|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #588 : Haziran 30, 2008, 22:26:21 » |
|
TOPLANTI SORUNSALIArkadaşlar,ben Çınarcık'a gitmeden evvel bir toplanalım diyorum. (4 Temmuz) Cuma saat 18.00 müsait olursanız süper olur.Olmadı burdan mazeretinizi paylaşıp günü yine ayarlamaya çalışırız.Ama cuma olsa iyi olur. Toplantılar msn üzerindendir! Toplantılara katılabilmeniz için msn adreslerinizi vermeniz gerekmektedir!!!Edit:40.sayfamız kutlu mutlu olsun 40+1 kere maşallah  Ertesi gün vizem var  O sebeple arkadaşımda olacağım ders çalışmak için  Ben yokum
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
|
|
|
|
hjglas_potter_begum
|
 |
« Yanıtla #591 : Temmuz 01, 2008, 09:56:06 » |
|
Ben yazlıkta olabirm  Katılmaya çalışırım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
darkkphonix
|
 |
« Yanıtla #594 : Temmuz 01, 2008, 12:22:26 » |
|
Ben de 6 da işten çıkıcam =/ 8 de evde olurum Bunu Cmst ye alsak ? ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #595 : Temmuz 01, 2008, 12:57:51 » |
|
|
|
|
|
|
|
yazan bir yazar!Resimciğe tıklasana bi I saw Susie sitting in a shoe shine shop. Where she sits she shines, and where she shines she sits. (Tam olarak okuyabilenden diksiyon dersi istiyorum  )
|
|
|
|
mirabillis_92
|
 |
« Yanıtla #596 : Temmuz 01, 2008, 13:48:51 » |
|
TOPLANTI SORUNSALIArkadaşlar,ben Çınarcık'a gitmeden evvel bir toplanalım diyorum. (4 Temmuz) Cuma saat 18.00 müsait olursanız süper olur.Olmadı burdan mazeretinizi paylaşıp günü yine ayarlamaya çalışırız.Ama cuma olsa iyi olur. Toplantılar msn üzerindendir! Toplantılara katılabilmeniz için msn adreslerinizi vermeniz gerekmektedir!!!Edit:40.sayfamız kutlu mutlu olsun 40+1 kere maşallah  benim için bir problem yok gibi  ama bi sorun olursa-misafirliğe falan bi yere gitmezsek ben katılırım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karamela Sepeti
|
 |
« Yanıtla #598 : Temmuz 01, 2008, 13:57:42 » |
|
Arkadaşlar pazartesine alıyorum,çoğu kişi o gün de uygun olabilir herhalde.Aman ben yazlığa gitmeyeyimde.Gitsemde başkalık yapacak kişi kendini piliyor. Yukarıyı pzt. olarak editliyorum  (bu cmt şeyhler yok,haftaya cmt de ben yokum  )
|
|
|
|
|
|
Tvilaylay lomm 
|
|
|
|
|