|
|
|
|
|
Pesimisticc
|
 |
« Yanıtla #511 : Temmuz 23, 2008, 14:44:38 » |
|
Daha önce şeyetmiştim cnm geç kaldın  Arıca da cassie gıcık değil jo gıcık te o kaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Camellia
|
 |
« Yanıtla #512 : Temmuz 23, 2008, 15:11:11 » |
|
Daha önce şeyetmiştim cnm geç kaldın  Arıca da cassie gıcık değil jo gıcık te o kaa  hyr jo hiçte gıcık değil bi kerem ne gıcıklığını gördün hıh edit : sitey ikapatıyorum haberiniz olsun yok o giderse ben giderim fln hiç uğraşamam direk kapatıyorum kökten !!!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 23, 2008, 16:25:02 Gönderen: ginny hhr »
|
|
But I loved her first and I held her first And a place in my heart will always be hers From the first breath she breathed When she first smiled at me I knew the love of a father runs deep And I prayed that she'd find you someday But its still hard to give her away

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sylar
Süt
Dean & Sam Winchester
|
 |
« Yanıtla #517 : Temmuz 24, 2008, 13:06:15 » |
|
evet ya kimse gitmiyo  burdanda gidicem zaten bana göre değil buralar kim seferki beni laf olsun diye yok gitme yok oralar sensiz omaz bence olur  benim gibisini bulursunuz niye umutsuzluğa kapılıyosunuz sen zaten hiç bi yere gidemezsin hıh  şu anda giremiyosun hesabına da
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Camellia
|
 |
« Yanıtla #518 : Temmuz 24, 2008, 14:13:26 » |
|
evet ya kimse gitmiyo  burdanda gidicem zaten bana göre değil buralar kim seferki beni laf olsun diye yok gitme yok oralar sensiz omaz bence olur  benim gibisini bulursunuz niye umutsuzluğa kapılıyosunuz sen zaten hiç bi yere gidemezsin hıh  şu anda giremiyosun hesabına da kim demiş hıh
|
|
|
|
|
|
But I loved her first and I held her first And a place in my heart will always be hers From the first breath she breathed When she first smiled at me I knew the love of a father runs deep And I prayed that she'd find you someday But its still hard to give her away

|
|
|
|
Pesimisticc
|
 |
« Yanıtla #519 : Temmuz 24, 2008, 17:24:30 » |
|
Bunu dün yapmıştım ama unutmuşum  (her zamanki gibi  ) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Camellia
|
 |
« Yanıtla #520 : Temmuz 24, 2008, 21:30:51 » |
|
Bunu dün yapmıştım ama unutmuşum  (her zamanki gibi  )  yo gayet güzel  (yani benimkilerden  [bkz: imzam  ] )
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #521 : Temmuz 24, 2008, 21:37:03 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #523 : Temmuz 24, 2008, 21:49:01 » |
|
 Sağol:) gödneririm tabi böyle de kota dolacak ama.  hangi şarkı? ö.m ile söyleyebilirsin. :)Kota sorunu yaşayan bir tek ben değilim demek. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|