|
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #1367 : Ocak 11, 2008, 21:24:21 » |
|
sen sirius la remus un aykırı ilişkilerini afişe etmek zorunda mısın bakim?
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #1368 : Ocak 11, 2008, 21:26:25 » |
|
sen sirius la remus un aykırı ilişkilerini afişe etmek zorunda mısın bakim? Aaa sonunda kabul ettin yani  Seni seviyorum Fraktal 
|
|
|
|
|
|
~ Twilight ~
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #1369 : Ocak 11, 2008, 21:28:58 » |
|
Ne münasebet! Etmedim, etmiyorum, etmem, etmiyeceğim. Sirius' un ne hali varsa görsün; ama Lupe kendi cinsiyle ilgilenmiyor işte
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #1371 : Ocak 13, 2008, 15:22:42 » |
|
hiiiiiiiiiiii  love:  allahım Gria bunlar harikaaaa !!! özellikle de spoilerlar  iyi ki spoiler yapmışın açarken ne kadarlar güzeller acaba dedim kiiii müthiş çıktılar  keşke sirius ve onun bilemediğiz sevdiği ile de resimleri olsa ya da Julia ile  neyse fraktal sana da teşekkürler  amaaa bakayım en son hanginiz yollamışsınız ? Gria 'nınkiler daha güzel ne diyeyim  [ bunun üstüne artık senin de benimkiler daha güzel diyip bir kaç resim daha yollamanı hayal ediyorum da  ] ikinize de teşekkürlerrrrrr  ama Gria ilk spoiler neydi öyle  yanlış mı anladım  onlar sirius ve lupin mi 
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
siriusblack_hedo
|
 |
« Yanıtla #1372 : Ocak 13, 2008, 17:15:40 » |
|
offf yaa resimler harika resmen ağlattı beni ellerinize sağlıkk arkadaşımmm.
|
|
|
|
|
|
!!!!!!!!KaLbİmİ Ve rUhUmU VeRmİŞtİm GeRi AlIyOrUm!!!!!!!! (Sirius Black ve Çapulcular hayran klübü)
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #1373 : Ocak 13, 2008, 17:31:03 » |
|
hiiiiiiiiiiii  love:  allahım Gria bunlar harikaaaa !!! özellikle de spoilerlar  iyi ki spoiler yapmışın açarken ne kadarlar güzeller acaba dedim kiiii müthiş çıktılar  keşke sirius ve onun bilemediğiz sevdiği ile de resimleri olsa ya da Julia ile  neyse fraktal sana da teşekkürler  amaaa bakayım en son hanginiz yollamışsınız ? Gria 'nınkiler daha güzel ne diyeyim  [ bunun üstüne artık senin de benimkiler daha güzel diyip bir kaç resim daha yollamanı hayal ediyorum da  ] ikinize de teşekkürlerrrrrr  ama Gria ilk spoiler neydi öyle  yanlış mı anladım  onlar sirius ve lupin mi  Evet  Saçmalık di mi? Şimdi haber çeviriyorum, bitirince ben de eklerim; ama benimkiler daha güzel işte
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #1374 : Ocak 13, 2008, 17:34:45 » |
|
çevirmede kolay gelsin  hehe resimleri bekliyorum merakla ama ben onları artık bir dahaki girişte görebileceğim  neyse sirius ve lupin  hala inanamıyorum
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #1377 : Ocak 23, 2008, 19:47:50 » |
|
Bana ne konulsun  92 sayfa olmuş insanlar görsün hıh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #1378 : Ocak 23, 2008, 19:54:46 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #1379 : Ocak 25, 2008, 11:10:10 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|