hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)
|
 |
« Yanıtla #705 : Ekim 08, 2006, 12:51:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OnLy-U 4eVeR
|
 |
« Yanıtla #706 : Ekim 08, 2006, 13:09:00 » |
|
resimler çok hoş ayrıca avatarlar süpermişşş saolsss cnm
|
|
|
|
|
|
Onun güzelliğini herkes görüyorsa o bence az güzeLdir. Herkes biLiyorsa o bence hiç güzeL değiLdir. Onun güzeLLiğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir. YaLnız ben biLiyorsam bu aşktır. Hiç kimse görmüyorsa bu !!...YALNIZLIKTIR..!!
|
|
|
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)
|
 |
« Yanıtla #707 : Ekim 08, 2006, 14:08:44 » |
|
resimler çok hoş ayrıca avatarlar süpermişşş saolsss cnm
önemli diil görevimizz =) ilk avatar hareketliydi ama nie öle oldu anlamadım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OnLy-U 4eVeR
|
 |
« Yanıtla #709 : Ekim 08, 2006, 17:15:11 » |
|
doğa yada melisciimin bilceği bi iş ama onlarda iizn werirler yani bu yüzden işlerine karışmak gibi olmasın ama oldun bile bence resimler ws yada düşüncelerini paylaşmaya başlayabilirsin 
|
|
|
|
|
|
Onun güzelliğini herkes görüyorsa o bence az güzeLdir. Herkes biLiyorsa o bence hiç güzeL değiLdir. Onun güzeLLiğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir. YaLnız ben biLiyorsam bu aşktır. Hiç kimse görmüyorsa bu !!...YALNIZLIKTIR..!!
|
|
|
|
|
|
rumeysaa
|
 |
« Yanıtla #711 : Ekim 08, 2006, 20:02:31 » |
|
harry ginny süppersin yaa imzalar harikka yaa ne diim kullanabilrim daha sonra değil mi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OnLy-U 4eVeR
|
 |
« Yanıtla #712 : Ekim 08, 2006, 22:27:58 » |
|
süpersinnnn harry_ginny ne diim harika hepsi bayıldım soalsss
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OnLy-U 4eVeR
|
 |
« Yanıtla #714 : Ekim 08, 2006, 22:42:47 » |
|
Öykücüqqqq nerelerdeydin saolss cnm hepiniz süpersiniz özellikle avatarlara bittimmm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öykücüq
Eternal Glory
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #715 : Ekim 08, 2006, 22:51:53 » |
|
Daha bulursam koyarım... Kulübümüz almış başını gidiyor 
|
|
|
|
|
|
Memur beni kanun adına tutukladı, ben onu özgürlük adına tokatladım.
|
|
|
|
OnLy-U 4eVeR
|
 |
« Yanıtla #716 : Ekim 08, 2006, 22:54:00 » |
|
Daha bulursam koyarım... Kulübümüz almış başını gidiyor  aynen resim kalmadı nerdeyse hatta okadar çok resim wark burdai 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dannazlı
|
 |
« Yanıtla #717 : Ekim 09, 2006, 16:00:47 » |
|
yahf cidden b ifilmdede şöle osn kitplar filmler umudumz 7. ktp yavrucaklar çıksın beahhhh resmler bu arada on numara ortmları yıkıyosnz
|
|
|
|
|
|
R/hr Shippers
Ne herşey benim,ne de koskoca bir hiç adım!
|
|
|
|
rumeysaa
|
 |
« Yanıtla #718 : Ekim 09, 2006, 21:14:15 » |
|
Daha bulursam koyarım... Kulübümüz almış başını gidiyor  yine aktifiz harikaa bişii  bende avatarlara düştüm resim kalmadıı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|