|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #30 : Ocak 31, 2008, 05:35:36 » |
|
benide alın aranısa lütfeennn
bu arada bir arkadaş niye dublör kullanıyorlar fln demş.benim bildiğim kadarıyla her sahne önce dublörle sonra gerçek oyuncularla çekilir. ışığı mışığı zamazingoları ayarlamak için.
ben ilk önce tonksu hiç hayal ettiğim gibi bulmamıştım ama sanırım bunda resimlerin fln etkisi var çünkü dvd de hareketleri de görüntüsü de tam tonks gibiydi.(hogwarts turundan bahsediyorum) bide bir röportajını fln izledim natalia aslında tonksa baya benziyormuş bence .yeni farkettim hareketleri fln aynı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tonksss
Süt
KayßedeßiLecegim ßir $ey Yokken Kendimi Kayßettim
|
 |
« Yanıtla #31 : Şubat 07, 2008, 16:21:11 » |
|
yha bn de kulübe katılmak istioommm ne yapmam gerek?  yardım ederseniz sewinirim ayrıca resimler çok hoşşş  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tonksss
Süt
|
 |
« Yanıtla #32 : Şubat 07, 2008, 16:25:23 » |
|
natalie tena tam da hayalimdeki tonks! yha tonks 5.filmde çok az göründü neden öle yha!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tonksss
Süt
|
 |
« Yanıtla #33 : Şubat 19, 2008, 19:08:00 » |
|
ayy çok teşekkür ederiimm  kulübe üye olmuşumm  bnde birkaç tonks resmi var? isteyen varsa gönderebilirim?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Isla
|
 |
« Yanıtla #34 : Şubat 19, 2008, 19:51:03 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #35 : Haziran 13, 2008, 19:03:31 » |
|
Kulüp başkanı uzun süredir ilgilenmediği için kulüp kilitlenmiştir.Kulubü devam ettirmek isteyen arkadaşlar ö.m ile bildirsin yoksa silinecektir.
|
|
|
|
|
|
 Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #36 : Haziran 15, 2008, 12:49:02 » |
|
Yeni başkanınız hayırlı olsun.Kulubünüz açılmıştır.
|
|
|
|
|
|
 Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
|
|
|
|
|
lost angel
Şeker

¤¤never forget¤never forgive¤¤SkAnDeR kEyNeS!!
|
 |
« Yanıtla #38 : Haziran 18, 2008, 13:19:48 » |
|
bilmiyorum alındımmı ama bende biraz resim eklimm dedim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lost angel
Şeker

|
 |
« Yanıtla #40 : Haziran 18, 2008, 16:15:59 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 18, 2008, 16:35:29 Gönderen: lost angel »
|
|
|
|
|
lost angel
Şeker

|
 |
« Yanıtla #41 : Haziran 18, 2008, 16:37:02 » |
|
buda hepimizin bildiği şeyler ama olsun  Tonks Harry Potter serisinin 5. si olan Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığında ortaya çıkan bir seherbaz aynı zamanda bir yoldaşlık üyesidir. Tonks bir Metamorfmagus’tr. Yani kendini değiştirebilme yeteneğine sahiptir. Örneğin farklı duygular yaŞadığı zaman saç rengini değiştirebilmektedir Tonks ,Sirius Black'in kuzenidir.Annesi cadı,babası ise bulanıktır.Bu yüzden safkan Black ailesi tarafından kabul görmezler.teyzeleri onu asla kabul edilmediler. Bizzat voldemort Bellatrix'e hem nymphadora hem lupini öldürme görevini vermiştir. Çok sakar olmasıyla tanınır. Metamorfmagus olduğu için çaba harcamadan ve çalışmadan Biçim Değiştirme Sınavları'ndan her zaman en yüksek notları o alırdı. Ayrıca Tonks Remus Lupin'e aşıktır. Remus Lupin Nymphadora'yı sevdiği halde onun iyiliği için onunla birlikte olmaz ama sonra bu tutumdan vazgeçer ve onunla evlenir ve Teddy Lupin adında bir çocukları olur. Bu çocuk korkulduğu gibi bir kurt adam değil, bir Metamorfmagus’tur. Tonks ve Lupin tam mutluluğu yakalamışken Lupin ve Tonks Hogwarts'taki savaş sırasında ölür. Kocasını ararken Bellatrix Lestrange ile karşılaşan Tonks teyzesi tarafından öldürülür. Teddy Lupin'in vaftiz babası Harry'dir. Annesinin olan Andromeda, Sirius Black in en sevdiği kuzinidir. Babası Tedy Tonks'tur. İsimleri Gornuk, Griphook olan cincüceler ile biri Harry Potterın binasından yakın arkadaşı olan Dean Thomas olmak üzere iki bulanık (muggle doğumlu)ile beraber kaçarken Bellatrix (teyzesi) tarafından öldürülmüştür. Ayrıca asla sınıf başkanı olmamıştır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dora_mien
Süt
|
 |
« Yanıtla #43 : Temmuz 03, 2008, 13:51:24 » |
|
bn de katılabilir miyim aranızaa ?? 
|
|
|
|
|
|
DoRa&MieN
Çocuklar inanın,inanın çocuklar Güzel günler göreceğiz,güneşli günler Motorları maviliklere süreceğiz Güzel günler göreceğiz,güneşli günler...
|
|
|
|
|
|