|
Mls hp
|
 |
« : Temmuz 10, 2006, 19:11:32 » |
|
♥ R&Hr Shipper ♥
Klübün amacı:R&Hr hakkında konuşmak,filmlerde kitaplarda geçen olaylar hakkında yorumlar yapmak,paylaşımlarda bulunmak
Klubümüzde yapılacak etkinlikler: Paylaşımlarda bulunmak,R&Hr hakkında fanficler hazırlamak,kitaplar ve filmlerdeki R&Hr bölümleri hakkında konuşmak.
-Kurallar-
1.Üye olmak isteyen üyelerin 100 mesajı geçmiş olması gerekiyor.
2.Üyelik için bana Özel Mesaj atabilirsiniz.
3.Üye olmayanlar clube mesaj atamazlar.
4. Aktif olma zorunluluğu vardır. clubte 2 haftadan fazla aktif olmayan üyeler clubten çıkarılacaktır.
Üye Listemiz:
Kurucu:Harrysdream (little-LiEr)
Yönetici:Mls_hp..yardımcılarımız: Hermi,Only-u 4ever
~Öykücüq
~Only-u 4ever
~hermi
~Paul Mccartney
~harry_ginny
~zigu
~ron_hermione
~Poşet Kız
~Eldalote
~rumeysaa
~hp_gonca
~blooms
~alessia
~pottergirl92
~angelic
~Rupert_Seda
~İrUzY
~*_Duygu_*
~mirAy
~cirem_417
Bu liste sürekli yenilenecek ark.lar ve aktif olmayan üyeler clubten çıkarılacaklar.Daha önceki listeye göre bazı üyeler çıkarıldı.Ayrıca yazmayı unuttuum üyeler olabilir bnun içn lütfen bana Ö.M. atın ben sizi eklerim..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 27, 2008, 16:44:00 Gönderen: Mls hp »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 10, 2006, 21:30:26 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 10, 2006, 21:34:51 Gönderen: mls_hp »
|
|
|
|
|
Öykücüq
Eternal Glory
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 10, 2006, 21:34:03 » |
|
O Anna & William fotolarına yapılan montajlar güzel olmuş hee...Ben de üye olayım hadi...
|
|
|
|
|
|
Memur beni kanun adına tutukladı, ben onu özgürlük adına tokatladım.
|
|
|
|
|
harrysdream
bn senn fısıltılarını duyabiliorm,ama sn bnm çığlıklarmı bile duyamıosun../kurtarılamıcak kadar kayıp mıyım:(
Krema

г&ђг รђเקקєгร ๒คşкคภı
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 10, 2006, 23:54:26 » |
|
evet mervecim buraya koy=) sen de grubumuza hoş geldin öykücüq imzana R&HR SHIPPER yazarsan ve bi ron hermi avatarı koyarsan ii olur  ayrıca arkadaşlar burada sadece resim paylaşımı değil fikir paylaşımı da yaparsak çok iyi olur 7. kitapta ve sonrasında ron ve hermione arasında neler olur neler olmasını istersiniz bunları tartışalım  benim bi taminim var j.k. 3. filmin dvd sindeki röportajında "alfonso 3.filme bilmeden son iki kitapta olacak bazı şeyler de koydu" demiş bu elbette başka şeyler de olabilir ama bir tanesi de şu olabilir: kitapta olmayıp filme koyulan sahnelerden biri de şahgaga idam edilirken harry,ron ve hermione nin uzaktan onları izlemesi. şimdi o sahnede hermione ron a harry de hermione ye sarılıyo bence ron ve hermione 7. kitapta çıkıcaklar buna eminim ama onlar çıkmaya başlamadan önce ron hermiyi bi nedenden olayı harry den kıskanıcak zaten 6. kitaptan da bunun sinyallerini vermeye başlamıştı yani filmdeki o sahnede hermione ron a aşık ama sanki harry de hermione ye aşıkmış gibi bişey çıkıyo ortaya ama bence ron öyle zannedicek asla harry ve hermione arasında bişey olmayacak ama ron çok kıskanıcak ve ronla hermione böyle bi olaydan sonra çıkmaya başlayacak  benim fikrim böyle siz ne düşünüyosunuz bi yorumlarınızı alalım 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 11, 2006, 00:11:33 Gönderen: harrysdream »
|
|
|
|
|
Öykücüq
Eternal Glory
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 11, 2006, 00:09:57 » |
|
İmzaya avatar koymasak olmuyor mu???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 11, 2006, 12:47:12 » |
|
evet mervecim buraya koy=) sen de grubumuza hoş geldin öykücüq imzana R&HR SHIPPER yazarsan ve bi ron hermi avatarı koyarsan ii olur  ayrıca arkadaşlar burada sadece resim paylaşımı değil fikir paylaşımı da yaparsak çok iyi olur 7. kitapta ve sonrasında ron ve hermione arasında neler olur neler olmasını istersiniz bunları tartışalım  benim bi taminim var j.k. 3. filmin dvd sindeki röportajında "alfonso 3.filme bilmeden son iki kitapta olacak bazı şeyler de koydu" demiş bu elbette başka şeyler de olabilir ama bir tanesi de şu olabilir: kitapta olmayıp filme koyulan sahnelerden biri de şahgaga idam edilirken harry,ron ve hermione nin uzaktan onları izlemesi. şimdi o sahnede hermione ron a harry de hermione ye sarılıyo bence ron ve hermione 7. kitapta çıkıcaklar buna eminim ama onlar çıkmaya başlamadan önce ron hermiyi bi nedenden olayı harry den kıskanıcak zaten 6. kitaptan da bunun sinyallerini vermeye başlamıştı yani filmdeki o sahnede hermione ron a aşık ama sanki harry de hermione ye aşıkmış gibi bişey çıkıyo ortaya ama bence ron öyle zannedicek asla harry ve hermione arasında bişey olmayacak ama ron çok kıskanıcak ve ronla hermione böyle bi olaydan sonra çıkmaya başlayacak  benim fikrim böyle siz ne düşünüyosunuz bi yorumlarınızı alalım  evet bencede böyle bişi olabilir.çünkü gerçekten 6.kitabın bi kaç yerinde ron hermione yi harry den kıskanıyo ve 7.kitapta ron un bu kıskançlığıyla ilgili çok büyük bi olay olabilir ve bu yanlış anlaşılma sonucunda ron hermione ye bazı şeyleri itiraf edebilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harrysdream
bn senn fısıltılarını duyabiliorm,ama sn bnm çığlıklarmı bile duyamıosun../kurtarılamıcak kadar kayıp mıyım:(
Krema

г&ђг รђเקקєгร ๒คşкคภı
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 11, 2006, 12:53:27 » |
|
arkadaşlar yorumlara devam edin  ayrıca size bişey sorucam benim ingilizcem iyi sayılır ron ve hermioneyle ilgili çeviriler yapıp buraya koymak istiyorum sizce emma ve rupert in röportajlarını mı çeviriyim yoksa bi fanfiction mu istersiniz?(istediğinizi yazarsanız sevinirim :)ayrıca çevirilmesini istediğiniz bi yazı varsa bana bildirin onlara da bi bakarım)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öykücüq
Eternal Glory
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 11, 2006, 12:58:00 » |
|
Bence fanfiction çevir...Ben bi tane okumuştum, Türkçe'ydi o çok harikaydı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 11, 2006, 13:00:11 » |
|
her ikiside olabilir ama bencede fanfiction
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harrysdream
Krema

г&ђг รђเקקєгร ๒คşкคภı
|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 11, 2006, 13:03:48 » |
|
tamam arkadaşlar ben araştırıp güzel bi fanfic bulcam 
|
|
|
|
|