın ebn baslatıyım bari: ''serkan''
|
|
|
|
|
|
Uyuştur Kanımı , Başımı döndür... Yatır DizLerine Ömrümü söndür... Çekme DudakLarını Dudağımdan..... Nefesim KesiLsin... Öperek ÖLdür... !
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #206 : Ocak 15, 2008, 23:12:22 » |
|
Ne kadar çok şey yazmışsınız öyle siz  Hoş geldin hüseyin  Şimdi de ben hasta oldum sanırım  Zamanımın büyük kısmını bol bol uyumakla geçiriyorum  Keşke hep hasta olsam  Ve isimlerin ilk sayfaya yazılması iyi olmuş  bu arada alakasız bi şey ama imzalarımız süper olmuş 
|
|
|
|
|
|
Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. Bir ömür karşılığı, bir ömür yani. Ne saçma... Bahar mıdır bizi bu hale getiren? Galiba. ~Can Yücel
|
|
|
|
_starlight_
|
 |
« Yanıtla #207 : Ocak 15, 2008, 23:57:43 » |
|
arkiler ben cafeden girdiğim için günde 3-4 kes giriom malum ögrenci evi internet yok ... o yüzden siz bana msjları atın biriktirin ben toplu olarak cvplarım hepsini bu arada iddia kısmını karıstırdıgım için üzgünüm ya ben bitek elifin ismini biliyom(onuda yanlıs biliyom galiba) bence herkes attığı msj ın altına ismini yazsın ebn baslatıyım bari: ''serkan'' sorun değil serkan zamanın oldukça gir ve üye isimleri başlıkta bulunmaktadır arkadaşlar duyrulur Ne kadar çok şey yazmışsınız öyle siz  Hoş geldin hüseyin  Şimdi de ben hasta oldum sanırım  Zamanımın büyük kısmını bol bol uyumakla geçiriyorum  Keşke hep hasta olsam  Ve isimlerin ilk sayfaya yazılması iyi olmuş  bu arada alakasız bi şey ama imzalarımız süper olmuş  canımmm geçmiş olsun  neyse isimlerden memnun herkes  evet imzalarımız süper oldu ve benim muhteşem buluşum code ile birlikte isteyen imzamızdaki kutudan kopyala yapıştır yapıp hemen kendine birer imza edinebilir  kampüsçülerin dikkatine
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #208 : Ocak 16, 2008, 12:57:19 » |
|
hatice önce geçmiş olsun  ayrıca o keşke her zaman hasta olsam gibi yanlış bir cümleyi kullanma tutar falan  korkarım ben aşkım sana bişi olmasın  elifcim kırk sefer tekrar tekrar yaptım ama oldu imzayı ekledim valla bu imzayı yapan herkesin ellerine sağlık hakkaten manyak bişi olmuş  ben senin zaten o muhteşem zekanı biliyorum burda da gösterdin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JuliaSirius
|