|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #510 : Ağustos 31, 2006, 15:16:41 » |
|
ehem cnm arkilerim haddim olmayarak bişi söylemek istiyorum ee evt burası ron-hermi shippers grubu ve bu ron ve hermione yi de filmde emma ve rupert canlandırıyo ama burası emma-rupert shippers grubu değil o yüzden lütfen emma-rupert resimleri değil de ron-hermione resimleri koymaya çalışalım evet ben kendim de avatarları filan genelde emma ve rupert in resimlerinden koyuyorum ama lütfen onların gerçek hayatta çekilen resimlerini koymayalım emma ve rupert in aldığı ödüller bu grubu ilgilendirmiyor öyle değil mi not:ee dan_bade nick li arkadaşımıza uyarısı(!) için teşekkürler ama bu grubun başkanının ben olduğumu sanıyordum ve eğer bu gruba mesaj atmak istiyorsanız üye olmanız gerektiğini de belirteyim eğer grubumuzu düzenli olarak inceliyorsanız lütfen üye olma nezaketini bi zahmet gösteriniz teşekkürler... evet bade nin ve doğa'nın da söylediği gibi burası bir R/Hr grubu emma-rupi değil ki bn onları film dışındada çok yakıştırıyorum ama o konuya girmeye hiç gerek yok şimdi aman kavga fln çıkar (tuğba bni doğrar walla  ) sanırsam arkadaşlar artık ron-hermione resmipek fazla bulamadıkları için (ki neredeyse hemn hemen bütün R/HR fotlolarını koymuş durumdayız) ve clubümüze katkıda bulunmak için rup-emma resmide farketmez diyerekten o tür fotoları koyuyolar ama burası ron-hermione clubü ve rup-emma ile hermy-ron arasında dünya kadar fark var nese umarım uyarılarımız anlaşılmıştır bütün üyelerimize sevgiler saygılar kucak dolusu öpücükler
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 31, 2006, 15:19:42 Gönderen: mls_hp »
|
|
|
|
|
|
|
|
OnLy-U 4eVeR
|
 |
« Yanıtla #511 : Ağustos 31, 2006, 15:20:13 » |
|
eet dorarım senii puhahahaa bana dicek söz bırakmamışsınız şu 5. film çıksada ordan resimler koysak
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 31, 2006, 15:22:30 Gönderen: _habercikız_ »
|
|
Onun güzelliğini herkes görüyorsa o bence az güzeLdir. Herkes biLiyorsa o bence hiç güzeL değiLdir. Onun güzeLLiğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir. YaLnız ben biLiyorsam bu aşktır. Hiç kimse görmüyorsa bu !!...YALNIZLIKTIR..!!
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #513 : Ağustos 31, 2006, 15:35:59 » |
|
ehuehe en başa beni yazmış cnm arkadaşım  pff baya azalmışızböle ya  hadi arkadaşlar geçin 100 msj ıda bi an önce üye olun (ehuehe bende zorla üye olun diom ) nese bende birazdan resim fln koyım barik zati artık çok az kişi gönderio resim video fln  pek aktif üyemis kalmadı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #515 : Ağustos 31, 2006, 15:43:23 » |
|
evet gerçekten çok güzel fotolar çok tatlılar gerçekten ama cnmss çımmm yanlış anlama da yukarıda yöneticimiz kurucumuz herşeyimiz harrysdreamin bi takım uyarıları vardı onlara bi bakarsan sevinirim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BilgeNazz
|
 |
« Yanıtla #516 : Ağustos 31, 2006, 15:45:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
кєи∂ι ∂üиуαм fσяυмℓαяıEylül yıldızları gibi Benden çok, uzağa yakın Ve Eylülün yaz sonuna gelişi gibi, O cananın gelişi; Ömrümün sonuna yakın...
|
|
|
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #517 : Ağustos 31, 2006, 15:46:02 » |
|
Görmemiştim. Bir daha koymam arkadaşlar kusura bakmayın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lobelia
○н мψ "đαи"яι ♥♥ // мψѕτίсάl_Łσŵε ♥♥ // мεdѕ ♪
Kakao

Karina~
|
 |
« Yanıtla #518 : Ağustos 31, 2006, 17:22:45 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 31, 2006, 17:26:46 Gönderen: selin_harry »
|
|
... Beating me down Beating me, beating me Down, down Into the ground Screamings of sound Beating me, beating me Down, down Into the ground ...
|
|
|
|
rooniwaz99
|
 |
« Yanıtla #519 : Ağustos 31, 2006, 18:17:34 » |
|
evet yaa em ve rup çoook güzel çıkmışlar oo fotoğraflarda şu gala-msı yerde çekilenlerden bahsediyorum 
|
|
|
|
|
|
 Without you  Love, by the snow of December...    R/HR shipper->Because if a witty chick gets to know some hot redhead for 6 years, she definitely falls for him :***D °¨¨°º©۩۞۩-[R O C K C L U B]-۩۞۩©º°¨¨° Fake Tales of San Francisco Echo through the room More point to a wedding disco Without a bride or groom There's a super cool band yeah With their trilbys and their glasses of white wine And all the weekend rock stars in the toilets Practicing their lines
|
|
|
|
Laila
|
 |
« Yanıtla #520 : Ağustos 31, 2006, 18:22:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
 3 4 5 4 3 Hayranım sana Aslı!!  Kurban bayramında görüşürüz :'(
|
|
|
|
Laila
|
 |
« Yanıtla #521 : Ağustos 31, 2006, 18:30:02 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 31, 2006, 18:45:00 Gönderen: Laila »
|
|
 3 4 5 4 3 Hayranım sana Aslı!!  Kurban bayramında görüşürüz :'(
|
|
|
Lobelia
○н мψ "đαи"яι ♥♥ // мψѕτίсάl_Łσŵε ♥♥ // мεdѕ ♪
Kakao

Karina~
|
 |
« Yanıtla #522 : Ağustos 31, 2006, 18:42:41 » |
|
|
|
|
|
|
|
... Beating me down Beating me, beating me Down, down Into the ground Screamings of sound Beating me, beating me Down, down Into the ground ...
|
|
|
harrysdream
bn senn fısıltılarını duyabiliorm,ama sn bnm çığlıklarmı bile duyamıosun../kurtarılamıcak kadar kayıp mıyım:(
Krema

г&ђг รђเקקєгร ๒คşкคภı
|
 |
« Yanıtla #523 : Ağustos 31, 2006, 18:44:20 » |
|
2. ile 4. önceden koyulmuştu cnm ama diğer ikisi çok güzel sağol 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss. Granger
Şeker

Don't want your hand this time,I'll save myself...
|
 |
« Yanıtla #524 : Ağustos 31, 2006, 21:04:07 » |
|
resimler çok güzel, sağolun  ama ben artık resim bulamıyorum. bulduklarımın hepsi de konulmuş oluyor...
|
|
|
|
|
|
  R/Hr Shipper/ D.O FAN CLUB/ Mantığın Efendisindeniz./ Anti-KaraNlık LorD/ Evanescence Fan Club/ Rock Club/Metal Club / Harry Fan Club
|
|
|
|