Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 08, 2008, 13:04:20  

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 116   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: R/Hr Kulübü  (Okunma Sayısı 24419 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mls hp
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« : Temmuz 10, 2006, 19:11:32 »

♥ R&Hr Shipper ♥ 

Klübün amacı:R&Hr hakkında konuşmak,filmlerde kitaplarda geçen olaylar hakkında yorumlar yapmak,paylaşımlarda bulunmak

Klubümüzde yapılacak etkinlikler: Paylaşımlarda bulunmak,R&Hr hakkında fanficler hazırlamak,kitaplar ve filmlerdeki R&Hr bölümleri hakkında konuşmak.

-Kurallar-

1.Üye olmak isteyen üyelerin 100 mesajı geçmiş olması gerekiyor.

2.Üyelik için bana Özel Mesaj atabilirsiniz.

3.Üye olmayanlar clube  mesaj atamazlar.

4. Aktif olma zorunluluğu vardır. clubte 2 haftadan fazla aktif olmayan üyeler clubten çıkarılacaktır.

Üye Listemiz:

Kurucu:Harrysdream (little-LiEr)

Yönetici:Mls_hp..yardımcılarımız: Hermi,Only-u 4ever

~Öykücüq

~Only-u 4ever

~hermi

~Paul Mccartney

~harry_ginny

~zigu

~ron_hermione

~Poşet Kız

~Eldalote

~rumeysaa

~hp_gonca

~blooms

~alessia

~pottergirl92

~angelic

~Rupert_Seda

~İrUzY

~*_Duygu_*

~mirAy

~cirem_417

Bu liste sürekli yenilenecek ark.lar ve aktif olmayan üyeler clubten çıkarılacaklar.Daha önceki listeye göre bazı üyeler çıkarıldı.Ayrıca yazmayı unuttuum üyeler olabilir bnun içn lütfen bana Ö.M. atın ben sizi eklerim..
« Son Düzenleme: Ağustos 27, 2008, 16:44:00 Gönderen: Mls hp » Logged

3o.o6.2oo8
. . .
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: R/Hr Kulübü
« Eklendi: Ekim 08, 2008, 13:04:20 »

j.k.rowling
£ŁįҒ =)
Krema

r&hr =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz 10, 2006, 19:16:16 »

bndee üye olabilirmiyimm ya..resimler çooook güzeller bu arada Kahkaha Kahkaha

~ EmMa FaN cLuB~
~D.O FAN CLUB/MantığınEfendisindeniz!!!!!~
~ÇaPuLcULar FaN cLUb~
~AnTi-KaraNlıK LorD~
~E.R.İ.T FaN cLuB~
~R&HR SHIPPER~
harrysdream
bn senn fısıltılarını duyabiliorm,ama sn bnm çığlıklarmı bile duyamıosun../kurtarılamıcak kadar kayıp mıyım:(
Krema

г&ђг รђเקקєгร ๒คşкคภı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Temmuz 10, 2006, 19:21:20 »

tabi ki olabilirsin cnmmm..............
hoşgeldin sen de aramıza Göz Kırpan

arkadaşlar üyeleimizden küçük bi ricam olucak eğer imzalarında boş biyer bulabilirlerse Göz Kırpan en az bi tane ron/hermi avatarı koyabilirler mi rica etsem Ne?(ben bikaç tane koyuyorum şimdi isteyen kendisi bulup da koyabilir)

« Son Düzenleme: Temmuz 10, 2006, 19:48:01 Gönderen: harrysdream » Logged

BeCaUsE SoMeTiMeS ThE HeRo dOeSn't aLwAyS GeT ThE GiRl...Göz Kırpan
                                                            ÇüNkÜ HeR ZaMaN BaŞrOlDeKi kAhRaMaN,KıZa sAhIp oLaMaZ.... Sırıtan

~R&HR SHIPPER~
                   emma fan club/@N!Mé/D.O FAN CLUB/Anita fanları!/ harry&ginny fan club/Trio Fun club/türkiye fan club/luna fan club/WEASLEY İKİZLERİ FAN CLUP
Mls hp
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Temmuz 10, 2006, 21:30:26 »

avatar koymak isteyen arkilere ve harrysdream e benim de bi katkım olsun  Göz Kırpan Gülümseyen
« Son Düzenleme: Temmuz 10, 2006, 21:34:51 Gönderen: mls_hp » Logged

3o.o6.2oo8
. . .
Öykücüq
Eternal Glory
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Temmuz 10, 2006, 21:34:03 »

O Anna & William fotolarına yapılan montajlar güzel olmuş hee...Ben de üye olayım hadi...

Memur beni kanun adına tutukladı, ben onu özgürlük adına tokatladım.
merve_m
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Temmuz 10, 2006, 22:42:28 »

gerçekten çok güzel ben de yakında resim paylaşabilirim sizlerle ama ben yeni üyeyim bulduğum ron hermi resimlerini buraya mı koymam gerekiyor tam bilmiyorum da Ne? Ne? Ne? Ne?

mutlu olmak isteyen insanlar diyarından bir vatandaş
R&HR SHIPPER
harrysdream
bn senn fısıltılarını duyabiliorm,ama sn bnm çığlıklarmı bile duyamıosun../kurtarılamıcak kadar kayıp mıyım:(
Krema

г&ђг รђเקקєгร ๒คşкคภı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Temmuz 10, 2006, 23:54:26 »

evet mervecim buraya koy=)
sen de grubumuza hoş geldin öykücüq imzana R&HR SHIPPER yazarsan ve bi ron hermi avatarı koyarsan ii olur Göz Kırpan

ayrıca arkadaşlar burada sadece resim paylaşımı değil fikir paylaşımı da yaparsak çok iyi olur 7. kitapta ve sonrasında ron ve hermione arasında neler olur neler olmasını istersiniz bunları tartışalım Göz Kırpan
benim bi taminim var j.k. 3. filmin dvd sindeki röportajında "alfonso 3.filme bilmeden son iki kitapta olacak bazı şeyler  de koydu" demiş bu elbette başka şeyler de olabilir ama bir tanesi de şu olabilir:
kitapta olmayıp filme koyulan sahnelerden biri de şahgaga idam edilirken harry,ron ve hermione nin uzaktan onları izlemesi.
şimdi o sahnede hermione ron a harry de hermione ye sarılıyo
bence ron ve hermione 7. kitapta çıkıcaklar buna eminim ama onlar çıkmaya başlamadan önce ron hermiyi bi nedenden olayı harry den kıskanıcak zaten 6. kitaptan da bunun sinyallerini vermeye başlamıştı
yani  filmdeki o sahnede hermione ron a aşık ama sanki harry de hermione ye aşıkmış gibi bişey çıkıyo ortaya ama bence ron öyle zannedicek asla harry ve hermione arasında bişey olmayacak  ama ron çok kıskanıcak ve ronla hermione böyle bi olaydan sonra çıkmaya başlayacak Göz Kırpan
benim fikrim böyle siz ne düşünüyosunuz bi yorumlarınızı alalım Gülümseyen
« Son Düzenleme: Temmuz 11, 2006, 00:11:33 Gönderen: harrysdream » Logged

~R&HR SHIPPER~
                   emma fan club/@N!Mé/D.O FAN CLUB/Anita fanları!/ harry&ginny fan club/Trio Fun club/türkiye fan club/luna fan club/WEASLEY İKİZLERİ FAN CLUP
Öykücüq
Eternal Glory
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Temmuz 11, 2006, 00:09:57 »

İmzaya avatar koymasak olmuyor mu???

harrysdream
Krema

г&ђг รђเקקєгร ๒คşкคภı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Temmuz 11, 2006, 00:12:31 »

olabilir isteyen koysun Göz Kırpan Göz Kırpan Göz Kırpan Göz Kırpan

~R&HR SHIPPER~
Öykücüq
Eternal Glory
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Temmuz 11, 2006, 00:14:17 »

He tamam sağol benim imzada hiç avatar yok da ondan dediydim Gülümseyen

Mls hp
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Temmuz 11, 2006, 12:47:12 »

evet mervecim buraya koy=)
sen de grubumuza hoş geldin öykücüq imzana R&HR SHIPPER yazarsan ve bi ron hermi avatarı koyarsan ii olur Göz Kırpan

ayrıca arkadaşlar burada sadece resim paylaşımı değil fikir paylaşımı da yaparsak çok iyi olur 7. kitapta ve sonrasında ron ve hermione arasında neler olur neler olmasını istersiniz bunları tartışalım Göz Kırpan
benim bi taminim var j.k. 3. filmin dvd sindeki röportajında "alfonso 3.filme bilmeden son iki kitapta olacak bazı şeyler  de koydu" demiş bu elbette başka şeyler de olabilir ama bir tanesi de şu olabilir:
kitapta olmayıp filme koyulan sahnelerden biri de şahgaga idam edilirken harry,ron ve hermione nin uzaktan onları izlemesi.
şimdi o sahnede hermione ron a harry de hermione ye sarılıyo
bence ron ve hermione 7. kitapta çıkıcaklar buna eminim ama onlar çıkmaya başlamadan önce ron hermiyi bi nedenden olayı harry den kıskanıcak zaten 6. kitaptan da bunun sinyallerini vermeye başlamıştı
yani  filmdeki o sahnede hermione ron a aşık ama sanki harry de hermione ye aşıkmış gibi bişey çıkıyo ortaya ama bence ron öyle zannedicek asla harry ve hermione arasında bişey olmayacak  ama ron çok kıskanıcak ve ronla hermione böyle bi olaydan sonra çıkmaya başlayacak Göz Kırpan
benim fikrim böyle siz ne düşünüyosunuz bi yorumlarınızı alalım Gülümseyen
evet bencede böyle bişi olabilir.çünkü gerçekten 6.kitabın bi kaç yerinde ron hermione yi harry den kıskanıyo ve 7.kitapta ron un bu kıskançlığıyla ilgili çok büyük bi olay olabilir ve bu yanlış anlaşılma sonucunda ron hermione ye bazı şeyleri itiraf edebilir Gülümseyen

3o.o6.2oo8
. . .
harrysdream
Krema

г&ђг รђเקקєгร ๒คşкคภı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Temmuz 11, 2006, 12:53:27 »

arkadaşlar yorumlara devam edin Göz Kırpan
ayrıca size bişey sorucam benim ingilizcem iyi sayılır ron ve hermioneyle ilgili çeviriler yapıp buraya koymak istiyorum sizce emma ve rupert in röportajlarını mı çeviriyim yoksa bi fanfiction mu istersiniz?(istediğinizi yazarsanız sevinirim :)ayrıca çevirilmesini istediğiniz bi yazı varsa bana bildirin onlara da bi bakarım)

~R&HR SHIPPER~
Öykücüq
Eternal Glory
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Temmuz 11, 2006, 12:58:00 »

Bence fanfiction çevir...Ben bi tane okumuştum, Türkçe'ydi o çok harikaydı...

Mls hp
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Temmuz 11, 2006, 13:00:11 »

her ikiside olabilir ama bencede fanfiction

3o.o6.2oo8
. . .
harrysdream
Krema

г&ђг รђเקקєгร ๒คşкคภı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Temmuz 11, 2006, 13:03:48 »

tamam arkadaşlar ben araştırıp güzel bi fanfic bulcam Göz Kırpan

~R&HR SHIPPER~
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 116   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: