Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 11, 2008, 01:52:23  

Sayfa: 1 ... 20 21 22 [23] 24 25 26 ... 28   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Formula 1 Sevenler Kulübü  (Okunma Sayısı 11117 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
alonso_624
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #330 : Haziran 20, 2008, 20:17:00 »

ilk antreman turuna baktığımda Alonso yine ortalarda kalıcak, podyumda göremicez diye düşünürken ikinci antreman turuna baktığımda şok oldum  Şaşırmış Birinci olmuş  Acayip

Hakeden kazansın  Hede Hödö

Fernando Alonso.. Champion!

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Formula 1 Sevenler Kulübü
« Eklendi: Ekim 11, 2008, 01:52:23 »

Nepenthe
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #331 : Haziran 21, 2008, 16:46:42 »

yaşasın Kimi polde Alkış 2. cepte massa var ve 3. hamilton oldu ama tabi cezadan dolayı yarışa 13. sırada başlıcak 4. sırada da alonso var massa'nın boyun ağrıları yavaş yavaş geçiyomuş Kimi memnundu araçtan ve hamilton performansından memnun değildi takımdan özür dilemesi gerekiyomuş Kahkaha bide Kimi serbest antremanlar sonrası düzenlenen sürücüler toplantısına geç geldiği için 5000 euro ödeme cezası almış  Kararsız
« Son Düzenleme: Haziran 21, 2008, 16:49:21 Gönderen: _özge_ » Logged

İnsanlığın bugüne dek önemle düşünüp durduğu şeyler gerçek bile değildir, kuruntudur yalnızca; daha sert deyimiyle, o sapına dek zararlı, hasta yaratıkların bozulmuş içgüdülerinden doğan yalanlardır.
alonso_624
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #332 : Haziran 21, 2008, 17:01:07 »

İzleyemedim ya  Ağlayan  Ağlayan

Yarın mutlaka izlicem. Alonso 4.  Sırıtan Bakarsınız Hamilton yine önünü görmez kaza yapar, Alonso podyuma çıkar  Kahkaha  Kahkaha Buyrun sonuçlar:

1  K. Räikkönen Ferrari  1:16.449
2  F. Massa Ferrari  1:16.490
3  L. Hamilton McLaren  1:16.693
4  F. Alonso Renault  1:16.840
5  J. Trulli Toyota  1:16.840
6  H. Kovalainen McLaren  1:16.944
7  R. Kubica BMW  1:17.037
8  M. Webber Red Bull  1:17.233
9  D. Coulthard Red Bull  1:17.426
10  T. Glock Toyota  1:17.596
11  N. Piquet jr. Renault  1:15.770
12  N. Heidfeld BMW  1:15.786
13  S. Vettel Scuderia Toro Rosso  1:15.816
14  S. Bourdais Scuderia Toro Rosso  1:16.045
15  N. Rosberg Williams  1:16.235
16  K. Nakajima Williams  1:16.243
17  J. Button Honda  1:16.306
18  R. Barrichello Honda  1:16.330
19  G. Fisichella Force India F1  1:16.971
20  A. Sutil Force India F1  1:17.053

bide Kimi serbest antremanlar sonrası düzenlenen sürücüler toplantısına geç geldiği için 5000 euro ödeme cezası almış  Kararsız

Bunun haberi de burda:

Raikkonen'e 5000 Avro Para Cezası

Son Dünya Şampiyonu Kimi Raikkonen, dün yapılan resmi basın toplantısına geç kalması gerekçesiyle 5000 Avro para cezasına çarptırıldı.

2008 FIA Formula 1 Sportif Kurallarının 37.1 maddesine göre bu ceza gerektiriyor ve sonuç olarak Raikkonen 5000 Avro ödeyecek.

Isabelle Bristow Vaughn
...I am the Great Cornholio...
Sıcak Çikolata

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #333 : Haziran 21, 2008, 20:43:42 »

Bugün annemle konuşurken keşke Kimi polde olsa dedim, başka şey istesem olacakmış Hede Hödö Gerçi sonra bişey daha istedim, benim için çok önemli bişeydi ve o da oldu sanırım, dün akşam da çok dua ettim n'oldu, bu aralar maşallah Hede Hödö Kimi kazansın o zaman Sırıtan

I'm an animal, better set me free

Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GOD
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

Okulum çok yoğun değil(o yoğun aslında, ben değilim), sadece bazen gülmekten karnıma ağrılar girdiği için eskisi kadar sık gir(e)meyeceğim sanırım. Karın ve kaba kaslarımın biraz rahatlaması gerekiyormuş.
derhavril
Cliff...
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #334 : Haziran 21, 2008, 23:46:03 »

Massa'm be! Dil Çıkaran polde de olsan olurdu ya inşallah 1.sin  Hede Hödö

Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta...

Discovery
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #335 : Haziran 22, 2008, 09:17:31 »

İnşallah Alo sorun yaşamaz..

Isabelle Bristow Vaughn
Sıcak Çikolata

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #336 : Haziran 22, 2008, 16:58:01 »

Heyecanlı, atraksiyonlu bir yarış değildi, Kimileri için pek bir şanssız bir yarış oldu hatta Hede Hödö Ama en azından dediği gibi puan açısından da, takım açısından da(özellikle takım açısından) iyi bir yarıştı. Massa'nın kazanmasına sevindim. Hamilton'ın da puan alamamasına sevindim açıkçası Hede Hödö Yarışın tek atraksiyonu Trulli - Kovalainen aksiyonuydu. Honda'nın başına gelen iğrenç olaya da ayrı üzüldüm. Bir de tabii Räikkönen'in yarışın neredeyse sonlarında düşen egzos borusu da ayrı bir olay Hede Hödö Button'ın neden ayrış dışı kaldığını anlayamadım Hede Hödö

sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

Okulum çok yoğun değil(o yoğun aslında, ben değilim), sadece bazen gülmekten karnıma ağrılar girdiği için eskisi kadar sık gir(e)meyeceğim sanırım. Karın ve kaba kaslarımın biraz rahatlaması gerekiyormuş.
derhavril
Cliff...
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #337 : Haziran 22, 2008, 17:05:46 »

Yeni lider Massa
Formula 1 Fransa Grand Prix'sini Ferrari'nin Brezilyalı pilotu Felipe Massa kazanırken, takım arkadaşı Kimi Raikkonen ikinci oldu. Bu sonuçla Massa, pilotlar sıralamasında ilk sıraya yerleşirken, 'duble' yapan Ferrari de rakipleriyle arasını açtı.

Formula 1'de sezonun 8. yarışı olan Fransa Grand Prix'sini yarışa ikinci cepte başlayan Ferrari pilotu Felipe Massa kazandı. Bu sezon 3 yarış kazanan ilk pilot olan Massa, şampiyona liderliğine yükseldi.

Yarışa ilk cepte başlayan Ferrari'nin diğer pilotu Kimi Raikkonen ise, iyi start alarak uzun süre yarışı ilk sırada götürdükten sonra, yaşadğı mekanik problemler nedeniyle yavaşlamaya başladı. Attığı hızlı turlarla aradaki farkı kapatarak takım arkadaşını yakalayan Felipe Massa, yarışın tamamlanmasına 32 tur kala liderliği ele geçirdi.

Kalan bölümde takım arkadaşı ile arasında farkı açmaya başlayan başarılı pilot, çizgiyi ilk sırada geçerek kolay bir zafer kazandı. Bu zaferle birlikte pilotlar sıralamasında Lewis Hamilton ve Robert Kubica'yı geride bırakan Massa, birinci sıraya yerleşti.

Yaşadığı mekanik problemler nedeniyle liderliği takım arkadaşına kaptırmasına rağmen 3. sıradaki Jarno Trulli'nin kendisini yakalamasına izin vermeyen Kimi Raikkonen, yarışı 2. sırada tamamlayarak pilotlar sıralamasında bir basamak yükselerek 43 puanla 3.'lüğe yerleşti.

alıntıdır..
...

pek heyecanlı geçmedi ama Massa'm kazandı. Dil Çıkaran  Button ben de pek anlayamadım Kararsız .Hamilton ise  Sırıtan

Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta...

Isabelle Bristow Vaughn
Sıcak Çikolata

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #338 : Haziran 22, 2008, 17:20:00 »

Alıntı
Yaşadığı mekanik problemler nedeniyle liderliği takım arkadaşına kaptırmasına rağmen

Kaptırmadı, bıraktı efem onu da belirtmek lazım Hede Hödö O durumda iyi de yaptı, Massa zaten birkaç tura kalmadan geçecekti. Sonuçta takım arkadaşı, Ferrari için iyi oldu, birşey de değişmedi gerçi yine ilk 2 olacaktı. Pilotlar klasmanında puanlar çok yakın. Her şey değişebilir, herkesin lehine de dönebilir. Şimdiden hiçbirşey belli değil, böylesi daha güzel bence Hede Hödö

sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

alonso_624
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #339 : Haziran 22, 2008, 18:10:57 »

Yine izleyemedim, yine izleyemedim  Ağlayan Şu hafta boyu başıma gelenleri tahmin bile edemezsiniz  Ağlayan

1  F. Massa Ferrari  1:31:50.245
2  K. Räikkönen Ferrari  + 17.984
3  J. Trulli Toyota  + 28.250
4  H. Kovalainen McLaren  + 28.929
5  R. Kubica BMW  + 30.512
6  M. Webber Red Bull  + 40.304
7  N. Piquet jr. Renault  + 41.033
8  F. Alonso Renault  + 43.372
9  D. Coulthard Red Bull  + 51.072
10  L. Hamilton McLaren  + 54.521
11  T. Glock Toyota  + 57.738
12  S. Vettel Scuderia Toro Rosso  + 58.011
13  N. Heidfeld BMW  + 1:02.013
14  R. Barrichello Honda  + 1 laps
15  K. Nakajima Williams  + 1 laps
16  N. Rosberg Williams  + 1 laps
17  S. Bourdais Scuderia Toro Rosso  + 1 laps
18  G. Fisichella Force India F1  + 1 laps
19  A. Sutil Force India F1  + 1 laps

Bu ne hal ya..  Ağlayan Massa'ya sevindim  Alkış ama Alonso yorumsuz  <.< Yarışa hamilton 10 sıra geriye gidince 3. başladı ancak kaçıncı oldu? 8  pehh Dudaklarını Mühürlemiş
« Son Düzenleme: Haziran 22, 2008, 18:11:48 Gönderen: alonso_624 » Logged

alessia
Köpüklü Kapuçino

Queen B

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #340 : Haziran 25, 2008, 12:18:54 »

ben izledim ve sinir krizine girdim resmen yarıştan sonra bu kadar da olmaz ki, yarış kesin raikkonen in derken.... neyse ki 2. oldu o kadar yavaşlamasına rağmen,umarım bir daha böyle sorunlar çıkmaz

"Ben yalnız ve yalnız onu,böylesine içten, böylesine derinden severken,
ondan başka birini ne tanıyor, ne biliyorken, ne de başka birine sahipken,
nasıl olup da bir başkası onu sevebiliyor, sevmeye yelteniyor?"

'Genç Werther'in acıları' GEOTHE
Nepenthe
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #341 : Haziran 25, 2008, 19:40:12 »

FIA 2009 takvimini açıkladı

FIA 2009 sezonunu geçici takvimini açıkladı. Buna göre gelecek sezon, beklendiği gibi Abu Dhabi Grand Prix'inin de yarışlara ev sahipliği yapacağı doğrulanmış oldu.

2009'da sezon yine Mart sonuna doğru Avustralya'da başlayacak ve Kasım ayında Abu Dhabi'de sona erecek. Yeni takvimde bu sezonkinden farklı olarak 1 yarış daha fazla olacak.

Türkiye Grand Prix ise Mayıs ayından tekrar Ağustos ayına alındı. Ayrıca, İngiltere GP de, Fransa'daki yarışın önüne alındı.

Geçici 2009 takvimi şöyle :

29 Mart          Avustralya
5 Nisan           Malezya
19 Nisan         Bahreyn
10 Mayıs         İspanya
24 Mayıs         Monako
7 Haziran        Kanada
21 Haziran      İngiltere
28 Haziran      Fransa
12 Temmuz     Almanya
26 Temmuz     Macaristan
9 Ağustos       Türkiye
23 Ağustos     Avrupa (Valencia)
6 Eylül            İtalya
13 Eylül          Belçika
27 Eylül          Singapur
11 Ekim          Japonya
18 Ekim          Çin
1 Kasım          Brezilya
15 Kasım        Abu Dhabi
« Son Düzenleme: Haziran 26, 2008, 14:19:19 Gönderen: _özge_ » Logged

İnsanlığın bugüne dek önemle düşünüp durduğu şeyler gerçek bile değildir, kuruntudur yalnızca; daha sert deyimiyle, o sapına dek zararlı, hasta yaratıkların bozulmuş içgüdülerinden doğan yalanlardır.
Isabelle Bristow Vaughn
Sıcak Çikolata

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #342 : Haziran 25, 2008, 19:54:03 »

Bence hiç güzel olmadı Hede Hödö Gene çok sıcakta olacak, gene gören çöl zannedecek. Böyle iyiydi, yağmur yağarsa diye heyecan da oluyordu.. Neyse artık ne fark eder..

sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

alonso_624
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #343 : Haziran 25, 2008, 21:59:29 »

Bence mayısta kalabilirdik  Kararsız Alıştırmıştım kendimi mayıs ayına  Hede Hödö 11 mayıs, 11 mayıs diye az dolaşmadım  Sırıtan Bu sene soğuktu esintiliydi biraz orası ama ağustostakinden iyidir diye düşünüyorum. Hernyse gülü seven dikenine katlanır  Hede Hödö ne kadar sıcakta olsa soğukta olsa gitmek isteyen yine gider Gülümseyen

Not: Son yarış Brezilya değil  Şaşırmış  Acayip
« Son Düzenleme: Haziran 25, 2008, 22:01:09 Gönderen: alonso_624 » Logged

derhavril
Cliff...
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #344 : Haziran 25, 2008, 22:06:07 »

çok sıcak olacak ya  Hede Hödö keşke daha erken olsaydı.  Gözlerini Deviren

Sayfa: 1 ... 20 21 22 [23] 24 25 26 ... 28   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: