Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 25, 2008, 00:43:12  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: The Beatles Hayran Kulübü  (Okunma Sayısı 411 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Frank McCourt
Moda denilen şey o kadar çirkindir ki onu her altı ayda bir değiştirirler. (Oscar Wilde)
Role Playing
Telve

y@rock.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #15 : Mayıs 15, 2008, 22:35:32 »

lily james'i tebrik etmek lazım aslında. The Beatles ile Tokio Hotel en sevdiği iki grup. Çayla pilav gibi birşey.

“Müzik, izledikten bir saat sonra unutup hayatınıza aynen devam ettiğiniz o salak fimler gibi değildir. O sizi bir şeyler yapmak için ateşlendirmelidir. Sanatın, insanların bok içinde yüzmekten memnun olduğu şu dönemde herşeyi değiştirebileceğini düşünmek belki safça olabilir, ama Jack Nicholson’un One Flew Over the Cuckoo’s Nest'de dediği gibi: En azından denedim, kahretsin... En azından bunu da yapmış oldum...” (Darren White)
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: The Beatles Hayran Kulübü
« Eklendi: Temmuz 25, 2008, 00:43:12 »

Paul McCartney
dUygUsUz dUygU
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Warwick Avenue

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Mayıs 16, 2008, 11:02:46 »

beni de aranıza alınnn Dil Çıkaran babam sayesinde tanıdığım bir gruptur kendisi bidıls'ı çok sever.. iyiki de tanıtmış.. favori beatle'ım John Dil Çıkaran Paul'de var aslında pftt hepsini seviyorum Âşık şu sıralar sürekli lovely rita,meter maid dinliyorum o nasıl meter deyiştir be mita Dil Çıkaran
O nasıl erotik şarkıdır öyle lan, di mi Dil Çıkaran Sonundaki ah'lamalar oh'lamalar "lan nooliyi? yoksa?" konumuna düşürmekte insanı. Ama nedense Sgt. Pepper'ı dinlerken kasedi ileri sarar Lovely Rita'yı es geçerim. Direkman Good Morning Good Morning'e dalarım. Kusura bakmasın Paul.

BellaCiao
Demleme Çay

I love this pirate

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Mayıs 17, 2008, 20:54:41 »

lily james'i tebrik etmek lazım aslında. The Beatles ile Tokio Hotel en sevdiği iki grup. Çayla pilav gibi birşey.

bence de alakasız iki grup ama zevkler tartışılmaz tabii Sırıtan

~Gerçek Dostluk~<br />yorumlarınızı bekliyorum Cafemi Seviyorum ! Cafemi Seviyorum !

Yazlığa gidiyoruumm Dil Çıkaran
lily james
Şeker
**

Tokio Hotelllllllllllllll

busrarslan93@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Haziran 18, 2008, 14:22:37 »

pardon özür dilerim 1 aydır yoktum dicem ama zaten kimse yokmuş nerdesiniz yaaaaaaa
pardon da çok mu ilgilendirio bnm sevdiğim gruplar seni
bnm kimi sevip sevmediğim seni hiç ilgilendirmez insanların zevkini yargılayamazsın  Hede Hödö

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: