Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 11, 2008, 21:03:00  

Sayfa: 1 2 3 4 [5]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: The Tudors Hayran Kulübü  (Okunma Sayısı 3740 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
melinda_HP
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #60 : Mart 25, 2008, 17:23:59 »

Ya şu Anne Boleyn'i oynayan hatunun yerine başkasını bulamamışlar mı? Anne esmer güzeliydi,böyle kedi gözlü bişey değil.Ha bir de Henry'in Mary ile olan ilişkisinden bahsetmediler dimi dizide Kahkaha Bu arada Anne Boleyn'in nasıl öldürüldüğünü de anlatıvereyim spoylırvari olur belkim Dil Çıkaran İddialara göre Anne,Henry'den son rica olarak ölümünün acısız olmasını ve Fransız bir kılıç ustası tarafından gerçekleştirilmesini istemiş.Henry de eşinin son isteğini kabul etmemezlik yapmamış tabii,hatta iyice acısız olsun diye Anne Kule'deyken dikkatini başka yöne çekmesi için nedimelerinden birini ayarlamış.Nedime Anne'in dikkatini çekince de kılıç ustası arkadan belirivermiş ve..Gerisi malum.Ayrıca Anne'nin hayaletinin hala Kule'de gezdiği söyleniyor Dil Çıkaran

Arkadas kusura bakma ama bastan sona sallamasyon nerden öğrendiysen Hede Hödö Terleyen
Henry zaten evliliğinin son dönemlerinde Anne den nefret eder duruma geliyor zina yaptı diye astıkları 4 adamdan sadece biriyle yapıyo oda zaten öz kardesi ensest ilişkiden den gidiyo asıl sucu o bu arada söliyim dedim:D.İdamınıda cok güzel seyrediyo beyefendi Dil Çıkaran

Kitabı okuyun Henry den nefret edersiniz hersey onun azgınlığından oluyor yani

Birde Anne nin kardesi sanırsam o siyah kıvırcık olanı baska bi resimde bir erkekle bakısan normalde gaydi ordan tahmin ediyorum:D

dizinin en büyük eksikliği mary den cok az bahsetmeleri henry den bir kız bir erkek cocuğu var hemde
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: The Tudors Hayran Kulübü
« Eklendi: Ekim 11, 2008, 21:03:00 »

Gria_Himonas
Gria - Grii - Görüya - Gıveya - Gırüü - Griş - Ciria
Has Türk Kahvesi

Yakışmaz mı İstanbul bize?

kadrican_ve_saz_arkadaslari@windowslive.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #61 : Mart 25, 2008, 18:57:12 »

Yaw ben kitabın 54. sayfasındayım; ama daha şimdiden nefret etmiş bulunuyorum Dil Çıkaran Henry' den değil kitaptan nefret ettim Dil Çıkaran Lan hangisi doğru bunların? :S Kitap mı doğruları söylüyor yoksa dizi mi? Bir damlacık aklım vardı o da gitti Dil Çıkaran

Kitapta sanki Mary Anne' in yerine geçmiş gibi :S Bir tuhaf, bir tuhaf sormayın Acayip Belki ileri doğru değişir bilmiyorum. Ama artık daha fazla okumayacağım. Şu kitap ödevim bitsin ondan sonra başlarım. Kitapta hiçbir şey yok aslında sırf merak ettiğim için okuyorum.

Henry' nin ablası Margaret' in adı kitapta Mary diye geçiyor zaten. Hangisi doğru şimdi burda?

Edit: Az önce araştırdım arkadaşlar. Margaret vatanına çok bağlı, ülke çıkarları için çalışan bir prensesmiş asıl tarihte. Dizide anlatılan Margaret' in hikayesi aslında Mary Rose Tudor' a aitmiş :S Yani Mary Rose Tudor, dizide Margaret olarak geçiyor. Amacınız ne ya? Dil Çıkaran Neden benim aklımı karıştırıyorsunuz ?! Zaten az önce Lineer Cebir çalıştım. Dalarım vallahi Dil Çıkaran

~ Twilight ~

Pure Perfection
Pörfekşın..Pür Pörfekşın. (H)
Demleme Çay

Ağlamak istiyorum sayın seyirciler .

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #62 : Mart 25, 2008, 21:19:59 »

Ya şu Anne Boleyn'i oynayan hatunun yerine başkasını bulamamışlar mı? Anne esmer güzeliydi,böyle kedi gözlü bişey değil.Ha bir de Henry'in Mary ile olan ilişkisinden bahsetmediler dimi dizide Kahkaha Bu arada Anne Boleyn'in nasıl öldürüldüğünü de anlatıvereyim spoylırvari olur belkim Dil Çıkaran İddialara göre Anne,Henry'den son rica olarak ölümünün acısız olmasını ve Fransız bir kılıç ustası tarafından gerçekleştirilmesini istemiş.Henry de eşinin son isteğini kabul etmemezlik yapmamış tabii,hatta iyice acısız olsun diye Anne Kule'deyken dikkatini başka yöne çekmesi için nedimelerinden birini ayarlamış.Nedime Anne'in dikkatini çekince de kılıç ustası arkadan belirivermiş ve..Gerisi malum.Ayrıca Anne'nin hayaletinin hala Kule'de gezdiği söyleniyor Dil Çıkaran

Arkadas kusura bakma ama bastan sona sallamasyon nerden öğrendiysen Hede Hödö Terleyen
Henry zaten evliliğinin son dönemlerinde Anne den nefret eder duruma geliyor zina yaptı diye astıkları 4 adamdan sadece biriyle yapıyo oda zaten öz kardesi ensest ilişkiden den gidiyo asıl sucu o bu arada söliyim dedim:D.İdamınıda cok güzel seyrediyo beyefendi Dil Çıkaran

Birde Anne nin kardesi sanırsam o siyah kıvırcık olanı baska bi resimde bir erkekle bakısan normalde gaydi ordan tahmin ediyorum:D

dizinin en büyük eksikliği mary den cok az bahsetmeleri henry den bir kız bir erkek cocuğu var hemde
Ahem,kitap kitap dediğin Boleyn Kızı ise o da bir yerde kurgu,yani tek bir kitap okudun diye aynen orada olduğu gibi yaşandı bunlar diyemezsin dimi?Ayrıca ben zaten "iddialara göre" dedim.Yani bu da kesin değil ama sadece bir iddia.Sallamasyon mallamasyon diye atlamadan araştırın biraz arkadaşım ya.Tek kaynaktan okuduğunla yetinirsen bilgi değil ezber olur o.

Ha bi de içimde kaldı,kitabın ingilizcesini de türkçesini de kaçırdığım bi şey olmasın diye 3-5 defa okudum.Biliyorum yani ne yazdığını söyleyeyim dedim.

Edit:Ayrıca Henry karısının ölümünü izlememiş,onun yerine tenis oynamayı tercih etmiştir.Bu da genel kültür olsun dedim Dil Çıkaran
« Son Düzenleme: Mart 25, 2008, 21:41:58 Gönderen: Pure Perfection » Logged

I am covered in skin,
No one gets to come in.
Pull me out from inside.
I am folded,and unfolded,and unfolding,
I am..
Colorblind.
Coffee black and egg white
Pull me out from inside,
I am ready,
I am ready
I am ready,I am fine.

~
"What do I look like? The Wizard of Oz ? You need a brain? You need a heart? Go ahead. Take mine. Take everything I have."
-JB
melinda_HP
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #63 : Mart 26, 2008, 17:35:41 »

Ahem,kitap kitap dediğin Boleyn Kızı ise o da bir yerde kurgu,yani tek bir kitap okudun diye aynen orada olduğu gibi yaşandı bunlar diyemezsin dimi?Ayrıca ben zaten "iddialara göre" dedim.Yani bu da kesin değil ama sadece bir iddia.Sallamasyon mallamasyon diye atlamadan araştırın biraz arkadaşım ya.Tek kaynaktan okuduğunla yetinirsen bilgi değil ezber olur o.

Ha bi de içimde kaldı,kitabın ingilizcesini de türkçesini de kaçırdığım bi şey olmasın diye 3-5 defa okudum.Biliyorum yani ne yazdığını söyleyeyim dedim.

Edit:Ayrıca Henry karısının ölümünü izlememiş,onun yerine tenis oynamayı tercih etmiştir.Bu da genel kültür olsun dedim Dil Çıkaran

Tek kitaptan değil internettende arastırma yaptım bayağı ki ben seni eleştirmiyodum söylediğin benm okuduklarıma göre sallamasyon olduğunu söyledimki doğru!
ayrıca okuduğunu söyliyeyimki demissin ama kitapta yazan o. yani ben değiştirerek yazcak halim yok bunun bana bi cıkarımı olur
Birde 'kitap kitap diye söleyip durduğun Boleyn kzımı' gibi çirkin bi ifade bos yere tatsızlık cıkartıcak birşey yani onun yerine 'Okuduğun kitap Boleyn kızımı' diyebilirsin sonucta burda yasanmıs olaylardan bahsediyoruz,bir fikri veya ifadeyi birbirimize kabul ettirmeye calısmıyoruz Kararsız

Bu aradaJen seymour yazılarda fln kahverengi die geciyodu yanlısmı biliyorum?
Laila
=P | =P | =P
UU Seherbazları
Demleme Çay

Colorful Sadness~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #64 : Mayıs 17, 2008, 23:35:43 »

efenim pek aktif bi üye olmadığımı biliyorum ama Terleyen bi imza yaptım, bence gayet hoş oldu, umarım siz de beğenirsiniz Terleyen

3 4 5 4 3

Hayranım sana Aslı!! Aww

Kurban bayramında görüşürüz :'(
Sayfa: 1 2 3 4 [5]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: