|
mirabillis_92
|
 |
« Yanıtla #135 : Nisan 05, 2008, 12:00:44 » |
|
bütün resimler çok güzel olmuş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
eski HS'ci + yeni GG'ci + kendisini bildi bileli inek öğrenci
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Unbroken Universe!
|
 |
« Yanıtla #141 : Nisan 13, 2008, 01:56:30 » |
|
resimler çok hoş arkadaşlar ya sağolun 
|
|
|
|
|
|
Gossip Girl 
|
|
|
|
|
|
spectacular
|
 |
« Yanıtla #143 : Nisan 17, 2008, 23:52:00 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spectacular
|
 |
« Yanıtla #145 : Nisan 18, 2008, 21:46:08 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #146 : Nisan 20, 2008, 00:41:19 » |
|
Vayy süper. Nerden buluyorsun bunları??? Yeni bölümle ilgili ipuçları!!! 1 - PD dizisinin yaratıcısı Bryan Fuller dizideki karakterlerden birisinin gay olduğunu söyledi. "Morg görevlisi... Karakterini genişleteceğiz, ve Emerson'a birşeyler hissettiğini göstereceğiz. Dizide yakışıklı, genç bir karakterin gay olmasını istemedim, yaşlı bir karakterin gay olmasının daha ilginç olacağını düşündüm"
[Emerson'la morg görevlisinin bu tarz sahnelerini izlemek çok komik olacak]
2 - Hırslı, rekabetsever şekerci kadının rolü bir bölümle sınırlı olmayacakmış. Birkaç bölüm daha uzayabilirmiş, veya tamamen kalıcı olabilirmiş.
3 - İkinci sezonda Chuck gerçek annesinin kimliğini kesin öğrenecekmiş. Fuller "Bu bilgiye nasıl tepki vereceğini görmek ilginç olacak, ve Ned'in onun davranışlarını kontrol etmeye çalışması, ve bunun ilişkilerine nasıl zorluklar getireceğini görmek. Bazı güzel sürprizler olacak."
4 - ABC kanalı Bryan Fuller'in PD'nin ikinci sezonun ilk beş bölümüyle ilgili planlarını kabul etmiş. Gelecek sezon dizi daha sert, daha agresif bir yol izleyecekmiş.
5 - Dizide hiç söz edilmemesine rağmen Ned vejetaryenmiş. Niye? Çünkü etleri yutunca, tabii ki etler Ned'e temas edeceğinden, Ned etlerin canlanacağından ve içinden dışarı çıkacağından korkuyormuş.
|
|
|
|
|
|
Fraktal'a sonsuz teşekkürler
|
|
|
|
hermi_o_nini
|
 |
« Yanıtla #147 : Nisan 22, 2008, 14:15:31 » |
|
cok güzel hherşey için saolun bn debulursam resim yapiştıracagım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #148 : Nisan 23, 2008, 19:05:50 » |
|
Bizim burda hala baslayamadigi icin  izleyemedigim ama konusuna hayran kaldigim cok "dokunakli" bir dizi  Ahaha iste buna gülerim bu kizin boyu cokmu kisa demek öpüsme sahneleri böyle cekiliyor  Birde Chuck hafiften Senay Gürler'i animsatiyor kanimca 
|
|
|
|
|
|
~Üc seyden emindim. Birincisi Edward’a asiktim.....Ikincisi Mike da fena sayilmazdi. Ücüncüsü ise Jacob’a cok fazla umut vermistim. Bir TwiLight ParodisiEdward Cullen <3 ^because only a vampire can love you forever^
|
|
|
|
|
|