|
Pesimisticc
|
 |
« : Temmuz 09, 2008, 20:31:35 » |
|
Kulüp Yöneticileri: Pesimisticc(Meryem), Camellia(Şevval)Kulübün Kuruluş Amacı: Kulübümüzün amacı supernatural adlı diziyi seven insanları bir araya getirmek.Yapmak istediğimiz etkinlikler: Supernatural hakkında sahip olduğumuz her türlü bilgi, haber, resim vb. paylaşmak. Kulüp Kuralları:-Üye olmak isteyenler bana veya şevvale(Camellia) Ö.M atsınlar. - Alıntı yapılan haberlerin kaynağının belirtilmesi zorunludur!
Yeni kurallar!-4.Sezon hakkında bilgi içeren her türlü cümle, kelime, resim, hatta harf bile spoiler kapsamına girer. Bu tür bilgi içerikli mesajlar "kesinlikle" spoiler içine alınmak zorundadır. (Bi insana spoiler vermekten daha kötü bi şey yapamazsınız ciden yani lütfen dikkat edelim...) Onun haricinde(1.,2. veya 3.sezonları) spoiler içine almak zorunda değilsiniz. "ben bu bölümü izlememiştim" "insan bi spoiler'a alır" vb. tepkilere de kulak asmayın. Herkes nasıl izliyosa arkadaş ta öyle izlesin... -Çok büyük, sayfanın açılmasını güçleştirecek resimler de (ki genelde wallpaper'lar kasar interneti) spoiler içine alınabilir. Ama mutlaka resim olduğu belirtilmelidir. -Daha önce yapılan paylaşımı tekrar yapmayın. Bi zahmet önceki sayfalara şöyle bi göz atalım(özellikle yeni üye olan arkadaşlar için bu kural) 1 kere unutursunuz, 2 kere unutursunuz ama 3.de küsmece darılmaca yok... -Boş mesaj atmayalım. Yani bi avatar hatta ufacık bi resim de olsa bi şey koyalım yani. Bu konuda fazla baskı yapmak istemiyorum ama son zamanlarda boş mesajlarımız çoğaldı. (düşük çeneler topluluğuyuz resmen) -(Bir üyemizin isteği üzerine bu maddeyi ekliyorum.)Kulüpte lütfen güzel konuşalım. Kimse sizden TDK imla kılavuzuyla dolaşmanızı istemiyor. Sadece biraz dikkatli ve seviyeli olalım. Bu samimi olmayacağımız anlamına gelmiyor tabiki asla... Yani sokakta tikky tikky dolaşanlardan bi farkımız olsun. Örnek olalım... (Bu çok önemli kuralı hatırlattığı için berat ablama çok teşekkür ediyorum. ) Yarın itibariyle bu kurallar geçerli olmaya başlayacaktır. Lütfen kurallara uyalım, uymayanları uyaralım. Ama ben uyarmak zorunda kalmıyım lütfen... (şu anda en aktif kulüplerden biriyiz. Aktifliğimiz, kalitemizle olsun ) SPN kulübü bela ları sevsin yöneticiler üzülmesin istiyorum Maryler aldatılmasın ellenlar ş*rf*nt* durumuna düşmesin istiyorum meryemler jo'yu sevsin şevvaller üzülmesin istiyorum
Samlar johnlarla kavga etmesin Winchesterlar keyifli dakikalar geçirsin istiyorum azazeller ölsün iblisler cehennemin dibini boylasın istiyorum
Belalar deanların arabalarını çalmalarını sonlandırsın jolar avcılık ypamayı bıraksın deanlar belları ölümlere terk etmesin istiyorum
SPN'nin 4. sezonu artık çıksın artık SPN tr beklemesin istiyorum 4. sezon 1. bölümünü meryemler şevvaleere anlatsın istiyorum
by:CamelliaKatie Cassidy Hayran Kulübü
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 09, 2008, 19:13:11 Gönderen: Pesimisticc »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pesimisticc
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 09, 2008, 20:46:25 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çatalak06
Lost ~
Role Playing
Köpüklü Kapuçino

Peki Ben? Neden hala böyleyim?
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 09, 2008, 20:58:44 » |
|
Bende geldiiimm  Ay ay ben çıkmam bu kulüpten  Bu kulübü açma fikri benimde aklımdaydı yahu.  Erken davrandınız  Neyse işte ilk paylaşımlaaar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çatalak06
Lost ~
Role Playing
Köpüklü Kapuçino

|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 09, 2008, 21:07:18 » |
|
Hayır Dean benim.  Dean-->Gerçek adı: Jensen Ackles
Tam adı Jensen Ross Ackles,1 Mart 1978'de Dallas/Texas'ta dogdu.Gençken modellık yaptı,1997 yılında Llyod V. Berkener Hıgh School'dan mezun olduktan sonra dayd of our lives adlı dizide rol aldı.Bu diziden sonra Jensen,James Cameron'un Dark Angel adlı tv serisi için Vancouver'a gitti.2003'te Dawson's Creek adlı dizide C.J rolünü oynadı.2004'te Smallville adlı dizide oynamak için tekrar Vancouver'a geri döndü ve bu dizide Jason Teague adlı karakteri canlandırdı,son olarak 2005 yılında WB'nin yani korku serisi Supernatural'daki Dean Winchester karakteri ile ekranlara geri döndü. Sam-->Gerçek Adı:Jared Padalecki
Tam adı: Jared Tristan Padalecki
Doğum tarihi: 19 Temmuz 1982
Doğum yeri: Teksas, ABD
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.93
Kardeşleri: Jeff adında kendinden 4 yaş büyük bir abisi var ve Megan adında bir kız kardeşi var.
Arkadaşları: Gilmore Girls'teki rol arkadaşı Chad Michael Murray ve Supernatural'da birlikte rol aldığı Jensen Ackles kankaları. Ayrıca oyuncu Derek Lee Nixon ile de yakın arkadaş.
En sevdiği yemek: Cheeseburger ve çikolatalı dondurma
En etkilendiği film: 1997 yapımı Can Dostum (Good Will Hunting)
Oyunculuğa nasıl başladı: Oyunculuğa çocukken başlayanlardan. 12 yaşından beri oyunculuk dersleri alıyor.
Kendi ağzından: "Ailem, kariyerim ve arkadaşlarımla gayet mutluyum. En büyük korkum da bunlardan birini kaybetmek" diyor. Ayrıca herkese bir de mesajı var: "Sadece kendiniz olun. Böylece iyilikler gelip sizi bulur, bugün, yarın ya da gelecek yıl. Ama bir gün mutlaka..." diyor.
Filmografisi: "Supernatural", "Smallville", "Salvation", "New York Minute", "Gilmore Girls"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ron!_hermione!
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 09, 2008, 21:17:29 » |
|
şevvaal !!! nası Sam senin yaaa o beniim bi kereee kanıtıım bileem vaar!!
|
|
|
|
|
|
AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm 
|
|
|
|
|
|
|
|
ron!_hermione!
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 09, 2008, 21:31:27 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 09, 2008, 21:44:38 Gönderen: ron!_hermione! »
|
|
AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm 
|
|
|
çatalak06
Lost ~
Role Playing
Köpüklü Kapuçino

|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 09, 2008, 21:34:25 » |
|
ron!_hermione! açılmıyo sanırım resim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ron!_hermione!
|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 09, 2008, 21:40:02 » |
|
aay rezaletin bu kadarııı zaten ben ne zaman resim koymaya çalışsam olmuyo puuuufff 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|